8.5 Nagyszerű befektetési lehetőségek a webhely-üzlet számára

Tartalmamat olyan fantasztikus emberek támogatják, mint te. Ami azt jelenti, hogy kereshetek jutalékot. Tudjon meg többet itt!


Tudom, hogy ez a cikk nem foglalkozik sem a weboldal készítőjével sem az Ön vállalkozásainak vonatkozásában, de személyesen találtam ezeket a remek helyeket, ahol befektetheti a nyereségét, vagy pénzt is megtarthat !!!! tehát meg akartam osztani ezeket veled, és lehetőséget kellett adnom számlád megnyitására, hogy szükség esetén befektetési lehetőségei legyenek.

Úgy gondolom, hogy valóban nagyon elégedett lesz ezekkel a webhelyekkel, és nagyon értékesnek találja őket általános üzleti terve szempontjából, akár a jelenlegi, akár a jövőbeni webhely-üzleti tevékenységében. Rendben, menjünk és nézzük meg ezeket.

Ha top online brókert keres, úgy tűnik, hogy az ajánlások mindenütt megtalálhatók. A brókereknek néhány dolgot kell elvégezniük ahhoz, hogy megéri a befektető idejét. A különböző online brókercégek gyakran különböznek a magas és az alacsony díjaktól, a különböző számla tippektől, az oktatási szolgáltatások széles skálájától és a tőzsdei kutatási eszközöktől, amelyek jobbak az egyiknél, mint a másik. Ez a nyolc tőzsdei webhely, amelyeket a befektetők igazán szeretnek, és amelyeket az évek során ajánlottak.

Banner szavakkal

1. TD Ameritrade

A TD Ameritrade az egyik legforróbb online befektetési bróker Amerikában. A társaság több mint 5,8 millió számlatulajdonosgal és 480 milliárd dolláros vagyonnal büszkélkedhet. Az induláshoz legalább 500 dolláros induló letét fizetendő, és kereskedésenként 9,99 dollár tőzsdei kereskedést talál. Az opciók kereskedelmenként 9,99 dollárral, szerződésenként 0,75 dollárral kereskednek. Vannak ingyenes kutatási eszközök, ingyenes adatjellemzők és ingyenesen használható kereskedelmi platformok is.

A TD Ameritrade néhány promócióval rendelkezik, amelyek nagyszerűvé teszik az új és tapasztalt befektetők számára. Például 60 napig szabadon kereskedhet és 600 dolláros pénzbónuszt kaphat. Ügyfélszolgálatunk is rengeteg pozitív visszajelzést kapott, és élő chattel, telefonos és e-mail támogatással rendelkeznek tagjaik számára. A Barron’s néhány különféle elismeréssel elnyerte a TD Ameritrade programot, mint például az 1. hosszú távú befektetés és az 1. opció..

2. ShareBuilder

A tőzsdei kereskedési díjak alacsonyak lesznek a ShareBuildernél, mindössze 4 dollárral, ha az automatikus befektetést választja. Van is ingyenes próbaverziós ajánlat, és a csatlakozáshoz nem kell legalább fiókkal rendelkeznie. A ShareBuilder árazási és díjstruktúrája elég egyszerű. Beállíthat ismétlődő ütemezett beruházásokat a befektetés megkönnyítése és kevésbé időigényes megkönnyítése érdekében. A limit, opciós és piaci kereskedésekért mindössze 6,95 dollárt fizet.

Számos kutatási eszköz használható a ShareBuilderben, ideértve a kritériumokon alapuló készlet eszközöket, stratégiai jelentéseket és figyelési listákat. Megnézheti azokat a táblázatokat is, amelyek rögzítik egyes részvények történelmi árváltozásait. Ha szeretne egy kezdés nélküli befektetési platformot keresni, akkor a ShareBuilder pontosan a megfelelő platform az Ön számára.

3. Scottrade

A részvényekkel, kötvényekkel, befektetési alapokkal, ETF-ekkel és opciókkal a Scottrade különféle kutatási és adatszolgáltatási eszközöket kínál kiváló ügyfélszolgálattal, 30% -kal kevesebbet, mint a többi online bróker. Fizikai helyszíneik vannak a befektetők számára is, akik személyes útmutatást igényelnek.

