6 zakelijke e-mailbeveiligingsoplossingen om te beschermen tegen spam en phishing-aanvallen

E-mails zijn een inherent onderdeel van het bedrijfsproces van uw bedrijf, of u nu wilt communiceren met uw klanten, prospects of werknemers.


Uw e-mail is een professionele manier om de producten en diensten van uw merk te presenteren en uw klanten te informeren over aanbiedingen en deals. Het kan ook gevoelige informatie bevatten zoals bankrekeninggegevens, creditcardnummers, handelsbesprekingen en nog veel meer.

U wilt dus nooit het risico lopen uw e-mailgegevens te verliezen. E-mails zijn echter het eerste doelwit van cybercriminelen om toegang te krijgen tot de privégegevens van uw bedrijf via phishing-aanvallen en spam.

Phishing-campagnes nemen toe, zowel qua verfijning als qua volume. Dergelijke aanvallen zijn een van de belangrijkste oorzaken van beveiligingsincidenten en datalekken. EEN verslag doen van van Verizon zegt dat bijna 1 / 3e van alle datalekken in 2019 phishing betrof.

Deze cyberaanvallen zijn erop gericht om verkapte e-mails te gebruiken als hun wapen om ontvangers te misleiden zodat ze denken dat het bericht nuttig voor hen is. Het bericht kan bijvoorbeeld het verzoek van hun bank lezen met betrekking tot hun bankgegevens, een klik om een ​​bijlage van hun bedrijf te downloaden, opgelegde urgentie en meer.

Wat is de impact van phishing-zwendel op een bedrijf?

Bedrijven over de hele wereld lijden een enorm verlies op het gebied van geld, reputatie, boetes en nog veel meer. Zelfs de biggies zoals Facebook en Google met onberispelijke beveiligingspatches zijn geïnfiltreerd door de cybercriminelen en hebben miljoenen dollars verloren, bekijk dit rapport.

Het motief achter dergelijke oplichting is niet beperkt tot het stelen van alleen geld, maar iets dat nog belangrijker is: gegevens.

Laten we eens kijken naar de ernstige gevolgen voor bedrijven.

Reputatieschade

De basis van uw bedrijf is gebouwd op vertrouwen tussen u en uw klanten. Ze vertrouwen u met hun informatie. Maar wanneer er een phishing-zwendel plaatsvindt, worden al uw gegevens weergegeven, inclusief uw merk en klanten.

Daardoor schaadt het hun vertrouwen in uw bedrijf. Het beïnvloedt de perceptie van uw merk in de ogen van uw klanten, partners en zelfs werknemers. Daardoor daalt uw merkwaarde en daarmee ook uw omzet.

Regelgevende boetes

Regelgevende instanties kunnen zware financiële sancties in rekening brengen vanwege phishing-aanvallen waarbij uw klant- en werknemersgegevens worden onthuld in het geval dat deze PCI of HIPAA schenden.

In dergelijke gevallen moeten de organisaties miljoenen betalen voor het vergoeden van klanten en werknemers van wie de gegevens zijn gestolen. EEN verslag doen van zegt dat bedrijven tussen 2016 en 2019 wereldwijd $ 26 miljard hebben verloren aan phishing-misdaden.

Verlies van klanten

Datalekken hebben grote gevolgen voor consumenten en maken hen nerveus. Ze beginnen andere producten of diensten te vinden die naar hun mening veiliger zijn. Zo verliest de slachtofferorganisatie naast geldelijke verliezen een groot aantal klanten.

Nu moeten ze dat vertrouwen weer gaan opbouwen, dat blijkt nog moeilijker dan voorheen. Evenzo beïnvloedt het ook het vertrouwen van uw investeerders, waardoor uw bedrijfswaarde wordt verlaagd. In 2018, toen Facebook werd geconfronteerd gegevenslek, de evaluatie ervan werd verlaagd met $ 36 miljard.

Verlies van intellectueel eigendom

Er komt meer bij kijken: intellectueel eigendom verliezen is ook vernietigend.

Online oplichting en phishingaanvallen omvatten tal van bedrijfsgeheimen, klantenlijsten, waardevol onderzoek, analysegegevens, de gebruikte technologie, patent of ontwerp en nog veel meer. Dergelijke gevoelige informatie kan, als ze in verkeerde handen terechtkomt, op veel manieren een bedrijf ernstig schaden.

