Lijst met gratis transactionele, gehoste en marketing-e-mailserviceproviders

Als u een blogger bent en een klein tot middelgroot bedrijf runt, wilt u misschien waar mogelijk de kosten besparen. En e-mail zou een van de items zijn waar je kunt bespaar een paar honderd dollar per jaar.


Er zijn drie soorten e-mailservices die u nodig heeft als blogger / website-eigenaar.

 1. Transactional – om e-mails te sturen over evenementen, transacties, ordernotificatie, digitale activa, enz.
 2. Marketing-e-mails – nieuwsbrief, promo, blogpost, enz.
 3. Gehoste e-mails – om e-mails te verzenden en te ontvangen. (je hebt dit nodig als je op VPS of Cloud zit.

GRATIS transactionele e-mailprovider

Transactionele e-mailbetrouwbaarheid is essentieel omdat u er zeker van wilt zijn dat uw bezoeker een beoogde e-mail op prioriteit ontvangt. Het kan van alles zijn, inclusief het volgende.

 • Digitale activa – als u PDF, eBooks, documenten of bestanden via e-mail aanbiedt zoals ik die gebruik Thrive Leads.
 • Site-activiteit – als u uw gebruikers wilt informeren wanneer ze het wachtwoord wijzigen, registreer dan een account of geef commentaar op opmerkingen.
 • Bestellen – om te melden voor voltooiing van de bestelling, factuur, bedankbrief.

Nu heb je misschien een idee waarom je dit nodig hebt, dus laten we de lijst met de GRATIS transactionele e-mailserviceprovider bekijken.

Mailgun

Krijgen 10.000 e-mails elke maand GRATIS zonder een creditcard te verstrekken. Je kunt integreren Mailgun met uw favoriete applicatie / framework zoals PHP, Java, Net, Python, Node.js, Ruby, enz.

U moet het domeineigendom verifiëren voordat u begint met het verzenden van een e-mail, en de hele installatie duurde minder dan 15 minuten voor mij.

Het heeft alle volgende essentiële functies die u nodig heeft en uitstekende rapportage.

 • E-mailvalidatie
 • Batch verzenden
 • Personalisatie met variabelen van de ontvanger
 • Geplande levering
 • SMTP of API
 • Afhandeling van spamklachten
 • Stuiterbehandeling
 • Gedetailleerde logboeken & analyse

mailgun-rapport-grafiek

SendGrid

SendGrid is een van de meest populaire e-mailplatforms die worden gebruikt door een gigant als UBER, Spotify, Yelp, enz. In het gratis abonnement krijg je 12.000 e-mails per maand.

U kunt uw e-mails integreren en bezorgen via SMTP of API, en het ondersteunt alle primaire programmeerplatforms zoals curl, node.js, ruby, python, go, PHP, Java & c #.

sendgrid

Mailjet

Mailjet is een oplossing voor transactionele & marketing-e-mails, en ze bieden 6000 e-mails per maand. Standaard kunt u Mailjet integreren met SMTP of API en het heeft uitgebreide trackingrapporten waarin u kunt analyseren hoe uw e-mails presteren, inclusief bezorgstatus en open / klikfrequentie.

Sendinblue

Krijgen 9.000 e-mails elke maand gratis, maar houd er rekening mee Sendinblue logo wordt weergegeven onder het gratis plan. Sendinblue biedt realtime statistieken om uw e-mailprestaties te analyseren, inclusief afgeleverd, teruggestuurd, geopend en aangeklikt.

Je kunt Sendinblue ook integreren met WordPress, PrestaShop, Magento & Drupal.

sendinblue

Ik hoop dat een van de bovenstaande transactionele e-mails aan uw vereisten voldoet.

GRATIS marketing e-mailprovider

Bent u van plan een nieuwsbrief naar uw publiek te sturen? E-mail is een van de beste manieren om consistent verkeer naar uw website te leiden, en als u de e-mails niet verzamelt, moet u erover nadenken.

Als je wilt spelen met een marketing-e-mailplatform of minder abonnees hebt, dan zou volgen GRATIS een goede deal zijn.

