11 Bedste alsidige temaer til at oprette unikt WordPress-websted

Ikke sikker på, hvilket tema der ser bedst ud på din hjemmeside?


Multifunktionelle temaer er den perfekte løsning til at håndtere en sådan situation. Disse temaer er designet til at se passende til alle typer virksomheds websteder. Ideen er at oprette en enkelt skabelon, der passer til enhver niche uden at skulle gider for meget. De fleste multifunktionswebsteder leveres med moderne og avancerede funktioner, så du behøver ikke gå på kompromis med dit websteds funktionalitet.

I dagens indlæg har vi afrundet de bedste flerbrudstemaer, der kan hjælpe dig med at realisere din drøm om at have det perfekte WordPress-websted – komplet med visuel appel og robuste funktioner. Så uanset om det er et forretningswebsted, en portefølje, en CV, et bloggingwebsted eller ethvert andet koncept, skal du vælge en af ​​disse indstillinger og begynde at oprette dit websted uden koder.

Genesis

Genesis er en ramme til at opbygge et utroligt avanceret og super responsivt multifunktionswebsted, der er fyldt med fantastiske funktioner. Hvis du leder efter et minimalistisk tema, kan dette være den perfekte mulighed for dig. Det leveres med fremragende indholdswidgets, tilpasselig header, fremragende layoutindstillinger og mere.

Genesis leveres med et eksempel på gratis tema for at komme i gang. Der er dog nogle strålende børnetemaer til at opbygge ægte unikke websteder.

Rammen viser strålende fleksibilitet med hensyn til tilpasning og tilbyder fremragende support, hvis du har brug for noget under installationen eller vedligeholdelsen. Genesis er kompatibel med de nyeste versioner af WordPress og ser fantastisk ud på tværs af enheder af alle skærmtyper.

Jevelin

Jevelin er det næste tema, du skal tjekke ud. Det er et lydhør, SEO-venligt, mobilt klar tema, der ikke kun tilbyder fantastisk visuel appel men også robuste funktionaliteter. Med Jevelin kan du også have nogle af de fedeste plugins på markedet, der følger med det. Så du kan bruge plugins som Kontaktformular 7 og Slider Revolution uden at skulle betale noget ekstra fra lommen.

Jevelin tema

Du kan starte din online butik og begynde at sælge dine produkter ved hjælp af det Woocommerce-plugin, der er kompatibelt med temaet. Ud over alt det, vil du elske de seks bloglayouts, 10+ portfolio-layouts, social share-funktionalitet, parallax og video support bortset fra den enorme liste over funktioner, du får med temaet.

Jevelin fås til en lommevenlig pris på $ 59.

Astra

Astra er et let, superhurtigt, SEO-venligt, moderne og alsidig tema, der har været et fremragende valg for mange bloggere som dig.

Temaet er kompatibelt med flere andre førende WordPress-plugins, som hjælper dig med at forbedre dens funktioner effektivt og på kort tid. Astra er også super let at tilpasse. Du vil elske dets bibliotek med farver og typografi, overskriftsindstillinger og websteddemoer, som temaet mærker sammen.

Astra-tema, alsidig tema

Med Astra kan du designe et websted af høj kvalitet uden at have nogen professionel designoplevelse eller kodning af din egen. Du kan også integrere et Woocommerce-plugin og konvertere dit websted til en online butik, hvis du vil sælge dine produkter eller tjenester. Og da det kun er et tema på 50 KB, tilbyder det også enestående ydelse, så du behøver aldrig at gå på kompromis med hastigheden på dit websted.

Astra kommer under forskellige prisplaner, der starter ved $ 59.

GeneratePress

Det GeneratePress tema er et super let, lydhør og avanceret WordPress-tema, der kommer fyldt med fantastiske funktioner. Du kan tilpasse alle elementer for at se mere tiltalende ud for dine besøgende. Du kan også oversætte dit websted til andre sprog og nå ud til flere mennesker over hele verden. Dette gælder også for RTL-sprog som arabisk.

Den sømløse kompatibilitet med moderne plugins gør temaet til et yndlingsvalg for mange populære bloggere og webstedsudviklere. Den rene kode, der bruges til at opbygge temaet, holder dit websted super hurtigt på alle tidspunkter. Så nu med GeneratePress behøver du ikke gå på kompromis med din hastighed eller miste en enkelt besøgende, der lander på dit websted.

Divi

Hvis du har arbejdet omkring WordPress i nogen tid nu, Divi er et navn, du må have hørt om. Dette er et af de mest populære multifunktionelle temaer, der leveres med en træk-og-slip-side-builder. Du kan bruge det til at oprette et smukt websted til din højre fra bunden eller vælge en af ​​de forudbyggede skabeloner, der kommer med temaet.

Divi er syltet med så mange fantastiske funktioner, at du helt sikkert vil blive forelsket i det. Du får brugt 46+ indholdselementer, tonsvis af moderne komponenter, 20+ layoutskabeloner og meget mere. Temaet understøtter videoer på dit websted bortset fra medieindholdet af andre typer. Uanset om du vil oprette et websted til dit kreative agentur, interiørdesign, en simpel portefølje eller noget andet, kan Divi være det rigtige valg for dig.

