Geef me 5 minuten om je blogtitel een stuk plakkeriger te maken

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


Woord met lijm en tik

Je denkt wat ik denk?

Ik heb een pakkende titel nodig voor mijn blogpost, maar heb geen idee wat ik moet gebruiken.

JEP:

Dat is normaal:

In dit artikel wil ik enkele krachtige ideeën bespreken die je zeker zouden moeten helpen om je blogtitels aan te passen om je klikken te vergroten.

Laten we dit doen:

1. Schrijf eerst de kop

Hoewel het ook nuttig kan zijn om te wachten en de kop na de inhoud te schrijven, kunt u uzelf een duidelijke focus en strategie geven door eerst de kop te schrijven.

Dit werkt het beste als je een goed idee hebt van wat je onderwerp is, maar niet specifiek wilt schrijven.

U kunt uw inhoud duidelijk in een richting draaien, wetende wat ook uw kop het eerst is. De kop drijft ook het onderwerp van de post, dus je hebt altijd iets om in te binden. Je kunt ook brainstormen over inhoud voor je onderwerp die overeenkomt met de titel.

Zelfs als u niet precies weet wat uw kop zou moeten zijn, zet u wat ideeën op papier en werkt u ermee. U begint uw inhoud te vormen en vervolgens kunt u deze onderweg wijzigen.

2. De snelle manier om in het oog springende koppen te schrijven

Er zijn een paar dingen die u kunnen helpen snel met een kop te komen. Ten eerste moet u altijd een kop schrijven die is gericht op de 30 procent van uw lezers die er echt om geven en geïnteresseerd zijn in uw producten.

Deze lezers zullen het meest genieten van waar ze over lezen, en het zal je ook een meer specifieke focus geven. Deze 30 procent omvat:

– Mensen worden gemakkelijk aangetrokken door uw site
– Mensen die uw product waarschijnlijk zullen delen
– Bezoekers die al waarde vinden in uw product

U moet ook de meest wenselijke functie van uw product in een kop opnemen. Dit maakt het product uniek en zal opvallen bij uw lezers. Als u de waarde van uw product kunt bepalen, weet u precies wat u moet schrijven voor een kop.

Terwijl je aan verschillende koppen begint te denken, schrijf je ze allemaal een voor een op. U kunt de zoekwoorden kiezen en kiezen die u bevallen en de juiste functies beschrijven, terwijl u ook beperkt waar uw inhoud over gaat.

3. doen zoekwoorden belangrijk in de koppen?

Elke SEO zal je vertellen dat zoekwoorden in de kop het belangrijkste onderdeel zijn van contentmarketing, maar dat is niet altijd het geval. Veel mensen hebben een argument aangevoerd dat het gaat om schrijven voor mensen en om uit de ‘marketingtoespraak’ te komen die overal lijkt te zijn.

Sleutelwoorden zijn echter nog steeds van belang. Door trefwoordonderzoek te doen en een deel van een zoekwoordzin in uw kop op te nemen, kunt u nog steeds iets interessants en anders maken om in uw lezers te trekken.

Zoekwoordonderzoek is ook nuttig om te begrijpen waar mensen naar op zoek zijn en om die zeldzame zoekwoorden te vinden die u ideeën geven voor een hele inhoudserie.

4. Hoe koppen en waarom ze werken

Wat willen mensen echt als ze online naar begeleiding zoeken? Ze zijn zeker niet op zoek naar generieke handleidingen. Ze willen echt weten dat jij je spullen kent. Als u een instructiekop wilt schrijven, moet u ervoor zorgen dat u specifiek bent en iets interessants opneemt, zodat uw artikel niet in de 30.000 andere ‘How to Make a Pizza’-artikelen terechtkomt. Enkele manieren om dit om te schakelen zijn onder meer:

– “Hoe maak je de pittigste Pepperoni Pizza”
– “Een pizza in de lucht gooien als een echte Italiaanse chef-kok”
– “Hoe maak je een zelfgemaakte all-meat pizza die gezond is”

Dit zijn slechts een paar titels die afstammen van het origineel en je lezers iets interessants geven om over na te denken voordat ze zelfs maar op de kop klikken.

5. Lijstberichten vallen altijd op

Lijstinhoud zal altijd vriendelijk zijn. Waarom is dat? Mensen zijn lui. Nou, het is de waarheid. Mensen willen gegevens online consumeren, of ze dit nu weten of niet. Het lezen van een lijst is veel gemakkelijker dan het sorteren van woorden in een vervelende alinea. Daarom moet je:

– Varieer altijd de koppen van uw lijst met verschillende nummers. Er zullen niet altijd ‘5 manieren zijn om dit of dat te doen’. Er kunnen, weet u, ‘vier manieren zijn om dit of dat te doen’.

– Probeer een andere taal voor wat er achter het nummer komt. Probeer bijvoorbeeld in plaats van stappen of manieren fouten, geheimen, plaatsen, recepten of andere leuke taal die je titel tot leven zullen brengen.

– Maak van uw lijst een vraag. Bijvoorbeeld: ‘Kunt u raden waar pizza-koks dol op zijn?’ of ‘Kent u de drie soorten dodelijkste kankers?’

– Je kunt nog steeds eenvoudige lijsten maken. Voeg er een twist aan toe en maak er je eigen van, zoals ‘Vijf soorten sapmachines – wat maakt het sappigste sap? of ‘Zes essentiële vitamines – waarom u er maar één nodig heeft’.

