Pregled web hosting centra

Pregled web hosting centra


Posjetite WebHostingHub.com

Pregled web hosting centra

Web Hosting Hub je inovativna hosting tvrtka koja vam donosi nekoliko važnih prednosti. Uz bilo koji hosting paket dobivate 280 besplatnih aplikacija koje možete instalirati jednim klikom. To uključuje softver za bloganje, kolica, forume, ankete i još mnogo toga.

Web Hosting Hub također ima neograničene domene, prostor na disku i propusnost sa svim svojim planovima, tako da se nikad ne morate brinuti o nedostatku resursa. Oni također imaju jamstvo povrata novca za 90 dana sa svim paketima, što je prilično velikodušnije od uobičajenih 30 dana koje nudi većina tvrtki.

Značajke web hosting centra

Web Hosting Hub nudi pristupačan, sve-u-jednom web hosting za internetske poduzetnike kojima je potreban zajednički hosting račun s praktičnim alatima za upravljanje web mjestima. Tvrtka, u čijem je vlasništvu i vodi domaćin gigantski InMotion, već od svog osnutka 2001. gradi solidnu reputaciju pristupačnog i pouzdanog domaćina..

Usredotočenost Web Hosting Hub-a na pružanje sveobuhvatnog paketa sa svim zvonima i zviždaljkama za koje webmasteri zahtijevaju da se pokrene nova web stranica pokrenula je snagu, s kojom su se u 2015. trebali pozabaviti na ultra konkurentnom tržištu web hostinga.

Uključeno je besplatno ime domene

Neograničena propusnost

Neograničen prostor na disku

99,9% Uptime & Pouzdanost

30 dana garancije povrata novca

Značajke koje WHH nudi u svom sveukupnom planu dijeljenja hostinga prilično su robusne. Paket je idealan za nova web mjesta za pokretanje, jer je uključena jednostavna instalacija alata za upravljanje sadržajem. Međutim, postoji puno prostora za proširivanje web lokacija, tako da ovo nije plan kojim će webmasteri brzo prerasti nakon što započnu s prikupljanjem pristojnog broja prometa..

Cpanel web hostinga

Niže je naveden opsežni popis značajki:

Neograničena propusnost i prostor na disku: Ne morate se brinuti oko punjenja vašeg diska ili problema s širinom pojasa koji webmastere često muče na ograničenim planovima. To znači da na svoje web mjesto možete bez brige dodavati koliko god želite videozapisa, slika i skripti. To također znači da možete upravljati velikim prometom na svojim web stranicama.

Neograničene web stranice: Na jednom računu smjestite koliko god web lokacija želite za jednu nisku mjesečnu cijenu. Ako želite pokrenuti novu web lokaciju, jednostavno kupite ime domene i dodajte ga svom postojećem računu. Tada možete povoljno upravljati svim svojim web mjestima s jedne upravljačke ploče.

Uključeno je besplatno ime domene: Kada kupite zajednički plan hostinga od Web Hosting Hub-a, možete se besplatno registrirati ili prenijeti ime domene. To smanjuje troškove pokretanja nove web stranice na vašem računu. Već imate registrirano ime domene? Nema problema, možete ga besplatno prenijeti na svoj WHH račun.

Neograničeni računi e-pošte: To vam omogućuje da stvorite onoliko adresa e-pošte koliko vam je potrebno da biste zadovoljili potrebe za korisničkom podrškom, prodajom i marketingom putem e-pošte.

Besplatni CMS softver: Priprema i pokretanje nove web stranice lako je pomoću profesionalnih alata za upravljanje sadržajem kao što su Drupal, B2evolution i WordPress. Jednostavna instalacija jednim klikom na upravljačkoj ploči sve ove alate stavlja vam nadohvat ruke. Izrada profesionalnog, interaktivnog web mjesta traje satima umjesto tjednima uz pomoć ovih unaprijed konfiguriranih sustava upravljanja sadržajem.

