9 beste tools om gegevens van iPhone en iPad te herstellen

Het gebeurt … soms moet je de cruciale gegevens van je mobiel of tablet herstellen.


Veel mensen zijn begonnen met het opslaan van essentiële bestanden op hun mobiele telefoons, omdat ze onderweg of tegenwoordig, bijna in elke situatie, gemakkelijk toegang hebben tot gegevens.

Het spreekt voor zich; u heeft eenvoudig toegang tot uw e-mails, kunt foto’s delen, een document bewerken en delen, rekeningen betalen en nog veel meer met een enkele aanraking op uw mobiele telefoon. Over het algemeen zijn al uw persoonlijke en belangrijke gegevens die op de telefoon zijn opgeslagen veilig, behalve in zeldzame gevallen zoals verlies van uw telefoon, het wissen van het geheugen, het mislukken van de gevangenisstraf of een virus.

Wat gebeurt er nu?

Je verliest technisch alle opgeslagen informatie, foto’s, video’s, muziek, documenten, etc. in een fractie van een seconde. Daarom is het altijd raadzaam om een ​​back-up te hebben. Maar wat als de back-up geen zin heeft?

Een van de veiligste opties is om een ​​betrouwbare tool voor gegevensherstel te hebben. Het is een van de gemakkelijkste en handigste methoden die in tijden van crisis de gouden bonen morsen. Gegevensherstelsoftware helpt om de gewiste / verloren / verwijderde gegevens eenvoudig van uw telefoon te extraheren. Als u heel specifiek bent over uw gegevens, dan is dit artikel iets voor u!

U moet echter de volgende dingen controleren terwijl u de juiste Data Recovery Software kiest-

 • Zorg ervoor dat de software betrouwbaar is.
 • Het moet een gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface hebben.
 • Controleer de compatibiliteit van de software met uw bestaande iPad- en iPhone-apparaat.
 • Het ondersteuningsteam van de software moet ijverig genoeg zijn om al uw vragen te beantwoorden.
 • Het belangrijkste is dat de software goed onderbouwd moet zijn en in staat moet zijn om de ergste gegevenswipes aan te kunnen.

Rekening houdend met alle bovenstaande punten, hebben we enkele van de beste Data Recovery-software uitgekozen die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

Tenorshare

Gebruikers hebben beoordeeld Tenorshare als de beste software voor gegevensherstel. Het helpt u sneller met levensreddend gegevensherstel dan andere software die er is. Het mooie is dat je gedekt bent, zelfs als je betrapt wordt op de volgende ongelukken:

 • Gebroken schermen
 • Jailbreak
 • Waterschade
 • Zit vast & vergrendelde telefoons
 • Systeem crash
 • Virusaanvallen
 • Gestolen telefoons

De software biedt drie modi voor gegevensherstel: via iCloud-back-up, via iTunes-back-up of vanaf iOS-apparaatback-up. Het beste deel is dat het compatibel is met de meeste iOS-apparaten en ook een optie heeft voor selectief gegevensherstel.

Wondershare

Deze software is veelzijdiger wat betreft het publiek waar het op is gericht. Het is beschikbaar voor Windows, iOS, Mac en Android in vergelijking met Tenorshare, dat exclusief voor iOS-apparaten is.

Gegevensherstel is net zo eenvoudig als het aansluiten van uw telefoon, scannen en klikken op ‘gegevens herstellen’. Het biedt de gebruikers ook een gratis versie die u kunt gebruiken, maar met beperkte functies.

De interface is gestroomlijnd, aangenaam en wordt geleverd met gemakkelijke navigatie, zodat iedereen hem kan gebruiken.

Elk probleem? Downloaden Wondershare.

EaseUS

Deze software heeft een overvloed aan functies als het gaat om gegevensherstel. Ten eerste biedt het de mogelijkheid om onbeperkte gegevens van meerdere iOS-apparaten te herstellen. Dit betekent dat deze software de enige sleutel is tot alle sloten waardoor u uw apparaat niet meer kunt gebruiken.

