Fordel ved at bruge Chatbots til din virksomhed

Væk din virksomhed med bots


Hvis du søger efter en måde at tiltrække og holde dine kunder på, skal du muligvis venne dig til Chatbots. Du er måske kommet på tværs af udtrykket “Chatbots”, men du glemmer muligvis ikke informationen om, at disse chatbots er den ‘næste store ting’, og de er her for at tjene en komplet revolution med, hvordan virksomheder fungerer i dag.

Virksomheder i enhver branche har generelt omfattende kundegrundlag. Som en ende kan det være en opfordring at give personlig, praktisk vejledning til kundeemner og forbrugere i omfang. Derfor er chatbots til disse felter så hurtigt vokset i efterspørgsel.

Rutineopgaver dræber kreativitet og produktivitet.

Det er en ubestridelig kendsgerning, men hvis du har brug for bevis, beviser data, at folk bruger op til 80 procent af deres gennemsnitlige arbejdsdag på aktiviteter med svag til nul værdi.

Hvordan kan virksomheder håndtere problemet? Inkorporering af chatbots er et af de nyeste og praktiske svar.

Selvom chatbots endnu er i begyndelsen, samler de primære teknologiselskaber alle slags værktøjer til at forberede dem med kunstig intelligens. Snart er brugere muligvis ikke længere i stand til at fortælle, om de taler med en rigtig person eller med en chatbot.

Lyder interessant?

Detailhandlere vil kræve at revidere deres tilgange, hvis deres kunder begynder at undgå butiksspecifikke apps eller mobilwebsteder og næsten udelukkende holde ud i messaging-applikationer, som for det meste er ret betydelige.

Der findes dog ikke sådan information som en ideel verden, når det kommer til chatbots. Selvom kommunikation med virtuelle assistenter muligvis lyder beskedent, skal den beskyttes, hvis den skal håndtere personlige data.

chatbots

Hvordan er chatbots eksemplariske for virksomheder?

Chatbots er mere tilgængelige at opbygge og implementere end en fuld, separat virksomheds app.

For eksempel findes chatbots også på Facebook Messenger, så de behøver ikke et team af udviklere og måneder til at implementere.

Der er ingen kodningskendskab der kræves for at bruge Chatbots, og du kan bygge din første bot på en eftermiddag ved hjælp af få værktøjer tilgængelige online. Og det bedste er, at chatbots giver brugerne mulighed for at udføre specifikke rutineopgaver uden hjælp fra en menneskelig agent.

Dette betyder ikke blot, at de får hurtigere service, men yderligere, at menneskelig supportpersonale også kan spare deres tid. Når samtalevirksomhedssamtaler finder sted i Messenger, gemmes chathistorikken derudover. Dette betyder, at brugere altid kan gå tilbage og gennemgå oplysninger, der blev delt med dem i fortiden, og at menneskelige agenter også kan se en brugers tidligere chats med bot for kontekst.

Lad os undersøge nogle af de tilfælde, hvor der bruges forretningsbåde om chatbots.

Generer kundeemner

Chatbots er et must-værktøj, når det drejer sig om at generere kundeemner. Lad os sige, at der er en chatbot, der giver fitness-tip, og omkring 30 000 mennesker har tilmeldt sig det. Nu vil chatboten levere daglige fakta om sundhed og ernæring eller en ny øvelse, som abonnenterne kan prøve.

chatbots

Hvis et andet stofmærke kræver at markedsføre sine produkter, kan det transporteres gennem en chatbot, eller virksomhedens produkt kan overleveres med et link, som enkeltpersoner kan købe med det samme. Den mest ekstraordinære del ved anvendelse af sådanne tilknyttede marketingmetoder er, at du kan udvikle dine produkter til din målgruppe.

Spor arbejde ved hjælp af Chatbots

Chatbots kan ikke overtage projektledere, men de er egnede til at reducere PM-arbejdsbyrden og øge arbejdets produktivitet. For eksempel fokuserer en bot på at oprette opgaver, tildele dem til teammedlemmer, opbygge tjeklister og sende advarsler inden tildelingen rettidig tid.

 • Fraværs- / orlovsledelse
 • Arbejdsrapportering
 • Opgavehåndtering
 • Skiftplanlægning
 • Tidsporing

Gør til en samtalehjælp

Chatbots er ikke som nogen alternativ chatbaseret software. De beskriver behovene hos forbrugere, der søger efter produktet og giver en personlig fornemmelse til enhver kommunikation.

chatbots

De Al-drevne chatbots får dine kunder til at vide, at de kommunikerer med et menneske. Dette skyldes, at de ser kundens typemønster og drøfter en passende diskussion. Yderligere kan du slippe push-meddelelser om de nyeste tilbud og rabatter til dine kunder.

Hjælp med at foretage betalinger

Nytværdien af ​​chatbots er ikke kun begrænset til at tage sig af kunder med online shopping. Man kan ligeledes foretage betalinger ved at bruge det. Det udfører opgaven med at bestille tidsbesparende og ligetil.

chatbots

Snapchat annoncerede for nylig et værktøj kaldet Snapcash. Det er en virtuel tegnebog, der indeholder kortoplysningerne for brugerne. Ved at bruge det kan enkeltpersoner sende betaling til mærker, de køber fra, eller give det til deres venner og familie. Dette kan øge salget online.