Zo, wat kun je eraan doen?

Welnu, om phishing-campagnes en andere online bedreigingen te voorkomen, zijn er enkele opties beschikbaar. Een manier om uw e-mails te beschermen, is door fatsoenlijke e-mailbeveiligingssoftware te gebruiken. In feite moet de eerste verdedigingslinie in uw bedrijf e-mailbeveiligingssoftware zijn. Het kan uw e-mails beschermen tegen hackers, virussen en spam, terwijl u uw bedrijf zonder angst kunt runnen.

Laten we de volgende software eens bekijken om uw zakelijke e-mails te beveiligen.

Sophos

Gemaakt met excellentie en rekening houdend met de online bedreigingen van morgen, Sophos is een slimme e-mailbeveiligingssoftware. Door gebruik te maken van kunstmatige intelligentie kan het voorspellende beveiliging bieden om uw e-mails te beschermen.

De e-mail sandboxing van Sophos maakt gebruik van de bekroonde technologie van Intercept X, een diep lerend neuraal netwerk. Het is in staat om ongewenste applicaties en zero-day malware te blokkeren. Met behulp van de ultra-geavanceerde anti-ransomware technologie en gedragsanalyse kan Sophos boot-record aanvallen en zelfs de nieuwste ransomware stoppen.

Sophos biedt Time-of-click URL-beveiliging die de website-reputatie van ontvangen e-maillinks vóór levering kan inspecteren. Op deze manier blokkeert het geheime aanvallen, wat een unieke functie is die deze software biedt.

Het voorkomt ook dat phishing-bedriegers u beschermen tegen frauduleuze e-mails door een combinatie van DMARC-, DKIM- en SPF-authenticatietechnieken, vergelijkbare domeinanalyse, het weergeven van de naam en het controleren van afwijkende e-mailkopteksten. De software plaatst verdachte berichten in quarantaine, blokkeert en labelt ze met een waarschuwing. Het zet zijn IP-reputatiefilters, antivirus-, antispam-engines en e-mailfilters in om online bedreigingen op te vangen.

Het integreert met Sophos Central, een cloudgebaseerde console, zodat u uw verdediging tegen bedreigingen kunt beheren en sneller kunt reageren. Sophos Endpoint Protection detecteert en reinigt automatisch geïnfecteerde computers.

Door gebruik te maken van e-mailversleuteling en geavanceerde beveiliging tegen datalekken, wordt gegevensverlies voorkomen en heeft u volledige controle over uw gegevens. Het scant berichten en bijlagen en beveiligt uw e-mails snel met een O365-invoegtoepassingsknop. Het werkt efficiënt met verschillende zakelijke e-mails en kan gemakkelijk worden geïntegreerd met G Suite, Office 365, Exchange 2003+, enz.

Barracuda

Bescherm uw e-mails, gegevens en gebruikers met Barracuda Essentials door geavanceerde bedreigingen zoals ransomware en spear-phishing te stoppen, samen met volumetrische bedreigingen, waaronder spam en malware. Het is fraudebestendige archivering die voldoet aan het beleid met betrekking tot het bewaren van e-mail.

Met Cloud-back-up kunt u uw bestanden beschermen tegen verwijdering of corruptie en ze allemaal probleemloos herstellen. De sterke encryptie- en lekpreventietechnologie houdt uw gevoelige gegevens perfect veilig. De inkomende filters detecteren en zuiveren elke e-mail voordat ze worden bezorgd om ze te beschermen tegen bedreigingen.

Barracuda maakt gebruik van technieken zoals virusscanning, realtime analyse en spamscore, reputatiecontroles, URL-linkpreventie en meer om de beste bescherming te bieden. Het 24/7 wereldwijde operatiecentrum voor dreigingen – Barracuda Central controleert voortdurend op nieuwe kwetsbaarheden en zet filtertechnologieën in.

Advanced Threat Protection is de cloudgebaseerde service van Barracuda om te beschermen tegen malware, zero-day-aanvallen en andere bedreigingen. Het maakt gebruik van meerlaagse analytische engines zoals statische analyse, gedragsanalyse en CPU-geëmuleerde sandboxing voor het detecteren van ontwijkende en onbekende bedreigingen.

