15 feiten over e-commerce die u ‘s nachts wakker houden (2020)

Mijn inhoud wordt door lezers ondersteund door geweldige mensen zoals jij. Wat betekent dat ik een commissie kon verdienen. Lees hier meer!


eCommerce-statistieken

Als u aan e-commerce denkt, stelt u zich waarschijnlijk een online winkel voor die voortdurend nieuwe deals, producten, diensten enzovoort promoot.

eCommerce omvat veel meer strategie vanuit het oogpunt van een marketeer.

Hoewel sommige marketeers op zoek zijn naar andere markten voor grote winsten, heeft de e-commercemarkt heel veel potentieel.

Internetbedrijven zijn gemakkelijk op te starten en groeien nog steeds volgens deze feiten en statistieken.

Hoewel het nog steeds een relatief nieuwe technologie en vorm van verkoop is, kan e-commerce u een vast bedrag aan inkomsten opleveren, en als u een kleine of grote detailhandelaar bent met een fysieke locatie, kunt u uw omzetgroei verbeteren door dit online toe te voegen element in uw verkooptrechter.

De volgende 15 feiten zorgen ervoor dat u niet alleen uw e-commerce winkel wilt verbeteren, maar ook inspiratie wilt bieden voor een verscheidenheid aan andere verkooppunten voor online inkomen.

De meeste consumenten winkelen om verschillende redenen liever online.

Enkele hiervan zijn:

 • Tijd besparen
 • Minder belastingen
 • Makkelijk prijzen vergelijken
 • Geen drukte
 • Meer afwisseling

Bovendien geven veel shoppers er de voorkeur aan eerst producten online te onderzoeken en een idee te krijgen van de prijs voordat ze naar een fysieke locatie gaan.

Als snelle en gratis verzending wordt aangeboden, kopen veel kopers liever online dan dat ze in de winkel gaan voor items waarvoor u de koopwaar niet zelf hoeft te zien.

Shoppers zullen echter minder snel deals sluiten voor online items die meer persoonlijk onderzoek vereisen.

Shoppers kunnen bijvoorbeeld naar de winkel gaan om schoenen te bekijken, maar ze kunnen nog steeds online kopen als ze een betere deal vinden terwijl ze in de winkel op hun telefoon browsen.

Een opmerking over mobiele e-commerce

Mobiele e-commerce gegevens voor toekomstige groei

Zoals de volgende statistieken laten zien, is mobiele e-commerce erg belangrijk voor retailers die besluiten om online winkels aan te bieden.

Als u geen winkel heeft die toegankelijk is via een telefoon of die is geoptimaliseerd voor een mobiel apparaat, zult u het veel moeilijker hebben om mensen items uit uw winkel te laten kopen, vooral als het een item is dat ze van een andere kunnen vinden detailhandelaar.

Voor mobiel geoptimaliseerde online winkels bieden snelle en gemakkelijke kassa’s, one-tap navigator, grotere afbeeldingen en intuïtieve interfaces die reageren op scrollen door aanraking.

Door een online winkel te creëren die toegankelijk is vanaf een tablet of smartphone, bereikt u waarschijnlijk elke maand duizenden nieuwe klanten.

Laten we beginnen met de basis

1. E-commerce begon eigenlijk in 1979. Michael Aldrich verbond een huishoudelijk televisietoestel met een telefoonlijn om online winkelen terug te creëren, dat in de jaren tachtig en negentig een hoge vlucht nam voordat het internet van start ging.

2. Amazon is in 1995 gelanceerd. Amazon begon echter pas in 2003 winst te maken. De gemiddelde orderwaarde vanaf 2012 voor Amazon is $ 47,31, en natuurlijk staat Amazon bekend als een van de grootste online retailers.

3. Netflix was niet de eerste online verkoper van dvd-abonnementen. Blockbuster heeft Blockbuster.com in 2004 gemaakt, maar het is niet duidelijk wanneer de service begon die op Netflix leek. Uiteindelijk leidden Redbox en Netflix tot de ondergang van wat ooit de grootste naam was in home video-entertainment.

4. Vanaf het derde kwartaal van 2012 heeft $ 4,423 aan transacties plaatsgevonden via Paypal per seconde. Paypal is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest bekende manier om online te betalen zonder dat u uw creditcardgegevens hoeft op te geven.

5. Groupon heeft in 2010 een deal van Google voor $ 6 miljard afgewezen. De online dealmakelaar werd het volgende jaar een IPO.

Hoe sociale media e-commerce beïnvloeden

6. Zappo verdient geld met verwijzingen via sociale media. De online winkel kost $ 0,75 van Pinterest, $ 2,08 van Facebook en $ 33,66 van Twitter.

7. 46 procent van de online shoppers telt sociale media bij de beslissing om iets online te kopen.

8. 47 procent van de shoppers zegt dat Facebook de grootste impact heeft op wat ze kopen.

