Top 4 CDN til Blogger

Optimering er en af ​​de vigtigste øvelser for webstedsejere og bloggere.


Uden den rigtige optimering vil dit indhold aldrig nå målgruppen, hvilket resulterer i dårlige konverteringsfrekvenser og succes. En af de opgaver, der er involveret i optimering, er hastighed, og forsinkede sidesvar svarer til reducerede konverteringer.

Som websteejer har du måske set andre bloggere bruge udtrykket CDN her og der. Hvis du har spekuleret på, hvad CDN er, og hvorfor bloggere finder det nyttigt, er du på det rigtige sted. Lad os lære noget om et CDN, og hvorfor du skal bruge det.

Forståelse af CDN

Når en person besøger din blog, ledes de til dit websteds værtsserver, som er placeret et sted i verden. Denne server åbnes af alle personer, der i øjeblikket er på dit websted. Denne høje trafikmængde fører ofte til, at serveren bliver overbelastet, hvilket resulterer i langsomme websidesvar.

Brugere er ikke imponeret over langsomt reagerende websteder. Det kan få dem til at blive utålmodige og frustrerede og til sidst forlade webstedet på jagt efter et, der fungerer bedre og hurtigere. Dette betyder reducerede konverteringsfrekvenser for din virksomhed. Under worst-case scenarier kan værtsserveren gå ned, hvilket fører til, at din blog bliver utilgængelig.

En CDN er en fantastisk løsning til at forhindre disse problemer, fordi det er et netværk af servere, der er spredt over hele verden. En CDN, der står for Content Delivery Network, er et værktøj, der leverer webstedsindhold til brugere baseret på deres geografiske placering.

En god illustration af Cloudflare.

Når et websted implementerer et CDN, cache og gemt det statiske (og noget dynamiske) indhold på sit websted på disse servere over hele kloden. Det statiske indhold kan være noget som javascript, CSS, billeder, videoer, skrifttyper osv.

Når en person er implementeret, når en person besøger webstedet, omdirigerer CDN dem til den server, der er tættest på deres geografiske placering.

For eksempel, hvis hovedserveren til dit websted er placeret i Californien, og en bruger fra Cape Town forsøger at få adgang til den, vil CDN automatisk omdirigere dem til den nærmeste server, der muligvis er placeret i Cape Town. Jo tættere en bruger er din vært-server, desto mere påvirker det dit websteds indlæsningstid.

Ved at sprede indhold til servere over hele verden giver det dine sider mulighed for at indlæse hurtigere uden at anvende for meget pres på værtsserveren. Jo tættere en bruger er på et CDN, desto hurtigere er dit webstedssvar for dem.

CDN er blevet populært i de sidste par år.

Brugeroplevelse spiller en enorm rolle i succes på et websted, hvorfor det er en god ide for dig at investere i et CDN.

Hvorfor har dit websted brug for et CDN?

Som nævnt kan CDN have væsentlig indflydelse på et websteds succes. Uden en kan du risikere at miste potentielle kunder. Her er nogle fordele.

Indlæs webstedet hurtigt: Når CDN er implementeret, åbnes websider på få sekunder. Dette gælder også store websteder med meget videoindhold.

Beskyttelse mod nedbrud: En CDN giver dig mulighed for at distribuere indhold til servere over hele verden. Dette afhjælper pres fra din vigtigste host-server, hvilket reducerer risikoen for, at den bliver kvalt eller styrter.

Forbedret SEO: Ifølge websteder har hurtige svar websteder ofte bedre placeringer på søgemaskiner. CDN hjælper med webstedsoptimering og giver din blog en fordel over de andre.

Bedre brugeroplevelse: Brug af CDN’er kan hjælpe med at reducere dit websteds afvisningsprocent, hvilket er en god ting, hvis du ønsker at forbedre brugeroplevelsen. En webstedsejer, der bruger CDN, har også rapporteret en stigning i trafik såvel som sidevisninger fra individuelle brugere. Dette konkluderer, at hurtige websteder resulterer i en mere tilfredsstillende brugeroplevelse.

Klar til at bruge CDN på dit websted eller din blog?

CDN77

CDN77 er blevet betragtet som en frontrunner blandt de store navne på markedet. CDN77-servere er strategisk placeret i mere end 30 datacentre over hele verden.

Det giver lynhurtigt indholdsbehandling og -overførsel og kommer med et udvalg af funktioner, der er egnede til både små og store websteder.

HTTP / 2, TLS 1.3, Gzip / Brotli-komprimering, DDoS / oprindelsesbeskyttelse, CMS-integration og meget mere tilbydes.

CloudFlare

Det populære CDN til små til gigantiske websteder og fås i gratis og betalte versioner. CloudFlare er let at integrere gennem en brugervenlig grænseflade.

Den store ting er prisfastsættelse. Du betaler et månedligt fast gebyr og behøver ikke at bekymre dig om brugen af ​​båndbredde. Deres netværk er tilgængeligt i mere end 180 datacentre, så du kan forestille dig, at brugere overalt vil få indholdet hurtigere. Hundredvis af ydelses- og sikkerhedsfunktioner tilbydes af Cloudflare, og jeg vil varmt anbefale at prøve deres platform.

Sucuri

Sucuri tilbyder en alt-i-en-løsning – ydelse, beskyttelse, respons, sikkerhedskopiering og overvågning.

Sucuri WAF er integreret i deres CDN, så levering af indhold er hurtigere, og på samme tid er webstedet sikret mod online trusler og sårbarheder. Hvis du undrer dig over, hvor hurtigt er SUCURI, så tjek disse testresultater.

KeyCDN

Kom i gang om få minutter med KeyCDN.

KeyCDN er hurtig, skalerbar og pålidelig. De tilbyder alle de nyeste tech-stakke såsom HTTP / 2, komprimering, beskyttelse mod DDoS og dårlige bots, live-streaming-løsning osv. Det integreres godt med populære CMS som WordPress, Joomla, Drupal, Magento, PrestaShop osv..

Hvis du bruger WordPress, kan du også prøve Kinsta, der fik gratis CDN drevet af KeyCDN.

Konklusion

Der er mange andre CDN på markedet, men jeg fandt, at ovenstående er pålidelige og pålidelige af et stort antal sider globalt. Du går ikke galt med at vælge en af ​​de ovennævnte løsninger.

Tags:

  • CloudFlare

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map