4 Bedste Trustpilot-funktioner til fejlfri kundevurderingsstyring

Hvad skal du forvente af en bedre platform for kundevurderingsstyring?


Hvis du er bekymret for brand management eller opbygning af tillid hos kunder (som du burde være), så ved du bestemt vigtigheden af ​​at styre forbrugernes feedback.

Overvejer det 85% af kunderne stole online anmeldelser lige så meget som en anbefaling fra en ven eller en peer, og 73% af forbrugerne mener, at denne feedback påvirker deres købsvaner, at kundevurderinger er en af mest kritiske faktorer i online beslutningstagning.

Ved hjælp af et værktøj, der arbejder for at øge antallet af autentiske anmeldelser, du får, påvirker konsistensen din SEO og giver handlingsrig rapportering, der skal være et vigtigt problem i det aktuelle forretningslandskab.

Hvis du leder efter denne type system, er der fire nøglefunktioner, du skal kigge efter.

Svigpåvisning

Falske eller unauthentiske anmeldelser kan være lige så skadelige som negative.

Når du er på udkig efter et kundevurderingsstyringssystem, skal det have et lufttæt system til at registrere phonierne.

Trustpilot er kendt for deres smarte software til svindelopdagelse. Den bruger maskinlæring af sprogteknologi og algoritmer til at analysere hver gennemgang og identificere mønstre, der kan signalere svig.

Den sammenligner også hver gennemgang med en lang række adfærdsstrukturer, f.eks. Dens IP-adresse og sprogindikatorer for at afgøre, om feedbacken er falsk eller ej.

Hvis en virksomhed desuden mener, at en anmeldelse kan være svig eller upassende, kan den sendes til Overholdelsesteam til undersøgelse.

Der er 13 mulige årsager hvorfor et firma kan rapportere en anmeldelse til Trustpilot Compliance.

 1. Det indeholder stødende sprog.
 2. Det indeholder personlige oplysninger (telefonnummer, e-mail, kreditkortinfo osv.)
 3. Det inkluderer salgsfremmende indhold, der ikke er relateret til korrekturlæserens købs- eller serviceoplevelse.
 4. Det krænker en anden persons privatliv, fortrolighed, intellektuel ejendom eller rettigheder.
 5. Det er kun med hensyn til en skat eller bøde.
 6. Det er markedsføring af spam.
 7. Det beskriver kun et produkt og taler ikke om købs- eller serviceoplevelse.
 8. Det er i den forkerte firmaprofil.
 9. Det blev ikke skrevet inden for et år efter oplevelsen.
 10. Det er skrevet udelukkende af etiske eller politiske grunde.
 11. En korrekturlæser er en konkurrent.
 12. En korrekturlæser har gennemgået virksomheden flere gange med forskellige profiler.
 13. En korrekturlæser har ikke haft en ægte oplevelse.

Du bliver muligvis bedt om at forklare, hvorfor dette er i strid med brugervejledningen.

Herfra vil du få et resumé, der viser årsagerne til, at du rapporterede anmeldelsen. Sørg for, at disse er korrekte.

Når du har indsendt, tager undersøgelsesprocessen normalt cirka syv dage.

Søgemaskines kompatibilitet

Kundeanmeldelser spiller en enorm rolle i, hvordan folk ser på virksomheder, og søgemaskinerne er fuldt ud klar over dette.

Faktisk, ifølge MOZ, Det antages, at kundeanmeldelser udgør cirka 10% af, hvordan Google og andre motorer rangerer websteder. Af denne grund har du brug for et kundevurderingsstyringsværktøj, der er kompatibelt med de store søgemaskiner.

Kilde

Husk, mens nogle gennemgangsstyringsværktøjer muligvis hævder at de hjælper din SEO, kan de faktiske anmeldelser muligvis ikke ses som “pålidelige” af søgemaskinerne.

I Google kaldes dette TrustRank. Selvom der er mange faktorer, som denne funktion bruger til at bestemme ægtheden af ​​et websted, har verificerede anmeldelser meget vægt.

