9 bedste videomarkedsføringsværktøjer til at øge salg og mærkeoplysning

Enhver virksomhed bør gøre videomarkedsføring til en integreret del af sin strategi om at forblive på kundernes radar.


I lægmandsmæssige vilkår er videomarkedsføring simpelthen processen med at bruge videoer til at fremvise dit produkt eller din service foran dit publikum. Det kan hjælpe din virksomhed på mange måder, som:

 • Forøg salget
 • Øg trafikken
 • Forøg opholdstiden på et websted
 • Engagere publikum
 • Generer kundeemner
 • Forbedre forståelsen af ​​dit produkt / tjeneste

Når det er sagt, er det ikke så let af en opgave at integrere effektiv videomarkedsføring i din strategi. Det er bare ikke nok at oprette en video og derefter dele på sociale medier. Der går meget mere til det, og jeg tror, ​​at de nævnte værktøjer helt sikkert vil hjælpe dig i den forbindelse.

Hvis det lyder interessant, lad os hoppe lige ind.

Animoto

https://d14pr3cu5atb0x.cloudfront.net/cms/business-video-maker-for-marketing-videos-landscape-c9e37187b1.mp4

Animoto giver dig mulighed for at oprette opmærksomme videoer, der kan hjælpe dig med at lede trafik, øge salget og engagere dit publikum. Det har et massivt bibliotek med lagervideoer, billeder, klip, musik og andre aktiver, som du kan bruge til at komme med videoer til enhver branche.

Du kan yderligere tilpasse dine videoer, vandmærke det og endda dele dem på tværs af forskellige sociale medieplatforme i deres passende størrelser. Med kun et abonnement kan du oprette så mange videoer, du ønsker, og det også i 1080p HD-kvalitet. Du kan enten bruge deres gratis plan eller opgradere til så lavt som $ 5 / måned.

Brightcove

En komplet video marketing suite, Brightcove, er enkel, men meget effektiv for din virksomhed. Det er en alt-i-en-videomarkedsføringsløsning, som du kan gøre:

 • Video redigering
 • Live streaming
 • Indholdsstyring
 • Videoudgivelse
 • omkodning
 • Analyser ydeevne

Du kan samle din egen videoafspiller og integrere den hvor som helst du ønsker. I deres system kan du faktisk dele dine videoer på flere platforme på én gang uden at skulle logge ind på dem manuelt. Hvis du har Brightcove, er der meget færre ting, du skal gøre uden for det, fordi de allerede har et væld af videorelaterede funktioner indbygget.

Du kan komme i gang med deres gratis prøveperiode.

SproutVideo

Fremragende til at generere kundeemner og føre trafik via videomarkedsføring, SproutVideo blev grundlagt i 2010, men blev hurtigt en pålidelig mulighed.

Det har en masse værktøjer, som du kan bruge til at supercharge dit videomarkedsføringsspil, herunder en avanceret videoafspiller, der har social deling og indlejring af kodeinddelingsmuligheder. Det har også indbyggede CTA’er og slutkort for at fange seernes interesse.

Jeg må sige @sproutvideo har DE BEDSTE kundeservice / supportdokumenter på enhver platform, jeg nogensinde har brugt. Altid en fornøjelse at bruge deres produkt og tale med deres team!

– Kate Goldsmith (@KGoldsmithMKTG) 15. august 2019

Bortset fra det kan du tilføje lead capture-form til din video, der integreres med førende platforme som MailChimp og Hubspot.

Der er andre funktioner til det, som video SEO, præstationssporing og meget mere. Du kan komme i gang gratis og tage det derfra.

BombBomb

https://content.bombbomb.com/90a48366-3e1c-47e4-b497-9eaf5aa612ac_H264Main.mp4

Medmindre du er en professionel e-mail-marketing, kan det være svært at holde læserne limet til dine e-mails. Imidlertid med brug af BombBomb, kan du i det mindste gøre tingene meget bedre ved at tilføje videoer til det. Det er som at tilføje videomarketing og e-mailmarketing sammen for at få et effektivt resultat.

Det hjælper dine e-mails med at skille sig ud fra mængden, fordi de fleste af dem kun er almindelig tekst. Alt hvad du gør er at installere BombBomb Chrome-udvidelsen og / eller mobilappen, optage din video gennem den og derefter integrere den i dine e-mails. Du kan endda vælge en hvilken som helst video fra dit bibliotek, hvis du ikke ønsker at optage en ny.

