8 trefzekere manieren om te worden gepubliceerd op eersteklas blogs

Je leest een ander bericht op je favoriete site waardoor je WAUW bent.


Wanneer u naar het opmerkingengedeelte gaat, ziet u een aanzienlijk aantal reacties van lezers. U kunt zich gewoon voorstellen hoe geweldig het is om te communiceren met mensen die uw mening delen en die geïnteresseerd zijn in uw inzichten.

Je weet zeker dat je op een dag op je favoriete site te zien zult zijn.

Maar:

Wanneer ben je van plan je pitch naar de redacteur te sturen? Morgen? Binnen een maand? In een jaar?

Weet u wat voorkomt dat u op deze badass-site wordt gepubliceerd?

Vaker wel dan niet, we weten niet waar we moeten beginnen, vooral omdat we geen ervaring hebben.

Allereerst moeten we begrijpen wat een website geloofwaardig en eersteklas maakt:

 • Hoge Google-ranking (gebruik SEO-tools zoals MOZ om het te controleren): Word lid van de community om handige software te krijgen waarmee u de kwaliteit van websites gratis kunt analyseren. U kunt de pagina / domein autoriteit, spamscore of voeg andere instellingen toe die u wilt analyseren.

 • Een gebruiksvriendelijk ontwerp: 76% van de websitebezoekers beweert dat het zeer essentieel is om gemakkelijk te vinden wat ze op de site willen. Gebruiksgemak is dus belangrijk en de intuïtieve interface verlaagt het bouncepercentage.
 • Contactgegevens: mensen surfen op internet om contactinformatie te vinden om in contact te komen. Veel bezoekers geven de voorkeur aan een ander bedrijf, maar de kans dat zoekmachines de site een boost geven, is ook klein.
 • Geen spam of irrelevante advertentiebanners / pop-ups: elke blogeigenaar wil inkomsten genereren met een website, maar het publiceren van vervelende advertenties is een teken van lage kwaliteitseisen.
 • Regelmatig posten van artikelen zonder slechte spelling of grammaticale fouten: inhoud is een koning en het is het visitekaartje van elke blogeigenaar, dus het moet goed geschreven zijn zonder excuses.
 • Het aantal interacties op de site (deelacties, opmerkingen, vind-ik-leuks): het is weer een bewijs dat lezers betrokken zijn bij de communicatie en dat ze geven om wat er wordt gepost.

Wat betekent het voor een freelance blogger? Hoe beter een website is, hoe meer potentiële lezers deze aantrekt. Daarom beïnvloedt het het link-sap, dus het is waardevoller voor uw portfolio.

Bovendien zijn topwebsites een bron geworden voor het vinden van externe werknemers, dus het is jouw beurt om een ​​nieuwe bestelling te krijgen.

De meeste geloofwaardige websites accepteren bloggen van gasten en het is uw kans om op de blog te worden gepubliceerd. Bereid je echter voor op de competitieve omgeving zoals schrijvers weten: door bij te dragen aan badass-sites is het een bewezen manier om nieuwe potentiële klanten te vinden.

Weet je dat 81% van de Amerikaanse online klanten vertrouw informatie en advies van blogs?

Het spreekt voor zich dat het niet alleen gaat om je ego te bevredigen om op de bovenste websites te worden gepubliceerd; het gaat over het bouwen van uw blogportfolio ook.

In feite zijn er nog vele andere redenen om uw artikel op goede websites te publiceren. Het helpt om:

 • een gezaghebbende blogger worden;
 • nieuwe lezers aantrekken;
 • links krijgen en daarom uw blogpositie verbeteren;
 • contacten leggen met opinieleiders;
 • nieuwe klanten vinden;
 • ontwikkel je schrijfstijl en leer van schrijfgoeroes.

Hoewel publiceren op eersteklas blogs een echte uitdaging kan zijn voor aspirant freelance bloggers, weten we hoe goed het is voor onze carrière. Bovendien zijn er enkele trefzekere manieren om op deze sites te worden vermeld.

Ahum! Bekijk de lijst met 8 trefzekere manieren om het nieuws bekend te maken op eersteklas blogs:

1. Wees voordelig

Als u uw artikelen op geweldige websites wilt publiceren, moet u weten welke voordelen u ermee kunt behalen.

Maar:

Weet je zeker dat je baat hebt bij de blogeigenaar?

De enige les die ik in de loop van de jaren van bloggen heb geleerd, is dat blogeigenaars niet geïnteresseerd zijn in je inhoud als het niet helpt om hun tijd te besparen en aan de behoeften van hun lezers te voldoen.

