Hoe kan ik een artikel converteren naar audiopodcast?

Vergroot en betrek uw publiek door bestaande blogposts naar podcasts te converteren.


Als je een blog hebt, wil je misschien je publiek uitbreiden en een breder aantal internetgebruikers bereiken die afhankelijk zijn van audio en andere communicatiemiddelen, afgezien van geschreven tekst en afbeeldingen.

Hiervoor moet u weten hoe u uw blogberichten converteert naar downloadbare mp3-audioformaten.

Hierdoor wordt uw blog niet alleen populairder, maar krijgt u ook meer mogelijkheden om uw inhoud op de markt te brengen, omdat meer gebruikers de mogelijkheid krijgen om met u te communiceren, waardoor u meer inzicht krijgt in hoe u de blog kunt ontwikkelen om aan hun behoeften te voldoen.

Andere voordelen van het converteren van een blog naar een podcast zijn dat u er passief inkomen mee kunt verdienen, aangezien u andere merken kunt adverteren en aangesloten commissies in de podcast kunt krijgen of uw publiek meer kunt betrekken, waardoor u een vervolg krijgt.

De volgende online tools zijn beschikbaar om u daarbij te helpen.

Speel

Speel helpt om Medium, Pocket, WordPress of een site-artikel te vertellen in meer dan 30 soorten stemmen met uitstekende kwaliteit. Niet alleen het Engels, maar het helpt je ook met Franse, Nederlandse, Japanse, Spaanse en Portugese talen.

Voor WordPress-gebruikers is er een inpluggen daarvoor door Play.

U kunt het GRATIS starten zonder een creditcard te verstrekken.

Als u WordPress gebruikt, installeer dan de plug-in, ga naar uw WordPress-dashboard om het gewenste blogbericht te selecteren, selecteer de stem en de gewenste taal en klik vervolgens op converteren naar audio.

Na het converteren van de audio …

Vernieuw het respectievelijke bericht en je zou afspeelbare ingesloten audiobestanden moeten vinden.

Zoals je kunt zien, reageert de audiospeler en biedt hij een prachtig dashboard waar je de analyses kunt zien.

Amazon AI

Amazon heeft onlangs aangekondigd om tekst naar spraak te gebruiken met behulp van deep learning. U kunt alles converteren om een ​​spraakgestuurd product te bouwen.

Amazon Polly ondersteunt meer dan 50 talen.

 • Engels
 • Deens
 • Spaans
 • Koreaans
 • Japans
 • Portugees
 • Russisch
 • Duitse
 • Frans

en nog veel meer…

Stel je voor dat je Engels geschreven artikel wordt omgezet in Japanse audio. Verbazingwekkend!

Goed nieuws voor WordPress-gebruiker …

Amazon Labs met WP Engine heeft een WordPress-plug-in uitgebracht om inhoud beschikbaar te maken om te luisteren.

Het is een goedkope oplossing. Probeer het eens om te zien hoe het werkt.

Blogcast

Blogcast is de eenvoudigste oplossing als het gaat om het genereren van audio voor artikelen. Voeg gewoon een link naar uw artikelen toe, voeg de insluiting toe aan uw blog en u kunt aan de slag!

Trinity Audio

Een briljante WordPress-plug-in die uw bestaande blogposts in audiopodcasts kan veranderen, Trinity Audio tilt contentdiversificatie naar een ander niveau. Hiermee kunt u kiezen uit verschillende Amazon Polly-stemmen en ook dat in uw voorkeurstaal.

Deze plug-in kan een grote impact hebben op uw publiek, aangezien steeds meer mensen zich richten op het luisteren naar audio; of ze nu in de sportschool zijn of vastzitten in het verkeer, podcasts nemen het internet over. Bovendien zit niet iedereen graag achter de computer en leest een heel blok tekst.

Met Trinity Audio kunt u:

 • Converteer met één klik en voeg een speler toe aan al uw blogposts
 • Selecteer waar je de speler wilt plaatsen
 • Selecteer uw standaard geslachtsstem
 • Kies uw voorkeurstaal
 • Voeg een postfragment toe aan de audiospeler

Met al deze geweldige functies kun je helemaal gratis toegang krijgen tot deze geweldige plug-in.

SpeechKit

Bedoeld voor nieuwsartikelen, SpeechKit verandert uw tekst onmiddellijk in audio met behulp van hun bibliotheek met realistische stemmen die de betrokkenheid zullen vergroten. Je kunt hun instant demo uitproberen op hun website. Kopieer en plak de URL van het nieuwsartikel en bekijk de magie.

Deze service maakt gebruik van NewsNet als audiotechnologie, die vrij nieuw is maar snel bloeit in de tekst-naar-spraakruimte. Ze hebben een geweldige videospeler en bieden opties voor het genereren van inkomsten, waaronder advertentieplaatsingen.

Je kunt al je prestatiestatistieken volgen en analyseren dankzij hun diepgaande analyses. Tot slot kan SpeechKit de betrokkenheid, abonnementen en inkomsten van uw lezer drastisch verhogen.

WebsiteVoice

Werkt eerder voor alle soorten bloggers en uitgevers, WebsiteVoice is een geweldige optie om te overwegen. Het kost niet meer dan 5 minuten om uw artikelen om te zetten in professionele audioclips, wat resulteert in een betere toegankelijkheid van inhoud.

Om deze oplossing te gaan gebruiken, hoeft u alleen maar:

 • Aanmelden
 • Pas de knop aan uw merkstijl aan
 • Installeer op uw website met slechts een regel van het script

Zodra je het hebt geïnstalleerd, kun je het automatisch laten werken elke keer dat je nieuwe inhoud publiceert. Ook klinkt hun stemtechnologie heel natuurlijk en menselijk. Als u audio in verschillende talen wilt, kunt u dat ook doen. Het ondersteunt meer dan 15 verschillende talen, waaronder Koreaans, Deens en Roemeens.

Conclusie

Ik denk dat het omzetten van artikelen in audio voor mensen om naar te luisteren een geweldige manier is om de betrokkenheid en de totale tijd die op een site wordt doorgebracht te vergroten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map