39 beste partnerprogramma’s voor Tech Bloggers

Verhoog de inkomsten van uw website door deel te nemen aan de best betalende aangesloten netwerken.


Er zijn veel andere opties dan alleen afhankelijk van Google Adsense of andere advertentieplatforms.

Advertentie betaalt u goed als u veel verkeer ontvangt, maar een paar duizenden paginaweergaven per maand kan u teleurstellen.

Er is ook een nadeel van het weergeven van advertenties.

 • Vertraag uw site
 • Geen controle over welke advertenties worden weergegeven
 • Geen gegarandeerd inkomen

Dus hoe gaat het meer maken als blogger?

Een van de meest populaire keuzes is gaan affiliate marketing. Er zijn honderden partnerprogramma’s waaraan u kunt deelnemen in de technologische niche. Het is iets dat zowel voor beginners als voor ervaren bloggers werkt. Ik denk dat het om een ​​paar goede redenen werkt, waaronder:

 • Je hoeft de producten niet zelf te maken
 • U hoeft niet voor leverbaarheid te zorgen
 • U hoeft niet te zorgen voor ondersteuning na verkoop

Alles wat je doet is het product promoten en een commissie verdienen voor elke verkoop waarnaar u verwijst. Om geld te gaan verdienen als affiliate marketeer, moet je ervoor zorgen dat je alleen in de juiste programma’s en netwerken komt.

En als je op zoek bent geweest naar goede partnerprogramma’s, dan is dit artikel waarschijnlijk alles wat je nodig hebt. Ik heb partnerprogramma’s vermeld voor bloggers die legitiem zijn en goed betalen.

Als dat interessant klinkt, laten we er dan op ingaan.

ShareASale

ShareASale is een behoorlijk groot affiliate netwerk dat zelfs nieuwe bloggers accepteert, zolang je relevante en kwalitatieve content hebt. Ze bestaan ​​al sinds 2000.

ShareASale

Ze hebben meer dan 40 categorieën, dus kies wat voor jou werkt.

 • Computer & electricals
 • web hosting
 • Carrière en banen
 • Marketing
 • SEO-gerelateerde service & producten
 • Webservices en webmastertools

Zodra uw account is aangemaakt, zoekt u en sluit u zich aan bij de respectieve verkopers. Meestal keuren verkopers uw aanvraag binnen een paar dagen goed. Na goedkeuring beschikt u over het benodigde marketingmateriaal om op uw blogs te promoten.

Enkele van de populaire programma’s die u mogelijk in overweging neemt.

 • StudioPress – als u WordPress-gerelateerde onderwerpen behandelt
 • WP Engine – als u WordPress-hosting gebruikt
 • RocketTheme – voor Joomla gerelateerde onderwerpen
 • SurfEasy – VPN voor blogs
 • FreshBooks – als het gaat om opstarten, boekhouden, financiële diensten

Ze hebben ook een breed scala aan mode-partnerprogramma’s die u moet bekijken als u zich in die niche bevindt. Ze betalen via cheque of directe aanbetaling.

Gevolg

Niet zo oud, maar een ander geweldig affiliate-netwerk dat veel producten host.

Gevolg heeft meer dan 500 verkopers om zich bij aan te sluiten. U krijgt een gedetailleerd analyserapport over de campagnes.

 • Dagelijkse klik
 • Prestaties op datum / maand / verwijzend type / verwijzend domein
 • Topcampagnes

Enkele van de relevante programma’s om mee te doen voor een technische blogger.

 • Startup, eCommerce – AppSumo, BigCommerce, Bigstock
 • Computer, beveiliging, internet – Hotspot Shield VPN, Hostgator, MaxCDN, Namecheap, SUCURI, SecureMAC
 • Leren – Skillshare, Treehouse
 • Ontwerp – 99designs, Envato Elements

De uitbetaling is maandelijks en er zijn meerdere manieren om uw inkomsten uit te laten betalen, waaronder PayPal en bankoverschrijving.

Amazon Associates

De hele wereld winkelt bij Amazon en om hun producten te kunnen promoten is een prestatie op zich.

Amazon Associates een eerste kwalificatieproces hebben waarbij u minimaal 3 verkopen moet doen voordat u goedkeuring kunt krijgen.

CJ

Voorheen bekend als commissie kruising is een van de populaire bloggers. U kunt zoeken naar duizenden verkopers om lid te worden.

Enkele kenmerken zijn:

 • Deep-link generator
 • Real-time transactieanalyse
 • Makkelijk om de handelaar te vinden, links te krijgen, banner

Je mag lid worden 1&1 hosting, Grammatica, enzovoort.

