Kajian DreamHost

Kajian DreamHost


Lawati DreamHost.com

Kajian DreamHost

Sejak permulaannya yang rendah pada tahun 1997 DreamHost telah berkembang menjadi lebih daripada setengah juta domain. Syarikat ini dimulakan di California oleh empat jurusan sains komputer, dan kini mempunyai 50 kakitangan sepenuh masa, menjadikan mereka salah satu pemain utama dalam industri hosting web.

Walaupun berkembang, Dream Host terus memberikan penekanan yang kuat pada perkhidmatan dan sokongan pelanggan. Ketelusan lengkap syarikat berkenaan dengan menyelesaikan masalah dan berinteraksi dengan pelanggan telah menjadikan mereka pangkalan pelanggan yang setia dan reputasi hebat di kalangan webmaster.

Ciri-ciri DreamHost

DreamHost adalah hos web lain yang sangat berpengalaman yang bermula pada tahun 1997 dan secara senyap-senyap berkembang dan mengembangkan pangkalan pelanggannya hingga hari ini pada tahun 2015. Mereka tidak hanya menawarkan hosting bersama, tetapi juga hosting VPS, Cloud dan Dedicated Server untuk individu dan perniagaan yang memerlukan sesuatu yang lebih selamat dan fleksibel.

Jaminan Masa 100%

Lebar Jalur Tidak terhad

Ruang Cakera Tanpa Had

Domain Dihoskan Tanpa Had

Jaminan Wang Dikembalikan selama 97 Hari

Sekiranya anda mahukan rancangan hosting bersama, anda boleh mendapatkan semua yang anda perlukan di DreamHost dengan harga $ 8,95 sebulan. Ini termasuk storan dan lebar jalur tanpa had, seberapa banyak domain yang anda mahukan dan sokongan teknikal 24/7. DreamHost juga membolehkan anda mencuba hosting mereka untuk tempoh percubaan 2 minggu.

DreamHost telah berusaha keras untuk menjaga sentuhan peribadi dalam urusan perniagaan mereka, dibuktikan dengan buletin santai dan lucu yang mereka kirimkan setiap bulan. Melayan pelanggan sebagai orang dan bukannya statistik telah memberi impian DreamHost dalam industri ini.

Dream Host mempunyai beberapa perkakasan yang mengagumkan untuk melengkapkan perkhidmatan terbaik mereka. Pusat data mereka menempatkan beratus-ratus pelayan Debian Linux multi-CPU yang menampung 500,000 domain dengan caj mereka. Pelbagai sambungan internet gigabit berlebihan, penjana sandaran dan sistem UPS memastikan bahawa sistem tetap aktif dan berjalan sepanjang masa.

DreamHost Cpanel

DreamHost menawarkan pelbagai rancangan untuk memenuhi keperluan mana-mana webmaster.

Di panel admin semua rancangan hosting mereka, anda akan menemui pemasangan satu klik untuk skrip tambahan seperti WordPress, Joomla, MediaWiki dan phpbb. Senarai aplikasi yang tersedia tidak sekuat Fantastico, tetapi kebanyakan skrip popular ada di sana, dan aplikasi yang tidak disertakan dapat dipasang dengan mudah secara manual.

Pemasang Klik DreamHost 1

Perincian pakej hosting mereka ada di bawah:

Pelan hosting Web yang dikongsi:

Ini adalah pakej hosting DreamHost yang paling asas dan sesuai untuk kebanyakan webmaster, hosting bersama DH merangkumi:

Lebar Jalur, Ruang Disk dan laman web yang tidak terhad untuk dihoskan

Akaun E-mel tanpa had, IMAP dan SMTP diaktifkan

Sokongan penuh SFTP / FTP dan SSL

OS Linux Debian

Panel Kawalan cPanel dengan perisian pemasangan 1 klik

Pada harga $ 8,95, pakej ini berharga tinggi untuk hosting bersama, tetapi ini dapat difahami, kerana DreamHost menjamin 100% masa operasi dan sumber yang tidak terhad memberikan banyak ruang untuk berkembang sebelum harus menaik taraf ke pakej yang lebih mantap. Terdapat juga mod percubaan yang membolehkan webmaster menilai rancangan sebelum melakukan.

