10 WordPress-hacks voor inhoudoptimalisatie

WordPress is enorm populair bij de hedendaagse webmaster. Dit ingenieuze contentmanagementsysteem helpt bloggers, bedrijfseigenaren en grote merkentiteiten om hun websites op de meest efficiënte manier te ontwikkelen en te onderhouden.


Als het aankomt op inhoud optimalisatie, WordPress behoort tot de beste systemen waarmee gebruikers hun inhoud snel kunnen weergeven, promoten en organiseren.

In het bericht van vandaag delen we 10 WordPress-hacks die dat zullen zijn de prestaties van uw inhoud verbeteren.

Door onze tips en trucs te volgen, zal niet alleen uw productiviteit worden verbeterd, maar ook uw positie in de zoekmachine stijgen en uw inhoud de schermen van meer mensen bereiken.

Implementeer er een paar, kijk of ze voor uw bedrijf werken, bewaar ze, laat ze vallen en ga door met optimaliseren.

Optimaliseer zoekwoorden en sleutelzinnen in al uw inhoud

Of je nu een stuk tekst schrijft of een video maakt voor je volgende bericht, je kunt beter de juiste zoekwoorden targeten.

Het begint allemaal met goed zoekwoordonderzoek. Als u weet waar mensen naar op zoek zijn, kunt u specifieke sleutelzinnen opnemen om uw SEO-optimalisatie te verbeteren.

Je moet overdrijven. Gebruik de sleutelzin matig en gebruik vergelijkbare woorden en sleutelzinnen die verband houden met de hoofdzin.

Gebruik een Premium WordPress Theme

Premium WordPress-thema’s besparen u veel hoofdpijn als het gaat om het optimaliseren van uw SEO of de pagina’s van uw website.

Als je ervoor kiest om een ​​gratis sjabloon te gebruiken, mis je waarschijnlijk veel handige functies en automatiseringsopties die de kracht hebben om de hoeveelheid werk die je moet doen aanzienlijk te verminderen.

Bovendien zien de resultaten er ook beter uit. Enkele van de populaire premium-thema’s zijn:

Gebruik de juiste SEO-plug-ins

U moet enkele van de essentiële SEO-plug-ins voor WordPress onder de loep nemen en er een paar kiezen voor uw website.

De meeste populaire WordPress-plug-ins zijn gratis, maar als je dieper wilt gaan en je budget wilt investeren in premium-plannen, zou ik zeggen dat je het probeert.

Yoast SEO is # 1 WordPress GRATIS plug-in.

Ik ben een grote fan van plug-ins. Ze doen veel werk voor u en u kunt er altijd op rekenen!

Verbeter de snelheid van uw website

De ervaring die u aan uw websitegebruikers biedt, zal uw SEO-ranglijst verbeteren of beschadigen. Google houdt van sites die snel en probleemloos werken.

Gebruik een aantal online tools om de laadtijd van uw website te testen en aan de feedback te werken. De meeste bieden een eenvoudige uitleg over hoe u ze kunt oplossen.

Hoe moeilijker uw pagina’s worden geladen, hoe hoger het bouncepercentage. Als er een aanzienlijk bouncepercentage is, zullen zoekmachines uw website onmiddellijk straffen.

Optimaliseer uw website regelmatig

Zonder optimalisatie kan geen enkel bedrijf hogere prestaties behalen.

Houd er rekening mee dat uw concurrenten hun best doen om hun websites en aanbiedingen te verbeteren. U moet hetzelfde doen als u een kans wilt maken.

Ik heb het niet alleen over zoekrangschikkingen, maar ook over de ervaring die u uw gebruiker gaat bieden.

Als u weet wat de meeste van uw gebruikers doen op het moment dat ze uw WordPress-site bezoeken, begrijpt u waar de belangrijkste ‘focus plek‘Is.

Optimaliseer het om meer resultaten te behalen.

Hernoem altijd uw inhoudsbestanden

Hernoem uw inhoudsbestanden terwijl u denkt dat Google u nauwlettend in de gaten houdt.

Dus als u bijvoorbeeld een afbeelding plaatst over ‘socialemediamarketing’, hernoemt u het bestand en maakt u het ‘socialemediamarketing’.

Zoekmachines tellen deze dingen wanneer ze websites rangschikken.

Link naar uw social media-pagina’s

Jane Wilson is een marketingexpert bij een populair essayschrijfbedrijf genaamd Essay Geeks. Na een leuk video-interview laat ze ons uitstekend adviseren:

“Uw websitegebruikers moeten in contact kunnen komen op sociale media. Wanneer u een geweldige website vindt met geweldige inhoud, wilt u waarschijnlijk meer. Wat doe je hierna? Je schrijft je in voor de e-mailnieuwsbrief of je volgt op social media. Geef uw websitebezoekers deze opties door er meerdere toe te voegen sociale plug-ins naar uw WordPress-platform. “

Voer consistent diagnostiek uit

Veel WordPress-tools voeren diagnostiek uit en zullen u vertellen of uw website fouten vertoont.

Uw website heeft zijn eigen ‘gezondheid’ en u moet ervoor zorgen! Bekijk enkele van de volgende online diagnosetools en laat ze u de dingen zien die u niet kunt zien.

 • WordPress Speed ​​Test door WP Engine
 • Site Check door SUCURI
 • Alles-in-één marketingtoolkit van SEMrush

Als je ze eenmaal hebt gevonden, ben je er bijna aan om ze te repareren!

Verwijder alle ongebruikte plug-ins en bestanden

Verwijder alle plug-ins en bestanden die u niet langer gebruikt. Ze zorgen er alleen voor dat uw WordPress-site langzamer werkt. Bovendien stelen deze bestanden ook uw bruikbare ruimte weg, waardoor er geen plekken overblijven voor nuttige plug-ins of andere noodzakelijke bestanden.

Fix Broken Links

Ten slotte, maar het allerbelangrijkste: uw website mag geen verbroken links bevatten. Telkens wanneer mensen fouten krijgen bij het proberen toegang te krijgen tot uw inhoud, ontvangt Google een waarschuwingsbord en onderneemt actie.

vind-gebroken-links

U wordt dienovereenkomstig bestraft, dus repareer en optimaliseer altijd uw verbroken links!

Conclusie

Het optimaliseren van uw WordPress-website is geen rocket science. Er zijn talloze bronnen op internet die gratis toegankelijk zijn.

YouTube-tutorials, bijvoorbeeld, en uitgebreide uitleg van de How-To-blogposts zouden je door elk proces leiden dat je voor uitdagingen stelt.

Het optimaliseren van uw website is geen resultaat – het is in plaats daarvan een proces of een reis waarin u ingeschreven moet blijven tot het einde van uw activiteit!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map