Niet de beste gebruikersinterface, maar nog steeds een schitterend affiliate-netwerk om deel van uit te maken. Goedgekeurd worden op het CJ Affiliate-netwerk is eenvoudig, maar goedgekeurd worden voor de programma’s erin is een beetje een taak. De meeste programma’s daarbinnen hebben echt strikte vereisten en keuren u mogelijk pas goed als u aan de vereiste voldoet, bijvoorbeeld de locatie van het publiek.

Rakuten

Zorg voor tutorial?

Een van de geweldige manieren om online cursussen van Udemy, Coursera te promoten door lid te worden van de Rakuten aangesloten netwerk.

Rakuten is al 8 opeenvolgende jaren uitgeroepen tot het nummer 1 affiliate-netwerk en is fantastisch als het gaat om het assortiment. Er zijn ook een heleboel verschillende categorieën.

Awin

Met merken als Etsy, Under Armour en HP, Awin is geweldig qua assortiment en commissie per verkoop.

Het enige nadeel is echter dat ze $ 5 in rekening brengen tijdens het aanmelden als een screeningvergoeding die misschien niet bij iedereen goed gaat. Houd er rekening mee dat de $ 5 aan u wordt terugbetaald zodra u bent goedgekeurd.

Clickbank

Vooral bekend om zijn digitale producten, Clickbank herbergt een aantal echt gedetailleerde cursussen en e-boeken van kwaliteitsmarketeers op verschillende niches.

Internetmarketing, gezondheid, fitness, zaken, investeren, gewichtsverlies, games, groene producten, sport, reizen en nog veel meer producten die op u wachten om te promoten.

MaxBounty

MaxBounty werkt op het CPA-model dat u betaalt voor elke actie, zoals aanmelden of e-mail verzenden. Ze hebben verschillende aanbiedingen op verschillende niches.

Domein & Hosting

Schrijven over WordPress, bloggen over technische dingen? Het zou een goed idee zijn om het hostingplatform en domeingerelateerde producten te promoten.

SiteGround

Een van mijn favorieten, Siteground wordt officieel aanbevolen door WordPress.org voor bloghosting en ze zijn zeer betrouwbaar voor uw lezers.

Siteground staat bekend om zijn prestaties op het gebied van shared hosting, dus het is gemakkelijk te promoten bij uw publiek.

Bluehost

Bluehost is ongetwijfeld een van de meest populaire webhostingbedrijven ter wereld.

Bijna alle bloggers die zich met technologie bezighouden, noemen Bluehost-hostingplannen. Ze bieden een vaste commissie van $ 65 voor elke klant die uw verwijzing koopt. Als u echter meer omzet maakt, kunnen ze uw premie zelfs verhogen.

Bluehost biedt promotiemiddelen zoals banners en advertenties. U krijgt ook een gedetailleerd rapport en analyse van uw verkopen. Het heeft een toegewijd partnerbeheerteam om al uw vragen te beantwoorden.

Kinsta

Met een trackingcookie van 60 dagen en 10% terugkerende commissies voor het leven, Kinsta is een geweldig premium WP managed hosting affiliate-programma om u aan te melden.

U kunt $ 500 krijgen wanneer iemand een ondernemingsplan aanmeldt met uw affiliate-tracking-URL.

WP Engine

Een briljant partnerprogramma waarmee u aangepaste trechters kunt maken voor betere conversies. WP Engine is een vertrouwde hostingprovider die door veel bloggers wordt gebruikt.

Weet u dat u per verwijzing $ 7500 kunt verdienen? Geen reden om dit niet te promoten wanneer u een WordPress-gerelateerde blog of tutorial-site beheert.

Via WP Engine kunt u ook StudioPress promoten, dat kwaliteitsthema’s + het Genesis-framework biedt.

Namecheap

Vergelijkbaar met GoDaddy, Namecheap heeft ook domeinen samen met hostingservice. Het kost maar een paar minuten om alles in te stellen en commissie te verdienen voor elke gekwalificeerde verkoop.

U kunt hun CDN-, SSL / TLS-certificaat, VPN, hosting en domeinservices promoten.

Internet / digitale marketing

Als u informatie over marketing en SEO voorlichting geeft en deelt, zijn de volgende producten een goed idee om te promoten.

Long Tail Pro

Een super handig long-tail zoekwoord onderzoekstool dat door veel marketeers wordt gebruikt. Long Tail Pro is een geweldig product, dus het zou niet moeilijk zijn om commissies te verdienen door dit te promoten.

Samcart

Met een stijging van 40% en terugkerende commissies, Samcart zou een goed programma zijn voor je blog. Voor de duidelijkheid, ze maken het online verkopen van digitale producten een fluitje van een cent.

NinjaOutreach

Een superhandige influencer marketingtool, NinjaOutreach betaalt maandelijks terugkerende commissies voor elke verkoop waarnaar wordt verwezen.