De uitgaande filters blokkeren uitgaande aanvallen vanuit uw netwerk om de gevoelige gegevens van uw klanten, werknemers en partners te beschermen. De superieure e-mailversleuteling beveiligt creditcardnummers, HIPAA-gegevens, inloggegevens voor sociale zekerheid en andere gevoelige informatie.

Blijf altijd verbonden, zelfs als de verbinding verbroken wordt of de server uitvalt, want met Email Continuity of Barracuda kunt u een noodpostbus gebruiken. Het is Incident Response en Forensics biedt inzicht in bedreigingen, zodat beheerders gebruikers kunnen waarschuwen om schadelijke e-mails te verwijderen.

Avanan

Avanan kan bedreigingen efficiënt blokkeren voordat uw inbox ze ontvangt en werkt prima met de bestaande beveiliging. Het kan volledige bescherming bieden aan cloud-e-mail en samenwerkingssystemen.

Het scant bedreigingen nadat het bestaande beveiligingssysteem op uw computer het scannen heeft voltooid. Het biedt bescherming op het hoogste niveau tegen zakelijke e-mailhacks, gehackte accounts en bedreigingen van binnenuit.

Kunstmatige intelligentie stelt Avanan in staat om te leren van de complexe relatie tussen communicatiepatronen, e-mails en werknemers om een ​​bedreigingsprofiel te creëren. Op deze manier blokkeert de software online bedreigingen voor elke organisatie.

Met deze software vindt er geen wijziging in het MX-record plaats, wat betekent dat hackers niet kunnen detecteren welk e-mailbeveiligingssysteem u gebruikt. Als het gaat om prestaties, kunt u genieten van een ononderbroken ervaring terwijl u cloud-apps gebruikt. Het kan bedreigingen opvangen die verband houden met verbonden cloudgebaseerde applicaties, waaronder Google Drive, Teams en OneDrive.

MailChannels

Er zijn twee soorten e-mailbeveiligingsproducten inbegrepen MailChannels – Uitgaande filtering en Inkomende filtering.

Met de Outbound-filtering van MailChannels kunt u e-mails scannen en uitzenden en deze vervolgens verzenden om IP-blacklisting te voorkomen en een betere e-mailbezorgbaarheid te bereiken.

Het is een cloud SMTP-relay-product dat spammers kan detecteren en blokkeren. Hiermee kunt u e-mailbezorgingsproblemen als gevolg van IP-blacklisting verwijderen en worden gecompromitteerde scripts en accounts automatisch gesloten voor betere beveiliging. Het is doorspekt met technologie van wereldklasse voor phishing en spamdetectie, informeert over het identificeren van spam, biedt ondersteuning voor meerdere wachtwoorden, biedt zoeken in logboeken, staat verschillende consolegebruikers toe en biedt inzicht in het totale aantal verzonden e-mails.

Inkomende filtering van MailChannels stelt u in staat uw inbox te beveiligen tegen phishing, spam, malware en andere online bedreigingen. Het is ook een cloud-spamfilter dat eenvoudige integratie biedt met cPanel en meerlaagse bescherming biedt. Het heeft de nieuwste beveiligingsstandaarden, zoals SSL / TLS, DMARC, DKIM, SPF en meer. U kunt het rechtstreeks vanuit uw inbox blokkeren door Quarantine Digest te gebruiken, spam te taggen en gedetailleerde logboeken te krijgen.

MailChannels maakt gebruik van een eenvoudige, intuïtieve en krachtige gebruikersinterface gemaakt met moderne technologieën waarmee u uw contacten efficiënt kunt beheren. Het werkt op verschillende cloudsystemen en levert 99,99% uptime terwijl het minder faalpunten minimaliseert.

Mimecast

Het cloudgebaseerde beveiligingssysteem van Mimecast beschermt uw bedrijf, klanten en werknemers door zich te verdedigen tegen inkomende malware, spam, spear-phishing-campagnes, zero-day-aanvallen en meer. Het maakt gebruik van innovatieve technologieën, applicaties en beleid om bedreigingen te identificeren en te blokkeren voordat ze uw inbox binnendringen.

