8 surefire måder at blive offentliggjort på top-notch blogs

Du læser et andet indlæg på dit foretrukne websted, der får dig til at WOW.


Når du kommer til kommentarfeltet, ser du et betydeligt antal læsers reaktioner. Du kan bare forestille dig, hvor fantastisk det er at interagere med mennesker, der deler dine synspunkter, og som er interesseret i din indsigt.

Du ved med sikkerhed, at du en dag bliver vist på dit foretrukne websted.

Men:

Hvornår planlægger du at sende din tonehøjde til redaktøren? I morgen? Om en måned? Om et år?

Ved du hvad der forhindrer dig i at blive offentliggjort på dette badass-sted?

Oftere end ikke ved vi ikke, hvor vi skal starte, især hvis vi ikke har nogen erfaring.

Først og fremmest er vi nødt til at forstå, hvad der gør et websted troværdigt og førsteklasses:

 • Høj Google-placering (brug SEO-værktøjer som MOZ at kontrollere det): Deltag i samfundet for at få en praktisk software, der hjælper med at analysere websiteternes kvalitet gratis. Du kan kontrollere side / domænemyndighed, spam score, eller tilføj andre indstillinger, du vil analysere.

 • Et brugervenligt design: 76% af besøgende på webstedet hævder, at det er meget vigtigt at gøre det let at finde, hvad de vil på webstedet. Således er brugervenlighed vigtig, og den intuitive grænseflade reducerer afvisningsprocenten.
 • Kontaktinfo: Folk surfer på Internettet for at finde kontaktoplysninger for at komme i kontakt. Mens mange besøgende foretrækker et andet firma, er chancerne for, at søgemaskiner vil øge webstedet, også lave.
 • Ingen spam eller irrelevante annoncebannere / popups: Hver blogejer ønsker at tjene penge på et websted, men at offentliggøre irriterende tilføjelse er et tegn på krav i lav kvalitet.
 • Regelmæssig bogføring af artikler uden dårlige stave- eller grammatikfejl: Indhold er en konge, og det er enhver blogejers besøgskort, så det skal være velskrevet uden nogen undskyldninger.
 • Antallet af interaktioner på webstedet (delinger, kommentarer, likes): Det er bare endnu et bevis på, at læserne er involveret i kommunikationen, og de er interesserede i, hvad der er lagt ud.

Hvad betyder det for en freelance blogger? Jo bedre et websted er, jo flere potentielle læsere tiltrækker det. Derfor påvirker det link juice, så det er mere værdifuldt for din portefølje.

Desuden er topwebsteder blevet en kilde til at finde fjernarbejdere, så det er din tur at få en ny ordre.

De fleste troværdige websteder accepterer gæsteblogging, og det er din mulighed for at blive offentliggjort på bloggen. Vær dog klar til det konkurrenceprægede miljø, som forfattere ved: at bidrage til badass-websteder, det er en bevist måde at finde nye potentielle kunder.

Ved du det 81% af amerikanske onlinekunder stole på information og råd fra blogs?

Det siger sig selv, at det at blive offentliggjort på øverste websteder ikke kun handler om at tilfredsstille dit ego; det handler om opbygning af din blogportefølje såvel.

Der er faktisk mange andre grunde til at offentliggøre din artikel på gode websteder. Det hjælper med at:

 • blive en autoritativ blogger;
 • tiltrække nye læsere;
 • få links og derfor forbedre din blograngering;
 • etablere kontakter med opinionsledere;
 • finde nye klienter;
 • udvikle din skrivestil og lær af at skrive guruer.

Selvom publicering på top-notch blogs kan være en reel udfordring for håbefulde freelance-bloggere, ved vi, hvor godt det er for vores karriere. Der er desuden nogle sikre måder, der kan vises på disse websteder.

ahem! Tjek listen over 8 sikkerhedsmæssige måder at få ordet ud på top blog.

1. Vær fordelagtig

Hvis du vil offentliggøre dine artikler på fantastiske websteder, skal du kende de fordele, du kan få med det.

Men:

Er du sikker på, at du er gavnlig for blogejeren?

Den eneste lektie, jeg har lært gennem årene med blogging, er, at blogejere ikke er interesseret i dit indhold, hvis det ikke hjælper med at spare deres tid og passer til deres læsers behov.