ConvertKit

Waarschijnlijk een van de beste e-mailmarketingsoftware die er is, ConvertKit moet op uw lijst staan ​​om te promoten.

Ze hebben een aantal schitterende functies die uw klanten nergens anders zullen vinden.

SEMRush

Een alles-in-één marketingpakket dat levenslange commissies betaalt voor verwijzende klanten. SEMRush is ook een favoriet onder marketeers. SEMRush doet een complete SEO-analyse van uw website en wordt vertrouwd door veel professionele bloggers.

BeRush is het partnerprogramma van SEMRush, dat toegang biedt tot promotiemateriaal, complete en handige statistieken en uitstekende klantenondersteuning. Ze bieden promocontent (banners, links, widgets & speciale aanbiedingen) in 9 talen – Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Japans, Koreaans en Russisch.

Voor elke nieuwe gebruiker krijgt u een terugkerende commissie van 40%, die u twee keer per maand kunt intrekken als u de minimumdrempel overschrijdt.

SpyFu

SpyFu is een superhandige concurrentenspionagetool die echt nuttig kan zijn voor uw publiek. Ze betalen twee keer per maand aan hun gelieerde ondernemingen en ook dat zijn terugkerende commissies.

SpyFu heeft veel digitale marketingtools zoals de volgende.

 • Analyse van de concurrent
 • Zoekwoordonderzoek
 • Domeinvergelijking
 • Rang tracker
 • PPC-onderzoek
 • Zoekwoordonderzoek
 • AdWords-concurrent
 • Backlink checker

nog veel meer …

WordPress

Schrijven over bloggen?

Ik weet zeker dat je WordPress-gerelateerde blogposts hebt en wat is er mooier dan WP-gerelateerde producten te onderschrijven voor knappe verdiensten?

OptinMonster

Een WordPress pop-up plug-in die opt-in-conversies drastisch verhoogt.

OptinMonster betaalt 20% voor elke verkoop en u kunt de affiliate-link promoten via verschillende kanalen, waaronder blogs en sociale-mediasites.

ThemeForest

Een enorme themamarktplaats die uw lezers u zullen bedanken voor het aanbevelen. Thema bos is onderdeel van Envato Market en ze betalen 30% op elke verkoop.

Elegante thema’s

Waarschijnlijk een van de best betalende WordPress-thema-partnerprogramma’s, Elegante thema’s betaalt een genereuze 50% op elke verkoop en u krijgt een hoop advertenties om te beginnen met promoten.

Heb je gehoord van de beroemde bouwer Divi?

WPForms

Je kunt promoten WPForms op uw blog en ook op sociale mediasites. Een groot pluspunt als je veel volgers hebt.

Er zijn meer dan 100 sjablonen en u kunt deze promoten als contact, betaling, enquête, registratie, nieuwsloze, aangepaste formulieren.

Beaver Builder

Beaver Builder is een lichtgewicht paginabuilder voor WordPress. Ze betalen via PayPal wanneer u ten minste $ 100 aan in totaal gegenereerde commissies bereikt.

Beaver wordt vertrouwd door meer dan een miljoen sites. Het blaast de site niet op, waardoor de webpagina sneller wordt geladen.

MTS

Gehoord van een van de snelst ladende WP-thema’s – Schema?

Een marktplaats met een heleboel geweldige WordPress-thema’s en plug-ins.

MyThemeShop betaalt maar liefst 55% commissie per verkoop.

Elementor

Een van de gemakkelijkste paginabuilders met slepen en neerzetten, Elementor betaalt 50% van elke verkoop via PayPal. U moet minimaal $ 200 bereiken om uit te laten betalen.

ShortPixel

ShortPixel verbetert de snelheid van de website belachelijk door afbeeldingen te comprimeren zonder de kwaliteit ervan te verliezen. Ze betalen 50% terugkerende commissies op alle verkopen.

Dorstige gelieerde ondernemingen

Een briljante plug-in die uw gelieerde links verhult. Je kunt promoten Dorstige gelieerde ondernemingen en help uw lezers hun lelijk uitziende gelieerde links te verbergen.

Bloeiende thema’s

Met hoge en terugkerende commissies, Bloeiende thema’s zou zeker op je lijst moeten staan ​​om mee te doen.

Ze hebben een aantal geweldige thema’s en plug-ins voor WordPress die zelfs de moeilijkste taken gemakkelijker maken.

