Hvor hurtig dit websted indlæses fra mobil?

Find ud af, hvor lang tid det tager at indlæse websiden fra mobile enheder fra flere steder.


Mobil findes overalt og mere end 50% af Google-søgning kommer fra mobile enheder. Se på nedenstående smartphone-brugeres vækststatistik.

Er du forberedt for dit websted at tjene på mobile enheder? Det er vigtigt at betjene den mobile version af dit websted, og det er der en grund til.

Mobilnetværkets hastighed (2G / 3G / 4G / 5G) er ikke så hurtigere som bredbånd / fiberinternet. Så websiden kan muligvis indlæses hurtigere på et skrivebord, men langsommere på mobile enheder. Du skal sikre dig, at dit websted er mobilvenligt, lydhør og betjener den mobile version af websiden.

Som Google siger:

 • Folk er fem gange mere tilbøjelige til at forlade et mobilwebsted, hvis det er ikke brugervenligt.
 • Cirka halvdelen af ​​besøgende forlader, hvis en side ikke indlæses inden for 3 sekunder.

Du kan overveje følgende for at optimere din webside for mobilbrugere.

Bliv lydhør – at have din webside responsiv for at sikre, at sideelementer som et mindre billede serveres for at reducere den samlede sidestørrelse, og sideudløbet er monteret på enhedens størrelse / opløsning for bedre brugeroplevelse.

Gør mobilvenlig – det er et must. Google overvejer dette i deres søgerangering, så sørg for, at websiden er designet til at passe til mobilen.

Nu er det værktøjets fremvisningstid.

Uptrends

Uptrends lader dig teste dine websteder på flere mobile enheder (Apple, Google, Samsung, LG, Nokia, Amazon Kindle) og vise resultaterne med det samme.

Du kan vælge at teste fra Asien, Europa og Nordamerika. Fik også en mulighed for at vælge hastigheden mellem native til 2G / 3G / 4G-simulering.

Geekflare

Webstedsrevision af Geekflare kan du teste webstedet på mobil. Værktøjet drives af Google Lighthouse, og det tester mere end 50 væsentlige målinger i ydeevne, SEO og sikkerhed.

Nogle af metrics er som nedenfor.

 • Responsive anmodninger om vandfald
 • Det tager tid at indlæse
 • Tid til første byte
 • Sidestørrelse
 • Første tilfredsstillende maling
 • Skærmbillede af fuld side

Og meget mere …

GTmetrix

GTmetrix er et af de mest populære værktøjer til test af ydelsesprøvning til et skrivebord. Hvis du dog gør gratis registrering, vil du være i stand til at teste fra Mobile ved hjælp af Chrome-browseren.

I øjeblikket er test fra mobilbrowser kun tilgængelig fra Canada i gratis registrering.

Du får alle de præstationsmetrics, som du får ved hjælp af en desktop-browser.

 • PageSpeed ​​/ YSlow testresultat
 • Det tager tid at indlæse
 • Sidestørrelse
 • Antal HTTP-anmodninger
 • Vandfald graf

Hvis du ikke har noget imod at gøre en gratis registrering, vil GTmetrix være nyttigt for at få testbare resultater.

Dotcom-skærm

Dotcom-skærm fik et af de største numre på lokationen at vælge en test fra. Du kan vælge at teste fra op til 24 placeringer i hele verden.

Dotcom-Monitor understøtter flere klienter:

 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Nokia Lumia
 • Brombær

Når en test er udført, kan du se de gennemsnitlige testresultater eller se et vandfald for hvert sted.

Hver præstationsrapport indeholder et resumé, resultatfordeling, anmodningstabeller, værtsdetaljer og evt. Fejl. Det ser meget lovende ud, og jeg elsker det bare.

Tænk med Google

Google er kendt for sine funktionsrige produkter og tjenester, og et sådant eksempel er Test mit websted service. Det er et praktisk værktøj til at teste dit websteds hastighed på mobile enheder, og jeg vil sige, at det gør et retfærdigt arbejde, når det kommer til resultaterne. Det viser din indlæsningstid sammen med en vurdering, der angiver, om den tid, der tages, er hurtig eller langsom. Desuden kan du nedenfor se, hvad der får dit websted til at blive langsommere, og de trin, du skal tage for at løse det.

Til sidst kan du sammenligne dit websteds hastighed med dine konkurrenter og se forskellen. Når du er færdig, kan du anmode om, at en rapport sendes til din e-mail-adresse.

MobiReady

Et andet værktøj uden omkostninger, MobiReady viser, hvordan dit websted indlæses på forskellige mobile enheder og såvel som desktop. Når du ruller ned, ser du en lille beskrivelse og en samlet vurdering af den hastighed, der opsummerer resultatet.

Derudover kan du også se, hvordan dit websted fungerer, sammenlignet med de 1000 bedste Alexa-websteder, hvilket helt sikkert giver en bedre idé. Hvis du gerne vil vide de vigtigste nødvendige forbedringer, kan du også vide det helt nede på siden.

Mobilvenlig test

En separat tjeneste fra Google, Mobilvenlig test kan hjælpe dig med at finde ud af, hvor let det er for mobile brugere at se og bruge dit websted. Ved at indtaste en URL kan du hurtigt kontrollere, om dit websted er mobilvenligt eller ej.

Ikke kun det, men du får også en rapport, der angiver problemerne med din sideindlæsning (hvis nogen) og såvel som JavaScript. I modsætning til det andet på denne liste lægger dette værktøj lidt mere vægt på sideindlæsningsproblemer snarere end bare hastighed, så det er helt værd at bruge en kombination af begge.

DareBoost

DareBoost er fantastisk, når det kommer til små detaljer. Du kan se en masse forskellige målinger og resultater, såsom:

 • Problemer fundet
 • Der kræves forbedringer
 • Sidens vægt
 • Tip til forbedring af sidehastigheden
 • Fakta om dit websted, f.eks. Udløbsdato for SSL-certifikat
 • Ting, der har gjort godt for dit websted

Hvordan har jeg aldrig opdaget dette fantastiske analyse- og anbefalingsværktøj …‽ @Dareboost Websteds hastighedstest & Webstedsanalyse #SEOhttps://t.co/Jfuu3I3aL4

– Rich Tatum »∵« (@RichTatum) 28. august 2019

Alt dette gratis, og du kan anmode om hele rapporten ved at indtaste din e-mail-adresse.

WebPageTest

Du kan vælge mellem et ton forskellige konfigurationer, når du bruger WebPageTest, for eksempel den ønskede browser og placering. Da der er utallige debatter om, at nogle browsere er hurtigere end den anden, løser dette problemet helt til din test. Fra rullemenuen kan du vælge en placering og den enhed, hvorfra du vil teste dit websted.

Under fanen “Avancerede indstillinger” kan du også indstille din forbindelsestype og hastighed og forskellige andre præferencer. Når alt dette er valgt, får du 3 testkørsler, når du indtaster din URL. Hver test afslører et sæt information som indlæsningstid, start til gengivelse, antal anmodninger og en masse andre.

Dette værktøj kan vise sig at være afgørende for bestemmelsen af ​​din side indlæsningstid og eventuelle mangler.

Konklusion

Verden er gået mobil, og du skal overveje alt hvad der kræves for at optimere for en bedre mobil brugeroplevelse. Hvis ikke allerede, kan du overveje at bruge CDN som MaxCDN, Cloudflare, SUCURI, der leverer mange præstationsoptimeringer fra deres netværkskant.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map