6 Interessante scenarier, hvor forretningsudlejning af etiske hackere

Jeg ved, at du har det “overraskede udtryk” på dit ansigt, hvis du heller ikke er opmærksom på noget, der kaldes etisk hacking.


Du tænker måske endda over, hvorledes hacking kan være etisk. Nu antager jeg det, fordi det første gang jeg lærte om etisk hacking, var netop det, jeg tænkte.

Imidlertid:

For at kortlægge en lang historie kort, er etisk hacking at finde sårbarheder i informationssystemer såvel som websteder ved at bruge den faktiske hacking-taktik og derefter lade ejere af netværk, informationssystemer eller websteder vide, at deres opsætning kan gennemtrænges og hackes af gør det samme, som du gjorde.

Når ejere af berørte websteder og systemer lærer om sådanne svagheder og sårbarheder, bliver de ikke irriterede over de etiske hackere, men de betaler dem smukke kontroller som præmiepenge og ansætter dem endda for at gøre systemerne uigennemtrængelige.

Lad mig vise dig nogle af de interessante scenarier, hvor virksomheder ansætter etiske hackere.

Når du ved, at dit websted kan blive hacket

Tænk på de websteder, der ofte tager hits fra hackere. Og sådanne websteder kan være betydningsfulde, mellemstore såvel som små.

Hackers ‘mest almindelige praksis i disse dage er at hacke et system og bede om løsepenge i form af Bitcoins.

Så:

Antag, at dit websted for nylig er blevet angrebet af en ond hacker, og at der har været succesrige forsøg på datatyveri.

Imidlertid:

Heldigvis var disse data ikke så vigtige. Det var uden monetær værdi, og du ved, at hackeren vil vende tilbage for at hente data, der betyder noget, så de kan sælge dem på Dark Web eller bede dig om løsepenge.

I denne situation kan du straks kontakte nogle certificerede etiske hackere lige efter hackingforsøget og bede dem om at opbygge en bedre firewall omkring dit system.

Disse hackere udfører også andre kontroller og sørger for, at du fylder smuthuller.

Så at få etiske hackere på dit team til at besejre black-hat-hackere er et af de mest kritiske scenarier.

Og gæt hvad?

Også selvom Twitter betaler en hacker at bryde ind i sit system og se, om der stadig er sårbarheder.

At beskytte de mindst beskyttede aktiver

Der har været denne hoax, at hackere efter websteder som Facebook eller Google, fordi det er et stort spil, hvis de jager nogen af ​​dem.

Der er ingen tvivl om, at der er sket dataovertrædelser på mange store websteder, herunder Google.

Imidlertid:

Dette er milliarder dollarselskaber, og deres netværk og systemer er simpelthen ikke så nemme at bryde for hackere.

Dette er grunden til, at du ville lytte til sådanne historier fra hver Tom, Dick og Harry. Alle med et lidt berømt websted får disse “hacking eller Bitcoin” -emails i disse dage.

I disse dage er det vigtigt at ansætte en certificeret etisk hacker for at beskytte de mindst beskyttede aktiver som et virksomhedswebsted eller dit websteds app.

Når du flytter fra fysisk til skyhosting

Når du ved, at dit websted er vært på fysiske eller “on-premise” -servere, er du meget klar over, at det ikke er så nemt at bryde ind i det.

Der er en grund til, at vi ser en vandretur hos black-hat-hackere. Denne grund er cloud computing. Jeg er ikke naiv her.

Vi ved, at cloud computing er en fantastisk innovation, der har reduceret afstanden mellem denne person og denne server.

Imidlertid:

Vi ved også, at virtualisering og IT-outsourcing på en måde har falmet grænserne og sænket vagten. Trusleniveauet er steget, fordi dit hjernebarn nu bor på et sted, du kan kontrollere, men det er overalt.

I en sådan situation har du brug for etiske hackere endnu mere, fordi det let med computereniveauet også er steget.

Når du har trusler om økonomisk svig

Hacking er ikke et endimensionelt spil. Der er mange dimensioner af hacking – ligesom discipliner, og en af ​​dem er økonomiske svig.

Hvorfor hacke et websted og sælge dataene eller afpresse webstedsejeren for at købe dataene tilbage, når du direkte kan hacke bankkonti og kredit- / betalingskortdata for at misbruge dem.

Organisationer og virksomheder, der kan have reelle trusler om økonomisk svig, er bankerne.

Ville der være større bevis på behovet for en etisk hacker end bankkontoejere der bliver frarøvet deres opsparing?

Næppe noget system er sikrere end online banksystem, og alligevel har hackere i mange forskellige lande med succes hacket bankerne.

Så ja, du har muligvis brug for nogen til at gemme dine økonomiske aktiver.

Proaktiv & Forebyggende beskyttelse

Hvem vil ikke stoppe et angreb, før det sker?

Hvem vil ikke være klar, når tyvene kommer?

Ja:

Alle af os vil gerne være proaktive og undskyldende for at beskytte vores værdifulde forretning og aktiver.

Hvad har dette at gøre med etisk hacking? Nå, naturligt og sædvanligt, er de etiske hackere mennesker, der handler proaktivt og stopper penetrationen præemptivt.

Forestil dig at ansætte dem på randen af ​​din forretningssucces, når du forventer hackere mest, og forestil dig, hvordan de ville føle sig, når de ville se, at dit system 100% beskyttet mod hackingforsøg.

Outsiders mening hjælper

Har det nogensinde fundet dig, mens du spiller skak eller et andet spil som skak, at den person, der kun er en tilskuer og ikke spiller spillet, har et bedre og anderledes syn på spillet?

Denne fyr forudser ofte de kommende angreb og uventede træk. Dette er også den fyr, der ser spillet fra en anden vinkel, og som kender 101 måder til øjeblikkelig checkmate.

Etiske hackere er også udenfor.

Forestil dig en situation, hvor du ikke får svagheden i dit system, men en ydre kommer og fortæller dig, hvor den “ydre væg” let kan trækkes ned.

Godt:

Der kan være flere og alle de rigtige årsager og scenarier, hvor du muligvis har brug for en eller en gruppe etiske hackere.

Den eneste situation, hvor du ikke har brug for dem, er situationen, hvor du ikke har råd til dem, fordi de opkræver godt. Hvis du er nysgerrig efter at lære om etisk hacking, så tjek dette online kursus.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map