Haar hard maar waar:

Hoe hoger de gelederen en lezers die een website heeft, hoe minder de eigenaar geeft om de inhoud die u aanbiedt.

Het probleem is dat veel schrijvers het aantrekkelijk vinden om bij te dragen aan dergelijke sites, dus je hebt te maken met een competitieve omgeving. Als u de aandacht van de redacteur wilt trekken, probeer dan voordelig te zijn:

 • inclusief statistieken en gegevens;
 • persoonlijke casestudy’s delen;
 • bieden tips van goeroes die nergens zijn gepubliceerd.

Kortom, bied iets aan dat ze niet kunnen schrijven zonder uw expertise.

2. Neem een ​​stap vooruit

Het plaatsen van gasten kost veel werk, tijd en moeite.

Je moet de site onderzoeken, de doelgroep en hun behoeften begrijpen, opwindende inhoudsideeën bedenken, contact maken met de blogeigenaar, een goed geschreven bericht opstellen en communiceren met lezers nadat je bericht is gepubliceerd.

Bij het maken van een blogpost moet je altijd een stapje extra doen als je respect wilt verdienen en je post wilt publiceren.

Een van de beste manieren is om een ​​stap voor te blijven om u te onderscheiden van uw concurrenten: denk vooraf aan een redactionele kalender of seizoensgebonden blogposts om ervoor te zorgen dat ze op tijd worden gepost.

Sommige websites publiceren hun redactionele kalender, dus het kan u een hint geven over welk onderwerp u moet behandelen.

Wanneer u aan een nieuw stuk begint te werken, bedenk dan hoeveel tijd u zult besteden aan het schrijven, bewerken en proeflezen, wachten op feedback van de redacteur en correcties aanbrengen.

Het is jouw verwachte tijd voor het maken van blogposts. Wat mij betreft, ik heb ongeveer twee maanden nodig om een ​​pitch te sturen om de link te krijgen zodra het artikel live gaat.

3. Deel persoonlijke casestudy’s

Wanneer je een blogbericht schrijft, moet je het onderwerp van A tot Z kennen, toch?

Het spreekt voor zich dat theoretische kennis u veel kan helpen! Met de basiskennis van elk proces weet u wat u kunt verwachten, maar alleen praktische ervaring scherpt uw ​​vaardigheden aan.

Dus wat maakt jou anders dan andere bloggers? Jouw ervaring, zonder twijfel!

Als je een acceptabele praktijk hebt, weet je uit de eerste hand welke obstakels op mensen kunnen wachten en hoe je ze kunt overwinnen. Het maakt uw inhoud dus zowel eye-opening als nuttig voor lezers.

Als je bijvoorbeeld je trucs en tips hebt om bloggerige angsten te verslaan, kunnen bloglezers er waarde aan ontlenen. Zo zal de blogeigenaar aandacht besteden aan uw tekst en deze accepteren.

4. Communiceer met lezers om een ​​buzz te veroorzaken

Weet je dat gewoon 20% van de bezoekers leest de volledige tekst?

Wanneer je blogpost een groot aantal reacties krijgt, weet je dat je inspanningen lonen.

Hoewel alles waar je naar hunkert een link is naar je artikel op een topsite, moet je dieper nadenken. Als je de aandacht van lezers kunt trekken en vasthouden zodat ze je hele artikel willen lezen, is dat geweldig.

Waarom? Het helpt om …:

 • lokken verdere discussie uit en verhogen daarom het aantal views
 • verbeter uw naamsbekendheid en krijg zo meer freelance optredens

Als lezers betrokken zijn, nemen ze deel aan de communicatie met de schrijver en lezers, en het is een bewijs van een mooi werk voor een persoon die de tekst heeft gemaakt. Hoewel je weet hoe geweldig het is om opmerkingen en vragen over je schrijven te krijgen, neem je vaak deel aan de discussie?

Zo niet, dan is het hoog tijd om interactie met lezers aan te gaan om een ​​buzz te veroorzaken.

Reacties vergroten de kans dat de blogeigenaar je zal onthouden.

Bovendien zorgt actief zijn op de blog voor loyaliteit aan jou. Commentaar helpt dus om vertrouwensrelaties met de blogeigenaar op te bouwen.

5. Wissel contacten uit met beïnvloeders

Heb je er ooit over nagedacht waarom influencers goed overweg kunnen met andere opinieleiders?

