Hoe een einde te maken aan onregelmatig hacken?

Het is nu een trend geworden.


Wakker worden met een transactiewaarschuwing die u niet heeft geïnitieerd en erachter komen dat uw privégegevens ergens online zijn. Zelfs ontdekken dat iemand het wachtwoord heeft gewijzigd in uw Bitcoin-account.

Als het ooit nodig was om de vechtsporten van het stoppen van hackers te leren, is dit nu het moment.

Hoe veilig bent u online??

Er is niets zo vervelend en verontreinigend, aangezien uw privacy en informatie te koop zijn, voor 2 cent per stuk, op de donker web. Dit is een adequate manier om het gevoel te worden gehackt te beschrijven. Het is zowel frustrerend als onaangenaam wanneer iemand, uit de hemel-weet-waar, in je account binnendringt. Hacker steelt ook uw gegevens, uw gegevens en andere inloggegevens, alleen om te bewijzen dat ze dat kunnen. Het is daarom erg belangrijk om het hacken en hun daders een halt toe te roepen.

9 Interessante manieren om cyberaanvallen in realtime wereldwijd te bekijken

Het probleem

Cybersecurity is de laatste tijd een groeiende zorg geworden bij organisaties en beveiligingsinstanties in de wereld. De georganiseerde misdaad heeft een nieuwe vorm aangenomen. Het is wat iedereen heeft leren kennen als cyberhacken. Gericht op grote bedrijven, bedrijven, politici, persoonlijke bankrekeningen, websites of uw Facebook-account.

Er is geen einde aan wat een hacker kan binnendringen.

Uw vraag is nu; Waarom ik? Daarvoor is er geen duidelijk antwoord.

Hoe weet je wat er speelt bij criminelen? De waarheid is dat als je eenmaal op hun radar bent, ze blijven aanvallen totdat ze het eerste bloed trekken. Afhankelijk van je verdedigingsstructuur kunnen ze je uitbloeden als je niet op je hoede bent.

De strijd tegen cybercriminaliteit is er een waarbij je je harnas moet poetsen en je zwaarden moet slijpen. Als je sowieso een 14e-eeuwse liefhebber bent. Jezelf beschermen tegen hackers en onregelmatig hacken is essentieel voor je digitale bestaan.

De mazen in uw beveiliging

Hoewel de meeste hackers geen patroon hebben voor hun aanvalsoperaties. Het is absoluut noodzakelijk om te begrijpen dat er enkele onveilige praktijken zijn die u onbewust online uitvoert. Deze brengen en brengen u op de prioriteitenlijst van een hacker.

De meeste mensen zijn als honing die de bijen aantrekt, vanwege hun ongecontroleerde excessen online. Sommige activiteiten online schreeuwen gewoon: ‘hier ben ik!’.

Hieronder staan ​​enkele dingen die u absoluut moet doen NIET doen, wanneer online.

Laat je nieuwsgierigheid niet de overhand krijgen.

Meestal krijgen hackers toegang tot uw ruimte via; ongevraagde pop-ups, spamberichten, raar uitziende links of afbeeldingen en soms via nepadvertenties. Slechts een klik, en dat is alles.

Download geen software waarvan u niet zeker bent

Kras dit idee uit; ‘Alleen omdat het goedkoop is en, of gratis, betekent niet dat het niet goed is.’ Hierdoor hebben veel nietsvermoedende mensen hun gegevens verloren aan hackers. Het is beter om voor de zekerheid de beste producten en software te krijgen van bekende en vertrouwde ontwikkelaars.

Laat uw gegevens niet achter op een openbare computer

Dit is een veel voorkomende fout die mensen maken. Soms omdat ze het vergeten. Andere keren zien ze niet alleen de relevantie. U kent de geest van mensen niet, dus bewaar uw gegevens veilig.

Vergeet niet uit te loggen bij accounts

Dit is ook net zo belangrijk als de rest. Uitloggen bij uw accounts houdt indringers weg. Vooral bankrekeningen en zakelijke rekeningen. Je wilt jezelf niet overlaten aan de genade van een hacker.

Wees niet te gretig om uw persoonlijke gegevens op ‘Cloud’ te laten staan.

Het achterlaten van uw persoonlijke informatie is als het laten vallen van broodkruimels die een hacker kan volgen. Het is zowel onverstandig als onveilig. De meeste mensen zijn hierdoor ten prooi gevallen aan gevallen van dubbele identiteit. Dit moet je niet doen.

Soms deed je alles goed, maar werd je nog steeds gehackt. De meeste mensen komen helemaal niet online. Toch zijn ze slachtoffers.

De oplossing

Dus hoe kun je echt stoppen met onregelmatig hacken?

De eerste stap is om te weten dat je bent gehackt. Meestal vertellen hackers je niet wanneer ze je gegevens hacken of stelen. Het is aan jou om ze tegen te houden.

De beste hackers verbergen hun digitale voetafdruk. Maar ze laten wat dingen achter, dus je weet dat ze er waren.

