Top 10 meditatiegadgets en apps voor een beter leven

De moderne wereld heeft de manier veranderd waarop mensen het concept van een normaal leven waarnemen. Neem wat tijd en kijk om je heen.


Hoe ziet het ‘normale’ plaatje eruit?

Iedereen is zo druk in hun kleine wereld dat ze vergeten te achterhalen waar ze naar op zoek zijn in het leven.

Je besteedt zoveel tijd aan het hard werken om je toekomstige ‘utopische wereld’ te ontmoeten dat je onbewust de neiging hebt om je heden te missen. Al uw tijd is weg in de continue cyclus van zorgwekkende trends. Je hebt absoluut geen tijd om te ontspannen of na te denken over het leven, omdat je altijd op de vlucht bent als die kleine, drukke mieren.

Als gevolg hiervan wordt u getroffen door zoveel gezondheidsproblemen, lang voordat ze zouden verschijnen. In zekere zin werken deze stressvolle tijden alleen als katalysator om je mentale en fysieke toestand te verslechteren. Mensen zijn nu het slachtoffer van hypertensie (bekijk onze lijst met slimme apparaten om hypertensie te controleren), diabetes, depressie en zo, lang voordat ze het middelbare leeftijdsnummer raken.

Dus wat is de oplossing?

Natuurlijk kunt u het zich niet veroorloven om ideaal te zitten en kalm te blijven. De wereld is op weg gegaan om dat voor u te doen. De enige manier om ermee om te gaan, is door jezelf fit te houden, zowel fysiek als mentaal, zodat je de race kunt bijhouden zonder in te boeten op wat je al hebt.

En wat is een betere oplossing dan slechts 10-20 minuten van uw tijd te besteden aan meditatie?

De kracht van meditatie om je kalm en gefocust te houden valt niet te ontkennen. Het zal je niet alleen helpen om te bereiken wat je wilt, maar het zal ook je zelfvertrouwen vergroten omdat je precies weet welke richting je moet volgen.

Laten we eens kijken naar enkele van de beste gadgets en apps die je beste vriend kunnen zijn terwijl je van plan bent een stabiel, soepel en kalm leven te leiden op zoek naar geluk.

Muze

Muze is een uitstekend apparaat om je drukke geest te kalmeren. Deze moderne hoofdband maakt via Bluetooth verbinding met je mobiele telefoon en stelt je in staat urenlang te mediteren. Als je problemen hebt met mediteren, is Muse het apparaat dat je onmiddellijk moet proberen.

Muse, mediterende app, meditatie

Zodra je telefoon is verbonden met de hoofdband, kun je de Muse-meditatie-app starten, die kan worden gedownload. Ontspan nu met je ogen dicht. Het werkt door uw hersensignalen te meten, net zoals een hartslagmeter werkt. Vervolgens detecteert het de activiteit van je hersenen met zijn gekalibreerde sensoren en acties om het te kalmeren.

Met de app kun je ook je voortgang volgen, zodat je precies weet wat je resultaten zijn. De hoofdband kan continu worden gebruikt in een tijdsbestek van 5 uur en moet worden opgeladen.

Je kunt het ook uitlenen aan je vriend of familie, omdat het niet beperkt is tot één gebruiker.

De Muse-app is compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten. U kunt het dus nu uitproberen, ongeacht welk apparaat u gebruikt.

Klankschaal set

De oude klankschaal set techniek is een van de oudste manieren voor genezing en meditatie. Je kunt deze set gebruiken om yoga, meditatie te helpen, om baby’s en zuigelingen te kalmeren, voor genezingspraktijken en meer. Het spelen van de set is eenvoudig.

Mediterende app, meditatie, yoga

Je moet de kom aan je linkerhand vasthouden en met de houten hamer op de kom tikken om hem op te warmen. Ga nu met de klok mee en blijf wrijven over de buitenrand van de kom. U zult het meest rustgevende geluid horen dat aanvoelt als een verre echo van twee harmonische boventonen.

Deze komset kost je $ 39,97 en wordt geleverd met een levendig zijden kussen voor je set. Het kan ook een geweldig cadeau zijn voor een familie of een vriend. Elk product wordt met de hand geselecteerd en geïnspecteerd door het bedrijf om er zeker van te zijn dat het geen defecten heeft.

Kalmte

Zoals de naam al doet vermoeden, Kalmte is een van de toonaangevende meditatie-apps om je geest fris en ontspannen te houden. Het is een compleet pakket om uw geest en lichaam alert te houden op de steeds veranderende trends van het leven.

Of je nu problemen hebt met mediteren, verstoorde slaappatronen, gefocust blijft op je doelen of fysiek sterk blijft, Calm kan de beste oplossing bieden om al je zorgen te bestrijden.

Muse, mediterende app, meditatie

Je kunt het eerst gratis uitproberen. Als je tevreden bent met de resultaten, ga je gang en koop de premium-versie. Je kunt een hele bibliotheek met slaapverhalen ontdekken die wekelijks worden bijgewerkt, rustige lichaamsprogramma’s, meer dan 100 begeleide meditaties die gaan over hoe om te gaan met angst, stress, slaap, relaties en nog veel meer.

Het is elke cent waard die je eraan gaat uitgeven.

 Omvana

Het eerste dat me opviel deze app, is de ‘Om’ in de naam. De betekenis van het geluid ‘Om’ in meditatie behoeft geen vermelding. Het betekent de essentie van de realiteit en het bewust ontwaken van het innerlijke zelf. Omvana kan je perfecte partner zijn om je te helpen meer over jezelf te leren en je te helpen de diepere waarheid van het leven en de realiteit te ontdekken.

