6 Persoonlijke veiligheidsvoorzieningen om hulp te vragen wanneer dat nodig is

Het maakt niet uit of we jong of oud zijn, we nemen allemaal wel eens een vervelende val of belanden in situaties waar er dringend hulp nodig is.


Of het nu tijdens het wandelen is of ‘s nachts alleen door de straten loopt, niet elke keer dat onze vrienden of familie om ons heen zijn.

Hoewel we wensten dat het mogelijk was om altijd iemand mee te nemen, is het helaas zeer onwaarschijnlijk aangezien iedereen zijn eigen leven en activiteiten te doen heeft. In die gevallen kan een veiligheidsapparaat een echte game-changer zijn, en dat is wat je in dit artikel gaat ontdekken.

Laten we er meteen in duiken.

Buddi – voor het VK

Een zeer stijlvolle en soort van een vriend in nood polsbandje, Buddi beschermt u ten koste van alles, waar u ook bent.

Het heeft een slimme valsensor die automatisch de door jou gekozen aangesloten sensoren op de hoogte brengt als je valt. U kunt ook de gevoeligheid van de valsensor aanpassen om ervoor te zorgen dat deze alleen wordt geactiveerd wanneer u ECHT op de grond valt.

Bovendien kunt u ervoor kiezen om op de waarschuwingsknoppen te drukken en om hulp te vragen wanneer u denkt dat u zich niet in een veilige omgeving bevindt.

Als u denkt dat uw gekozen verbindingen mogelijk niet elke keer beschikbaar zijn voor hulp, kunt u ervoor kiezen om u aan te melden voor de 24-uurs service van Buddi, die u een team van professionals zal bieden dat direct ter beschikking staat als dat nodig is ontstaat.

Het polsbandje is oplaadbaar en gaat weken mee na volledig opladen. Het mooie van dit apparaat is dat je het vrijwel 24/7 kunt dragen. Het maakt niet uit of je onder de douche staat of aan het rijden bent, het stopt gewoon nooit met werken.

Het heeft ook een schitterende mobiele app waarmee je verbindingen kunt selecteren, meldingen kunt ontvangen en nog veel meer.

Buddi kost £ 99 voor het polsbandje en extra wekelijkse kosten voor het selecteren van verbindingen en het dekken van onopzettelijke schade. Met al deze functies is het de kosten zeker waard.

Skyguard – voor het VK

Skyguard’s reeks alarmen en apps voor noodhulp zijn volledig geladen met functies waardoor u zich ‘niet zo alleen’ voelt, zelfs als u niemand in lastige situaties bij u heeft. Elk van hun producten is volledig gecertificeerd, gecontroleerd en geaccrediteerd, wat de goedkeuring van de politie voor gebruik garandeert.

Hier zijn enkele van de functies die u in al hun producten krijgt:

 • Mogelijkheid om een ​​spraakmemo achter te laten om informatie over de situatie te geven
 • Toegang tot snelkiezen voor contact met professionals
 • Schakel GPS in voor nauwkeurige locatietracering
 • Tweerichtingsaudio om te communiceren
 • Alarmactivering met één knop om onmiddellijk een melding te ontvangen

U kunt hun producten 30 dagen gratis uitproberen.

Nimb Ring – voor de VS.

Als je op zoek bent naar iets dat tegelijkertijd veiligheid en stijl biedt, dan Nimb Ring is waarschijnlijk uw beste gok. Als je het draagt, krijg je nauwelijks het gevoel iets met geweld te dragen of gewoon omdat het ‘moet’. Het ziet er elegant uit en complimenteert je hele look.

Deze ring wordt geleverd met een “paniek” -knop, die bij het indrukken in een oogwenk uw gekozen contacten en eerstehulpverleners waarschuwt. U kunt er ook voor kiezen om een ​​snelle waarschuwing naar 911 te sturen.

Een heel goede zaak van dit kleine apparaat is dat de waarschuwingsknop alleen wordt geactiveerd als je hem 3 seconden ingedrukt houdt. Zo voorkomt u dat u per ongeluk op de knop drukt.