De veelbetekenende tekens

De tekens zijn samengevat in de volgende opsommingstekens:

 • Frequente omleiding van online zoekopdrachten
 • Willekeurige en frequente pop-ups
 • Wachtwoorden zijn niet functioneel
 • Waarschuwing voor transacties die u niet heeft uitgevoerd
 • Antivirus is uitgeschakeld
 • Ongevraagde programma’s en software
 • Losgeld berichten
 • Frequente systeemcrashes
 • Programma’s die u niet hebt geïnstalleerd, worden weergegeven
 • Uw sociale media-accounts hebben een eigen mening. Werkelijk!
 • Er ontbreekt geld op uw rekeningen

De volgende stappen

Na het herkennen van deze tekenen, is het volgende om terug te vechten. Hackende hackers hebben een hoog niveau van slimheid, mooie gevechtsplannen en veilige software nodig.

Uw strategieën en plannen kunnen een integratie zijn van meer dan een van deze oplossingen. Dat is echter aan te raden.

Deze maatregelen zijn meer preventief dan curatief. Dus als je een hacker wilt stoppen, kun je ook gewoon deze regels volgen.

Up to date zijn

Door uw software en besturingssysteem bij te werken, blijft uw apparaat optimaal werken. Het voegt ook beveiligingspatches toe voor bekende kwetsbaarheden.

Gebruik complexe wachtwoorden

Hoewel het niet eenvoudig is om verschillende wachtwoorden te gebruiken, is het raadzaam. De truc voor wachtwoordbeveiliging is het gebruik van lange, complexe woorden. Profiteer van een wachtwoordbeheerder zoals LastPass of een andere hier vermeld. Het mooie van het gebruik van een wachtwoordbeheerder is dat u uw online accounts kunt beveiligen met een sterk wachtwoord, maar u ze niet hoeft te onthouden.

Versleutel alles

U kunt uw harde schijf versleutelen met hoogwaardige versleutelingssoftware. Gebruik bovendien een VPN-achtige Hotspot Shield of meer hier vermeld om uw webgegevens en verkeer te versleutelen. U kunt zonder detectie op internet surfen. Uw bestanden zijn veilig en u bent beveiligd.

Nog een paar …

Beveiligde netwerken gebruiken

Het beveiligen van uw netwerken, routers en wifi is ook essentieel. Het is een simpele strategie, maar even effectief. Door veilige wachtwoorden in te stellen, blijven indringers uit uw systeem.

Update uw firewall

Het configureren van uw firewall is als het bouwen van een hekwerk met betonblokken. Een slechte firewall geeft indringers hoogstwaarschijnlijk toegang tot uw systeem. Het instellen van uw firewall geeft u een voorsprong op elke hacker. Vooral als het goed is gedaan, blokkeer je elke inbraak.

U kunt overwegen om te gebruiken Totale bescherming van McAfee waaronder een persoonlijke firewall voor uw apparaten.

Blijf bij mij…

Verveel je nog niet, maar heb nog wat meer te vertellen.

Veiligheidsvragen

Er worden beveiligingsvragen gesteld, meestal om u te beschermen. Maar hackers hebben een manier bedacht om uw accounts binnen te dringen. De meeste van uw antwoorden zijn te raden. Daarom is het veiliger om uw antwoorden te upgraden. Je kunt proberen te antwoorden met een niet-gerelateerd scenario. Bijvoorbeeld: ‘Waar is je geboorteplaats?’ Je antwoord kan ‘mijn verjaardag’ zijn. Probeer gewoon iets waar niemand ooit aan zal denken.

Top Antivirus / Anti-malware gebruiken

De antivirussoftware die u kiest, beschermt uw systeem tegen schadelijke malware. Het waarschuwt u voor dreigende aanvallen en houdt uw hoede. De antivirussoftware wordt geleverd met verschillende functies, ontworpen om u te beschermen tegen online bedreigingen.

Nogmaals, u kunt vertrouwen McAfee-producten of Thor thuis door Heimdal beveiliging.

Twee-factor-authenticatie gebruiken

Je kunt echt niet voorzichtig genoeg zijn. Als het gaat om het beschermen van uw gegevens, is een verborgen aas de sleutel. Een andere beschermingslaag is slim en efficiënt. Het is ook onverwacht. Daarom is het raadzaam om het te gebruiken.

Maak een back-up van uw gegevens

Het is belangrijk dat je een back-upbestand hebt, voor het geval dat. Het maakt een hacker niet uit of uw gegevens privé zijn of niet. Of als het miljoenen waard is. Het maken van een back-upbestand geeft je een plan B, een optie om op terug te vallen. Zorg ervoor dat uw back-upsysteem zeer veilig en ondoordringbaar is. Sommige vertrouwde ontwikkelaars maken redelijk goede back-upsoftware en apps.

De Battle Line

Het is bewezen dat deze oplossingen goed en effectief werken. De keuze om in deze strijd te vechten is uiteindelijk aan jou.

Je denkt misschien dat dit geen oorlog is, misschien moet je twee keer nadenken. De wereld heeft miljarden verloren aan cyberaanvallen en hackers. Onlangs een man verloor veel Bitcoin, miljoenen waard.

Misschien ben jij de volgende, of iemand die je kent.

Het is een gevecht

Laten we dit feit duidelijk maken, hackers zijn criminelen en het kan ze niet schelen. Jezelf beschermen is vrij eenvoudig, houd de dieven buiten en het komt wel goed.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map