10 syntetiske overvågningsværktøjer til din online forretning

Lad os se det i øjnene. Der er alle mulige overvågningsværktøjer på plads, og alligevel er stilstand og fejl en betydelig kilde til forretnings bekymringer.


Kan syntetisk overvågning være svaret?

Overvågning er en ekstremt kritisk og nødvendig del af enhver moderne digital forretning.

Du kan ikke stole på utilsigtet opdagelse af bugs eller vente til en frustreret kunde ringer til, simpelthen fordi omkostningerne til virksomheden er for høje.

Jeg ville ønske, at jeg kunne offentliggøre detaljerne (men kontraktmæssige forpligtelser binder mig), men jeg har nøje set en virksomhed miste markedsposition fra nr. 2 til nr. 20 eller deromkring, bare fordi kundeklagerne fortsætter med at hælde op. Og dette var en B2B-forretning, husk. Hvis du synes, at et godt kundeserviceteam (eller et kundes “succes” -team, hvad du måtte ønske at kalde det) kunne have reddet dem, ville du have forkert – det var simpelthen for mange uventede fejl i systemet, der blev ved med at dukke tilfældigt op selv efter at rettelser var sat på plads.

Hvorfor er overvågning ikke nok?

Svaret på sådanne forretningsproblemer er – overvågning! Ja, det ved alle, og du som virksomhed har sandsynligvis et par overvågningssystemer på plads.

Men udfordringen med applikationer i den virkelige verden er, at pings og API-oppetider ikke engang skummer applikationens overflade. Moderne applikationer er bygget på transaktioner, tragte, logins og flere tredjeparts tjenester, og alt dette skal fungere sammen i stedet for at arbejde perfekt isoleret.

Med traditionelle overvågningssystemer, mens du muligvis har tillid til, at din e-mail-server fungerer, og at din betalingsserver fungerer, men hvordan ved du, om betalingsserveren kan sende transaktionelle e-mails via e-mailserveren?

Hej til Syntetisk overvågning.

Hvis du har kæmpet for at nå det undvigende lovede land, hvor du støder på problemer, før dine kunder gør det, er Syntetisk overvågning, hvad du har brug for. På trods af det esoterisk-klingende navn (og det faktum, at det kan være meget vanskeligt at kode dig selv), er syntetisk overvågning en temmelig enkel idé at forklare.

Det involverer at simulere app-brugere i form af scripts, der derefter går over nogle foruddefinerede sidestrømme for at kontrollere, at alt fungerer som det skal. Bemærk, at der for din ansøgning ikke er nogen faktisk forskel – anmodningerne fungerer som om de kommer fra en faktisk bruger, og de involverer at trykke på knapper og udfylde formularer på siderne nøjagtigt som en bruger ville gøre.

Når du har en pakke af sådanne test, der er sat op og køres regelmæssigt, kan du altid svare på følgende kritiske spørgsmål:

 • Er systemet op?
 • Er alle de vigtige delsystemer ope?
 • Kan kunder logge ind?
 • Kan kunder finde det, de forventede, og på det rigtige sted?
 • Har nogen nylig ændring af kode brudt en del af kundeoplevelsen?
 • Kan kunder filtrere resultater, downloade rapporter osv.?
 • Er kunder i stand til at foretage betalinger?
 • Er kunder i stand til at nå supportteamet fra appen?

Din liste kan variere, men når du først har konfigureret syntetisk overvågning, kan du altid have 100% tillid til dit system. Det er svært at overselge syntetisk overvågning, men når du først har konfigureret den og kørt, begynder du at undre dig over, hvordan du nogensinde har formået uden det!

Hvad er nogle af de bedste tilgængelige syntetiske overvågningsværktøjer?

Så nu, hvor du er klar til at tage en faktisk, reel (eller “syntetisk”, hvis du ��) skal betale for din ansøgning, her er nogle af de bedste værktøjer, du kan implementere og begynde at drage fordel af med det samme.

Uptrends

Uptrends er en smuk og funktionsrig syntetisk overvågningstjeneste, der er værd at tjekke ud. Nogle af de funktioner, der imponerer på forhånd, er fiasko snapshots (se hvor nøjagtigt ting brød i browseren), båndbreddestrottling (se hvordan dit websted / app opfører sig under dårlige netværksforhold) og mere.

Synes godt om Microsoft og Vimeo bruger trend, så du er i godt selskab!

Checkly

Checkly hævder at være en avanceret overvågnings- og testløsning, der fik meget opmærksomhed, især i JavaScript-samfundet med kunder som Vercel og Humio. Du kan overvåge webstedstransaktionstrømme i en ægte browser samt kontrollere dine API-slutpunkter. Et enkelt instrumentbræt viser dig alt hvad du har brug for at vide om rigtigheden og ydeevnen af ​​din app til enhver tid.

Hvad jeg virkelig kan lide er, hvordan Checkly kombinerer meget let opsætning og brugervenlighed med magtfulde værktøjer, som udviklere vil elske. Checkly bruger Chrome Puppeteer-rammen til nøjagtigt at simulere interaktioner med en Chrome-browser. For at oprette kontrollerne kan du dykke ned i koden eller bruge Puppeteer-optager, en open source Chrome-udvidelse af Checkly med næsten 7000 stjerner på Github.

Checkly tilbyder kraftfuld REST API, der giver dig mulighed for at orkestrere og automatisere dine kontroller, f.eks. Med Terraform. Det giver dig også mulighed for at konfigurere finkornet alarm til Opsgenie, Pagerduty eller Slack. Alt i alt en fantastisk løsning, jeg ser mest interessant for moderne DevOps-teams.