Az egyik hátránya, hogy a kereskedési platform nem olyan modern, mint mások, mint például az eTrade vagy a Sharebuiilder. Ez csökkenti az árat kereskedésenkénti 7 dollárra, 1,25 dollárral kiegészítve az opciós kereskedők számára. A Scottrade számos ingyenes kereskedési eszközzel is rendelkezik, de hiányzik a TD Ameritrade vagy az eTrade webhelyen található kutatási eszközök és diagramok némelyike..

A streaming idézetek azonban teljes mértékben testreszabhatók, és továbbra is vannak figyelési listák és néhány diagramkészítési eszköz, amelyek kielégítik a legtöbb befektető alapvető igényeit. Ha úgy dönt, hogy frissíti a Scottrade szolgáltatással, akkor bankkártyát, ingyenes ATM-kivételt, korlátlan ingyenes csekkeket, mobil hozzáférést és 24 órás ügyfélszolgálatot is kap..

4. Etrade

Az egyszerűen használható megrendelési lehetőségekkel az eTrade lehetőséget kínál kezdőknek és tapasztalt profi kereskedőknek is. Például vannak komplex megrendelések a kondor, a szalma, a fasz és a pillangó stratégiákhoz. Ha aktív kereskedő, akkor az eTrade a legjobb. Versenyképes árazási modellekkel és opcióspecifikus funkciókkal rendelkezik, amelyeket az aktív kereskedők értékelni fognak.

A részvények és az opciók szerződésenként 7,99 USD, mindaddig, amíg a negyedévente legalább 150 tranzakciót teljesít. Ha nem ilyen sokkal kereskedik, akkor a díjak 9,99 dollárra emelkednek, ami még mindig viszonylag alacsony. A kutatási eszközök hihetetlenek a kereskedők számára az eTrade-on. Átfogó opciókereskedelmi eszközeikkel rendelkezik, így könnyedén eljuthat szóráshoz, vétel-íráshoz, pillangóhoz, kondorhoz és alapvető típusú megrendelésekhez, beleértve a vas-kondorokat is. Az opcionális diagramok szintén rendkívül hasznosak a kutatáshoz.

Különböző stratégiákat is kidolgozhat a befektetési összeg, az időkeret, a volatilitás, a célár és a piaci kilátások alapján. Ha bonyolult megrendelései vannak, az eTrade határozottan a megfelelő hely, ahol sok hozzáadott funkcióval és tanácsokat adhat a kereskedésekhez, hogy kiszámíthatóbbá és biztonságosabbá tegye az ügyleteit..

5. TradeKing

A TradeKing alapvető eszközöket kínál a befektetők számára, és jól ismertek figyelmes ügyfélszolgálat és alacsony költségek miatt. Jelenleg a TradeKing kereskedelemenként 4,95 dollárt kínál. Ezenkívül ez az online bróker következetesen a legjobb rangsorban helyezkedik el az online cégeknél. A TradeKing is csatlakozott a Zecco-hoz, és most egy csomó új kutatási eszközt kínál az irányítópult részeként. Használhatja a testreszabható és fejlett diagramok előnyeit. Vizuálisan és felhasználóbarátak is. Bármely tag ingyenesen használhatja ezeket az eszközöket.

A pénzügyi termékek többletköltségeket tartalmaznak, beleértve a devizakereskedést is. Ennek ellenére ingyenes IRA-k és DRIP-ek vannak, de van egy hátránya. A TradeKing 50 USD inaktivitási díjat számol fel olyan számlák esetében, amelyek kevesebb, mint 2500 dollárral rendelkeznek, és amelyek egy éven belül nem folytattak kereskedelmet. Ez általában nem vonatkozik a legaktívabb kereskedőkre, de azt meg kell jegyezni, ha éppen indul, és nem tudja, hogy egy éven belül kereskedni fog-e..