9. 54 procent van de Facebook-leden gebruikt hun telefoon om te bladeren. Het lijdt geen twijfel dat mobiele e-commerce snel is gegroeid en miljarden dollars blijft opleveren voor retailers met mobiel toegankelijke online winkels.

10. Polyvore heeft de grootste gemiddelde orderwaarde van $ 66,75 per bestelling.

Feiten over de groei van e-commerce

11. Meer dan 80 procent van de online populatie heeft internet gebruikt om goederen en diensten te kopen.

12. 50 procent van de online bevolking heeft meer dan één keer gewinkeld bij internetwinkels.

13. De verkoop van e-commerce groeit met meer dan 19 procent per jaar en zal tegen 2015 bijna $ 1,4 biljoen bedragen.

14. Het snelst groeiende land voor e-commerce is India, gevolgd door Saudi-Arabië, Indonesië, Australië en de Filippijnen. De minste groei voor online winkelen omvat Letland, Oekraïne en Frankrijk.

15. Volgens schattingen van eMarketer bereikte de verkoop van e-commerce in de detailhandel in 2017 $ 2,3 biljoen, een stijging van 23,2 procent ten opzichte van het voorgaande jaar

Enkele andere statistieken over e-commerce

Uit het bovenstaande is duidelijk te zien dat het verbinden van mobiele en sociale media met e-commerce essentieel is voor bekendheid en groei bij elke online winkel.

U kunt echter ook veel leren van de volgende statistieken, waaronder wat de grootste e-commerce winkels zijn, welke leeftijdsgroepen graag online winkelen en welke soorten betalingen het voor klanten het gemakkelijkst maken om online te kopen.

De meeste online shoppers gebruiken bankoverschrijvingen of creditcards om te betalen. In feite wordt 40 procent van de online aankopen gedaan met een creditcard. Paypal groeit echter snel met 35 procent.

Shoppers uit North Dakota geven het meeste geld online uit. Doorgaans besteden de inwoners van deze staat 16,17 procent van hun inkomen aan online aankopen.

De grootste e-commerce winkel is nu Amazon. Ten tweede is eBay, gevolgd door Apple, Walmart en The Home Depot.

Online shoppers in de leeftijdsgroepen 31 tot 44 en 55 tot 65 jaar besteden het meeste geld aan online winkelen met 68 procent.

Online shoppers geven jaarlijks tussen de $ 1.200 en $ 1.300 uit aan aankopen via internet.

Pizza Hut was de eerste pizzaketen die in 1994 online bestellingen aanbood.

De meeste shoppers van 71 procent zijn van mening dat ze een betere deal kunnen vinden wanneer ze online winkelen in plaats van naar een winkel te gaan.

Naar verwachting zal het aantal online consumenten tegen 2015 toenemen tot 201 miljoen.

Op dit moment zijn er 195 miljoen online consumenten die elke minuut dingen kopen via e-commerce winkels.

Voorspellingen voor e-commerce in 2019 en daarna

De meeste van deze statistieken wijzen erop dat e-commerce al de beste manier is voor bedrijven om hun voorraad- en verkoopgroei uit te breiden.

In het volgende decennium is het waarschijnlijk dat online winkelen dramatisch zal toenemen tot het punt dat de meeste aankopen online worden gedaan, zelfs voor items die mogelijk eerst moesten worden gezien.

Dit komt door nieuwe technologie, sneller afrekenen en gemakkelijk te vergelijken prijzen van goederen. Maar ook meer mensen maken zich zorgen over het gebrek aan beveiliging voor online winkelen.

Met verschillende inbreuken op online beveiliging voor grote retailers zoals Target, Home Depot en Neiman Marcus, zijn mensen op zoek naar veiligere manieren om online te betalen, zonder dat ze direct een creditcardnummer hoeven op te geven.

De volgende stappen voor e-commerce moeten evolueren rond veilig, snel en mobiel winkelen.

Als retailers ervoor kunnen zorgen dat hun shoppers de meest aangename ervaring hebben door online te winkelen, is er geen reden voor shoppers om naar de winkel te gaan.

Bronnen om uit te checken

https://blog.paymill.com/social-media-ecommerce/
http://www.factbrowser.com/tags/ecommerce/
http://mashable.com/2012/11/06/ecommerce-statistics/
http://getlevelten.com/blog/julie-miller/10-shocking-e-commerce-facts
http://www.internetretailer.com/

Dus vallen een van deze statistieken je op? Of misschien statistieken zien die echt opvallen? Voor mij was het het feit dat “$ 4,423 aan transacties vonden plaats via Paypal per seconde”.  Best gek om dat te horen.

Dus u vraagt ​​zich dit misschien ook af!!

Hoe start je een eCommerce-website?

Ik wil je 2 middelen geven.

1 is hier, wat de 5 beste e-commerce website-bouwers is

Of, een Geweldig startpunt voor Shopify-bedrijven hier

Image Credit: uitleenmemo 
Geschreven en gepubliceerd door Christopher Pontine

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map