7 Bedste forhandler-hostingplatform til din næste forretning

At drive en webhostingvirksomhed er ganske lukrativt, men at indstille det fra bunden er ikke det nemmeste.


Processen er ret kompliceret, og du skal administrere datacentre for at holde den kørende. Kort sagt, det er en rigtig forretning og vil tage meget tid og kræfter.

Men hvis du leder efter noget i retning af linjen, men ikke ønsker at lægge den skøre mængde tid og kræfter, så har jeg en løsning til dig. Det kaldes forhandlerhosting.

Den nemmeste forklaring på forhandlerhosting ville være – du køber nok serverkraft (plads / båndbredde) fra en betroet hosting-udbyder og fortsætter derefter med at tilbyde det direkte til kunder, som om du selv er webhostingudbyderen. På denne måde kan du sælge hosting-tjenester uden virkelig at eje nogen datacentre. Du bruger simpelthen kraften i Hvid label.

Og i processen tjener du også en betydelig mængde indtægter og bygger en virksomhed omkring den. Denne type forretning kan skaleres op til et imponerende niveau, og du kan nyde en strøm af semi-passiv indkomst.

Nu er der også ting, du skal huske på, mens du vælger en hostingudbyder, hvor du vil købe serverressourcerne. Nogle af dem diskuteres nedenfor.

Uptime score

Sandsynligvis den allerførste ting, der skal være på din tjekliste, mens du vælger en hostingplatform, er oppetidsscore meget vigtigt. Du skal vælge den, der kører 24 × 7, bygget på kraftige servere og har pålidelige netværksforbindelser.

For at gøre tingene lettere skal du se på hostingudbydere, der har et minimum oppetidspunkt på 99,5%. Noget nedenfor, der gør tingene vanskelige for dig og dine kunder.

Kunde support

Der er mange muligheder for, at ting går galt, eller at du sidder fast på et tidspunkt, så det er vigtigt at have god teknisk support. Noget, der fungerer 24 × 7 og har forskellige måder at oprette forbindelse på, som telefon, e-mail og live-chat, vil være ideelt.

Et døgnåbent support-system er vigtigt, når du bor i en anden tidszone.

Vedligeholdelse

En regelmæssig vedligeholdelsesrutine er et must at kigge efter i en hostingudbyder. De skal udføre rettidig hardwareopdatering, softwareopdateringer, servercheck og sikkerhedsrettelser.

Sikkerhed

Uanset hvor stram sikkerheden er, vil der altid være mindst små chancer for, at den bliver hacket eller manipuleret. For at have den bedste chance for ikke at blive ramt af det, er det vigtigt at vælge en hostingudbyder, der lægger meget vægt på sikkerhed.

Lad os hoppe ind på listen med alt det her.

A2Hosting

Med ultra-pålidelige servere, A2Hosting tilbyder en superhastighedstjeneste til dig og dine kunder. Deres “Turbo-servere” -mulighed hjælper dig med at opnå sindssyge 20x hurtigere sider indlæses, og det er en af ​​de bedste på markedet.

Du kan forvente en 99,9% oppetidsgaranti og en server, der næppe forårsager nogen hikke. De har vundet flere priser gennem årene, og det er udelukkende på grund af deres store service. Deres servere er hastighedsoptimeret, og du får friheden til at vælge din ønskede serverplacering sammen med gratis SSD’er.

Derudover er det udviklervenligt og let at bruge takket være deres Web Host Manager (WHM) kontrolpanel. Du får 24 × 7 support fra et team, der er meget vidende og dygtigt nok til at tackle eventuelle tekniske problemer.

Det ville være en skam, hvis jeg siger jer, at denne hosting koster en arm og et ben. Heldigvis er det ikke tilfældet. Deres startplan er helt ned til $ 9.80 / måned.

SiteGround

Jeg har sagt det før, og jeg vil sige det igen, SiteGround, generelt er en af ​​mine foretrukne hostingudbydere. Jeg har været sammen med dem i årevis og følt aldrig behov for at skifte til et andet firma. De er DET gode, især deres supportteam.

For mindre end $ 15 / måned får du deres forhandler GoGeek-hostingplan, der tilbyder 40 GB webområde. Du får også:

 • Umettet trafik
 • Ubegrænset websteder
 • Ubegrænset e-mail-konti
 • Prioritet support 24 × 7
 • Tilføj samarbejdspartnerkonti for dine medlemmer.
 • Gratis SSL
 • Cloudflare CDN-integration

Du kan tilbyde en komplet White Label-version af hosting til dine kunder uden nogen af ​​SiteGrands branding. Generelt er der så mange flere funktioner i denne hostingudbyder, der vil gøre din virksomhed meget mere givende.