Pelan hosting DreamHost VPS:

Untuk laman web yang mendapat lalu lintas yang padat dan menuntut sumber yang dikhaskan, hosting VPS (pelayan peribadi maya) adalah pilihan yang ideal. VPS adalah pelayan peribadi maya yang dipisahkan dalam pelayan fizikalnya, yang menyediakan beberapa loceng dan wisel pelayan khusus tanpa tanda harga yang besar.

Tidak ada perkongsian sumber dengan klien lain pada VPS kerana berlaku pembahagian antara pelayan maya. Ini menghasilkan lebih banyak kebolehpercayaan, kelajuan pelayan yang lebih cepat dan sumber daya khusus.

Pelan Pelayan Dedicated:

Untuk webmaster dengan laman web mapan yang memerlukan kecepatan, sumber daya dan fleksibiliti maksimum, hosting pelayan khusus adalah puncak pilihan hosting. Seperti namanya, pelanggan mendapat keseluruhan pelayan yang dikhaskan untuk laman web mereka. Tidak ada sumber yang dikongsi, dan pelayan dapat dikonfigurasikan sepenuhnya untuk memenuhi keperluan klien.

Seperti yang anda lihat, pelbagai pilihan khusus yang ditawarkan DreamHost membolehkan webmaster membayar hanya CPU, ruang cakera dan memori yang mereka perlukan. Semua pelayan khusus menyokong bahasa skrip standard CGI, Ruby dan PHP4 & PHP 5. CRON juga tersedia untuk menjalankan skrip secara automatik, dan akses shell penuh ke pelayan disertakan dengan semua pelayan.

Waktu tamat & Persembahan

DreamHost adalah salah satu daripada sedikit host yang menawarkan jaminan 100% masa operasi. Ujian bebas menunjukkan bahawa ini bukan sekadar janji kosong, kerana banyak pengurangan yang ada di dalam sistem membuat anda sentiasa berhubung..

Bagaimana DreamHost menyokong janji berani ini? Sekiranya laman web, e-mel, pangkalan data, FTP atau SSH anda hilang akibat daripada kegagalan sistem, anda akan mendapat satu hari hosting percuma untuk setiap jam perkhidmatan yang terganggu. Gangguan dilaporkan sangat jarang berlaku.

Semasa memilih syarikat web hosting prestasi adalah penunjuk utama dan faktor penentu, oleh itu kami memutuskan untuk melakukan beberapa ujian prestasi kami sendiri. Kami menguji masa muat halaman dari halaman utama DreamHost.

Hasil DreamHost:

Halaman utama dimuat dalam 4.7 saat

Halaman utama dimuat sepenuhnya dalam 7.8 saat

(Rantau pelayan ujian: Dallas, Amerika Syarikat. Sambungan: Kabel (5/1 Mbps, 30ms). Tarikh: 11 Ogos 2013)

Sokongan pengguna

Sokongan teknikal untuk rancangan bersama diberikan melalui sistem tiket, dan kebanyakan pertanyaan dijawab dalam masa 12 jam. Pasukan sokongan ramah, sabar dan cekap.

DreamHost kini memperluas staf sokongannya untuk mengurangkan masa respons untuk mendapatkan tiket bantuan. Ketiadaan sokongan sembang langsung untuk hosting bersama adalah penyingkiran dari apa yang ditawarkan oleh kebanyakan syarikat dan dapat dilihat sebagai tindakan kecil terhadap syarikat, tetapi secara keseluruhan, sokongan untuk akaun bersama cukup memadai.

VPS dan rancangan khusus merangkumi sejumlah panggilan balik bulanan untuk pelanggan yang tinggal di A.S., yang memberikan respons segera terhadap masalah teknikal.

Terdapat juga forum sokongan pelanggan dan wiki untuk pelanggan DreamHost untuk mencari panduan prosedur dan penyelesaian masalah yang menyelesaikan masalah hosting biasa. Maklumat di sini cukup lengkap, menjadikannya sumber sokongan tambahan yang sangat baik.