Vyond

Med hundreder af skabeloner, tusinder af aktiver og en masse tilpasningsmuligheder, Vyond kan tage byrden ved at oprette fantastiske videoer. Fra jordnul til slut, har du fuld kontrol over visuals, skrifttyper, lyd og alle filer. Faktisk er dette værktøj bygget på en måde, der hjælper dig med at omdanne dine ideer til interessante videoer.

Her er et eksempel på video oprettet ved hjælp af Vyond:

Det faktum, at videoerne vil blive animeret, gør det hele meget bedre, fordi det er meget efterspurgt. Du behøver ikke engang at have nogen “animation” -kendskab. Alt, hvad du gør, er at vælge en skabelon og lege med elementerne og funktionerne for at komme med din egen professionelle forklarer-type video.

Shakr

Du kan oprette strålende videokampagner til dit brand med Shakr. For at opnå gode resultater fra sociale medieplatforme skal du konstant sende nyt indhold og hovedsageligt videoer. Når du husker det, er Shakr bygget på en sådan måde, at du kan oprette partier af videoer meget hurtigere og på en effektiv måde.

Du kan gengive videoer superhurtigt, til et punkt, hvor over 500 videoer kan gengives inden for en brøkdel af tiden. Og derefter kan du aktivere dine kampagner samme dag for at holde tingene flyde.

Vidyard

En alt-i-en-videomarkedsføringsløsning, Vidyard har bogstaveligt talt alt hvad du har brug for. Det er sandsynligvis, at du ikke behøver at vove dig ud for andre værktøjer, hvis du griber denne.

Og hvorfor siger jeg det?

Det er fordi dette værktøj giver dig mulighed for:

 • Vært videoer
 • Integrer videoer i e-mails og indhold
 • Tilføj CTA’er, slutkort og formularer til din videoafspiller
 • Optimer videoer til SEO
 • Opret et hub til dine bedste videoer
 • Indarbejd personaliserede funktioner i en videoafspiller
 • Analyser ydeevne over internettet

Som en @HubSpot Marketing Pro & Sales Pro-bruger, jeg har adgang til Vidyard. Så langt så godt.

– �� Randy Milanovic (@ kayak360) 25. marts 2020

Vidyard er betroet og rost af nogle af de største navne som LinkedIn, Microsoft og S&P Global. Sørg for at anmode om en gratis demo for at prøve dem.

Wistia

Hvis du kæmper med at opbygge en forbindelse med dine seere, Wistia kan bestemt rette det for dig. Først og fremmest giver det dig mulighed for at være vært for videoer på deres platform, der har en af ​​de bedste kvalitetsafspilninger. Du kan tilføje et logo, ændre farver og endda samle former, links og CTA’er.

Du kan levere en annoncefri oplevelse til dine seere og endda oprette en minikanal, der viser dine håndplukkede videoer. Bortset fra det kan du automatisk afspille den ene video efter den anden for at øge opholdstiden.

Når vi taler om at opbygge en forbindelse med dit publikum, giver de dig mulighed for at bruge seerens data til at nå ud til nye mennesker og også genindrette eksisterende på forskellige platforme. Du kan fange deres e-mail-adresser og holde dem underrettet, når en ny video falder.

Bekymre dig for SEO?

Må ikke.

Wistia optimerer videoer til søgemaskinen ved at tilføje skema-markup (JSON + LD) og gør alt det hårde arbejde i baggrunden.

Til sidst kan du integrere CRM for at tage fuld kontrol over tingene.

Vimeo

Vimeo har for nylig virkelig hævet deres spil og blev meget bedre end de var før. Faktisk er det nu blevet et valg til video-hosting for mange mennesker. Og hvorfor skulle det ikke være med alle disse utrolige funktioner?

Med Vimeo kan du:

 • Vært videoer
 • Samarbejd med teammedlemmer
 • Gennemfør de nødvendige markedsføringsstrategier
 • Målepræstationer på et dybt niveau

Du får 7 TB lagerplads til at uploade dine videoer og organisere dem, som du vil. Videoafspilleren giver dig mulighed for at tilføje CTA’er, integrere hvor som helst, fange e-mail-adresser og integrere med din foretrukne e-mail marketing software. Der er meget flere funktioner, du ville elske at udforske, så du kan komme i gang så lavt som $ 20 / måned.

Konklusion

Vælg alle ovennævnte video marketingværktøjer til at oprette fantastiske videoer, generere kundeemner, opbygge engagement og skyrocket dit ROI.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map