Az A2 tárhely áttekintése – többek között a leggyorsabb és egyedi

Az A2 Hosting webtárhely szolgáltató gyors webtárhelyet ígér – akár 20-szor is gyorsabb, mint más cégek.


Ez merész állítás, és a webhelysebesség kritikus jelentőségű az interneten üzletet vállalkozó vállalatok számára. A gyors webhelysebesség javítja a SEO rangsorolását, csökkenti a visszafordulási arányt, növeli az átváltási arányt és boldoggá teszi ügyfeleit. 20-szor nagyobb webhelysebesség merész igény. Kicsit mélyebben bele fogunk mélyedni ebbe.

Az A2 tárcsázását 2002-ben indította el Bryan Muthig vezérigazgató. UNIX rendszergazda volt, aki eredetileg Iniquinet néven ismert társaságot indított Ann Michiganben, Ann Arborban. A UNIX háttere továbbra is a fejlesztők számára kifejlesztett hatékony eszközökkel és a vállalat technológiájára összpontosít.

A webhely-szolgáltatót kereső vállalatok számára annyi lehetőség miatt nehéz megtalálni a megfelelő társaságot. Függetlenül attól, hogy szükség van rá, a szolgáltatásokra, a támogatásra és az értékre vonatkozik.

A technológiára és a sebességre összpontosítva az A2 Hosting rengeteg funkcióval és opcióval rendelkezik. Elmerülünk azon, hogy mi teszi egyedivé a társaságot a piacon, és megnézzük azt, amit mások mondanak a társaságról. Remélhetőleg ezekkel az A2 tárhely-áttekintésekkel megadjuk Önnek azt, amire szüksége van egy megalapozott döntés meghozatalához.

Nézzük meg, mit kínál az A2 Hosting.

Mi teszi az A2 tárhelyet egyedivé?

Az A2 tárhelyszolgáltatások középpontjában a technológia és a sebesség áll, és ez azt mutatja. Az alacsonyabb szintű tervek mellett az A2 Hosting rengeteg funkciót és funkcionalitást kínál. A legnagyobb sebesség és a leglátványosabb technológia csak a drágább tervekkel érhető el.

Nézzük meg az A2 Hosting ezen áttekintéseiben felkínált néhány funkciót.

1. Korlátlan sávszélesség és tárolás az A2 tárolóval

A2 tárhely

Korlátlan sávszélességgel és tárolással az A2 Hosting segítségével, még a megosztott tárhelyet igénybe vevő ügyfeleknek is nem kell aggódniuk az önkényes havi korlátok felé történő kúszás vagy túllépés miatt. Ez nyugalmat és garantált árat jelent az Ön webhelyének forgalmas hónapjaira is.

Ne feledje, hogy az A2 Hosting figyelemmel kíséri a felhasználást az optimális teljesítmény biztosítása érdekében. Szükség esetén túlzott webhelyhasználattal lépnek kapcsolatba az ügyfelekkel. A túlzott használat befolyásolja a webhelyet használó többi ügyfél sebességét. Leggyakrabban ez nem jelent problémát, de felteheti a frissítést, ha a problémák továbbra is fennállnak.

2. A2 tárhely-áttekintés – Ingyenes webhely-áttelepítés és -beállítás

Webtárhely

Az A2 Hosting ingyenes webhely-migrációt kínál a régi webtárhely szolgáltatótól az A2 tárhelyig. Ha többet szeretne megtudni, fel kell vennie a kapcsolatot a GuruCrew-val (A2 Hosting ügyfélszolgálat), és az áttérés részleteitől függően díjat számíthat fel..

Az A2 Hosting számos webhely-kiépítési eszközt kínál a tervezők és fejlesztők számára. Ide tartozik a házon belüli A2 webhelykészítő. Az A2 Website Builder sablonokat, szövegszerkesztőt, kapcsolatfelvételi űrlapokat és testreszabható képeket tartalmaz.

Az A2 által kínált egyéb weboldalkészítő eszközök a RapidWeaver, Sandvox, Microweber, BoldGrid, Dreamweaver, Bluefish, Freeway, Live Composer, Kopage és egyebek. Felhívjuk figyelmét, hogy további havi díjat számít fel az A2 Hosting által kínált webdesign-eszközök.