Mimecast biedt op beleid gebaseerde beveiliging die kan worden geïntegreerd met zijn Secure Email Gateway. Het omvat DLP, contentcontrole en end-to-end-encryptie via Mimecast Secure Messaging. Het controleert de website-URL’s terwijl het op een link klikt om uw gegevens te beschermen.

De software detecteert alle bijlagen door analytische technieken, sandboxing en aanpasbare benaderingen te implementeren om mogelijke bedreigingen te blokkeren. Het beschermt voor uw veiligheid tegen nabootsing van e-mails.

De bewustzijnstraining van Mimecast is bedoeld om mensen te helpen online risico’s met betrekking tot menselijke fouten te verminderen. De robuuste beveiliging kan uw uitgaande e-mails beheren om 360-graden e-mailbescherming te bieden. Voor risico’s met betrekking tot inkomende e-mails stopt de software domeinspoofing om uw bedrijf te beschermen met DMARC Analyzer.

Het maakt ook gebruik van Brand Exploit Protect om uw merkimitatie op internet te neutraliseren om zijn reputatie te beschermen.

INKY

Om uw bedrijf te beschermen tegen phishing-aanvallen, INKY blokkeert allerlei soorten online bedreigingen.

Deze software voor e-mailbeveiliging maakt gebruik van domeinspecifieke computervisie en machine learning om phishing-e-mails te detecteren en te blokkeren die zelfs oudere e-mailprogramma’s kunnen doorlopen. Als je G Suite, Office 365 of Exchange gebruikt, gebruik dan INKY en bescherm je e-mails.

Bij het detecteren van verdachte e-mails, genereert de software waarschuwingsbanners en geeft deze rechtstreeks weer in uw e-mail. Op deze manier wordt aangegeven hoe dergelijke e-mails eruit zien en kunt u soortgelijke e-mails in de toekomst negeren zonder erop te reageren.

INKY in de cloud zijn, is moeiteloos te implementeren. U kunt ook binnen enkele minuten gemakkelijk integreren met Office 365. Het geeft gebruiksvriendelijke waarschuwingen weer – veilig / kwaadaardig / ongebruikelijk om u de aard van de e-mails te laten begrijpen en hoe u er veilig mee kunt omgaan. Het gebruik van de software is eenvoudig en het beheren van activiteiten is ook eenvoudig, met behulp van een dashboard.

Het geeft je een betere zichtbaarheid van je e-mails. Je kunt zelfs bijhouden hoeveel spam- of phishing-e-mails je hebt ontvangen en INKY heeft ze intelligent geblokkeerd. Een andere indrukwekkende functie die het biedt, is de mogelijkheid om met één klik een specifieke e-mail te melden met uw smartphone, pc of tablet.

Bonus punten

Afgezien van het gebruik van e-mailbeveiligingsgateways, kunt u enkele tips volgen om veilig te blijven en minder spam-e-mails te ontvangen.

 • Stel ten minste twee e-mailadressen in – privé en openbaar. Gebruik privé-e-mail voor uw persoonlijke correspondentie en maak het adres ervan een beetje moeilijk voor cybercriminelen om te spammen.
 • Reageer nooit op spam-e-mails.
 • Klik niet op die knop ‘afmelden’. Het kan een poging zijn om uw actieve e-mailadres op te halen of kan spam-e-mails vergroten.
 • Gebruik een bijgewerkte versie van een webbrowser.
 • Gebruik antivirus- of antispamfilters.
 • Houd uw clientsoftware zoals Adobe Reader en Microsoft Office volledig gepatcht.
 • Implementeer een veilige anti-spoofing-technologie
 • Blijf trends op het gebied van cyberveiligheid leren en onderwijs uw werknemers.

Conclusie

E-mails zijn een professionele manier van interactie met uw klanten en werknemers en kunnen bepaalde informatie bevatten die u nooit zou willen verliezen. Maar maak je geen zorgen; er is een manier om ze te beschermen. U heeft geen controle over cybercriminelen, maar wel over phishingfraude, spam, malware en andere online bedreigingen. Voeg de bovengenoemde oplossingen voor e-mailbeveiliging toe om beschermd te blijven.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map