Hvor finder jeg gode SaaS-produkttilbud til opstart og blog?

Hvis du lige er startet med din nye venture, ville du vide, hvor svært det er at styre alle forretningsopgaver uden at bruge de rigtige værktøjer.


Der er hundreder af værktøjer, og ikke alt er GRATIS. De fleste af kvalitetsværktøjerne betales, og du vil ende med at bruge et par hundrede eller tusinde dollars på at købe dem. Denne situation er kendt; enhver iværksætter står overfor det. I det mindste indtil det tidspunkt klarer deres virksomhed godt nok til at være i stand til at betale for det.

Så hvad er løsningen?

Det bedste svar er sandsynligvis at finde de krævede produkter i tilbud. Brug SaaS-produkt, så du betaler for det, du bruger.

Hvad er Saas?

SaaS (Software as a Service) er en model, der giver brugerne mulighed for at oprette forbindelse til og bruge skybaserede applikationer, der kan fås adgang via Internettet. Uanset om det er at udføre tekstbehandling, e-mailadministration, indholdsstyring og samarbejde, regnskabsfunktioner eller noget andet, SaaS har en løsning på det hele.

Så afhængigt af dine krav kan du købe dets tjenester på abonnementsbasis. I modsætning til den traditionelle forretningssoftware, vil en tjenesteudbyder være vært for tjenesten i deres datacenter, og du kan få direkte adgang ved hjælp af en standard webbrowser.

Hvis en opdatering til tjenesten er tilgængelig, implementeres den automatisk, så du kan nyde fordelene.

Årsagen til, at SaaS ‘popularitet stiger, er, at det frigør brugerne fra den komplicerede og kedelige proces med software- og hardwarestyring. Du er også fri til at få adgang til den fra enhver del af verden. Alt hvad du behøver er internetforbindelsen og en browser.

Forskel mellem Saas og traditionel software

Mange andre faktorer adskiller den ene fra den anden. Lad os se hurtigt på nogle af dem.

SaaS Traditionel software
AbonnementsgebyrEngangsgebyr
Ingen grund til at installere og konfigurere kernesoftwarenInstallation og konfiguration kræves
Forudsigelige omkostningerKan være dyrt
Vær ikke bange for at lappe; softwareopdateringerPlanlæg regelmæssig programrettelse og opgraderinger
Frihed til at lukke planen og skifte til en anden leverandørLåst ude

Samlet set, hvis du sammenligner de to, kommer SaaS utvivlsomt med flere fordele, hvilket gør det til det foretrukne valg af mange etablerede forretninger såvel som startknudepunkter. Og hvorfor ikke? Når alt kommer til alt er det omkostningseffektivt, pålideligt og har brug for mindre vedligeholdelse sammenlignet med traditionel software.

SaaS-produkttilbud til din opstart og blog

At få SaaS i en aftale sparer dig et par hundrede dollars. Lad os se på nogle af onlinebutikkerne for at finde en.

Mappe

Ligesom navnet antyder, Mappe er en komplet pakke, der tilbyder snesevis af softwareværktøjer til at oprette, vokse og skalere din virksomhed. Denne platform er blevet bygget af AppSumo for at tilbyde kurateret abonnementsbundt med premium forretningssoftware.

Der er mange produkter fra flere kategorier er tilgængelige.

 • Regnskab
 • Førende generation
 • Designing
 • Produktivitet
 • Social medier automatisering
 • Salg
 • Reklame
 • og meget mere…

Forestil dig at få al software til en minimal månedlig pris, bare $ 45 pr. Måned. God handel!

Nogle af de foretrukne produkter er inkluderet i bundtet er:

 • DesignBold
 • Stencil
 • Virale sløjfer
 • Awario
 • Plutio
 • SE Ranking
 • Content Studio
 • PixelME

Hvis du køber dem individuelt, er du nødt til at bruge et par hundrede dollars hver måned, med hvilken du betaler 45 dollar.

StackSocial

Find gode tilbud på mobile apps, software, gadget, onlinekursus og livsstil. Der er mange tilbud for at øge produktiviteten og styre din virksomhed effektivt.

Saas Deals, SaaS produkt, Stacksocial

Specielt for SaaS finder du et tilbud til SEO software, VPN, design, password manager, video editor osv. Nogle af de populære produkter:

 • Upmetrics
 • SEOPop
 • Animatron
 • Password Boss
 • ProtonVPN
 • Wave.video

Tilbud opdateres regelmæssigt. StackSocial tilbyder også fantastiske Giveaways og freebies. Så tjek webstedet for at få det bedste tilbud.

Dealify

De fleste af tilbudene er målrettet mod væksthacking, hvilket er vigtigt for vækst i opstart.

Spar op til 90%. Det bedste er, at selv til så lave priser får du de samme funktioner, som produktet tilbyder til sin oprindelige pris. Du kan også tillade Dealify at sende dig en advarsel hver gang der er en god handel tilgængelig for dig.

AppSumo

AppSumo er et berømt sted for at finde en attraktiv del af tidlig opstart. De fleste af tilbudene er i ~ $ 50, som normalt koster $ 300-500. AppSumo startet af Noah Kagan har hjulpet tusinder af virksomheder med at finde et perfekt produkt til de laveste omkostninger.

De fleste af disse er livstidsaftaler, så der er ingen grund til at fornye dem. Du kan bruge dem så længe du vil.

Nogle af følgende aftaler i fortiden var tilgængelige for mindre end $ 50.

Dette skulle give dig en idé om omkostningsbesparelsen.

Over til dig

Ovenstående platforme har hjulpet flere førende forretningsvirksomheder med at implementere deres vækst- og skalestrategi med positive resultater. Jeg er sikker på, at din virksomhed også kan drage fordel af det.

Så gå videre og vælg de bedste tilbud til din virksomhed, og se, hvordan det hjælper dig. I mellemtiden, glem ikke at komme tilbage og give os din feedback. Vi vil meget gerne høre fra dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map