12 Bedste Geocoding og Maps API-løsning til dine applikationer

I dagens tid er det blevet en norm at bruge kort på vores smartphones.


Alle gør og bør, da det leder os til vores destination uden at fejle. Og fordi vi ved, at kort bruges i vid udstrækning, er det kun en klog beslutning at oprette en egen applikation.

At opbygge en geocoding / map-applikation fra bunden kan dog vise sig at være tidskrævende og meget dyrere. I dette tilfælde er brug af API en god løsning.

Faktisk kører de fleste af de applikationer, du ser, på selve API, så der er ingen grund til, at du ikke skal bruge det så godt. I denne artikel finder du den bedste geocoding og maps API til let at opbygge dine applikationer.

Men først skal vi få det grundlæggende korrekt.

Hvad er Geocoding?

Geocoding er noget, vi bruger hele tiden, selv når vi får adgang til Google Maps eller andre kortlægningstjenester.

For at sige det så simpelt som jeg kan – når vi åbner vores Kort-app, skriver vi vores destination på søgefeltet, og det vender tilbage med en grafisk gengivelse af det sted, der er markeret med et flag. Denne proces kaldes Geocoding. Uanset om du indtaster en faktisk adresse eller blot navnet på gaden eller lokaliteten, kan Geocoding genkende alt dette.

Fordele ved at bruge API til at opbygge din applikation

Budget-venlige

Det er en universel kendsgerning, at det er meget dyrere at opbygge en applikation fra bunden end at integrere API. API’er kan også latterligt spare dig penge på lang sigt, fordi det eliminerer behovet for at ansætte forskellige udviklere til at samle hver funktion separat. API’er leveres forudbygget med al funktionalitet.

Hurtigere udførelse af bygningssøgning

Ved hjælp af API’er kan du hurtigt konfigurere din applikation til et punkt, hvor du kan begynde at tilbyde det til dine kunder. De fleste af API’erne er hurtige og lette at integrere. På den anden side ville det tage en masse tid at opbygge en applikation fra bunden.

Tilpas til ændringer

Alt skal justeres og opdateres regelmæssigt, og det samme er tilfældet med kortprogrammer. For at forblive relevant, skal du indhente de nødvendige ændringer. Når du bruger API’er til at samle dine applikationer, behøver du ikke at bekymre dig om de påkrævede ændringer, fordi det hele er taget hånd om af API-udbyderen.

Google Maps Platform

Jeg gætter på, at du allerede ved hvorfor Google Maps Platform er listet øverst her. Det er et firma, som næsten alle er fortrolige med, og hvilken bedre måde at opbygge din applikation end dette. Denne løsning er godt bygget med pålidelige data fra over 200 lande og territorier.

De er meget opmærksomme på nøjagtighed, hvorfor de har over 25 millioner opdateringer dagligt. Du kan næppe gå galt med dette.

Deres produkter inkluderer:

 • Kort
 • Ruter
 • Steder

Du kan nemt integrere hvert af disse produkter i dit system.

PositionStack

Med fremadrettet såvel som omvendt geokodning, Positionstack er baseret på REST API, der kan være et godt stykke til din ansøgning. Det har over 2 milliarder adresser dækket over hele verden, hvilket fortæller meget om denne API.

Det har:

 • Geokodning i realtid
 • Verdensomspændende data
 • Hyppige opdateringer dagligt

Du kan sende op til 10.000 geocoding-anmodninger hver dag gratis, hvorefter premium-planer starter på kun $ 9,99 / måned.

Her

Her har en bred vifte af strålende GPS API’er med rige placeringsdata, der kan gøre dine kunders liv meget lettere. Det indsamler data fra over 200 lande og opdateres hver eneste dag. For ikke at nævne, det er meget nøjagtigt og detaljeret.

Deres geokodning er superpræcis, som omfatter over 300 millioner adresser fra 65 forskellige lande. Jeg vil meget anbefale at give denne en test.

OpenCage Geocoder

En API, som problemfrit kan konvertere koordinater til og fra steder, OpenCage Geocoder er en anden stor mulighed, der er let at integrere og dækker over hele verden.

Det gennemgår titusinder af anmodninger om dagen, med 100% oppetid i de fleste tilfælde. Den opdateres over 3 millioner gange hver dag, og bedst af alt er, at det er overkommelig. Prisplaner starter fra kun $ 50 / måned, men inden det kan du også bruge den gratis prøveversion.

