6 usædvanlige optimeringstips til at fremskynde og sikre dit websted

Ydeevne & Sikkerhed er to væsentlige beregninger for succes i online forretning.


Hvis din webstedet er ikke indlæst på mindre end 3 sekunder, så mister du muligvis potentiel indtjening og mangler en højere placering af søgemaskinerne.

Tilsvarende hvis ikke sikker nok, giver du en mulighed for hacker at fjerne dit websted til omdømme & tab af forretning.

Når vi taler om præstationsoptimering, hører vi altid at aktivere komprimering, minificere filerne, aktivere cache, bruge letvægts kodetema / skabeloner / plugins / extensions osv..

Og for sikkerheden hører du om brugen af ​​sikkerheds plugins, ikke bruger gamle komponenter, implementering af webapplikations firewall osv.

De er fine, og sammen med ovenstående kan du overveje følgende.

Disse gælder for ethvert platformwebsted som WordPress, Joomla, Magento, Drupal, Node.js osv.

Lad os se, hvad du allerede har, og hvad ikke.

Aktivér IPv6

IPv6 er hurtigere over IPv4. LinkedIn fandt 40% forbedring i Europa og Facebook omkring 10-15% ved at få adgang via IPv6.

Se på IPv6-adoptionsgrafen globalt af Google.

Ca.. 15% af brugere, der opretter forbindelse til Google, er over IPv6, og der er kun omkring 10% af et websted har IPv6 aktiveret.

CloudFlare fundne websider med IPv6 aktiveret indlæsningstid er 27% mindre end IPv4.

Har dit websted IPv6 aktiveret?

Ikke sikker, test det online.

I tilfælde af at det ikke er, er her, hvordan du kan gøre det.

De fleste af CDN-udbyderne kan lide Cloudflare, Incapsula, CacheFly, AKAMAI tilbyder IPv6, så kontroller kontrolpanelet for at aktivere dem.

Hvis du bruger Cloudflare, kan du aktivere det ved at gå til fanen “Netværk”.

Hvis ikke bruger CDN og hosting på VPS som Linode, DigitalOcean osv. Henviser derefter til dette for at tillade IPv6 i Nginx og Apache webservere.

At have IPv6 skader ikke noget og ville være sjovt for en hurtig sejr på ca. ~ 10% reduktion i sideindlæsningstid.

Fremskynd indlæsning af indhold med HTTP / 2

HTTP / 2 er den seneste HTTP-protokol, der blev introduceret i 2015.

http-protokol-historie

Det har mange betydelige resultater fordele.

 • Server push
 • Kan indlæse sideelementer parallelt over en enkelt TCP
 • Header-komprimering
 • Lav latenstid

HTTP / 2 kan hjælpe dig med at optimere levering af indholdet ved at have flere elementer indlæst over en enkelt TCP og server push-mekanisme.

Ved at se på demo, HTTP / 2 er omkring syv gange hurtigere end HTTP / 1.1. Det kan du forvente mindsk sidebelastning tid med op til 30 til 40%.

HTTP / 2 bruges af omkring 11% af alle websteder.

Første ting først, tjekker, om dit websted har HTTP / 2 aktiveret allerede.

Hvis ikke, kan dette aktiveres på din webserver eller kantnetværk. Hvis du bruger CDN som Cloudflare, Incapsula, MaxCDN, KeyCDN osv. Alligevel, så kan du aktivere HTTP / 2 i deres kontrolpanel.

En ting at bemærke her, HTTP / 2-support via HTTP (ikke-SSL Dog understøtter i øjeblikket alle browsere HTTP / 2 over HTTPS.

Med et andet ord skal du have dit websted tilgængeligt over HTTPS (synes godt om https://example.com) for at drage fordel af HTTP / 2-protokollen.

HTTP / 2 understøttes også på nogle delt hosting som SiteGround. Hvis du dog er vært alene, kan du tjekke denne vejledning, hvordan du aktiverer i Apache, Nginx.

Beskyt dit domæne med DNSSEC

Tilføj et ekstra lag af sikkerhedsbeskyttelse til dit domæne ved at aktivere DNSSEC (Domain Name System Security Extensions) -protokol.

Oprindeligt blev DNS designet til at være et skalerbart distribueret system og sikkerhed blev ikke taget i betragtning. DNSSEC tilføjer kryptografiske signaturer til DNS-post og den bruges til at verificere anmodningen, hvis den kommer fra autoritativ navneserver eller falsk.

Du skal aktivere DNSSEC med domæneregistratoren eller tjenesten, der administrerer DNS-posterne.

Hvis du bruger CloudFlare, kan du aktivere DNSSEC ved at gå til fanen “DNS”.

Alternativt kan du bruge premium DNS af NameCheap der støtter DNSSEC. Når du har sikret dine DNS-data med DNSSEC, kan du udføre en online test for at bekræfte dit domæne er aktiveret med DNSSEC.

Gå HTTPS (Aktivér SSL-certifikat)

HTTPS er det store skub fra Google og meget stor organisation for at gøre Internettet sikrere og bedre. For nylig nævnte Google HTTPS som et af søgningernes rangeringssignal, så gå videre og implementer SSL-certifikat på dit websted.

Gør dit websted tilgængeligt via HTTPS, så dataene krypteres fra brugers pc til webserveren eller netværkskanten.

Hvis du er en blogger eller ikke har fortrolig transaktion via dit websted, kan du overveje at bruge GRATIS SSL-certifikat af Let’s Encrypt eller andre.

Prøv om muligt at gøre det offload SSL-håndtryk i netværkskanten ved at implementere CDN som MaxCDN, CloudFlare, AKAMAI osv.

CloudFlare giver dig også universal SSL under en GRATIS plan. Når du implementerer SSL, skal du ikke glemme at teste SSL / TLS-certifikatet for sårbarhederne.

Hvis du er seriøs (du skulle være alligevel), kan du overveje at bruge WAF til at beskytte mod OWASP Top 10 sårbarheder og mere.

Aktivér HSTS

Hvis du vil tilføje et ekstra lag med sikkerhed oven på HTTPS, kan du overveje at bruge HTSTS (HTTP streng transportsikkerhed).

HSTS headerdeklaration lader browseren instruere om kun at have al kommunikation via den sikre kanal (HTTPS) og forhindre nedgradering af protokoller & angreb på cookie hijacking.

Du kan injicere HTTP-header i responskode på din webserver, hvis du bruger CDN, kan du aktivere HSTS i netværkskanten.

Reducer sidestørrelse ved at optimere billeder

Gennemsnitlig sidestørrelse i verden er 2,4 MB og 64% af dem er billeder.

Billeder findes overalt og har stor mulighed for en optimering for at gemme den samlede sidestørrelse.

At have mindre sidestørrelse hjælper dig på mange måder.

 • Hurtig indlæsning af webside
 • Mindre båndbreddeomkostninger

Der er nogle værktøjer, der er anført her, som kan hjælpe dig med at reducere størrelsen ved at optimere billedfilen i WordPress, Joomla & standalone.

Hvis du er Cloudflare Pro-bruger, kan du muligvis drage fordel af det nyligt billedformat kaldet “WebP.”

Ved at servere billeder i WebP format, kan du reducere billedfilstørrelsen med mere end 10% på optimeret PNG / JPEG.

Jeg håber, at ovenstående teknik hjælper dig med at optimere dit websted til hurtig indlæsning og tilføj yderligere sikkerhedsbeskyttelse.

Tags:

 • Optimering

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map