6. TradeMonster

Azok számára, akik kifejezetten opciókkal foglalkoznak, a TradeMonster az Ön számára választás. Az opciós ügyleteket szerződéstől akár 0,10 dollárra is beszerezheti. A szokásos opciós kereskedőknek szerződésenként csak 0,50 dollárt kell fizetniük. Kedvezményes brókerként a TradeMonster rendkívül versenyképes, és számos olyan funkciót kínál a felhasználók számára, amelyek kiemelik őket. A befektetők mindig támogatják ezt a kereskedési platformot, mert annak legalacsonyabb díjai vannak, és átalánydíjas kereskedési kamatlábakat talál, mindössze 7,50 dollárt..

Ezen túlmenően a bróker nem fél fél a mennyiségi engedmények és az alacsony fedezeti kamatlábak biztosításáról. Ha minden nap aktív kereskedelmet folytat, akkor szüksége van egy korszerűsített kereskedési platformon, amely néhány fejlett kutatási eszközzel megadja az összes alapvető kereskedelmi funkciót. A spektrális elemző eszközök lehetővé teszik a volatilitással való játékot, amely a TradeMonster-re jellemző. Az eredmények térképen jelennek meg, nem csak diagramként. Használhat más eszközöket is, például az opcionális stratégiai funkciókat, a mi történik, ha elemzést végez, a csoportos megrendelések kezelését, a teljesítménykövetést és még sok más.

7. OptionsHouse

Az OptionsHouse egy megbízható bróker, amelyre gondolni kell, ha egy alacsonyabb árú akciós brókert szeretne egy tradicionálisabb kereskedési platformmal. Aktív kereskedők számára az OptionsHouse rendelkezik néhány olcsó opcióval. A szoftver tartalmaz streaming idézeteket, amelyek a többi brókernél nem mindig ingyenesek, ám az OptionsHouse jó munkát végez, hogy az alapvető eszközöket a felhasználók számára ingyenesen biztosítsa. Ezek ingyenes, valós idejű árajánlatok, így ujjával tarthatják az adott részvény pulzusát, vagy egyszerűen csak megnézhetik a tőzsdét.

Az OptionsHouse kereskedési platformja nem olyan intuitív, mint a többi, de a navigáció még mindig egyszerű. Az OptionsHouse-en keresztül 4,75 dollár lakásértékesítést végezhet, és ingyenes virtuális kereskedést is kínál. Ez tökéletes azok számára, akiknek részvénystratégiája van, amelyeket kipróbálni akarnak, de nem akarnak azonnal pénzt befektetni. Használhatja az 5000 dolláros ingyenes virtuális fiókot az új stratégiák teszteléséhez és futtatásához.

8. OptionsXpress

Az OptionsXpress egy nyilvános részvénytársaság, amelynek székhelye Chicagóban található. Főként jól ismert ETF-jeiről, határidős kötvényeiről, befektetési alapjairól és online kereskedelméről. A platformon sok értékes és kifinomult online eszköz található. Nyithat egyéni vagy csatlakozhat bérlői, bizalmi, üzleti és egyedi nyugdíjakat. A készpénzes számla megnyitásához szintén nem szükséges minimális befizetés, és nem szükséges minimális egyenleget tartania ahhoz, hogy számlája nyitva maradjon.

Vezeték nélkül is kereskedhet okostelefonján, és kihasználhatja néhány különféle hatékony online kereskedelmi eszköz, például a The Screener előnyeit. A Szűrő megvizsgálja a lehetséges befektetési alapok, opciók, részvények és ETF-ek piacát, amelyek jó lehetőségek lennének. Megnézheti az összes állományra vonatkozó információt, mielőtt bármilyen döntést meghozna.

Egy ember arca mondván

Azért adtam hozzá a .5-et azért, hogy megragadjam a figyelmedet, és ez egyben azt is képviseli, hogy miként működik ezek közül az egyik. Tudom, hogy corny? De ugyanakkor, ha azon tűnődött, hogy tettem a dolgomat, hogy kíváncsivá tegyem és megnézjem, most az egyetlen cél.

Remélem megtalálta ezeket a nagyszerű és informatív információkat, amelyek megfelelnek az elvárásainak, amelyeket felhasználhat webhelyének üzleti vállalkozásában: -). Ha nem, akkor remek hely lehet pénzt költeni, tudom, hogy ez tényleg segített nekem.

Írta és kiadta: Christopher Pontine & Cynthia Adams
Kép jóváírás: Weboldal létrehozása ma
 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map