– Geef ze bij twijfel iets voor niets. Bijvoorbeeld: ‘Gratis app biedt 10 kortingsbonnen per uur’ of ‘Gratis downloads van 6 verschillende populaire bands’.

– Ga groot of ga naar huis. Mensen houden echt van lange lijsten omdat ze voor elk wat wils bevatten, dus daag jezelf uit om ‘! 01 manieren om spinazie te eten zonder groen te worden’ te vinden.

6. Probeer deze kopformules als al het andere niet lukt

Als u niet zeker weet wat u voor uw kop moet schrijven, lijken deze formules altijd hits te krijgen. Het enige dat u hoeft te doen, is wat tussen de haakjes staat vervangen door uw eigen onderwerp.

– Wie wil er nog [iets interessants hier]?
– De geheimen van [succesvolle pick-up artiesten of iets minder kwaadaardigs]
– Hier is een methode die [totaal schokkend] is voor [mensen die niet geschokt kunnen zijn]
– Weinig bekende manieren om [katten te laten spinnen]
– Voor eens en voor altijd van [Zombies] af
– Hier is een snelle manier om [uw hond naar buiten te laten plassen]
– Nu kunt u ook [Uw cake] en [Schuif het in iemands gezicht] hebben
* Nu kunt u uw dagelijkse baan opzeggen en toch geld verdienen
* Hoe je een kat kunt laten spinnen zonder iets te doen
– [Doe iets] zoals [iemand of iets ongelooflijks]
* Roar Like a Real Lion
* Blog zoals Charlie Sheen in uw huis is
– Wat iedereen moet weten over [KFC’s Secret Formula]

Deze werken vrijwel altijd. Wil je de inhoud onder die koppen niet lezen??

7. Een paar dingen voor de krantenkoppen

Die formules waren zo goed dat je terugkwam voor meer. Hier zijn nog enkele sjablonen om uw koppen te laten opvallen.

– Geef me [vijf minuten] en ik geef je [het pad naar Mordor]
– Als u nu niet [Ga naar Da Choppa], zult u [waarschijnlijk door de war raken]
– De luie [shopper’s] manier om [in winkels te breken op Black Friday]
– Herken je de [nummer] vroege waarschuwingssignalen van het [Cronkhite-Canada Syndrome]
– Zie hoe gemakkelijk u kunt [een verschil maken in het leven van uw kat door hem te voeren elke keer dat hij naar u miauwt]
– Je hoeft geen [Morpheus] te zijn om [het enige echte toiletpapier te vinden]
– Heb je een van deze fouten gemaakt?

Het is duidelijk dat deze titels een klein beetje links zijn, maar je kunt ze goed maken door je eigen zoekwoorden en onderwerpen tussen de haakjes toe te voegen.

8. Wees een risiconemer en probeer deze koppen

Headline-formules geven je een aantal redelijk goede plekken om mee te beginnen en staan ​​zelfs op zichzelf in een zee van saaie koppen. Er zijn echter enkele kopformules die nog beter uitkomen en een beetje riskant kunnen zijn. Ben jij klaar voor de uitdaging?

een. Waarschuwing: [iets om hun aandacht te trekken]

Waarschuwingen zetten mensen altijd aan het denken. Ze willen weten waar ze op moeten letten, vooral als ze je andere berichten al lezen die hen geweldig advies en dingen om over na te denken hebben gegeven. Enkele voorbeelden met deze kopformule zijn:

– Waarschuwing: als u afhankelijk bent van zuurstof om te leven, begin dan met het besturen van een slimme auto
– Waarschuwing: twee op de drie mensen hebben een SOA, ben jij een van hen?
– Waarschuwing: Herkent u 3 vroege tekenen dat u kanker heeft?

b. Hoe [iets] mij heeft veranderd / gemaakt / heeft gegeven [iets goeds / slechts]

Gebruik deze titel als u in een persoonlijk verhaal aan uw bericht wilt werken. Dit zijn enkele voorbeelden:

– Hoe een grap me twee keer heeft laten nadenken over toiletpapier
– Hoe mijn tv-afstandsbediening mijn leven overnam
– Hoe verhuizen naar New York City me beter deed ruiken

c. Ben je [iets]?

De vraagkop zal altijd een aantal opvattingen opleveren. Dit zijn de beste eigenschappen van deze formule:

– Ben je opgewonden voor de volgende iPhone-release?
– Verwacht u een verhoging die nooit komt?

9. Headline Writing voor Twitter Noobs

Twitter is een plaats geworden voor krantenkoppen. Het is kort en krachtig. Het is de manier waarop mensen hun nieuws ontvangen zonder ooit verder te gaan om het nieuws daadwerkelijk te lezen. Een geweldige Twitter-kop zorgt er echter voor dat ze willen lezen. Dus wat moet je doen om die beloning te krijgen?

– Maak de kop nuttig
– Zorg ervoor dat ze uw inhoud lezen
– Geef een uniek voordeel in de kop
– Wees specifiek in uw kopaanpak
– Gebruik hashtags die de aandacht trekken, maar # don’t #overdo #it.

Bovenal lachen mensen ook graag wanneer ze op zoek zijn naar iets serieus. Als je erover nadenkt, zijn er een ‘5 Secrets to Make #Cats Purr When You Sing’.

Wat vind je het moeilijkste deel bij het maken van je titel?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map