3. Weboldal biztonsági mentések

Weboldal biztonsági mentések

Az A2 Hosting ingyenes biztonsági mentéseket kínál a Dropmysite segítségével, egy felhőalapú webes biztonsági mentési szolgáltatással. A Swift és Turbo ügyfelek, az A2 Hosting legfelső szintjei, a cPanel-en keresztül, a webhelyük vezérlésére szolgáló grafikus felületen keresztül férhetnek hozzá visszaállítási szolgáltatáshoz. Ez egy kiváló lehetőség azoknak a pillanatoknak, amikor véletlenül töröl egy fájlt, vagy vissza kell állítania webhelyét.

4. Alkalmazás telepítése A2 tárolóval

Alkalmazástelepítés az A2 Hosting használatával

Az A2 tárhely több eszközzel megkönnyíti az alkalmazások és a widget betöltését a webhelyen, mindegyik elérhető a cPanel vezérlővel. Ide tartoznak az olyan eszközök, mint a Softaculous, egy kattintásos alkalmazásbetöltő eszköz, az Easy Google Apps Setup és a Cloudflare, egy tartalomszolgáltató eszköz..

5. Fejlesztő eszközök A2 tárolóval

Az A2 Hosting számos fejlesztői eszközt támogat, és megkönnyíti a rendszergazdák és fejlesztők számára a webhely testreszabását. Ide tartoznak a MySQL adatbázisok, az előre telepített phpMyAdmin és phpPgAdmin, Ruby, Perl, Python, Apache 2.2 és egyebek.

6. A webhely biztonsága

Webhelybiztonság

Az A2 Hosting fokozott webhelybiztonságot nyújt örökkévaló biztonsági kezdeményezésük révén. Ez kezdődik a HackScan rosszindulatú programok elleni védelemmel, a 24/7 futtatásával a webhely védelme érdekében. A legtöbb webtárhely-szolgáltató csak a webhely napi ellenőrzését kínálja a rosszindulatú programok ellen.

A HackScan mellett az A2 Hosting a Patchman szolgáltatást is felhasználja a fertőzött fájlok izolálására és karanténba helyezésére. A Patchman figyelemmel kíséri az alkalmazásokat is annak biztosítása érdekében, hogy naprakészek-e a legújabb verzióval és a biztonsági szolgáltatásokkal. A rendszer értesíti az alkalmazások sebezhetőségéről.

7. Egyéb szolgáltatások

WordPress

Az A2 állítása szerint 20-szor nagyobb sebességet kínál, mint a hasonló web hosting cégek. Van néhány eszköz és funkció, amelyek növelik az általuk üzemeltetett webhelyek sebességét.

Először az általuk kínált Turbo Server lehetőséget választjuk. A Turbo szerverrel az A2 Hosting biztosítja, hogy mindegyik kiszolgálón kevesebb felhasználó legyen. Az összes kiszolgálót az APC / OPcache és a Turbo Cache használatával optimalizáljuk, amelyek kevesebb CPU-t és memóriát használnak, hogy ugyanazokat az eredményeket biztosítsák, mint egy Apache-szerver. Az A2 tárhely csak a Solid State Drives (SSD) kiszolgálókat használja, ezenkívül fokozza a sebességet.

Végül, az A2 Hosting optimalizálja a webhelyet a legmagasabb szintű ügyfelek számára, ami lehetővé teszi a webhelyek gyorsabb betöltését. A csúcsforgalom idején az A2 megduplázza a CPU-magokat, és RAM-ot ad a webhelyek számára a további növekedéshez.

Ez 20-szor nagyobb sebességet jelent? Nem minden alkalommal, de drasztikusan növeli a webhely átlagos töltési idejét.

Az A2 tárhelyének ára

Három szint az A2 Hosting megosztott tárhelyével. Minden réteg alapszolgáltatásokkal és szolgáltatásokkal rendelkezik, de a magasabb szinttel nagyobb sebesség és több technológia érhető el.

Az A2 Hosting különféle árakat kínál a Linux és a Windows alapú szerverek számára. Itt szerepel az ár mindkettőre.

 • Lite: Havonta 9,99 USD (7,99 USD / hónap Linuxon) egy weboldalhoz, 5 adatbázishoz és 25 e-mailhez. Korlátlan tárolással és sávszélességgel rendelkezik.

 • Gyors: 11,99 USD / hónap (9,99 USD / hónap Linux esetén) korlátlan webhelyek, korlátlan lemezterület és korlátlan e-mailek számára. A Swift további magokat (2,1 GHz-en 2) és fizikai memóriát (1 GB) biztosít, valamint automatikus biztonsági mentéseket és helyhelyreállítást..

