14 bedst hostede Wiki-platform til din virksomhed

I dagens verden forventer alle hurtig adgang til information.


Og for at fortsætte med at få adgang til det, er det ikke mange af dem, der er villige til at ringe til et nummer og komme på et telefonopkald. De forventer at finde svaret med det samme, hvorfor du har brug for en videnbase.

En vidensbase oprettet ved hjælp af wiki kan øge kundetilfredsheden og også hjælpe dit team med at organisere vigtigt indhold bedre.

For dem af jer, der ikke ved, hvad en “wiki” er, er det et serverprogram / websted, der hjælper brugere effektivt at samarbejde og strukturere indhold effektivt. Ligesom hvordan Wikipedia er bygget, kan du også opbygge en lignende, men til dine forretningsformål.

Du kan enten gå efter en hostet (SaaS) wiki-platform eller en selvhostet platform, men jeg foretrækker den førstnævnte. Her er hvorfor.

Ingen stress med at indstille tingene

Hvis du nogensinde har sat noget op fra jorden nul, kender du det hårde arbejde, det kræver. Med en selvhostet wiki-løsning skal du finde ud af, hvordan du skal konfigurere alt korrekt. Mens derimod en hostet løsning kommer forudbygget med alt hvad du har brug for, så der er intet, du har brug for at konfigurere.

Sparer tid og energi

Det er en klar kendsgerning, at det at tage noget fra bunden tager meget mere tid end at have det lige foran pladen. Med en hostet løsning kan du afslutte den tidskrævende installations- og vedligeholdelsesdel og springe direkte til det, der er vigtigt – ved hjælp af platformen.

En lysere side af dette er, at du faktisk kan bruge den frie tid til at gøre noget produktivt for din virksomhed.

Nye opdateringer og fejlrettelser

Med en selvhostet wiki-løsning skal du sørge for din egen opdatering og eventuel fejlrettelse. På den anden side tager en hostet løsning alt dette. Det eneste arbejde, du gør, er at bruge platformen og måske justere tingene lidt her og der for bedre at matche din forretningsstil. Det er det.

DokuWiki af Kamatera

Kamatera er ganske generøs her ved at tilbyde DokuWiki til en 30-dages gratis prøveperiode. Det er en wiki-platform skrevet i PHP, så du kan distribuere den uden en database. Denne open-source software fungerer på almindelige tekstfiler, og jeg vil sige, at dens syntaks er ganske identisk med hvad MediaWiki bruger, hvilket er fremragende.

Jeg har brugt @dokuwiki i næsten et årti for det meste af min personlige & professionelle dokumentationsbehov. Jeg har doneret penge til det tidligere.

I går sendte jeg min første PR til projektet. Forhåbentlig først af mange. Føles fantastisk at give tilbage!#Hacktoberfest #php

– SyntaxSeed (Sherri W) (@SyntaxSeed) 3. oktober 2019

Når den gratis prøveperiode er forbi, kan du vælge en betalt plan afhængigt af dine krav.

Zoho Wiki

Hvis du har meget særlige og specifikke behov for dit team, så Zoho Wiki er fantastisk til det. Det gør vidensstyring for teams bogstaveligt talt til en leg. Det giver dig mulighed for at opbygge arbejdsområder og sider, tildele brugerne specifikke opgaver og endda finpudse portalen til dine behov.

Alt i alt kan du oprette et vidensgrundlag, holde dit indhold godt sikret, matche dit brand og bruge deres robuste editor til nemt at oprette indhold og forskellige widgets.

SiteGround

SiteGround har konstant været en pålidelig kilde til hosting for marketingfolk og forretningsejere overalt i verden, og med deres Wiki-hosting kan du næppe gå galt. Som deres websted siger, er det lavet omhyggeligt til overlegen ydelse.

Uanset hvilken Wiki-platform du går til, kan du være sikker på, at SiteGround kan håndtere belastningen let.