Det er hård, men sand:

Jo højere rangerer og læsere engagement et websted har, jo mindre bryder dens ejer om det indhold, du tilbyder.

Problemet er, at mange forfattere finder det attraktivt at bidrage til sådanne websteder, så du håndterer et konkurrencepræget miljø. Hvis du vil tiltrække redaktørens opmærksomhed, så prøv at være fordelagtig:

 • inkluderer statistikker og data;
 • dele personlige casestudier;
 • tilbyder tip fra guruer, der ikke er blevet offentliggjort nogen steder.

Kort sagt, tilbyde noget, de ikke kan skrive uden din ekspertise.

2. Tag et skridt foran

Gæstepostering kræver en masse arbejde, tid og kræfter.

Du er nødt til at undersøge stedet, forstå dets målgruppe og deres behov, udgøre spændende indholdsidéer, få kontakt med blogejeren, lav et velskrevet indlæg og interagere med læsere, efter at dit indlæg er offentliggjort.

Når du opretter et blogindlæg, skal du altid gå den ekstra mile, hvis du ønsker at tjene respekt og få dit indlæg offentliggjort.

En af de bedste måder er at tage et skridt foran for at skille sig ud fra dine konkurrenter: Tænk på en redaktionskalender eller sæsonbestemte blogindlæg på forhånd for at sikre, at de bliver sendt til tiden.

Nogle websteder offentliggør deres redaktionelle kalender, så det kan give dig et tip, hvilket emne du skal dække.

Når du begynder at arbejde på et nyt stykke, skal du tænke på, hvor lang tid du vil bruge på at skrive det, redigere og korrekturlæse, vente på redaktørens feedback og foretage rettelser.

Det er din forventet tidspunkt for oprettelse af blogindlæg. Hvad angår mig, tager jeg omkring to måneder fra at sende en tonehøjde til at få linket, når artiklen går live.

3. Del personlige casestudier

Når du skriver et blogindlæg, skal du kende emnet fra A til Å, ret?

Det er grunden til, at teoretisk viden kan hjælpe dig meget! Når du har den grundlæggende forståelse af en hvilken som helst proces, ved du, hvad du kan forvente, men kun praktisk erfaring honer dine evner.

Så hvad gør dig forskellig fra andre bloggere? Din oplevelse, uden tvivl!

Hvis du har en acceptabel praksis, ved du førstehånds hvilke hindringer der kan vente på mennesker, og hvordan man kan overvinde dem. Således gør det dit indhold både åbent og nyttigt for læserne.

For eksempel, når du har dine tricks og tip til at smadre blogging frygt, kan bloglæsere hente værdi ud af det. Således vil blogejeren være opmærksom på din tekst og acceptere den.

4. Interagere med læsere for at forårsage en brummer

Ved du det bare 20% af besøgende læser den fulde tekst?

Når dit blogindlæg får et stort antal kommentarer, ved du, at din indsats lønner sig.

Selvom alt hvad du beder om er et link til din artikel på et topsite, skal du tænke dybere. Hvis du kan fange læsernes opmærksomhed og holde den for at få dem til at ønske at læse hele artiklen, er det fantastisk.

Hvorfor? Det hjælper med at…:

 • fremkalde yderligere diskussion og derfor øge antallet af synspunkter
 • forbedring af din brandmærke og dermed få flere freelance-shows

Hvis læserne er forlovede, deltager de i kommunikationen med forfatteren og læserne, og det er et bevis på et pænt værk for en person, der har oprettet teksten. Selvom du ved, hvor godt det er at få kommentarer og spørgsmål om din skrivning, deltager du ofte i diskussionen?

Hvis ikke, er det på høje tid at begynde at interagere med læserne for at forårsage en brummer.

Kommentarer øger chancerne for, at blogejeren vil huske dig.

Plus at være aktiv på bloggen skaber loyaliteten til dig. Således hjælper kommentarer med at udvikle tillidsfulde forhold til blogejeren.

5. Udveksle kontakter med influencere

Har du nogensinde tænkt på, hvorfor påvirkere kommer sammen med andre opinionsledere?

