Tingenes internet på webudvikling

I løbet af de sidste par år har teknologi været vidne til massiv vækst, og det sker kontinuerligt. Det har bidraget meget til forbedring af menneskers liv og har skabt ubegrænsede multifunktionelle enheder såsom super hurtige computere, smarte mobiler, avancerede robotter, selvkørende biler og meget mere. Alle disse ting har gjort vores menneskelige liv bedre, hurtigere og behagelige


Internet of Things (IoT) blev oplevet af alle, der har mobiltelefoner, bærbare computere, wearables, vaskemaskine, smart højttaler og elektroniske gadgets forbundet med Internettet. Mange områder, IoT vil foretage ændringer, som inkluderer webdesign og udvikling. Det kan hjælpe os med at udvikle fremtiden effektivt.

Internet of Things er en teknologi, der forbinder den digitale verden ved at transformere UI-interaktioner mellem mand og maskine. Nu gik IoT ind i webudviklingsområdet og gør brugerne mere interaktive med webstederne. Og skab et smart & en betydelig rolle i udviklingsverdenen.

Det er en enorm magt af forbindelse og edb-sensibilitetsfunktion til at forstå klientfunktionerne og opbygge de rigtige strategier.

IoT-kant i webudvikling vil ændre front-end interface og brugerinteraktion osv. Alle brugere vil bruge denne frontend interface til at kommunikere med kameraer, sensorer og andre enheder på Internettet.

IoT-tilsluttede enheder vil nå op på næsten 75 milliarder inden 2025 ifølge Statista.

IoT-tilsluttede enheder rapporterer

Så hvad er tingene på Internettet, har du nogen idé?

Og hvordan det vil påvirke fremtiden for webudvikling?

Lad os gå dybt ned i, hvordan Internet of Things vil ændre webudvikling,

IoT er en udvikling af hjemme-, mobil- og indlejrede applikationer, der er forbundet til Internettet, og det gør det også for at integrere højere beregningsmuligheder og bruge dataanalyse til at udtrække meningsfuld information.

IoT’s rolle i webudvikling

Internet af ting forbinder enhederne & menneske med en tilbøjelighed til innovation. Nu vil IoT konfigureres i en webudviklingsbranche for at gøre webarkitektur og brugergrænseflades mere kreative og interaktive. IoT opretter en forhåndskommunikation mellem webstedslayouts og operationelle modeller.

IoT har en bred intensitet af ting som sensorer, kameraer, signaludstyr osv. Det vil sikre at løse kundeanmodninger effektivt og opbygge de rigtige retninger.

På nuværende tidspunkt kan mange IoT-enheder muligvis vise webstedets oplysninger og resultater. Det inkluderer bærbare computere, smarte apparater som vekselstrøm og mikrobølgeovne osv. Og industrielle skærme som indlejrede systemer. Det spiller en vigtig rolle i webudvikling, og det er ud over alle disse teknologier.

IoT Webudvikling afviger fra konventionel

Internet of Things on Webudvikling er mere kompliceret end nuværende webudvikling og design. IOT-webudvikling omhandler en enorm mængde data, overdreven kommunikation, sikkerhed, UI’er med konstant ændring og pålidelighedsproblemer.

Følgende er nogle af de væsentlige faktorer, som IoT vil ændre i webudvikling.

Indsamling og behandling af store mængder data

IoT-systemer arbejder med en enorm mængde data, fordi de indsamler data fra sensorer og behandler dem til at overføre data gennem skyenetværket. Hvis denne type data transmitteres via almindelige websteder, forårsager det en forsinkelse i systemerne. Men i IoT-aktiverede systemer behandles og sendes disse data gennem skyenetværk, så der er ingen grund til at bekymre sig om forsinkelse i systemet. IoT-udvikling holder mere fokus på netværkets pålidelighed og skalerbarhed end standardwebudvikling.

Hvad er skalerbarhed?

Det sikrer datadistribution og indsamling, men afhænger ikke af datamængden.

Hvad er pålidelighed?
Det betyder, at ethvert system producerer nøjagtige resultater uden forsinkelse, hvad angår IoT-dataindsamling og dataudlevering, der udføres uden fejl.

Dette er grunden til, at IoT-udviklere foretrækker programmeringssprog og løsninger til opbygning af skalerbare webapplikationer som C, JavaScript og Java. En kritisk faktor i IoT-udvikling er at sende belastninger af data via de ønskede protokoller til dataudveksling, som inkluderer XMPP til realtidsadgang og AMQP til datasendelse / modtagelse.

Dynamisk UI-oplevelse

At udvikle fremragende brugergrænseflade er ikke en let opgave, fordi teknologien udvikler sig, at vi ikke kan forvente, hvilken perfekt fungerer på hvilken platform.