Kod Kupon DreamHost

Di sini anda dapati kod kupon DreamHost (kemas kini 2015 – diuji dan berfungsi) untuk menjimatkan wang anda pada hosting bersama dari DreamHost.com. Gunakan kod kupon ini dan anda akan mendapat diskaun $ 40 untuk kos tahunan anda ($ 119.40 $ 79.40).

Pergi ke DreamHost.com

Gunakan Kod Kupon: TAKE40DOLLARSOFF

Mengenai DreamHost

Pada tahun 1997 empat sarjana Sains Komputer di Harvey Mudd College di Claremont, CA memulakan DreamHost pada pelayan web Pentium 100 tunggal (bernama Destro) menggunakan jalur lebar kongsi pada baris T1.

Sumber: dreamhost.com/about-us

DreamHost di Twitter

Testimoni DreamHost

Tidak lain adalah pujian untuk Dreamhost, ciri-ciri hebat, sokongan dan juga sangat murah. Ceria! (Larry – 15 Mei 2015)

Mendaftar setelah melihat bahawa DreamHost mempunyai tempoh percubaan terpanjang, jaminan wang dikembalikan selama 97 hari! (Lukas – 23 Julai 2014)

Wow terima kasih, tidak pasti bagaimana anda mampu bertahan dalam perniagaan setelah menyerahkan kod kupon penjimatan $$$ tersebut. Saya hanya menyimpan sedikit wang! (Cathy – 2 Mac 2014)

Mungkin bukan pilihan termurah di antara alternatif kos rendah tetapi Dream Host menebusnya ketika datang ke ciri dan waktu operasi. (Omar – 4 Januari 2014)

Tidak mempunyai apa-apa selain pujian untuk Dreamhost. Inilah hos web yang mengambil berat tentang pelanggan mereka (Tom – 22 Oktober 2013)

Suka dengan pemasang satu klik yang ditawarkan oleh DreamHost, dapat menghidupkan dan menjalankan laman web WordPress saya dalam masa yang singkat. (Sarah – 4 Ogos 2013)

Sedikit lebih mahal daripada host lain tetapi saya mendapat tahu bahawa anda mendapat apa yang anda bayar dengan DreamHost. Itu adalah hosting percuma, ciri hebat dan pasukan sokongan yang sangat mesra. (Xavier – 29 Jun 2013)

Penilaian purata DreamHost.com adalah

4 daripada 5.
Berdasarkan 7 ulasan.

Pelan DreamHost & Harga

DreamHost menawarkan tiga jenis penyelesaian hosting; Pelan Web Hosting Berkongsi, VPS, dan Pelayan Dedicated. Berikut adalah gambaran keseluruhan rancangan mereka yang paling popular, rancangan hosting web bersama mereka.

Hosting Berkongsi DreamHost

 • $ 8.95 sebulan
 • Memperuntukkan Masa Memimpin Selepas Pembelian: Segera
 • Sumber CPU: Dikongsi
 • Sumber RAM: Dikongsi
 • Pangkalan Data MySQL: Tidak terhad
 • Akses Root (melalui sudo) dan Reboot Jauh: Tidak
 • Alamat IP Unik: Ada
 • Penyimpanan Cakera: TB tanpa had
 • Sandaran Peribadi: 50GB
 • Lebar Lebar Bulanan: TB tanpa had
 • Domain Dihoskan: Tidak terhad
 • Sistem Operasi: Debian Linux
 • Akses IMAP / POP / SMTP: Ya
 • Akses E-mel Berasaskan Web: Ya
 • Penapisan Mel: Ya
 • Penapisan Spam: Spam Assassin
 • Gmail untuk domainanda.com: Ya
 • Alamat E-mel: Tidak terhad
 • Senarai Pengumuman: Tidak terhad
 • Senarai Perbincangan: Tidak terhad
 • Respon Auto Percutian: Tidak terhad
 • Pendaftaran Domain Percuma (.com, .net, .org, atau .info): Ya
 • Privasi Domain WHOIS Percuma: Ya
 • Domain Dihoskan: Tidak terhad
 • Subdomain Dihoskan: Tidak terhad
 • Domain Diteruskan / Bercermin: Tidak terhad
 • DNS tersuai: Ya
 • XCache: Tidak
 • Kawal melalui API Kami: Tidak
 • Ruby on Rails: Ya
 • Sokongan Perl: Ya
 • Sokongan PHP5: Ya
 • SSL Secure Server (memerlukan IP unik): Ya
 • Keselamatan Web yang dipertingkatkan: Ya
 • WebDAV: Ya
 • Sandaran Data: Ya
 • Statistik Akses Harian: Ya
 • Akses ke Fail Log Mentah: Ya
 • DreamBook.com Tanpa Banner: Ya
 • RealAudio dan Video (aliran http): Ya
 • Direktori yang Dilindungi Kata Laluan (.htaccess): Ya
 • Pelayan FTP Tanpa Nama (memerlukan IP unik): Ya
 • Pelayan Sembang Jabber: Ya
 • Kredit Google AdWords (sehingga $ 75): Ya
 • Pemasang Satu Klik untuk Aplikasi: Ya
 • Aplikasi Berasaskan Web yang popular seperti WordPress: Ya
 • Sokongan Teknikal 24/7 melalui Sembang Langsung: Tidak (lihat peningkatan di bawah)
 • Sokongan Teknikal 24/7 melalui E-mel: Ya
 • Jaminan Masa Rangkaian 100%: Ya
 • Jaminan Pulangan Wang 97 Hari: Ya
 • Panel Kawalan Akaun Berasaskan Web: Ya