Succesrige mennesker stopper aldrig med at lære, så det er let at finde påvirkere, der læser et A + -websted. Hvis du er aktiv på bloggen, kan du støde på andre blogejere, hvis websteder også kan være et potentielt hjem for dine værker.

Hvis du vil oprette kontakt med disse påvirkere, kan du prøve at interessere dem for at oprette forbindelse og udveksle kontakter senere.

 • Bed dem om at dele deres råd og tip;
 • besvare deres kommentarer og diskutere materiale;
 • er enig i deres synspunkt.

Det bedste er, at du ikke skræmmer dem ved at tilbyde et samarbejde. I stedet for er du en venlig kommunikator, der bare er interesseret i at dele synspunkter, og det øger loyaliteten.

6. Markedsfør deres websted

Hvis du vil offentliggøre dit indlæg på webstedet, skal det være en god og troværdig kilde. Selvom vi alle kender grunde til at blive vist på sådanne websteder, er det kun et par af os, der overvejer at gøre godt for blogeejeren.

For at tilslutte ejerens opmærksomhed, send et link til din artikel, hvor du skriver om dette websted. Indsæt derfor webstedslinket i dine publikationer.

Det minder om at være nyttigt, så hjælp webstedet med at få en yderligere backlink og derfor forbedre sin Google-placering på nettet. Derudover vil det også være nyttigt for dig.

7. Undersøg og lever kun indhold af høj kvalitet

At blive offentliggjort på top-notch-websteder kræver en masse arbejde, og vi er nødt til at gøre vores bedste for at få en blogejers opmærksomhed. For eksempel, mens nogle mennesker lave matematik for at få svar på de skøreste spørgsmål på nettet, hvorfor kan vi ikke undersøge og indsamle al information om webstedet, og det er nødvendigt at finde en perfekt pasform?

Det er klart, at det er svært at undersøge webstedet, men det hjælper med at forstå dets behov bedre. Jo mere du ved om webstedet, des bedre ideer til indhold kan du foreslå. Når du ved, hvilke emner der kan fungere godt for webstedet, kan du finde et tema, der fanger blogeejers øje.

Det er dejligt, hvis du udgør en god idé. Men er du sikker på, at dit stykke er af høj kvalitet?

Lad os tjekke det! Hvad er indhold af høj kvalitet?

 • Det har ikke skrivefejl, grammatik eller stavefejl;
 • Det inkluderer visuals;
 • Det er baseret på statistikker og casestudier;
 • Det er stedsegrønt, så folk kan lære noget af det i løbet af en tidsperiode;
 • Det hjælper med at løse læsernes problemer.

Ved at sende indhold af høj kvalitet hjælper du en redaktør med at spare tid, så han eller hun stoler på dig mere. Derfor er det nødvendigt at kontrollere inden udstationering. Når alt kommer til alt er det at have positiv feedback fra top-notch-redaktører fremragende, når det gælder at give tillidsfulde referencer til de fremtidige klienter.

8. Giv prøver

Når du skriver en tonehøjde, prøver du at sikre en blogejer, at de har brug for din hjælp. Mens du kan skrive smukke digte om din oplevelse, er det bedre at have et bevis på dine ord.

Handlinger overskrider ord.

Udstationering ud af det blå fungerer ikke, da du har brug for nogle gode artikler i din portefølje. Hvis du er en håbeagtig blogger med en lille oplevelse, skal du ikke forstyrre dig. Du kan skrive et afsnit for at vise din skrivestil og tanker.

For hver freelance blogger er den bedste måde at blive offentliggjort på websteder at bevise kvaliteten af ​​dit arbejde. Derudover hjælper det redaktører med at forstå, hvem du er, og hvorfor dine tekster passer perfekt til deres blog.

Summen op

For at placere din artikel på topwebsteder er den sværeste del at få den første publikation.

Ja, vi har alle været der …

Hvis dine gæsteposter stadig bliver afvist, er det på høje tid at forbedre dine chancer for at blive accepteret.

Husk:
Ingen er født med viden og erfaring. Det er din output. Hvis andre mennesker offentliggjorde deres artikler på de bedste websteder, hvorfor kan du ikke være blandt dem?

Det er trods alt et spørgsmål om dit ønske og indsats, er det ikke?

Tags:

 • SEO

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map