Mapbox

Med tydelige placeringsdata og avancerede udviklerværktøjer, Mapbox er her for at ændre den måde, folk navigerer bogstaveligt. Uanset om du leder efter et fantastisk kort til at integrere på dit websted eller udvikle en fuldstændig applikation ud af det, har de fået dig dækket.

Med deres API kan du:

 • Brug Mapboxs kraftfulde data
 • Tilpas dit kort til dine behov
 • Upload eller endda oprette brugerdefinerede data
 • Integrer geokodning, retninger, rumlig analyse og andre
 • Aktivér svimlende augmented reality navigation

Der er så meget mere ved det, der kun kan opdages, når det er forsøgt. Du kan direkte komme i kontakt med dem for at modtage din adgang.

Mapquest-udvikler

Med et netværk på over 34.000 udviklere og iværksættere, der bruger deres fantastiske API, Mapquest-udvikler har sandsynligvis alt det, du leder efter. Den er fuld af forskellige webtjenester, såsom:

 • Kortlægning
 • geokodning
 • Kørselsvejledning
 • Søg
 • Statisk kort
 • Trafik

Du kan se deres værktøjer i handling og endda få din gratis API-nøgle til 15.000 transaktioner pr. Måned.

LocationIQ

En meget overkommelig og skalerbar løsning til geokodning og kort, LocationIQ er lige så intelligent som dets navn. Det henter data fra en masse forskellige kilder som OpenStreetMap og Open Addresses. Og det store er, at det fungerer over hele verden.

Det er tillid til af virksomheder som Samsung, Amazon, Uber og Harvard University. Du kan bruge denne API gratis til op til 10.000 anmodninger om dagen.

TomTom

Med realtidskort og trafikdata, TomTom leveres med nogle uovervindelige funktioner, der dækker verdensomspændende. Fra kort, retninger og trafik til steder, sporing og SDK’er er denne løsning pakket til dine behov.

Før du integrerer API’et, får du masser af kodeeksempler, tutorials og værktøjssæt for at sikre, at processen går så glat som muligt. Hvor god er det!

Geoapify

Geoapify kan hjælpe dig med at opbygge et brugerdefineret kort uden nogen kodning eller en lokaliseringsoplysningsløsning med største letthed. Du kan vælge et kortdesign og endda yderligere tilpasse det, så det passer til dit brand. Alle deres kort er hostet på skyen og opdateres hver eneste dag.

Med brugen af ​​deres API-dokumentation og Legeplads bliver tingene meget enklere for dig.

Pitney Bowes

Med Pitney Bowes, Du kan vælge fra et massivt bibliotek med API’er til placeringsintelligens, der består af forskellige “Geos” beregnet til forskellige formål. Nogle af dem er:

 • GeoCode for lokationskoordinater
 • GeoSearch for automatisk udfyldt adressesøgelinje
 • GeoZone til forskellige geografiske zoner
 • GeoMap for smuk lokaliseringsvisualisering
 • GeoRoute for de rigtige retninger

Der er meget mere af dem, og du kan prøve dem ved at tage den gratis prøveperiode.

Geoconcept

Geoconcept kan gøre nogle fantastiske ting som at spore en flåde af køretøjer, lokalisere opkald og endda identificere det nærmeste leveringssted. Det var klart, det var bare yderligere ting. Det kan gøre alle de ting, som en traditionel API gør.

De forskellige API’er inkluderer:

 • Kort
 • geokodning
 • Rute
 • Optimering
 • Geo-planlægning

Integrationsprocessen er ligetil, og du kan komme i gang gratis.

OpenLayers

Et helt gratis API og open source, OpenLayers gør det super praktisk at placere et dynamisk kort på din webside. Du kan tilpasse udseendet til det og endda udvide funktionerne ved blot at flette tredjepartsbiblioteker.

Den er 100% mobilklar, og du kan komme i gang så snart som nu ved hjælp af deres dokumenter og tutorials. Desuden kan du endda hoppe ind på deres workshop for at lære ind og outs fra OpenLayers.

Konklusion

Ved hjælp af ovenstående API-løsninger kan du opbygge din egen GPS-baserede applikation, mens du massivt sparer penge og tid.

Tags:

 • API

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map