Het biedt ook gegevensherstel van niet-reagerende apparaten en apparaten met operationele problemen. EaseUS is ook compatibel met de Microsoft Store-versie van iTunes. Bovendien hebben ze regelmatig updates en bugfixes om de prestaties op peil te houden.

Herstel Android

Beoordeel een boek nooit op zijn omslag en niet op deze software. Hoewel de naam doet vermoeden Herstel Android, het doet behoorlijk goed werk voor iOS-apparaten waarover de gebruikers op verschillende portals hebben gesproken.

Het biedt wel een snelle en eenvoudige stap om de gegevens van je telefoon te herstellen. Het leuke hier is dat het ook een eenvoudige stapsgewijze tutorials heeft die je kunt volgen als je vastzit. De interface is ook soepel en grafisch onderlegd.

Fonepaw

Samen met de telefoonherstelgegevens biedt deze software ook gegevensherstel van sociale-mediatoepassingen die sommige softwarebedrijven missen. Het biedt ook de mogelijkheid om de gegevens te herstellen in het geval van gestolen telefoons samen met systeemfouten, water- of systeemschade, per ongeluk verwijderd apparaat, fabrieksresets of in geval van vergeten wachtwoorden.

U kunt de gegevens rechtstreeks van iTunes, iCloud of uw apparaat herstellen. Fonepaw interessant biedt ook iOS Data Backup, Restore en iOS System Recovery-opties.

iPhone Backup Extractor

Deze software is specifiek bedoeld voor het iOS-publiek. Het helpt u om al uw verloren bestanden te herstellen, samen met de wachtwoordcode van het scherm, waardoor u de software voor gegevensherstel gebruikt.

Het doet ook uitstekend werk om de corrupte gegevens te herstellen. Dit is erg belangrijk omdat we vaak niet eens weten welke gegevens corrupt zijn geworden. Het onthult zelfs de gecodeerde gegevens en back-up van je iPhone. Niet alleen dat, maar u kunt ook de verwijderde browsergeschiedenis en bladwijzers van Safari herstellen.

Weet er meer over hier.

iPhone herstel

Ongetwijfeld de pro-versie van iPhone herstel heeft geavanceerde functies. Maar in vergelijking met de andere gratis versiesoftware die op de markt verkrijgbaar is, heeft deze tool veel meer te bieden in zijn lijst.

Het helpt u oproepgeschiedenis, mediabestanden, herinneringen, contactlijsten, liedjes, opnames, WhatsApp-berichten, Safari-bladwijzers, enz. Te extraheren. Zoals de meeste software kunt u de gegevens in drie eenvoudige stappen herstellen.

Ontrack

Ontrack heeft een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface die duizenden gebruikers gelukkig heeft gemaakt. Het helpt u verloren of verwijderde gegevens te herstellen, gegevens te herstellen van back-upbestanden, ondersteunt meerdere apparaten en is beschikbaar voor zowel iOS als Windows.

U kunt deze voordelen ook in de gratis versie gebruiken. Het heeft twee soorten plannen: Home en Technician. Hoewel het huisplan bij de leek past, is het Technician-plan voor IT-professionals.

Syncios

Syncios heeft een van de meest zakvriendelijke pro-versies die op de markt verkrijgbaar zijn. Deze software helpt u voornamelijk met verloren documenten, afbeeldingen, video’s, muziek, e-mails, archieven, etc., verloren gegevens, waterschade en fabrieksresets. Het is een fundamentele software in vergelijking met enkele van de hierboven genoemde geavanceerde software, maar is nog steeds zeer efficiënt in zijn werk.

Het heeft harten gewonnen met een gemakkelijke interface en betrouwbaar personeel.

Conclusie

Ik hoop dat de bovenstaande tools voor gegevensherstel u helpen een back-up van uw gegevens te maken en in de toekomst gedoe te voorkomen. Het hebben van software voor gegevensherstel helpt u niet alleen bij persoonlijke dingen, maar ook professioneel, dus zorg ervoor dat u ze gebruikt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map