Enkele andere kenmerken zijn:

 • Trilling bij het indrukken van de knop
 • Mogelijkheid om de waarschuwing binnen 30 seconden te annuleren
 • Deelt in een handomdraai uw nauwkeurige locatie
 • Oplaadbare en lange batterijduur
 • Gemaakt met materialen die geen allergieën veroorzaken

Met een druk op de knop kunt u uw vrienden, familieleden of 24/7 callcenters waarschuwen die u zullen verbinden met de dichtstbijzijnde hulpverleners. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om andere Nimb-anderen in de buurt te waarschuwen.

Ze hebben ook een elegante IOS- en Android-app waarmee je een handvol taken kunt uitvoeren, zoals het selecteren van je verbindingen, het delen van locaties, het geven van feedback, enz..

Je kunt Nimb Ring kopen voor $ 23,95 als je jaarlijks betaalt.

Safe Personal Alarm – voor de VS.

Met gebruik van Veilig persoonlijk alarm, u kunt gerust zijn, wetende dat u om hulp kunt vragen als u criminelen tegenkomt die u op een of andere manier proberen aan te vallen. Het gebruik van dit alarm vereist geen technische kennis en kan door letterlijk iedereen worden gebruikt.

Het enige wat u hoeft te doen is aan de pin te trekken en het alarm wordt 30 minuten lang geactiveerd. Om hem weer uit te zetten, kun je de pin gewoon terug op zijn plaats zetten. Safe Personal Alarm is zeer draagbaar en kan aan riemen, sleutels, rugzakken en dergelijke worden bevestigd.

Afgezien van het gebruik tegen criminelen, kunt u ook het alarm inschakelen als u valt en hulp nodig heeft. Ze hebben nu een aanbieding van 50% KORTING, dus je kunt dit persoonlijke alarm pakken voor slechts $ 39,95 + krijg er een gratis bij. Hoe cool is dat?

Revolar

Revolar’s lijn van veiligheidsvoorzieningen is gemaakt met “dichtbij” in het achterhoofd. In zekere zin kunt u altijd gerust zijn, wetende dat uw gezin zich niet onnodig zorgen om u maakt. Met Revolar in de hand kunt u letterlijk op een knop klikken en binnen een seconde om hulp roepen.

Bovendien kunt u met de functie ‘Veilig inchecken’ uw verbonden personen onmiddellijk laten weten dat u uw bestemming veilig heeft bereikt. Het apparaat kan op meerdere manieren worden gedragen: klem uw kleding vast, bevestig het aan uw sleutels of draag het gewoon in uw tas.

Hun reeks apparaten is geweldig voor:

 • Senioren
 • Frequente reizigers
 • Kinderen
 • Fitnessliefhebbers trainen ‘s avonds laat
 • Makelaars in onroerend goed die eigenschappen tonen

U kunt kopen Revolar Instinct voor slechts $ 28 en Revolar Classic voor $ 34,99. Het is absoluut de moeite waard om naar beide producten te kijken om tot een betere beslissing te komen.

XBoom – voor India

Met een zeer grote collectie veiligheidsproducten, XBoom heeft mogelijk alles wat je wilde. Dit zijn de items die u uit hun catalogus kunt kiezen:

 • e-Alarm
 • Zaklamp
 • GPS tracker
 • Pepperspray
 • Uitbreidbare stalen wapenstok
 • Stun gun met laser

Daarnaast kun je ook hun kits en combo’s pakken, die min of meer van de bovenstaande producten bevatten. Het is geweldig als je volledig uitgerust wilt zijn met veiligheid.

Het maakt niet uit of je een vrouw, kind, senior of gewoon iemand bent die iets veiliger wil zijn in deze wereld, de productlijn van XBoom staat je bij.

Conclusie

Ik hoop dat de bovenstaande veiligheidsapparaten je helpen meer controle te krijgen over elke situatie waarin je je bevindt. Ontdek hier meer slimme apparaten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map