Ajánlott források

Ajánlott források


Itt található egy erőforrásoldal, amely tele van eszközökkel, termékekkel, szolgáltatásokkal, útmutatókkal és egyéb erőforrásokkal, amelyek a bloggerek és a webhelyek tulajdonosai számára szólnak. Ezek olyan erőforrások, amelyeket jelenleg használok, a múltban használtam, vagy olyan eszközök és erőforrások, amelyeket a barátok, társak és az iparág képviselői nagyon ajánlottak..

Ugorj: CMS & Blogplatformok Webtárhely & Domain nevek Web Design, Témák & Dugó Eszközök & Termelékenység értékesítés & A bevételszerzés Egyéb eszközök Blogok tetszik

Blogging és Webmester erőforrások és eszközök

Közzététel: Felhívjuk figyelmét, hogy az alábbi linkek egy része kapcsolt linkek, vagyis ha úgy dönt, hogy ezen linkeken keresztül vásárol, akkor jutalékot fogok keresni (soha nem lesznek semmilyen többletköltség). További információkért olvassa el a leányvállalati közleményt.

CMS & Blogplatformok

WordPress.org az első számú önálló üzemeltetett webhely és blogplatform. Valójában az internetes webhelyek és blogok csaknem 20% -a fut a WP-n, ideértve a webhelyet, a Hosting Kingdom-ot.

WordPress.com egy hostolt blogplatform, amely lehetővé teszi ingyenes weboldal létrehozását vagy egy egyszerű blog felépítését. Rengeteg ingyenes, testreszabható, mobil használatra kész mintát és témát tartalmaz.

Tudja meg, hogyan indíthatja el a WordPress blogot, és mi a különbség a WordPress.org és a WordPress.com között

Ghost.org egy nyílt forrású blogkiadási platform, amely lendületet kap, könnyű elsajátítani és teljesen ingyenesen használható.

Blogger.com a Google ingyenes blogkiadási platformja, amelyet egyszerűen meg lehet tanulni és használni, de inkább személyes és hobbi blogprojektjeire irányul.

Webtárhely & Domain nevek

Bluehost.com egy sziklaszilárd webtárhely, amely versenyképes hosting csomagokat kínál. Ezen felül ingyenes domain nevet kapnak az első évre. Nem baj lehet a Bluehost-lal.

WebHostingHub.com egy olyan internetes házigazda, amely egy kicsit repül a radar alatt, és sokak számára ismeretlen. Ez szégyen, mert tele vannak nagyszerű szolgáltatásokkal és nagyon kedvező áron. Ellenőrizze őket.

GreenGeeks.com egy olyan webtárhely-szolgáltató, amely komolyan veszi az éghajlatváltozást. Minden 1x hálózati egységből, amelyet a hálózatból vesznek, 3x kreditet vásárol a szélenergia-ból, és visszajuttatja a hálózatba a szén-dioxid-lábnyom kiegyenlítése érdekében..

További információt szeretne kapni ezekről a webes házigazdákról? Ezután nézd meg a Bluehost, a Web Hosting Hub és a GreenGeeks ezen áttekintését

NameCheap.com a legjobb domain név regisztráló a piacon, kezét lefelé. Versenyképes árakat kínálnak, és az ingyenes domain adatvédelem a legtöbb domain kiterjesztés része.

Web Design, Témák & Dugó

ThemeForest a webhelysablonok és a WordPress témák vezető piactere. Itt lenyűgöző és egyedi stílusú témákat találhat a WordPress számára, mintegy 50 dollárért.

Tudja meg, hogyan hozhat létre esküvői weboldalt lenyűgöző és kész témákkal a ThemeForest alkalmazásból.

WrapBootstrap a Bootstrap keretrendszeren alapuló témák és sablonok piaca (a HTML, a CSS és a JS keretrendszer-tároló Királyság épül).

CodeCanyon egy testvéroldal a ThemeForest számára, és bővítmények, szkriptek és részletek piaca.

Fiverr egy olyan hely, ahol szabadúszókat bérelhet, akár 5 dollárért is. Ez a tökéletes hely a logók, reklámcsíkok és kis webdesign-feladatok olcsó elkészítéséhez.