Besplatno Premium Builder web stranica: Još jedan sjajan alat za stvaranje web stranica dizajniran za webmastere koji znaju što žele, ali nemaju baš sposobnost da sami to kodiraju. WYSIWYG sučelje omogućuje vam kombiniranje funkcionalnih web stranica profesionalnog izgleda bez pisanja ijednog retka koda.

cPanel Control Panel: cPanel je omiljen među webmasterima, jer stavlja sve potrebne alate za izgradnju i upravljanje web stranicom nadohvat ruke. Provjerite e-poštu, stvorite MySQL baze podataka, izvršite FTP prijenose i instalirajte programe s jednog centraliziranog mjesta.

Web Hosting Hub odličan je izbor za kupce koji su novi u izgradnji web stranica, jer pružaju alate, znanje i podršku potrebnu za brzo pokretanje i pokretanje web mjesta. Nema potrebe za angažiranjem skupog web dizajnera ili provesti tjedne baveći se kodom kada profesionalni alati KOJI pružaju većinu teških dizala za vas – i sve to bez dodatnih troškova.

Kada je riječ o cijeni, teško je pobijediti 3,99 dolara mjesečno, čime počinju zajednički hosting paketi. Za razliku od drugih pružatelja usluga hostinga, Web Hosting Hub nudi značajke, vrijeme produženja i podrške za webmastere koji su potrebni po nenadmašnoj cijeni.

Uptime & Izvođenje

Web Hosting Hub postiže dobre rezultate kada je u pitanju produženje rada i pouzdanost, jer njihovi serveri imaju stope odgovora vodećih u industriji.

Oni jamče 99,9 posto produženog rada, što je prilično standardno, a neovisno testiranje potvrđuje da li oni dosljedno postižu tu razinu reakcije. Također se poduzimaju mjere za izoliranje zasebnih računa, što smanjuje pogreške i sigurnosna pitanja.

Učinkovitost vaše web stranice ključni je faktor prilikom odlučivanja s kojom web hosting hosting tvrtkom ćete se prijaviti. Zbog toga smo testirali vrijeme učitavanja stranice web stranice web hosting centra.

Rezultati web hosting centra:

Početna stranica se učitava u 3,1 sekundi

Početna stranica potpuno se učitava u 4,9 sekundi

(Područje testnog poslužitelja: Dallas, SAD. Spajanje: kabel (5/1 Mbps, 30ms). Datum: 11. kolovoza 2013.)

Korisnička podrška

Korisnička podrška jedno je od područja u kojem mnoštvo jeftinih pružatelja usluga hostinga nije u redu. Web Hosting Hub ovdje je iznimka, jer nude 24/7 podršku u telefonu, live chat i e-poštu. Još jedna velika smisao je što se podrška ne daje vanjskim uslugama – ona se pruža iz Sjedinjenih Država od strane posvećenog tima za podršku WHH-a..

Pitanja se rješavaju pravodobno, a na sva pitanja odgovoreno je u manje od 12 sati. Postoji i resurs s FAQ-om koji rješava niz uobičajenih problema i skup mrežnih video tutorijala koji korisnike provode kroz instalacije, prijenos datoteka i postupke rješavanja problema..

Razina pružene podrške odraz je matične tvrtke InMotion koja je izgradila reputaciju pružanja izvrsne prodaje i tehničke podrške. Ako odlučite ugostiti svoje web stranice sa Web Hosting Hubom, nećete morati brinuti o neodoljivoj podršci ili baviti se vanjskim predstavnicima koji su udaljeni pola svijeta. Oni su prvoklasna tvrtka s prvoklasnom podrškom.

O web hosting centru

Jeste li znali da Web Hosting Hub ima preko 180 zaposlenika sa sjedištem u SAD-u i domaćin je preko 45 000 web stranica. WHH osnovan je 2001. godine i nalazi se na plaži Virginia.

Izvor: webhostinghub.com/about-us

Web Hosting Hub na Twitteru

Testiranja web hosting centra

Jeftini jeftini i dobri dobri dobri, plus njihova podrška rješava sve što im se baci! (Hoće – 16. svibnja 2015.)

Najbolje čuvana tajna! Ne mogu vjerovati značajkama koje dobivate za cijenu. Love Webhostinghub i pomoćna posada (Noah – 15. rujna 2014.)