Men at integrere med IoT er effektiv til at skabe brugergrænseflade er meget trendy og giver brugerne en dynamisk oplevelse. Det øger også rollen som en webudvikler med de aktuelle udviklingstendenser. Udviklerne kan udføre A / B-split-tests i udviklingen for at vælge det trendy.

Chatbots-integration og kreative brugerinteraktioner

Chatbots-integration i websteder er øget i de sidste par år. Disse chatbots integreres med maskinlæringsalgoritmer for at svare på de spørgsmål, som brugerne leverer uden nogen menneskelig indgriben. I fremtiden forventer vi mere værdifulde resultater ved at øge brugen af ​​IoT i webudvikling.

Dag for dag stemmesøgning bliver mere kraftfuld inden for webudvikling. Og søgemaskine-giganten Google frigav for nylig en større algoritmeopdatering til websteder kaldet “Florida.” I henhold til denne algoritmes stemmesøgning vil integrerede websteder rangere højere end de ikke-stemme.

Brug af IoT i webudvikling gør det muligt at integrere stemmesøgning på websteder mere effektivt. Dette er en af ​​kanterne af IoT i webudviklingsbranchen.

Live support og cybersikkerhed

IoT tilbyder også fremragende sikkerhed, som hjælper med at beskytte forretningsdata såvel som brugerdata. Moderne websteder, der inkluderer IoT, giver mulighed for kritiske identifikationsteknikker til at forstå misforhold i data og opnå sikkerhed.

Ifølge Global internetundersøgelse, IoT-sikkerhedsmarkedet i 2017 er $ 7550 millioner, vil udvide 34% i 2026.

IoT fokuserer hovedsageligt på automatiseringsprocesser, der gør det muligt at mindske den menneskelige intervention eller eliminere. IoT inden for webteknologi er kendt for at forenkle processen med webudvikling og giver nyttig sikkerhed.

Insightful support på mobile platforme

Internet of Things vil give indsigtsfulde data, og som kan kontrollere enhederne fra fjerntliggende områder. Ved hjælp af indsigtsfuld analyse gør IoT det muligt at kommunikere med enheder og dele informationen. Små skærm enheder som smartphones, fitness bands, AC’er, mikrobølgeovne osv. Og alle er forbundet til Internettet, deler information og gør menneskets liv mere produktivt.

Næsten alle IoT-integrerede enheder kan muligvis vise webstedets resultater. Så lad os diskutere disse enheder, og hvordan de vil påvirke vores daglige liv.

Smart ure: Det er en computere og bærbar enhed. Det kan give vigtige opgaveresultater, som f.eks. Visning af tiden, beregning af den afstand, du dækkede, hjerteslag, BP, træningsintensitet osv..

Snart understøtter disse ure også webbrowsere.

Personlige assistenter: Personal Assistant er en spirende tendens i den digitale verden. Det giver resultat baseret på stemmeassistenten. På et marked har vi Amazon Alexa, Apple Siri, Microsoft Cortana og Googles hjem osv. Disse enheder er nyttige til at betjene alt tilbehør som vekselstrøm, mikrobølgeovne, ventilator, pære osv..

Alle resultaterne er vist på små skærme.

Virkningen af ​​IoT Webudvikling på forskellige industrier

IoT-implementering kan muligvis ændre brancher som detailhandel, sundhedspleje, transport osv. Disse sektorer har brug for moderne webapplikationer som i den medicinske industri for at kontrollere hjerteslagniveauer, BP, MR-scanning, antal trin, der skal tages, osv. For at kontrollere det nøjagtige placering, trafikdetaljer og ulykkesdetaljer hører til transportsektoren.

Internet of Things Future Architecture

En moderne webapplikation gør det muligt at levere en online shoppingoplevelse hører til detailhandelen. Så som dette er der forskellige typer kategorier, som webapps er udviklet til. I øjeblikket bruger appudviklere, der bruger IoT-løsninger til at oprette webapplikationer, der opfylder klientens krav. Tjek nedenunder billede for flere detaljer.

Billedressource: UNCTAD Teknologi og innovationsrapport 2018

Konklusion

Teknologi er noget, der konstant udvikler sig til nye højder ved at gøre menneskeliv mere behagelige og bedre.

Internet of Things er den revolutionerede teknologi, der er blevet anvendt af de fleste industrier for at gøre den traditionelle proces til smartere. IoT vil bringe afgørende ændringer, der vil føre webudvikling til det næste niveau. Hvis du har brug for hjælp til at lære at opbygge IoT, så tjek dette Udemy kursus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map