Daftar Sekarang – Bebas risiko – jaminan wang dikembalikan 97 hari

Ringkasan Kajian DreamHost

Jadi, adakah Dream Host ada kebaikannya?

JAMINAN: Jaminan wang dikembalikan selama 97 hari. Jaminan masa operasi 100%. Termasuk nama domain percuma. Pemasang perisian 1 klik. Reputasi yang kukuh.

TIDAK-BAIK: Bukan yang paling murah. Tidak ada sokongan teknikal 24/7 melalui sembang langsung (peningkatan).

DreamHost telah membina reputasi yang layak sebagai tuan rumah yang kukuh dengan pelayan yang boleh dipercayai dan perkhidmatan yang diperibadikan. Mereka mempunyai rancangan hosting yang sesuai dengan segalanya dari blog peribadi kecil hingga ke laman web e-dagang yang mapan dengan berjuta-juta klik bulanan.

Tempoh percubaan dua minggu membolehkan pelanggan menilai rancangan hosting sebelum membuat paket, dan harganya cukup rendah untuk VPS dan pakej khusus berbanding standard industri.

Selain itu, jaminan wang dikembalikan selama 97 hari adalah tanda keyakinan dan jaminan 100% masa operasi memastikan bahawa laman web anda akan beroperasi dan beroperasi sepanjang masa.

Kajian mengenai DreamHost oleh Hosting Kingdom. Terakhir dikemas kini pada 4 Nov 2015.

Laman Utama ›Ulasan› Ulasan DreamHost

Ringkasan Kajian DreamHost

Jadi, adakah Dream Host ada kebaikannya?

JAMINAN: Jaminan wang dikembalikan selama 97 hari. Jaminan masa operasi 100%. Termasuk nama domain percuma. Pemasang perisian 1 klik. Reputasi yang kukuh.

TIDAK-BAIK: Bukan yang paling murah. Tidak ada sokongan teknikal 24/7 melalui sembang langsung (peningkatan).

DreamHost telah membina reputasi yang pantas sebagai tuan rumah yang mantap dengan pelayan yang boleh dipercayai dan perkhidmatan yang diperibadikan. Mereka mempunyai rancangan hosting yang sesuai dengan segalanya dari blog peribadi kecil hingga ke laman web e-dagang yang mapan dengan berjuta-juta klik bulanan.

Tempoh percubaan dua minggu membolehkan pelanggan menilai rancangan hosting sebelum membuat paket, dan harganya cukup rendah untuk VPS dan pakej khusus berbanding standard industri.

Selain itu, jaminan wang dikembalikan selama 97 hari adalah tanda keyakinan dan jaminan 100% masa operasi memastikan bahawa laman web anda akan beroperasi dan beroperasi sepanjang masa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map