Det kan downloades ved at betale $ 89. Med en så massiv funktionsliste synes jeg $ 89 kun er et passende beløb.

butiksindehaveren

Med mere end 26.000 salg, butiksindehaveren er et andet førende multifunktionelt tema på WordPress-markedet. Kompatibel på tværs af alle moderne browsere og skærmstørrelser af alle typer, dette tema er en strålende løsning til ethvert websted med support til e-handel.

Temaet leveres med en robust træk-og-slip-side-builder, der tilbyder den nemmeste måde at opbygge dit websted på mindre tid og kræfter.

Butiksindehaver-tema

Du får også ubegrænset header-stilarter, tonsvis af skabeloner, der er klar til brug, hurtig indlæsning af indbygget ydeevne og mere. Temaet er super responsivt og ser fantastisk ud på tværs af enheder. Du kan benytte dette produkt ved kun at betale en $ 69, der også inkluderer gratis opdateringer. Temaet er meget veldokumenteret, så du har ikke problemer med at bruge det.

TheGem

TheGem er endnu et WordPress-tema, der har vundet popularitet på markedet. Dette fantastiske tema leveres med tonsvis af forudbyggede skabeloner, der kan vælges direkte til dit websted. Fra kreative agenturer, fotografering & portefølje, e-handel, kryptovalutaer eller andre nicher, dette tema tilbyder den perfekte løsning lige ved hånden.

TheG

Du kan nå ud til flere målgrupper og opbygge et stærkere netværk og samfund med dit websted ved at vælge at bruge oversættelsesindstillingen. Ikke bare det, du kan også bruge den fleksible sidehoved og sidefod, ubegrænsede farveskemaer og typografier, 2500+ tilpassede skrifttyper, 150+ unikke demosider, 8x navigation i mere end 20 stilarter bortset fra en lang liste med andre funktioner, som det følger med.

Du kan få TheGem for kun $ 59.

Uncode

Uncode er et smukt WordPress-tema, der ikke kun tilføjer et godt look til dit websted, men også forbereder det til at konkurrere med andre avancerede websteder i din niche med dets robuste funktionaliteter. Med Uncode kan du tage dit WordPress-sted til et helt nyt niveau med den enorme liste over funktioner, det følger med.

Det giver dig mulighed for at tage kontrol over alle dele af dit websted og tilpasse det med smarte skrifttyper, markante farver og smukke overskrifter og sidefødder også.

Det avancerede gitresystem tilføjer en anden dimension til dine designfærdigheder. Galleri manager for Uncode gør det nemt for dig at uploade og administrere billeder på webstedet.

Kallyas

Kallyas er et kreativt WordPress-tema af høj kvalitet, designet til at understøtte e-handelsfunktionaliteten. Den komplementære visuelle komponist-plugin, der kommer med temaet, gør det nemt at skabe dit websted. Med sin hjælp kan du nu komme med det mest tiltalende websted, selv uden forudgående viden om webdesign.

Temaet er drevet af mere end 100 unikke elementer, der passer til enhver applikation. Du vil også elske den kraftfulde Revolution Slider, professionel support, enorm WordPress værktøjskasse og alle andre fantastiske funktioner, som temaet tilbyder. Kallyas er blevet bredt dokumenteret, så du kan få adgang til dem, hvis du nogensinde står over for et problem med at bruge det.

Kallyas fås kun på $ 69.

Ultra

Ultra er et af de populære multifunktionelle temaer, der giver dig mulighed for at tage kontrol over dit websted fra header til sidefod. Du kan enten starte dit websted ved hjælp af en af ​​de forudbyggede skabeloner eller designe det fra bunden. Det tilbyder elegante løsninger til alle former for forretning. Det tilbyder også 12 bonus builder-tilføjelser som tæller, nedtælling, kontakt, prissætningstabeller osv.

Multipurpose temaer

Temaet understøtter også videobaggrunde, parallax-rulle, animation og mere. De smarte layoutindstillinger giver dig mulighed for at justere dine header- og sidefodselementer på forskellige måder for at gøre det iørefaldende for dine besøgende. Du har også 5 indlæg med enkeltsideindlæg til dig. Fordi temaet er super responsivt, ser det lige godt ud på alle skærme.

X Tema

x er sandsynligvis kun WP-tema til $ 59 med mange funktioner. Ikke underligt, at det har foretaget mere end 200.000 salg.

Helt ærligt kræver X et separat blogindlæg for at tale om deres alle funktioner, men til dig en idé, her er nogle af dem.

 • Inline redigering
 • Dynamisk indhold
 • Globale blokke for bedre genanvendelighed
 • Skabelon manager
 • Elementbibliotek
 • Indbyggede premium plugins som UberMeny, hjørnestein, ConvertPlug, ACF Pro, Content Dock, MailPoet osv..

Der er fire hovedstakke – Ethos, Icon, Renew, Integrity. Vælg den, du kan lide.

Konklusion

Dette var nogle af de bedste multifunktionelle temaer til dit websted. Alle temaerne er testet for hastighed og ydelse, og vi ved, at ingen af ​​dem vil skuffe dig. Uanset om det drejer sig om look eller performance, vil temaerne på denne liste give dig de bedste resultater.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map