A2Hosting

En anden meget kendt hosting-udbyder, A2Hosting s wiki-løsning, kan hjælpe dig med at danne din valgte wiki-platform, såsom MediaWiki, DokuWiki eller TikiWiki. Denne hosting-udbyder er kendt for sine hurtige hurtige servere, fordi de ved, at selv en anden forsinkelse i indlæsningstid kan påvirke din afvisningsprocent.

De er også meget overkommelige sammenlignet med de andre hostingudbydere derude. Absolut værd at tjekke ud.

XWiki

Med XWiki s cloud-hosting, behøver du ikke bekymre dig om hosting, opgraderinger, vedligeholdelse og sikkerhedskopiering. Alt dette bliver taget af dem. Du kan komme i gang med deres mindste plan og opgradere, når du går, når kravet bliver højere.

Det er open source og har funktioner som:

 • 24/7 overvågning
 • Rettidig sikkerhedskopiering
 • Ingen sky lock-in
 • Mulighed for at oprette personaliserede apps til dine behov
 • Kan håndtere millioner af sider
 • Ekspertstøtte

Vi har sjældent nogen problemer med vores @xwikiorg site – og når vi gør det, er det normalt brugerfejl (hoste … hoste … @massonpj). Men når vi har et spørgsmål eller har brug for hjælp, er besætningen kl @XWiki er altid hurtige med et svar, grundige i deres løsning og tålmodige med vores personale. tak skal du have!

– OpenSourceInitiative (@OpenSourceOrg) 11. februar 2020

XWiki bruges af nogle af de store navne som Amazon.

Nuclino

Hvis du lægger meget vægt på produktivitet, så Nuclino er måske bare den, du leder efter. Deres firmawiki gør det super let og muligt at få adgang til dokumenter og information inden for en platform.

Ligesom enhver anden wiki-platform hjælper Nuclino med at forbinde viden på tværs af alle teammedlemmer med brugen af ​​interne links. Det er langt bedre end at have separate mapper, filer eller dokumenter alle spredt rundt.

Med hjælp fra klynger, også kendt som hierarkiske tags, kan du også vise den samme side på forskellige søgeforespørgsler, så det bliver lettere at finde dem. Denne løsning er samlet set hurtig og gør samarbejdet til en total brise.

Confluence

Atlassian s Confluence kan være vigtig for at danne dit teamwork og samarbejde effektivt. Ved at bruge det kan du oprette et superenkelt vidensgrundlag for dit team til at finde svar under ét tag. Derudover kan du oprette mødebeskeder, projektplaner og etablere dit fuldt funktionelle arbejdsområde.

Til gengæld kan dit team afgive meddelelser og modtage feedback fra alle. Dette hjælper med at validere værdige ideer og koncepter. Én ting, jeg mest kan lide ved denne service er, at den har skabeloner til næsten ethvert formål. Du behøver ikke at skrive og dele noget fra bunden af. Brug bare skabeloner, udfyld dine detaljer, og du er god til at gå.

Confluence bruges af over 40.000 kunder, der inkluderer Audi-lignende, Hubspot, og blanding.

Idé til Wikis

Kompatibel med Mac, Windows, Mobiles og Web, Idé til Wikis er en anden fantastisk mulighed for teams og enkeltpersoner. Det være sig dokumenter, noter, mål eller virksomhedspraksis, du kan gemme alt for let adgang.

Med deres drag and drop-editor kan du øjeblikkeligt tilføje filer, multimedia og meget mere. Denne service er velegnet til enhver og enhver, fordi du ikke har brug for en enkelt teknisk viden. Og det samme er tilfældet med deres samarbejdsafdeling. Du kan tilføje kommentarer, nævne medlemmer, dele filer og endda samle alle for at diskutere vigtige detaljer.

Evnen til at integrere over 50 forskellige apps gør det til et kirsebær på toppen.

Papyrs

En anden tjeneste, der tilbyder træk og slip-editor, Papyrs er en, der er svært at slå på denne liste. Det er klogt at sige, at deres funktioner er omhyggeligt udformet til ikke at bøje sig for andre tjenester, fordi de bogstaveligt talt har alt hvad du måske leder efter.

Du kan trække og slippe noter, filer, dokumenter, formularer og andre elementer til dine medlemmer. I slutningen af ​​dagen kan du problemfrit se rapporter og analysere din arbejdsgang.