 • Turbo: 21,99 USD / hónap (18,99 USD / hónap Linux esetén) korlátlan webhelyek, korlátlan lemezterület és korlátlan e-mailek számára. A Turbo további magokat (2,1 gHz-en 2) és fizikai memóriát (2 GB) biztosít, valamint automatikus biztonsági mentéseket és helyreállítást. A Turbo növeli a web sebességét az optimális teljesítmény érdekében.

A2 Hosting vélemények

Nagyobb teljesítményt és energiát igénylő webhelyek számára az A2 Hosting különféle dedikált szerverekkel rendelkezik. Az alábbi tervek a Linux alapú szerverekre vonatkoznak.

 • Félig dedikált szerver: Havonta 18,99 USD korlátlan tárhely és sávszélesség. A kiszolgálóra vonatkozó alacsonyabb igények esetén ez az opció akár 20-szor nagyobb sebességet biztosít, mint a megosztott tárhely lehetőségei.

 • Nem felügyelt Flex szerver: 119,99 USD / hó 2×500 GB tárolóval, 10 TB sávszélességgel, 8 GB RAM-mal és 2 maggal. Ez az opció a fejlesztőknek vagy a rendszergazdáknak a kiszolgáló parancssorával való kényelmes munkavégzésre szolgál, és alapvető hozzáférést biztosít a rendszerhez.

 • Felügyelt Flex szerver: 169,99 USD / hó 2×500 GB tárolóval, 10 TB sávszélességgel, 8 GB RAM-mal és 2 maggal. Ez az opció dedikált szervert és tárhelyi feladatokat biztosít az A2 Hosting által.

 • Core Flex szerver: 169,99 USD / hó 2×500 GB tárolóval, 10 TB sávszélességgel, 8 GB RAM-mal és 2 maggal. Ez a lehetőség azokra a vállalkozásokra vonatkozik, amelyek felügyelt dedikált szerver megoldást akarnak, de szeretnének root hozzáférést a rendszerhez.

Nagyobb teljesítményt és energiát igénylő webhelyek számára az A2 Hosting különféle dedikált szerverekkel rendelkezik. Minden terv tartalmaz egy cPanel-t és ingyenes SSL-t. Az alábbi tervek a Windows alapú szerverekre vonatkoznak.

 • Power +: $ 54.99 / hó. 75 GB tárhelyet, 4 GB RAM-ot, 2 TB sávszélességet és 4 CPU-t tartalmaz.

 • Prestige +: $ 74.99 / hó. 100 GB tárhelyet, 6 GB RAM-ot, 3 TB sávszélességet és 6 CPU-t tartalmaz.

 • Pinnacle +: $ 104,99 / hónap. Tartalmaz 150 GB tárhelyet, 8 GB RAM-ot, 4 TB sávszélességet és 8 vCPU-t.

 • Az A2 Hosting három virtuális magánszerver (VPS) terméket kínál az ügyfelek számára.
 • Nem kezelt VPS: Havonta 5,00 USD, amely 20 GB tárhelyet, 2 TB átvitelt, 512 MB RAM-ot és 1 magot tartalmaz. Ez a termék fejlesztőknek vagy rendszergazdáknak szól, akik testreszabható, csupasz csonttal rendelkező VPS telepítést keresnek.
 • Kezelt VPS: 32,99 USD / hó, és 75 GB tárhelyet, 2 TB átvitelt, 4 GB RAM és 4 vCPU-kat, valamint egy cPanel vezérlést és Hostguard kezelést tartalmaz. Ez a web hosting platformon épül fel, de a VPS lehetőségeivel.
 • Alapvető VPS: 32,99 USD / hó, és 75 GB tárhelyet, 2 TB átvitelt, 4 GB RAM és 4 vCPU-kat, valamint egy cPanel vezérlést és Hostguard kezelést tartalmaz. Ezenkívül root hozzáférést is kínál, biztosítva a felügyelet nélküli VPS-en elérhető testreszabható lehetőségeket a felügyelt VPS platformon..
 • Az A2Hosting többszintű viszonteladói árképzést tartalmaz. A viszonteladók az A2Hosting szolgáltatást használják egy másik ügyfélnek a viszonteladón keresztül értékesített webhely tárolására. Minden viszonteladói fiók tartalmaz egy cPanel-t. Ide soroltuk a Linux és a Windows árképzését.
 • Bronz: Havonta 21,99 USD (19,99 USD / hónap Linuxon) 30 GB tárhelyért, 40 e-mail fiókért és 400 GB sávszélességért havonta.
 • Ezüst: 29,99 USD / hónap (27,99 USD / hónap Linux esetén) 75 GB tárhelyért, 60 e-mail fiókért és 600 GB sávszélességért havonta.
 • Arany: Havonta 38,99 USD (36,99 USD / hónap Linuxon) 150 GB tárhelyért, 80 e-mail fiókért és havonta 1 TB sávszélességért.
 • Platina: 63,99 USD / hónap (61,99 USD / hónap Linux esetén) 200 GB tárolóhelyre, 100 e-mail fiókra és 2 TB sávszélességre havonta.
 • Ezen általános szolgáltatások mellett az A2 Hosting díj ellenében kiegészítő termékeket is kínál. Ez magában foglalja a SiteBuilder tárhelyét web-tervezőknek és fejlesztőknek, akik saját webhelyet szeretnének felépíteni, optimalizálót a gyorsabb HTML betöltési időhöz, és egy dedikált IP-címet.
 • Az A2Hosting termékek minden szintje kedvezményeket tartalmaz az éves vásárlásokra.

