Mit kell létrehozni egy weboldalról?

A weboldal elindításakor a téma vagy ötlet megtalálása rendkívül nehéz lehet – és még ha néhány ötletet fel is tett, hogyan tudja, hogy egy weboldalra vonatkozó ötlete valóban valami jó?


mit kell létrehozni egy weboldalról

>> Kattintson ide a PDF fájl letöltéséhez <<

Végül is biztos vagyok benne, hogy egyetért azzal, hogy nincs értelme elindítani egy weboldalt, amelyben a közmondásos ember és kutyája érdeklődik!

Ha megtalálod magad arra törekszik, hogy előálljon egy témával vagy ötlettel a következő webhelyhez akkor itt az ideje, hogy elkezdessen gondolkodni.

Keressen egy webhelyet olyan témáról, amelyben szenvedélyes

Sokan úgy dönt, hogy webhelyet indítanak valamiről érdekli a – és szenvedélyeinek listájának írása minden bizonnyal jó kiindulópont.

Függetlenül attól, hogy szenvedélyed van-e kertészkedés vagy hegymászás, webhelyének a szívedhez közeli témára alapozása jó ötlet lehet abban a tekintetben, amilyen lesz könnyű motivált maradni hosszú távon fejleszteni.

Ezen kívül esélyünk van arra, hogy te is vagy máris jó ismeretek lesznek a tárgy körül, tehát az új tartalomra vonatkozó ötleteknek viszonylag egyszerűnek kell lenniük. Már bele kell hangolódnia ahhoz a forróhoz, amely az adott piacon belül van, és azoknak az altémáknak, amelyek a közönség számára érdekesnek tűnnek.

Probléma van azonban egy weboldal elindításával, csak azért, mert szenvedélyesen foglalkozik a témával – és ez az, hogy nem mindig tudja, hogy van-e megfelelő piac erre a célra..

Ha szenvedélyed van golf, akkor ez jó ötlet lehet, de mi van, ha szenvedélyed a köldököt bolyhos gyűjtése? Igen, azt mondtam, hogy egy ilyen hobbi valóban létezik, de hány ember osztja az érdeklődését?

Indítson el egy weboldalt olyasmiről, amely pénzt fog keresni

Ha pénzt szeretne keresni a webhelyével, akkor kétszer fontos feltárni a potenciális réseket, majd kiválasztani azt, amely rendelkezik nagy piac és jó profitpotenciál.

Ha ötleteket keres, kezdje el továbblépve a társult hálózatba Parfüm és áttekintheti a piacon található kategóriákat. Sok téma van, de általában a pénzhez, az egészséghez vagy a jóléthez kapcsolódóan „örökzöld”.

Ezután, és talán nem is gondolt erre, nézd meg a magazin állvány a helyi áruházban, és tartsa be az ajánlat tárgyait. Ha van egy magazin, amely a témáról szól, akkor potenciálisan jövedelmező alany.

Vessen egy pillantást a magazin hátuljára, és nézze meg azokat a vállalatokat, akik a kiadványon belül hirdetnek. Az egészséges reklámfelvétel általában profitpotenciált jelez.

Ha továbbra is küzd az ötletekért, akkor nézd meg Google Trends hogy megtudja, milyen témákról beszélnek az emberek jelenleg. A jelenlegi tendenciák potenciális aranyminta lehetnek, de ne feledje, hogy gondolkodjon azon is, hogy ezeknek az ötleteknek milyen hosszú távú lehetnek.

Ötletek összehúzása és döntéshozatal

Mostanra remélhetőleg generált néhány potenciális ötletet – de vajon ezek közül valami jó? Tudja meg, menjen tovább a Google Kulcsszótervező. Ez a hasznos eszköz elsősorban az AdWords kampányokat futtató emberek számára készült, azonban nagyon hasznos információkat nyújt a havi keresési mennyiségekről (egy adott kulcsszót kereső emberek száma)..

Írjon be néhány, a kiválasztott témához kapcsolódó kulcsszót, és megtudja, hány keresést végeznek mindegyikre. Nagyjából képesnek kell lennie arra, hogy értékelje, mennyire népszerű és potenciálisan jövedelmező egy adott tárgy.

Hasznos források

http://fatmumslim.com.au/sweet-ideas-50-things-to-blog-about/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics-i-hope-you-write/

http://chrisbrogan.com/100-blog-topics/

http://www.molly-greene.com/101-blog-topic-ideas/

http://fizzle.co/sparkline/81-blog-topic-ideas

http://www.copyblogger.com/brainstorm-blog-topics/

Blog téma & Tartalomgenerátorok

http://www.hubspot.com/blog-topic-generator

http://www.portent.com/tools/title-maker/

http://ideas.contentforest.com/

Weboldal & Blog ötletgenerátorok

http://www.businessnewsdaily.com/3253-business-idea-generator.html

http://www.kickmeta.com/

http://www.mytopbusinessideas.com/online/

Most, amikor nagyszerű ötlettel állt elő, csak annyit kell tennie, hogy beszerez egy domain nevet és a tárhelyet, és elkezdi az oldal felépítését. Ha segítségre van szüksége a blog létrehozásában, akkor itt olvashatod kezdő útmutatónkat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map