Muse, mediterende app, meditatie, Omvana

Het is een verzameling van tonnen meditatietracks van wereldklasse die je niet alleen verstandig zullen wekken, maar je ook zullen helpen omgaan met focus, vrede, slaap en verlichting. Het beste van deze app is dat je hem meteen kunt gebruiken zonder iets te betalen. Het enige dat u nodig heeft, is een smartphone en internet hebben en u bent klaar om te gaan.

Hoofdruimte

De volgende op onze lijst is de Hoofdruimte toepassing. Je kunt deze app downloaden op je smartphone of je online aanmelden en vandaag beginnen met mediteren. Probeer de app slechts drie weken zonder fouten te gebruiken en kijk hoe deze uw leven verandert. De gidsen waar u via deze app toegang toe heeft, kunnen werken als stressbreker om uw geest onmiddellijk een boost te geven.

Muse, mediterende app, meditatie, headspace

De deskundige begeleiding van de voormalige monnik Andy Puddicombe kan een grote hulp zijn als je ergens gestrest over bent of je rusteloos voelt. Dit is inderdaad geen willekeurige toespraak die je tijdelijk kan verheffen. Dit zijn eenvoudige wetenschappelijke technieken die je geest trainen om een ​​gezonder en gelukkiger leven te leiden.

Als u het nu downloadt, kunt u het ook met korting gebruiken als nieuwjaarsgeschenk.

Boeddhiseren

Deze meditatie-app vraagt ​​niet om extra tijd in de toch al drukke dagen. Zoals veel meditatie-apps, hoef je je meditatietijd niet te scheiden van je werktijd. Omdat u deze app kunt gebruiken wanneer u maar wilt en in elk tempo waarin u zich bevindt.

Mediterende app, Meditatie, Boeddhiseren

Je hoeft ook geen abonnementskosten te betalen om deze app te gebruiken. Het brengt u een eenmalige vergoeding in rekening die voor u zeer minimaal en betaalbaar is. De uitvinder van deze app heeft zijn persoonlijke meditatie-ervaring gecombineerd met de voortschrijdende technologie om mensen te helpen iets diepers en waardevollers te krijgen.

U kunt deze app downloaden op uw iOS- of Android-apparaat, aangezien deze beschikbaar is op beide apparaten.

Inner Balance Trainer

Als u zich de laatste tijd een beetje te verspreid, overweldigd en angstig voelt, Inner Balance Trainer kan de beste keuze zijn om u beter te laten voelen. De innerlijke balanstechnologie werkt door je hartslag te analyseren en de emotionele toestand van je geest te begrijpen. Het traint u om een ​​zeer efficiënte fysiologische toestand te genereren die de HRV-coherentie wordt genoemd. Dit helpt je om je geest te zuiveren en je emotionele kalmte te vergroten.

Innerlijk evenwicht

Door uw hartritme te analyseren, kunt u uw emotionele toestand het beste begrijpen. Daar kan Inner Balance je precies bij helpen. Dus probeer het nu en vind je evenwicht terug en vernieuw je gevoelens van waardering en mededogen.

Dream Master

Als het gaat om alternatieve geneeswijzen, behoeft Deepak Chopra geen vermelding. Hij kan u de meest doordachte oplossing bieden en u helpen uw problemen in een mum van tijd op te lossen. Zijn Droom wankelen tool is gewoon een andere oplossing voor mensen die ronddwalen om rust en stabiliteit in hun leven te vinden.

Dream MAster

Deze tool bestaat uit meer dan 80 ingebouwde programma’s om u te helpen beter te slapen. Dit zijn programma’s voor stress, angst en ontspanning, programma’s voor meditatie, programma’s voor dromen, slapen, voor het creëren van veranderde toestanden en zelfs programma’s om energie op te doen. Veel van deze programma’s worden verteld door Deepak Chopra zelf.

U kunt dit product gebruiken voor slechts $ 349.

Insight Timer

Insight Timer heeft meditatie veel gemakkelijker gemaakt dan je denkt. Met deze app kun je een prachtige omgeving creëren om te mediteren en gemoedsrust te vinden. Dus je kunt nu lid worden van de Insight Timer-gemeenschap en deel uitmaken van die duizenden leden die meer dan 1 miljoen uur mediteren.

Meditatie Timer

Je kunt in de app kiezen uit een reeks zeer rustige klokken. De timer in de app helpt je je duur te kennen en laat je zelfs het alarm instellen om je wakker te maken. De timer werkt rustig op de achtergrond en houdt je sessie bij.

De Mindfulness-app

Mindfulness-app

Verbeter uw mentale en fysieke welzijn met de Mindfulness-app. Zodra u deze app op uw telefoon heeft, kunt u deze overal openen.

Voel het verschil na het bijwonen van de begeleide en stille sessie die 3 tot 30 minuten duurt. De makers van de app waren zo enthousiast over het verbeteren van je mentale welzijn dat het zelfs een herinneringsknop heeft toegevoegd om je te herinneren aan je doel om gefocust te blijven. Probeer het nu en vertel ons hoe je het leuk vindt.

Conclusie

De hierboven genoemde bronnen zijn uitstekende hulpmiddelen en toepassingen om uw mentale en fysieke welzijn te verbeteren. We hopen dat je onze collectie leuk vindt. Als er een andere app of tool is die je hebt gebruikt, vertel het ons dan via je opmerkingen hieronder. Als het goed is, verdient het een kans om op onze post te staan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map