Eszközök & Termelékenység

IFTTT "Ha ez, akkor az" egy okos automatizálási szolgáltatás, amely például recepteken keresztül köti össze az alkalmazásokat és a modulokat "ha videót tölt fel a YouTube-ra, akkor azt közvetlenül a WordPress blogjába küldik el" és "ha az időjárás előrejelzés szerint holnap esik, akkor küldjön nekem sms-t".

Canva egy ingyenes grafikai tervező eszköz és webhely, ahol lenyűgöző mintákat hozhat létre, például blog grafikákat, weboldal bannereket, Facebook borítókat, Twitter háttereket és még sok másat tölthet be.

Google Webmestereszközök egy ingyenes szolgáltatás a Google-tól, amely segít diagnosztizálni, ellenőrizni és fenntartani webhelyének jelenlétét a Google keresési eredményeiben.

A Google Analytics egy ingyenes szolgáltatás a Google-tól, amely nyomon követi és beszámolja a webhely forgalmát, és az interneten a legszélesebb körben használt elemző szolgáltatás.

értékesítés & A bevételszerzés

SumoMe egy eszközcsomag, amely segít a webhelye forgalmának növelésében. Az eszközök tartalmazzák; e-mail lista készítő, társadalmi megosztás, hőtérkép, szövegkiemelő, képmegosztó és még sok más

Nézze meg ezt a SumoMe átfogó útmutatót.

ütköző egy olyan közösségi médiamegosztó eszköz, amely rendkívül egyszerűvé teszi a közösségi megosztást, és teljesen ingyenes a Twitter, a Facebook, a Google+ és a LinkedIn közzététele..

Google AdSense egy ingyenes hirdetési közzétételi platform, amely lehetővé teszi a webhelytulajdonosok számára, hogy pénzt keressen a webhelyén célzott Google hirdetések megjelenítésével.

Skimlinks egy társult marketing hálózat, amely segít az online kiadóknak pénzt keresni azáltal, hogy automatikusan megtalálja a linkeket az Ön webhelyén, és leányvállalakká alakítja őket..

MailChimp egy freemium online e-mail marketing megoldás, amely lehetővé teszi e-mail és hírlevél kampányok megtervezését, küldését és nyomon követését.

Egyéb eszközök

BuzzSumo egyaránt tartalmi és befolyásoló felfedező eszköz, amelynek segítségével elemezhetjük, hogy mi a tartalom a legmegfelelőbb bármely témához vagy versenytárshoz.

FreshBooks egy felhőalapú számviteli szoftver szolgáltatás, amelynek célja a kisvállalkozások tulajdonosai, hogy könnyebben kezeljék számviteli igényeiket.

Ahrefs egy SEO eszköz, amely lehetővé teszi a webhelyek és azok backlink profiljainak elemzését, valamint a tartalom feltárását és a közösségi média nyomon követését is.

SerpStat egy ingyenes kulcsszó-javaslat eszköz, amely lehetővé teszi a népszerű és keresett kulcsszavak betakarítását a Google-on.

Rankinity egy valós idejű keresőmotor rangsor-ellenőrző eszköz, amely megfizethető, könnyen kezelhető, és egy olyan eszköz, amely elvégzi a munkát.

Blogok tetszik

Kezdjük Brian Deannel, aki rendkívül népszerű SEO blogot működtet Backlinko.com . Itt nem találja a malom szokásos futását, hanem praktikus és cselekvésre váró tippeket és tanácsokat kap.

Egy másik blog, amely a praktikus és őrülten hasznos online marketing tanácsokkal szolgál fel, a Bryan Harris’s VideoFruit.com .

Pat Flynn rendkívül népszerű (megérdemelt módon) és sikeres online vállalkozó. Az ő oldala SmartPassiveIncome.com benne van tele tippeket és tanácsokat.

A WordPress útmutatók és a Syed Balkhi útmutatásainak hihetetlen WPBeginner.com a vitathatatlan forrás.

Darren Rowse-nak (egy melbourni fickónak) nincs szüksége bevezetésre és az ő bevezetésére ProBlogger.net arról szól, hogy segítsen más bloggereknek javítani blogjaikat és pénzt keresni.

A dolgok befejezéséhez itt van egy szégyentelen dugó a magam számára blog itt a Hosting Királyságban.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map