Az A2 tárhelyének nyilvános felfogása

A legtöbb vásárló és értékelő számára a lenyűgöző technológia, szolgáltatások, web hosting csomagok, valamint a sebességre és a teljesítményre való összpontosítás segít az A2 Hostingnak kitűnni a tömegből. Az A2 tárhely áttekintése túlnyomórészt pozitív.

Számos recenzens rámutat az Ön webhelyére az A2 Hosting optimalizált lehetőségeinek rengeteg elemére, különösen a fejlesztők és a rendszergazdák számára. Az A2 Hosting választásai és funkciói mindenki számára álom, akik weboldalon dolgoznak és építhetnek. A legmodernebb technológiát kapja, és összpontosít arra, amire a fejlesztőnek szüksége lesz.

A szolgáltatások nagyon kedvesek, de valóban ilyen gyorsan? A legtöbb vásárló az A2 Hosting terhelési sebességével és megbízhatóságával foglalkozik.

Az egyetlen terület, ahol az értékelők és a nyilvánosság kritikát mutatnak az A2 Hosting iránt, a Linuxra való összpontosítás. Vannak olyan szolgáltatások (és alacsonyabb árakat is), amelyek csak a Linux felhasználók számára érhetők el. Ez egy kisebb kritika, tekintve, hogy az A2 Hosting A + minősítést élvez a BBB szerint.

Az A2 tárhely áttekintése – Hogyan lehet összehasonlítani a többi piaccal

Férfi és nő gondolkodás

Prémium árat fizet az A2 tárhelyért, de hozzáférhet prémium web hosting szolgáltatáshoz a költségekért. Ez a piacon az egyik leggyorsabb és legmegbízhatóbb webtárhely-szolgáltató.

Ez a leggyorsabb? Lehet, hogy nem, de lényegesen gyorsabb, mint az iparág átlaga, a többi recenzátor által végzett legfrissebb tesztek szerint.

Az ügyfélszolgálat az A2 Hosting egyik erőssége. Ha segítségre van szüksége, a GuruCrew telefonon, chat-en, e-mailben vagy jegyrendszeren keresztül elérhető a 24/7/365 órában. A támogatási képviselők nagyon tájékozottak, és a legtöbb kérdésre gyorsan és egyszerűen válaszolnak. Ha olyan probléma merül fel, amelyre nem tudnak válaszolni, általában elküld téged valakinek, aki segíthet.

Prémium árat fizet az A2 Hosting szolgáltatásért, de ezzel együtt jön a prémium szolgáltatás is.

Mit gondolunk az A2 tárhelyről?

Az ember ujját mutatva

Az A2 Hosting a webhelyek tárolására szolgáló csúcskategóriás ügyfelekre koncentrál. A fejlesztők, rendszergazdák vagy vállalkozások, amelyek a webhelyük sebességére és teljesítményére támaszkodnak, szinte mindent megtalálnak az A2 tárhelyhez.

Másoknak az ár problémát jelenthet. Sok pénzt kap a szolgáltatás, a funkcionalitás és a technológia. A kérdés az, hogy mennyit fog használni? Van visszatérés a forró gyors sebességért az Ön webhelyén, vagy más nagy értékű és olcsó opciók ugyanúgy működnek??

Ha szüksége van erre a sebességre és technológiára, akkor az A2 tárhely a tökéletes választás. Ha nem, más szolgáltatók kevesebb pénzért szállíthatnak Önnek azt, amire szüksége van.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map