Hoe krijg ik een GRATIS SSL-certificaat voor website (HTTPS)?

Beveiliging is essentieel voor elke website om beveiliging te bieden, het vertrouwen van bezoekers op te bouwen en voor een betere ranking.


Het is nodig voor de transactionele of op lidmaatschap gebaseerde site, dus u codeert de gevoelige gegevens van een client naar een server.

Verbeter de beveiliging van uw website met SSL / TLS-certificaat.

HTTPS zou ook de zoekmachine ranking, dus je kunt overwegen om dit ook voor je blog te hebben.

Als u op zoek bent naar een certificaat dat op uw website is geïmplementeerd zonder $ $ uit te geven, dan zijn hier enkele Certificate Authority house (SSL-providers) om u daarbij te helpen.

De volgende acroniemen worden hieronder gebruikt.

 • SSL – Secure Socket Layer
 • TLS – Transport Layer Security
 • CDN – Content Delivery Network
 • DV – domein gevalideerd
 • ACME – Geautomatiseerde omgeving voor certificaatbeheer

Als u op zoek bent naar gedeelde hosting met een gratis SSL-certificaat, dan kunt u het proberen SiteGround. als je het je afvraagt waarom SiteGround dan zijn hieronder enkele van de kenmerken.

 • SiteGround werkt op Google Cloud om een ​​krachtige en technisch superieure hostingservice te creëren.
 • De nieuwste versie van PHP
 • Ongeëvenaarde klantenondersteuning 24/7 beschikbaar via chat, telefoon, tickets. Wachttijd is maximaal 10 minuten, of helemaal niet.
 • Een innovatieve benadering van prestaties en beveiliging
 • Hostingplannen worden geleverd met tal van gratis en handige functies
 • Gratis SSL
 • Gratis Cloudflare CDN
 • Gratis en snelle sitemigratie van andere hosts
 • Gratis geautomatiseerde dagelijkse back-up en herstel

Laten we nu eens kijken naar het volgende om een ​​certificaat te krijgen.

ZeroSSL

U kunt uw SSL-certificaat binnen enkele minuten verkrijgen met ZeroSSL. U begint met het invoeren van de vereiste gegevens, doorloopt het snelle verificatieproces en BOOM, daar is uw SSL-certificaat klaar.

Het gegenereerde SSL-certificaat is 100% gratis te gebruiken en duurt 90 dagen, waarna u het keer op keer kunt verlengen zonder kosten.

Ik wil het certificaat niet handmatig verlengen?

Geen probleem, je kunt gebruiken ZeroSSL Certbot om de verlenging te automatiseren. Cool, is het niet?

ZeroSSL is een certificeringsinstantie, dus certificaten worden door hen uitgegeven. U kunt al uw certificaten beheren met hun gebruiksvriendelijke dashboard. U krijgt GRATIS tot 3 certificaten. Als u echter meer nodig heeft, kunt u kiezen voor een betaald abonnement dat onbeperkte certificaten biedt met vele andere premiumfuncties.

 • Wildcard & multi-domein certificaat
 • REST API-toegang
 • Technische ondersteuning

Ze bieden ook een oplossing op maat, dus als u een zakelijke vereiste heeft om certificaten voor uw klanten uit te geven, praat dan met hen.

Laten we versleutelen

Laten we versleutelen is een samenwerkingsproject met Linux Foundation en een nieuwe certificeringsinstantie gesponsord door Mozilla, Akamai, SiteGround, Cisco, Facebook, enz. die een SSL-certificaat biedt, is gratis.

Dit is geweldig om kosten te besparen om het in een niet-productieomgeving te implementeren.

Het is geautomatiseerd, wat betekent dat u geen tijd hoeft te besteden aan het maken van CSR en het naar de CA-autoriteit hoeft te sturen om het ondertekend te krijgen. Het gebeurt allemaal op de achtergrond op uw webservers.

letsencrypt

Let’s Encrypt heeft tot nu toe meer dan een miljard certificaten uitgegeven. Bekijk de handleidingen om Let’s Encrypt te implementeren in Apache HTTP of Nginx.

SSL gratis

SSL gratis gebruik Laten we de ACME-server versleutelen door domeinvalidatie te gebruiken om u een certificaat te bezorgen. Het is 100% gratis en certificaten worden binnen enkele minuten uitgegeven.

sslforfree

SSL

SSL.com biedt 90 dagen lang gratis SSL aan. Dit past goed als je wilt spelen om te begrijpen hoe SSL werkt of voor kortlopende projecten.

Ontvang binnen enkele minuten uw gratis SSL-certificaat met de hoogste sterkte en bitversleuteling. Alle belangrijke browsers herkennen door SSL.com uitgegeven certificaten.

Cloudflare

Cloudflare is CDN & Beveiligingsbedrijf. Ze maken uw website sneller en veiliger: Cloudflare ondersteunt veel populaire sites, waaronder Reddit, yelp, Mozilla, StackOverflow, enz..

cloudflare-marktaandeel

Onlangs heeft Cloudflare aangekondigd dat universele SSL gratis is voor alle gebruikers. Dat klopt, zelfs als u in het gratis abonnement zit. Als u Cloud Flare gebruikt en SSL nog niet is geactiveerd, kunt u dit als volgt snel doen.

 • Log in bij Cloud Flare
 • Selecteer de website waarvoor u SSL wilt inschakelen
 • Klik op het Crypto-pictogram
 • Zorg ervoor dat het is geconfigureerd als ‘Flexibel’ en de status wordt weergegeven als ‘ACTIEF CERTIFICAAT’.

cloudflare-enable-ssl

Het kan een paar seconden duren om live te gaan, je kunt dit verifiëren door naar je website te gaan met https.

30 dagen gratis

U kunt ook 30 dagen gratis proefabonnement verkrijgen bij de volgende certificaataanbieder.

Ik hoop dat het bovenstaande je helpt bij het verkrijgen van gratis SSL voor je website / blog. Maar als je ernaar op zoek bent koop een premium certificaat voor ondernemingen, dan kunt u uitchecken de SSL Store.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map