Deres søgefunktion er et praktisk værktøj til at finde ud af, hvor dine filer er placeret og få adgang til dem på ethvert givet tidspunkt. Generelt er der bare for meget for det, og du kan prøve dem alle sammen med deres 15-dages gratis prøveperiode.

AllAnswered

Et overordnet alt-i-en-videnstyringssystem, AllAnswered går under deres navn. Det besvarer alle dine spørgsmål med deres service. Du kan have styrken i et samfund, wiki, Q & Et afsnit og arbejdsgang alle sammen til et enkelt system. Og den bedste del? Du kan få adgang til dem alle til en enkelt overkommelig pris.

For at opsummere det kan du dele viden, være vært med spørgsmål og svar, oprette nye og opdaterede oplysninger og til sidst spare et ton tid ved hjælp af deres kunstige intelligens.

Før du forpligter dig til deres betalte plan, kan du bruge deres gratis prøveperiode.

Kipwise

Med evnen til at integrere med Slack, Kipwise lægger samarbejde om steroider. Deres hurtige søgefunktion giver dig mulighed for at finde ønskede ting alt sammen, mens du snakker eller endda mens du svarer på en billet, hvilket sparer dig for en enorm mængde tid.

Nogle andre funktioner inkluderer:

 • Mulighed for at minde holdkammerater med et uddrag om at bruge søgefunktionen, før de stiller spørgsmål
 • Tildel specifikke spørgsmål til specifikke medlemmer at håndtere
 • Tildel medlemmer til at gennemgå indhold for at gøre det opdateret
 • Opret fantastisk struktureret indhold
 • Få adgang til skabeloner for at spare oppetid
 • Integrer elementer fra forskellige kilder

Med alle disse fantastiske funktioner er det temmelig svært at ikke planlægge en produktdemo.

Slab

Slab giver dig mulighed for at organisere dit indhold og knytte de vigtigste til toppen for lettere adgang. Teammedlemmer kan kommentere, oprette nyt indhold og holde diskussioner alt sammen i realtid.

En strålende funktion, der er værd at tale om, er WYSIWYG-editoren. Ikke kun er det super let at bruge, men det genkender også duplikatindhold og forhindrer oprettelse af flere kopier ved et uheld, selvom to forskellige medlemmer rammer “gem” på samme tid. Der er meget lidt plads til fejl med plade.

Med deres søgefunktion kan du hurtigt se efter vigtige data og integrere en masse tredjepartsapps til forbedring af funktioner.

Archbee

Brugt af virksomheder som Portfolio box og ColorElephant, Archbee leverer en håndfuld interessante og nyttige funktioner, der kun gør dit virksomhedssamarbejde lettere. Deres editor ligner Slab’s, og det forhindrer konflikt med at gemme den samme fil af forskellige medlemmer.

Desuden kan du:

 • Integrer diagrammer
 • Del dokumenter
 • Adgang til kodeditor til at komme med programmer i realtid
 • Søg straks efter filer og information
 • Se statistik for hvert medlem

Du kan komme i gang gratis.

SlimWiki

SlimWiki skiller sig ud fra mængden, fordi de lægger megen opmærksomhed på design og brugeroplevelse, hvilket hjælper dig med at koncentrere dig mere om forretningen. Normalt, når vi hører ordet “wiki”, kan sandsynligvis en kedelig visualisering ses. Dette er dog ikke tilfældet med SlimWiki.

De har en fantastisk layout og typografi, der massivt kan øge produktiviteten blandt medlemmer. Ikke kun det, men du kan også dele filer og se side redigeringshistorik. Hvert enkelt stykke af dine data holdes sikre og private, så der er intet at bekymre sig om.

SlimWiki fungerer både med mobil og desktop.

Konklusion

Jeg håber, at listen over Wiki-hostingløsninger kan hjælpe dig med at beslutte bedre, hvad der er bedst for din virksomhed. Nogle af dem leveres med komplette samarbejdssystemer, mens andre ikke. Afhængigt af dine krav skal du let finde din kamp.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map