Priser starter ved $ 7 pr. Måned, hvilket inkluderer et kontrolinterval på 1 minut fra globale datacenterplaceringer.

Dynatrace

Når det kommer til applikationsovervågning, behøver Dyntrace ingen introduktion.

Derfor er deres Syntetisk overvågning service anbefales stærkt. Det er et fantastisk værktøj med auto-distribution og auto-discovery-indbygget til store distribuerede systemer, og dets betjeningspaneler og analyse er drevet af avanceret AI, der hjælper dig med at skære gennem støj.

Pingdom

Når det kommer til den gennemsnitlige virksomhed, er dens behov temmelig enkle og ligetil. Der er normalt kun en applikation og et par slutpunkter til at overvåge, og der er kun en håndfuld kundeoplevelser, der er kritiske.

Til disse brugssager er de fleste af de bedste tilbud derude en overdreven drægtighed, hvilket gør Pingdom til min klare favorit til både generel overvågning og Syntetisk overvågning ens.

Som du kan se, at oprette en syntetisk overvågningstest er død simpel i Pingdom, og du er sikker på at nyde den snacks, fokuserede oplevelse. Hvis du stadig ikke er startet med nogen overvågning, vil jeg anbefale dig at prøve hele stakken, der tilbydes af Pingdom – du vil helt sikkert blive glad!

Uptime.com

Uptime er en virksomheds webovervågningssoftware, der inkluderer syntetisk overvågning.

Deres eksklusive indbyggede editor, udstyret med feltforslag, skaber en no-code tilgang til transaktionskontrol. Editoren inkluderer en AutoComplete-funktion, der identificerer bestemte elementer uden at skulle jage efter dem.

Uptime’s transaktionskontrol er en hurtig og enkel måde at få kritiske oplysninger om, hvad der ikke fungerer på dit websted, og hvorfor. Jeg kan varmt anbefale at prøve det.

Apica

Apica er et solidt syntetisk overvågningstilbud fra en pålidelig virksomhed. Deres syntetisk overvågningstjeneste inkluderer oppetidsovervågning, konkurrentovervågning, global monitor (simulere brugere fra enhver geografi) og mere.

En vigtig fordel, som Apica tilbyder, er, at implementering på stedet for virksomheder, der er følsomme over for privatlivets fred eller er under lovgivningsmæssige krav.

Site24x7

Ligesom Pingdom er Site24x7 bedre kendt som en enkel pingtjeneste til overvågning af applikationens oppetid, men jeg var glad for at se dens Syntetisk overvågning tilbud.

Tjenesten er kompatibel med Selenium-testtilfælde, så det er en bonus, hvis du allerede har brugt Selenium til browsertest.

Jeg var imponeret over deres varslingssystem, som leveres med programmerbare webhooks sammen med plug-and-play-kompatibilitet med Microsoft Teams, Slack, Stride, HipChat, Zapier osv..

AppDynamics

AppDynamics, der nu ejes af Cisco, er et populært navn på websteds- og API-overvågningstjenester med en vigtig delmængde af browserbaseret syntetisk overvågning tjenester.

Mens tilbudene er standard, er der et par funktioner, der stod ud for mig.

Først ud er fejlre-test – så snart en fejl er imødekommet, tester AppDyanmics den igen for at sikre, at den ikke er en falsk negativ; først derefter sendes en meddelelse til dig.

For det andet er private syntetiske agenter, som giver dig mulighed for at installere brugerdefinerede syntetiske agenter på din infrastruktur for at dække kantsager eller bare omgå sidstiden problemer. Absolut værd at tjekke ud!

Catchpoint

Catchpoint er en ekstremt omfattende syntetisk overvågningstjeneste med mere end 700 globale testplaceringer (mere end nogen anden jeg stødte på under research til denne artikel).

Den forsøger at dække hele overvågningsspektret ved at kontrollere for over 20 typer overvågning og grave ud den egentlige årsag til fiasko.

For eksempel, blev den mislykkede fil uploadet på grund af intet svar fra FTP-serveren, eller kundens internetudbyder eller din virksomheds internetudbyder? Det være sig enhver populære protokoller, browsertyper, tilslutningsmulighed osv., Catchpoint går ud af sin måde at give det rigtige, komplette billede.

Ny relik

Sidste på denne liste er Ny relik, hvilket er en anden anstændig syntetisk overvågningstjeneste at tjekke ud.

Det har alle de funktioner, du kunne forvente i en dygtig Syntetisk Overvågningstjeneste, dog med kun 18 globale placeringer fra skrivning. Så hvis global tilgængelighed er din bekymring nr. 1, er dette muligvis ikke den bedste mulighed for dig.

Når det er sagt, danner det en pæn kombination, hvis du allerede bruger andre produkter fra New Relic, især Insights.

Konklusion

Modstykket til syntetisk overvågning er reel overvågning, som involverer live-registrering af fejl og ser dem som en hauk. Ligesom førstnævnte har Real Monitoring sit væsentlige sted – simuleringer kan aldrig fuldt ud opnå kaoset i et levende, belastet system.

Især når det kommer til at finde ud af ideelle pletter til optimering, er Real Monitoring din eneste indsats. Som allerede påpeget spiller Real Monitoring imidlertid indhentning med kunden og er en reaktiv måde at løse fejl på (som efter min mening stadig er milevis foran den standard, som virksomhederne praktiserer – ignorere fejl ��).

Tags:

 • Overvågning

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map