Værktøjer til hjælp i fejlfinding af 3 kritiske problemer med webapplikationer

Applikationsfejlfinding kan være frustrerende, hvis du ikke er udstyret med værktøjer og viden om produktet. Hvis du er i Middleware, Production Support, Analyst, er du ofte nødt til at håndtere produktionsproblemer fejlfinding.


Der er mange gratis værktøjer, der kan fremskynde din internetvendte applikationsfejlfinding og reducere tiden til at løse.

Lad os komme i gang og se, hvilken der er nyttig for dig.

Langsom indlæsning af websted / applikation

Det sandsynligvis det mest berømte problem, mens du arbejder i produktionsstøtte til applikationer, der vender mod internet, vil du få, er applikationen langsom for en bruger eller fra et sted.

Hvis dette sker med alle brugere, ved du, at der er et alvorligt problem, og du kan være nødt til at sidde sammen med udviklere og analysere din infrastruktur, kode og optimere den. Men hvis dette er for et par brugere eller fra et sted, kan det være frustrerende.

Lad os sige; får du en klage over, at bruger fra Kina har problemer under indlæsning af applikationer. Men når du tjekker ved din ende, indlæses det hele normalt.

Hvordan håndterer du det??

Hvis du har holdtilstedeværelse på dette sted, kan du muligvis videresende problemet til din kollega. Hvis ikke, vil følgende værktøjer give dig mulighed for at kontrollere, hvor lang tid det tager at indlæse fra forskellige placeringer over hele kloden.

GTMetrix – du kan teste fra Dallas, Hong Kong, London, Mumbai, Brasilien og Vancouver ved hjælp af Chrome eller Firefox.

Websitestest – side-ladetidstest fra mere end 60 placeringer med flere browsere som IE, Chrome, Firefox, Android osv. Det er ikke bare at vide, det tid det tager, men også hvilken ressource der er langsom, så du ved, hvor du skal begynde at undersøge.

Dotcom-skærm – kan vælge op til 24 placeringer, der skal testes med Chrome, IE, Firefox, Safari, Android eller Blackberry.

Der er syv flere, som jeg har nævnt her.

Problemer med browserkompatibilitet

I betragtning af det stigende antal browsere, moderne enheder og teknologier kan du ikke være 100% sikker på, at det fungerer på alle OS / browsere. Hvis din applikation understøttes på tværs af platforme, kan du forvente problemer som:

 • Visse funktioner fungerer ikke korrekt i en bestemt browser
 • Siden blev brudt på en bestemt version
 • Bliv ikke fyldt som det skulle være

For at gentage dette problem til undersøgelse skal du have de browserversioner, som muligvis ikke er tilfældet i virkeligheden.

Men rol ikke, der er en løsning. Du kan udnytte følgende onlineværktøjer, som giver dig en virtuel browser, så du kan fejlfinde yderligere.

Finde DNS IP, placering og forplantning

DNS-relateret problem er altid interessant, og uden viden om nødvendige værktøjer kan det være tidskrævende. At støtte global applikation er altid udfordrende, især når du forventer, at dit websted er tilgængeligt på et bredt sæt enheder, lande, netværk.

Du kan høre problemer som:

 • Websiden viser gamle data
 • Et websted kan ikke vises
 • URL ikke fundet

Problemet kan skyldes forskellige årsager, og for at starte undersøgelsen vil du gerne kontrollere følgende.

Kontrol af DNS IP

Du kan bede en bruger om at kontrollere DNS IP ved nslookup eller ping; Hvis dette imidlertid er deaktiveret på deres netværk, kan du benytte dig af følgende online værktøjer.

DNS Watch – Kontroller øjeblikkeligt den løbende IP

nslookup – udfør nslookup online

Traceroute – meget praktisk at kontrollere, hvordan en anmodning dirigeres til destinationen

Find IP-placering

Hvis du bruger CDN til webacceleration, vil CDN-udbyderen løse din DNS til flere IP’er baseret på anmodningens oprindelse. Der kan være en situation, hvor en bruger siger applikationen med langsom indlæsning, og du vil kontrollere, om en anmodning løses til det nærmeste netværkssted.

IP-placering – Find IP-land, by, ISP

IP2Location – et andet online værktøj, der gør jobbet

DNS-forplantning

Det kan tage op til 24 timer at ændre DNS-ændringer, så de reflekteres globalt. Hvis du modtager problemer som ændringer ikke afspejles fra det bestemte sted, hjælper følgende værktøj dig med at kontrollere, hvilken IP dit domæne løser til.

Hvad er min DNS – den hurtigste måde at kontrollere den IP, der løser, for dit domæne fra USA, Europa, Indien, Kina & Australien.

Kontroller DNS – find løsning af IP fra mere end 50 lokationer verden over.

Jeg håber, at ovenstående værktøjer hjælper dig med fejlfinding på internetvendte webapplikationer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map