Trustpilot er en partner af Google. Da det er en åben platform, hvor alle kan forlade en anmeldelse, og virksomheder ikke har tilladelse til at slette, redigere eller skjule dårlige anmeldelser, ser Google dette indhold som troværdigt. Til gengæld har kundevurderinger, der er tilbage på denne platform, stærkt indflydelse på, hvordan Google rangerer websteder.

Derudover Trustpilot’s trustboxes kan konfigureres til at vise feedback direkte på dine websider, som over tid kan kvalificere dig til Rich Snippets Stars på Google-søgninger.

Når du konfigurerer TrustBox, skal du sørge for at markere afkrydsningsfeltet Aktivér Rich Snippets til SEO.

I Google Search Console skal du derefter bede Googlebot om at gennemgå din webside (r) med TrustBox. Husk, Trustpilot kan ikke garantere, at du får Rich Snippet Stars – Googles retningslinjer for Rich Snippet Stars er strenge.

Omfattende analyse af kundesentiment  

Indgående rapportering skal være hovedkomponenten i den kundevurderingssoftware, du vælger. Disse indsigter skal danne grundlaget for din nuværende og fremtidige retning.

At samle en sund mængde feedback fra verificerede kunder er det første skridt, men det er lige så vigtigt at forstå holdningen og de vigtige datasæt fra anmeldelserne. Disse anmeldelser lader ikke bare andre vide, hvad de kan forvente, eller hvor godt et produkt / service fungerer.

Det er rå former for feedback, der giver indsigt i, hvad forbrugere synes om din virksomhed, hvilke forbedringer der skal foretages, og om du lever op til forventningerne eller ej.

Trustpilot gør dette enkelt ved automatisk at konvertere de tilgængelige kundeanmeldelsesdata til minut-for-minut analytiske rapporter, der registrerer ændringer i ratings og TrustScores.

Det Oversigt side giver et glimt af hvor mange anmeldelser du har i alt, hvor mange du gennemsnitligt pr. dag, hvor mange mennesker der søger efter din profil på Trustpilots hjemmeside osv..

For at komme lidt mere dybtgående på Analyse side, kan du se, hvilke indsamlingsmetoder der er mest (og mindst) succesrige. Du kan også se de øverste tags, der beder folk om at forlade anmeldelser, samt de spidsbelastningstider, de gør.

Det tagging funktion på den Insights sidesegmenter feedbacks i forskellige demografier, såsom placering eller produkt, så du kan filtrere feedback for mere dybtgående målgruppeanalyse. Dette betyder, at du kan spore specifikke detaljer og se, hvordan forskellige ændringer påvirker ratings.

At kende denne form for information er nødvendig for en virksomhed, der sigter mod at behage kunderne. Bare det at se din generelle stjerneklassificering giver ikke nødvendigvis det fulde billede af, hvad dit samlede kundesignal faktisk er.

Det er vigtigt at grave lidt dybere og se, hvad folk siger, og betydningen bag det.

Applikationsintegrationer

Selvfølgelig ville det være et totalt spild af tid og penge at samarbejde med et kundeservicesoftwaresystem, der ikke er i stand til at arbejde med dit forretningswebsted.

At have anmeldelser vist på dit e-handelswebsted er en væsentlig faktor for at øge salget, men hvis din gennemgangssoftware ikke har den rigtige integration, er dine anmeldelser intet andet end interne datasæt.

Igen, Trustpilot er meget praktisk her, fordi de har en lang liste med e-handelsplatforme, som de er kompatible med, herunder de store som Shopify, Magneto og WooCommerce.

Desuden er sociale medier hurtigt ved at blive en favorit kilde til forretningsundersøgelser, som 45% af onlineforbrugerne oplyse, at de bruger sociale medier til at hjælpe dem med at beslutte et køb.

Du kan også nemt dele anmeldelser fra Trustpilot til alle de store sociale mediesider. Pro og Enterprise-planen sender desuden automatisk feedback på Facebook til dig.

Konklusion

 Selvom nogle funktioner kan være mere kritiske for en virksomhed end en anden, er der et par væsentlige ting, som enhver organisation kan drage fordel af.

Vær sikker på, at du gør din research, når du ser efter det værktøj til styring af feedback af kunder, der fungerer bedst for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map