InMotion Hosting

Med gratis SSD’er, SSL, cPanel og WHMCS, InMotion Hosting er lige så god som de andre på denne liste. Du får gratis overførsler, strålende 24 × 7 support og uovertruffen pris. Deres startniveau koster kun $ 15,39 / måned og tilbyder 800 GB båndbredde og 80 GB diskplads.

Det er udviklervenligt, og du får gratis e-mail-konti sammen med ubegrænset domæner mulighed og forskellige sikkerhedsfunktioner. Du får fuld kontrol over dit forhandlerhosting, og du kan tilpasse det efter din smag.

Det fantastiske er, at deres servere er udstyret med Coreros DDoS-beskyttelse og Patchmans malware-registrering, så der er ikke meget, du skal bekymre dig om med hensyn til sikkerhed.

NameCheap

Du får uovervåget båndbredde og gratis cPanel-konti til din forhandler-vært hos NameCheap. Det er nemt at administrere alt fra et enkelt dashboard og problemfrit oprette indholdsstyringssystemer sammen med at oprette dine egne navneservere.

Du kan også tilføje ubegrænsede domæner og beskytte alt med firewalls og antivirus-software. Desuden kan du nemt administrere dine kunders hostingkonti ved hjælp af Web Host Manager (WHM).

For ikke at nævne, kan du tilpasse alt og konfigurere din egen faktureringsplatform til White Label-tjenesten. Sikkerhed og hastighed er aldrig et problem med Namecheap, fordi det altid har været deres hovedfokus.

HostGator

I mange år HostGator var valget til forhandler-hosting, men så kom andre muligheder ud, og det blev lidt sidelinieret. Men hvad der er imponerende er, at det stadig er en af ​​de fremtrædende, og det er derfor, det har en plads på denne liste.

Her er nogle af de mange fordele ved at bruge HostGators forhandlerhosting:

 • Ubegrænset domæner og e-mail-konti
 • 99,9% oppetid garanteret
 • Private navneservere baseret på dit domæne
 • Gratis WHMCS-klientadministrations- og faktureringssoftware
 • WHS / cPanel-kontrolpanel
 • Udvikler-venlige
 • 24 × 7 teknisk support

Du kan komme i gang så lavt som $ 19,95 / måned og oprette din webhostingvirksomhed.

Svinghjul

Du kan bruge Svinghjul til White Label og sælge deres tjenester til dine egne priser, også det på en tilbagevendende basis. Du får dit eget klientstyringsområde og faktureringssystem til at begynde at rulle terningerne fra ordet. ��

Du kan også integrere Stripe i faktureringssystemet, så betalingerne går direkte på din bankkonto. Flywheel har et fantastisk supportpersonale, der hjælper dig i ethvert trin i processen. De er tilgængelige 24 × 7 til at tage backup af dig.

En ting at bemærke her er, at Flywheels forhandlerhosting er tilgængelig som add-on til nogen af ​​deres planer. Dette betyder, at du bliver nødt til at vælge en webhostingsplan fra dem og derefter købe tilføjelsen White Label. Tilføjelsen koster $ 99 / måned oven på de almindelige hostinggebyrer, du betaler.

ResellerClub

Med ResellerClub s Linux-forhandler-hosting, du kan komme i gang for kun $ 11,39 / måned, når du faktureres i tre år og starte din egen web-hosting-virksomhed. Det er ret nemt at opsætte og administrere alle dine websteder fra et enkelt administrationspanel.

Her er nogle af de vigtigste funktioner, du har brug for at vide:

 • Gratis WHM og cPanel
 • Et-klik-appinstallation med Softaculous Installer.
 • Beskyttet med CDN
 • Ubegrænset e-mail-konti
 • Gratis migrering fra en anden hostingudbyder
 • Uovertruffen serverhastighed

Derudover kan du nyde hård sikkerhed og et supportteam, der er meget vidende om ethvert anliggender.

Konklusion

Som nævnt tidligere er det meget rentabelt at starte en forhandler-hosting-virksomhed og kræver bestemt ingen raketvidenskab. Uden tvivl er ovennævnte hostingudbydere det, du skal vælge mellem for at få den bedste start på venturen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map