 • Architect – Paginabouwer
 • Leads – Optin-oplossing
 • Quiz Builder – Maak quizzen
 • Ultimatum – Maak groenblijvende campagnes
 • Reacties – een prachtig reactiesysteem
 • Optimaliseren – A / B-tests voor bestemmingspagina’s
 • Leerling – Maak eCourses
 • Ovation – Autopiloot sociaal bewijs
 • Slimme widgets – Volledige controle over widgets

E-learning

Tutorials schrijven? U kunt e-learningcursussen onder uw publiek promoten.

Udemy

Een enorme marktplaats voor docenten en studenten. U kunt studenten doorverwijzen Udemy’s verzameling van cursussen en krijg betaald voor elke verkoop.

Coursera

Coursera is een geweldige marktplaats voor e-learning. U kunt tot 45% verdienen op elke gegenereerde verkoop. U kunt de nieuwste technologiecursussen promoten, zoals deep learning, cloud computing, data science, enz.

Bekwaamheid

Vergelijkbaar met Udemy, maar veel nieuwer en heeft cursussen in kortere vorm. Als affiliate voor Bekwaamheid, u wordt betaald wanneer iemand zich aanmeldt voor een gratis proefperiode.

Ontwerp

U kunt designgerelateerde producten en diensten onder uw publiek promoten.

Canva

Tenzij je onder een steen hebt geleefd, weet je wat Canva is. Ze zijn een briljante online editor die onlangs een partnerprogramma voor hun PRO-versie heeft gelanceerd.

Er zijn veel dingen die u met Canva kunt ontwerpen en sommige hiervan zijn de volgende.

 • Afbeeldingen van sociale media
 • Flyers
 • Hervat
 • Kaarten
 • Presentatie
 • Posters
 • Logo’s
 • Infographics
 • T-shirts
 • Brouchers
 • Achtergronden
 • Nieuwsbrieven
 • Coupons
 • Facturen

Ze hebben meer dan 50.000 sjablonen om aan de slag te gaan.

Elementen

U kunt bij elke aankoop geld verdienen Envato Elements door te linken naar hun ontwerpelementen.

Elements heeft meer dan 2 miljoen digitale assets uit verschillende categorieën gehaald.

 • Voorraadvideo, videosjablonen
 • Muziek, geluidseffecten
 • Foto’s
 • Lettertypen
 • WordPress
 • CMS en websjablonen
 • 3D

Diversen

Alle andere dingen die ik kan bedenken.

Grammatica

Een handig hulpmiddel om eventuele schrijffouten te controleren, Grammatica betaalt u een gratis bonus van $ 25 voor het aanmelden bij hun partnerprogramma + eventuele verwijzingen die u maakt.

Fiverr

Een freelance marktplaats om het werk letterlijk voor slechts $ 5 gedaan te krijgen. U verdient wanneer uw doorverwezen klant optredens koopt van Fiverr.

AppSumo

AppSumo heeft een affiliate programma dat gelooft in het verwennen van jou met meer commissies. Hun salaris wordt hoger en hoger naarmate uw aantal verkopen toeneemt.

AppSumo staat bekend om het aanbieden van hete software-deals die vaak worden gebruikt door bloggers, digitale marketeers, site-eigenaren en start-ups.

Microsoft

Microsoft is een van de meest populaire technologiebedrijven die in 2016 zijn partnerprogramma heeft gelanceerd.

Je kunt commissies verdienen via Office 365, Surface, Xbox, pc’s, inclusief apps, games, muziek, films en tv-programma’s die beschikbaar zijn in de Windows Store.

Microsoft beweert dat ze een van de beste commissietarieven in de branche bieden.

Het bedrijf biedt twee opties voor partnerprogramma’s:

Microsoft Private Affiliate-programma

Met zijn samenwerking met Tradedoubler, een wereldwijd filiaal marketingbedrijf, heeft Microsoft geprobeerd zijn producten te promoten in meer dan 60 landen, waaronder Oostenrijk, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, India, Japan, de Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten.

Microsoft Public Affiliate Program

Om hun producten lokaal verder te penetreren, heeft Microsoft samengewerkt met lokale affiliate marketing netwerkbedrijven. Microsoft biedt banners en tekstlinks aan ter promotie. Verschillende producten hebben verschillende commissietarieven, die variëren van 5% tot 10% met 14-daagse tracking cookies.

Verhoog uw verdiensten

Ik zou willen dat u uw inkomsten omhoogschiet door deel te nemen aan de bovenstaande programma’s. Zodra u zich heeft aangesloten bij meerdere partnerprogramma’s, kunt u het moeilijk vinden om uw inkomsten bij te houden en daarvoor kunt u gebruiken Welvarend (Krijgen 25% KORTING met couponcode – GEEKFLARE) die gegevens verzamelt in één enkel dashboard.

Als u een bedrijfseigenaar bent en uw partnerprogramma voor producten wilt starten, bekijk dan deze oplossingen om u te helpen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map