Selvom chatbots er nødvendige for at vælge og shoppe efter ting, er der en lille skepsis, når det gælder betaling af dem. Dette er afgørende, fordi transaktionen finder sted gennem meddelelser.

Human Resource (HR) Management

HR-chatbots har en fremragende evne til alle formål og formål at håndtere gentagne spørgsmål i betragtning af at HR-afdelinger hovedsageligt bruger 30 til 50 procent af deres tid på at besvare ofte stillede spørgsmål om firmapolitik, ferie eller sykeløn, som for det meste er ret betydningsfulde.

chatbots

Du vil blive overrasket over at bogstaveligt talt vide, at i juni 2018 introducerede et kosmetikfirma L ”Oreal sin nye rekrutterer, der hedder en AI-drevet Mya chatbot på en subtil måde. Den digitale medarbejder skulle bestemt væsentligt forbedre oplevelsen af ​​jobkandidater og slags øge produktiviteten hos 145 rekrutterere, der allerede arbejder for virksomheden på en subtil måde.

Cirka 2 millioner mennesker på alle måder indsender deres ansøgninger til generelt L’Oreal hvert år, mens mærket bestemt ikke giver mere end 5.000 for det meste ansætter i bestemt gennemsnit. Nu tager Mya sig af kandidater på faktisk tidlige stadier, besvarer deres spørgsmål og vurderer deres cv’er i forhold til virksomhedens krav, især i modsætning til den almindelige tro.

Takket være en slags indledende vetting, kan rekrutterere fokusere på en kort liste med rigtige kandidater til en stilling, eller sådan troede de. Mya har også forbedret kandidattilfredsheden: dette nåede næsten 100% efter de første 10.000 jobsamtaler. Desuden giver smuk, multifunktionelle chatbots generelt en hjælpende hånd med forskellige HR-spørgsmål, eller sådan troede de faktisk.

Virksomhed er i alle henseender gode eksempler på one-stop bots til alt, hvilket stort set er relativt betydningsfuldt. Deres funktioner består af pre-boarding, on-boarding, træning, aftale og besvarelse af forespørgsler. Disse urolige HR-ledere fungerer som 24/7 assistenter for hver enkelt medarbejder og giver for det meste de fleste gentagne opgaver med basale ressourcer ud på en betydelig måde.

Chatbots som kundepleje

De fleste af de markante mærker har nu deres sider på Facebook, Twitter, Instagram og andre sociale medieplatforme. Eksperterne fra disse mærker interagerer regelmæssigt med deres kunder og behandler deres forespørgsler.

chatbots

Nu kan du indstille Chatbots til at gøre det samme. F.eks. Hvis nogen henter et talsætssæt, og han / hun har brug for at vide, om det kommer sammen med puder og tæpper, kan de chatte med boten, og de får deres svar. Dette sparer tid for både kunder og forhandlere, da de ikke behøver at bytte e-mails over mindre spørgsmål.

Chatbots som begivenhedsadministratorer

Organisering af møder har mange små, men alligevel ødelagte trin, som synkronisering af tidsplaner for aktive kolleger, kontrol af tid for værelser og cirkulering af meddelelser til deltagere. Dette er et spørgsmål om opgaver, som chatbots specifikt kan hjælpe med.

chatbots

 • Sender advarsler til deltagere
 • Mødeplanlægning
 • Møde genoptagelse
 • Indsamling af feedback efter begivenheden
 • Mødepræparater

Få AI-drevne digitale assistenter informerer deltagere om tidsplaner, primære begivenheder og ændringer i sidste øjeblik og desuden og lader deltagerne øjeblikkeligt komme i kontakt med arrangører om ethvert spørgsmål. Generelt hjælper bots med at køre betydelige begivenheder mere problemfrit og tillader koordinatorer at fokusere på mere komplekse opgaver snarere end at give de nødvendige oplysninger.

Konklusion

Det smukkeste ved chatbots er, at du kan tilpasse dem til de specifikke behov i din virksomhed såvel som til den samtaleplatform, som din organisation tidligere bruger. Digitale assistenter har allerede vist sig at være værdifulde ved test, filtrering og rapportering af information, regning og planlægning af planer, afsendelse af advarsler, udførelse af tilpassede aktiviteter, håndtering af enkle forespørgsler, informering af alle og sporing af snesevis af transformer. Så gå videre og brug disse værktøjer til at bygge din første chatbot.

I de kommende år vil chatbots blot forbedre deres nuværende færdigheder og mestre forskellige. Der er mistanke om, at chatbots vil vinde nogle menneskelige job og således opbygge arbejdsløsheden.

Imidlertid har vi i Geekflare i et mere optimistisk scenario: automatisering af tilpassede opgaver vil bidrage til lavere priser, større lønninger og flere forskellige job, der vil dukke op. Er det ikke denne feel-good situation? Chatbots har bragt en revolution med, hvordan folk forkæler sig med shopping eller får tjenester. De er personlige, engagerende og fantastiske!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map