Webhotell 101: Kjenn fakta

Innholdet mitt støttes av lesere av fantastiske mennesker som deg. Noe som betyr at jeg kunne tjene en provisjon. Lær mer her!


Webhotell og servere

Webhotell er ryggraden i ethvert nettsted.

Når du oppretter et nettsted og utvikler et nettsteds fokus og innhold, har webverten mye vekt på hva du kan gjøre og oppnå med domenet ditt.

Før du velger en webvert, er det viktig å bestemme hva du planlegger å gjøre med nettstedet ditt.

Hvis du bare vil at en vennlig blogg for venner og familie skal lese, eller du vil etablere en virksomhet med en funksjonell butikk, kundestøtte og vekstalternativer, vil du ha forskjellige typer hosting til ditt formål.

Det er gratis webhotell i tillegg til hundrevis av vertsselskaper der ute som vil belaste hvor som helst fra $ 4 til over $ 500 i måneden for hosting.

Å komme i gang med hosting er det første trinnet for å skape et vellykket sted på nettet.

Webhotellbilde

Starter

Nettverter tilbyr en tjeneste til de som ønsker å lage og bygge et sted på nettet. De gjør nettstedet ditt tilgjengelig for øyne over hele verden og gir Internett-tilkobling for folk å få tilgang til webområdet ditt.

Nettverter tilbyr et utall tjenester fra enkel hosting til bygging av nettsteder og nettbutikkadministrasjon.

På det minste nivået vil en webvert tilby en webside og liten filvert, hvor du kan laste opp filer fra datamaskinen din til nettet for å vise og bruke for nettstedet ditt.

Typer nettverter

Som nevnt over, er det gratis webhoteller. Disse typer verter krever vanligvis ikke noe for å tilby deg plass på nettet, men det er ikke sikkert at du kan bruke domenet du ønsker, og du må også gå med på å arrangere annonsene deres på websiden din.

Dette kan være en god ide for alle som nettopp kommer i gang med en online blogg eller et personlig nettsted, men det er ikke ideelt for alle som ønsker å starte en langsiktig virksomhet eller foretrekker å ha mer kontroll over hvordan nettstedet deres ser ut og samhandler med besøkende.

Noen ting du bør tenke på når du velger en webvert inkluderer følgende:

* Har de et nettstedbyggingssystem med maler eller dra og slipp bygningen?

* Gir de noen form for støtte?

* Bruker de cPanel, ispCP eller ISPConfig for å hjelpe deg med konfigurering av nettstedet?

* Hva er vertspakken og prisplanene? Er noen freebies inkludert?

* Hvor mye båndbredde eller lagring tilbyr verten?

* Kan du sette opp din egen e-post via domenenavnet til nettstedet ditt?

Enkelt verktøy for bygging av nettsteder

Mange moderne webverter tilbyr verktøy for bygging av nettsteder. Dette betyr at selv om du ikke har erfaring med å bygge et nettsted, kan du enkelt opprette et nettsted med vertsens drag-n-drop bygningsverktøy eller maler.

Du kan legge til bilder, sidefelt, tekst, apper, widgeter, funksjoner og mye mer på nettstedet ditt gjennom disse nettverksbyggingsverktøyene..

Noen verter krever ekstra gebyrer for verktøyene sine, mens andre verter inkluderer gratis nettstedbyggerverktøy med registrering og kjøp av hosting.

Du vil også se etter noen spesifikke konfigurasjonsverktøy som cPanel, ispCP eller ISPConfig.

Disse er standard blant moderne nettstedbyggere og vil hjelpe deg med å lage dynamiske nettsteder.

Kundeservice

Som alltid bør webverter oppgi et kundeservicenummer og noen få forskjellige måter å komme i kontakt med supportpersonalet.

Hvis du har spørsmål, trenger hjelp med verktøy eller ganske enkelt ikke forstår pakkealternativene, bør det være lett å komme i kontakt med et supportmedlem for å lede deg gjennom spørsmål.

I tillegg vil du ha verter med god kundeservice som har vist seg å hjelpe kunder med å beskytte nettstedene sine og dataene som er lagret for disse nettstedene også.

Hosting-pakker og alternativer

Det vil alltid være mange alternativer når du velger en vertsplan og bestemmer deg for båndbredde som du trenger å drive et nettsted.

Hvis du begynner på det små og bare vil gjøre noe personlig, bør du gå med en grunnleggende hostingpakke og liten båndbreddeoppbevaring.

For de som planlegger store ting eller allerede er etablert, bør du planlegge større krav til lagring og hosting.

I tillegg er det best hvis du konfigurerer en e-post som er direkte koblet til domenenavnet ditt.

De fleste webhotelltjenester tilbyr et visst antall e-postadresser med hver prispakke. I noen tilfeller kan du legge til ekstra e-postadresser om nødvendig.

Prøv før du kjøper

Mange verter vil tilby en gratis prøveperiode for å sjekke verktøyene deres. Dette er en flott måte å sette opp et nettsted og sjekke opplastingsverktøyene som er tilgjengelige for webhotellet.

Du vil forsikre deg om at det skal være enkelt å opprette et nettsted, samt håndtere det senere.

I tillegg gir dette deg en nøye titt på hvordan du kan kommunisere med supportpersonalet med alle spørsmål du måtte ha.

Generelt sett bør webverter gi en FTP manager for å gjøre det enklere å laste opp data og tilby pedagogiske verktøy som hjelper deg å forstå hvordan du bruker FTP-systemet.

Overvåking av nettstedets aktivitet

Det er noen ekstra ting å se etter med webverter som å overvåke trafikk på stedet og aktivitet.

Du skal kunne logge deg på administratorkontoen din og motta rapporter om hvor bra det går med nettstedet ditt, samt dets Alexa rang og trafikkgeografi.

Dette er gode verktøy for planlegging av innhold og nettstedsdesign.

I tillegg til disse tipsene om webhotell, er det også viktig å registrere seg hos en vert som er sikker og pålitelig.

Du bør alltid se på anmeldelser for webhotell før du kjøper, og sørge for at du kan bekrefte funksjoner som du ønsker på et nettsted før du legger inn kredittkortinformasjonen din..

Du kan starte med å se på favorittblogger og -sider, sjekke hostingleverandørene deres og se hvilke av disse selskapene som tilbyr de mest omfattende tjenestene.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map