MailChimp

Een van de meest populaire platforms om een ​​mooie e-mail te sturen naar maximaal 2000 abonnees en 12.000 e-mails per maand gratis. MailChimp biedt alle functies die u nodig heeft van het ontwerpen van uw e-mail, het volgen van de prestaties en de integratie met uw favoriete winkel zoals Shopify, woo commerce, Magento, enz..

mailchimp-email-editor

De e-maileditor is slepen-en-neerzetten, dus u hoeft de code niet aan te raken.

Mailerlite

Sturen onbeperkt e-mails naar maximaal 1000 abonnees met Mailerlite in het gratis plan. Ontwerp uw e-mail in enkele minuten met een drag-n-drop-editor of kies uit bestaande sjablonen. Het gratis abonnement biedt u alle functies, inclusief trackingrapporten, klikkaarten, autoresponders, RSS-campagnes, A / B-split-testen, enz.

mailerlite

Campayn

Campayn biedt aan om een ​​e-mail te sturen naar 500 contacten met 20.000 verzendlimieten in het gratis abonnement. Het gratis plan kreeg basisrapportage maar niet slecht om mee te beginnen. U kunt de lijst binnen enkele minuten importeren uit andere online mailinglijsten en responsieve e-mails.

TinyLetter

TinyLetter is een persoonlijk nieuwsbriefplatform voor diegenen die niet alle zakelijke functies zoals MailChimp nodig hebben. Het is een volledig gratis service van MailChimp en u zult het leuk vinden als u op zoek bent naar een eenvoudige nieuwsbriefservice voor e-mail.

Sendinblue

Sendinblue zou een uitstekend alternatief zijn voor MailChimp, waar u onbeperkt contacten kunt opslaan en verzenden 9.000 e-mails per maand gratis. U kunt mobielvriendelijke e-mail ontwerpen en realtime rapportage krijgen over wie open, klik, bounce, enz.

Omnisend

Sturen 15.000 e-mails elke maand gratis met Omnisend.

Een campagne starten is eenvoudig met hun gemakkelijke editor, responsieve e-mails, kraskaart & personalisatie. Je kunt Soundest integreren met Privy, Justuno, OptiMonk, Nosto, Shopify, Magento, Prestashop, enz.

Mailjet

Mailjet zou een goed alternatief zijn voor Sendin Blue, waarmee u kunt verzenden 6000 e-mails per maand gratis. Mailjet is een alles-in-één oplossing waarbij u prachtige e-mails maakt, naar uw publiek verzendt en optimaliseert met rapporten & analyse.

mailjet

FreshMail

FreshMail biedt maandelijks tot 2000 e-mails aan ongeveer 500 abonnees gratis. Met FreshMail kunt u verschillende soorten campagnes maken op basis van uw behoeften. Enkele van de functies zijn onder meer;

 • Autoresponders
 • A / B-test
 • Tekstberichten
 • Een keer maar
 • URL-gebaseerd
 • Gepland
 • Kant-en-klare sjablonen
 • Analytics

GRATIS gehoste e-mailprovider

Mogelijk hebt u dit niet nodig als u op gedeelde hosting werkt SiteGround omdat ze e-mail beheren. Als je echter op VPS bent, zoals Linode, DOEN, dan heb je iemand nodig die je e-mails kan hosten.

Zoho Mail

Host uw e-mails met Zoho om naar uw @ uwdomein.com te verzenden en te ontvangen. In het GRATIS account krijgt u 5 GB per mailbox van de gebruiker & opslag van documenten. U kunt één domein hosten en het goede nieuws is dat er zijn geen advertenties.

Je hebt toegang tot e-mails op je mobiele apparaten (IOS & Android) en hebben enkele van de volgende functies.

 • Mappen op meerdere niveaus
 • Drop-n-drop-interface
 • Reglement & filters
 • Schroefdraadweergave
 • Antispam en antivirus
 • CRM-integratie

zohomail

Pawlmail

Host uw aangepaste domein-e-mail met Pawnmail en krijg 2 GB opslagruimte is GRATIS. U hebt toegang tot uw e-mails op internet, desktop of mobiele e-mailclients.

Ik hoop dat de bovenstaande gratis e-mailoplossingen u een paar dollar besparen. Laat me weten welke je gebruikt en je ervaring.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map