Succesvolle mensen blijven leren, dus het is gemakkelijk om influencers te vinden die een A + -website lezen. Als je actief bent op de blog, kun je andere blogeigenaren tegenkomen wiens sites ook een potentiële thuisbasis kunnen zijn voor je werken.

Als je contact wilt leggen met deze influencers, probeer ze dan te interesseren om later contacten te leggen en uit te wisselen.

 • Vraag hen om hun advies en tips te delen;
 • hun opmerkingen beantwoorden en materiaal bespreken;
 • zijn het eens met hun standpunt.

Het beste is dat je ze niet afschrikt door een samenwerking aan te bieden. In plaats daarvan ben je een vriendelijke communicator die gewoon geïnteresseerd is in het delen van standpunten en het vergroot de loyaliteit.

6. Promoot hun website

Als u uw bericht op de site wilt publiceren, moet dit een goede en geloofwaardige bron zijn. Hoewel we allemaal redenen kennen om op dergelijke sites te worden vermeld, denken maar enkelen van ons erover om goed te doen voor de blogeigenaar.

Om de aandacht van de eigenaar te trekken, stuur je een link naar je artikel waarin je over deze website schrijft. Plaats daarom de websitelink in uw publicaties.

Het herinnert eraan dat het nuttig is, dus help de site een extra backlink te krijgen en verbeter daarom de Google-ranking op internet. Bovendien zal het ook voor u nuttig zijn.

7. Doe onderzoek en zorg alleen voor inhoud van hoge kwaliteit

Publiceren op eersteklas websites kost veel werk en we moeten ons best doen om de aandacht van een blogeigenaar te trekken. Bijvoorbeeld terwijl sommige mensen doe de wiskunde om antwoorden te krijgen op de gekste vragen op internet, waarom kunnen we geen onderzoek doen en alle informatie over de site verzamelen en moet het een perfecte match vinden?

Het is duidelijk dat het onderzoeken van de website moeilijk is, maar het helpt om de behoeften ervan beter te begrijpen. Hoe meer u weet over de site, hoe beter u ideeën voor inhoud kunt voorstellen. Als je eenmaal weet welke onderwerpen mogelijk goed werken voor de site, kun je een thema vinden dat de aandacht van de blogeigenaar trekt.

Dat is geweldig als je een goed idee verzint. Maar weet u zeker dat uw stuk van hoge kwaliteit is?

Laten we het controleren! Wat is inhoud van hoge kwaliteit?

 • Het bevat geen typefouten, grammatica of spelfouten;
 • Het bevat visuals;
 • Het is gebaseerd op statistieken en casestudy’s;
 • Het is groenblijvend, zodat mensen er in de loop van de tijd iets van kunnen leren;
 • Het helpt de problemen van lezers op te lossen.

Door inhoud van hoge kwaliteit in te dienen, helpt u een redacteur tijd te besparen, zodat hij of zij u meer vertrouwt. Controleren voor het posten is dus een must. Positieve feedback van eersteklas redacteuren is immers uitstekend als het gaat om het geven van betrouwbare referenties aan de toekomstige klanten.

8. Geef monsters

Door een pitch te schrijven, probeer je ervoor te zorgen dat een blog-eigenaar je hulp nodig heeft. Hoewel je prachtige gedichten over je ervaringen kunt schrijven, is het beter om een ​​bewijs van je woorden te hebben.

Acties overtreffen woorden.

Uit het niets posten werkt niet, want u moet een aantal geweldige artikelen in uw portfolio hebben. Als je een aspirant-blogger bent met een beetje ervaring, raak dan niet van streek. U kunt een alinea schrijven om uw schrijfstijl en gedachtenstroom te laten zien.

Voor elke freelance blogger is de beste manier om op websites te worden gepubliceerd, de kwaliteit van uw werk te bewijzen. Bovendien helpt het redacteuren te begrijpen wie u bent en waarom uw teksten perfect bij hun blog passen.

De samenvatting

Om uw artikel op topwebsites te plaatsen, is het moeilijkste om de eerste publicatie te krijgen.

Ja, we zijn er allemaal geweest …

Als je gastposts steeds worden afgewezen, is het hoog tijd om je kansen om geaccepteerd te worden te vergroten.

Onthouden:
Niemand wordt geboren met kennis en ervaring. Het is jouw output. Als andere mensen hun artikelen op de beste sites hebben gepubliceerd, waarom kunt u er dan niet bij zijn?

Het is tenslotte een kwestie van uw wens en moeite, niet waar?

TAGS:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map