Prijatelj me preporučio, u početku je bio malo neodlučan jer nikad nisam čuo za te momke, ali njihovo je gostovanje zaista dobro (Mike – 19. srpnja 2014.)

Ne mogu vjerovati koliko su ti momci dobri, prijateljska podrška, moćne značajke i sjajne cijene. Što je lov lol. (Tina – 10. ožujka 2014.)

Iznenađujuće zadivljena Web Hosting Hubom. Ti su ljudi jedna od najbolje čuvanih tajni kada je u pitanju niskobudžetni web hosting! (Kenny – 5. siječnja 2014.)

Možda ne najbolje poznaje web domaćina, ali nastavite raditi ono što radite i ŠTA će to uskoro postati. Njihove cijene i značajke zaista se ističu! (Lewis – 11. listopada 2013.)

Razgovarao s Kylie u njihovom timu za podršku koji je bio vrlo ljubazan i profesionalan. Odgovorila je na sva moja pitanja vezana za hosting za WordPress i nakon toga odlučila sam se prijaviti. (Luka – 30. srpnja 2013.)

Potpuni sam početnik i odlučio sam otići s Web Hosting Hubom za svoj blog o kuhanju. Instalacija jednim klikom učinila je sve vrlo jednostavnim. (Susanne – 16. lipnja 2013.)

Prosječna ocjena WebHostingHub.com je

5 od 5.
Na temelju 8 recenzija.

Planovi mrežnog hostinga & cijena

Jedini fokus Web Hosting Hub-a je pružiti samo jedan sveobuhvatni zajednički hosting paket po vrlo povoljnoj cijeni.

ZAŠTO Hosting paket

 • 3,99 dolara mjesečno
 • Neograničen prostor za pohranu diska
 • Neograničen mjesečni pojas
 • Neograničene Addon domene
 • Neograničeno poddomena
 • Besplatna domena s 1. godinom hostinga
 • 24/7 besplatna američka interna podrška
 • McAfee e-pošta neželjena pošta & Zaštita od virusa
 • Besplatno instaliranje skripte s jednim klikom
 • Ponuda Google oglašavanja u iznosu od 75 USD
 • 24/7 Telefon, chat & Podrška putem e-pošte

Prijavite se sada – Bez rizika – garancija povrata novca od 90 dana

Sažetak pregleda web hosting centra

Dakle, je li web hosting centar dobro??

DOBRO: 90 dana garancije povrata novca. Besplatno ime domene. Vrlo jeftino. Prepuno uključenih značajki.

NIJE DOBRO: Nema nadogradnje poslužitelja na VPS ili namjenskog hostinga. Nema trenutnog aktiviranja računa.

Web Hosting Hub idealno je rješenje za webmastere kojima treba snažan niz značajki u pristupačnom zajedničkom planu hostinga. Alati za izgradnju web mjesta i upravljanje sadržajem olakšavaju sastavljanje profesionalnog web mjesta, a neograničena propusnost, prostor na disku i domene ostavljaju puno prostora za rast.

S cijenama koje počinju od manje od pet dolara mjesečno, Web Hosting Hub savršen je za webmastere koji rade u uskom proračunu, ali još uvijek žele kvalitetne značajke i podršku.

Plan zajedničkog hostinga koji WHH nudi nije idealan za veće web stranice ili naprednije korisnike, ali upravo je pogodan za one koji žele pokrenuti novu web lokaciju za e-trgovinu ili pokrenuti blog. Da zasladite lonac, na sve hosting pakete nudi se 90-dnevno jamstvo povrata novca.

Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni pruženim uslugama u roku od 90 dana, imate pravo na povrat u cijelosti. Ovo, zajedno s gore spomenutim značajkama, čini Web Hosting Hub očiglednim izborom pristupačnog zajedničkog hostinga.

Pregled za WebHostingHub od strane Hosting Kingdom. Ažurirano 4. studenog 2015.

Početna stranica ›Recenzije› Pregled web hostinga

Sažetak pregleda web hosting centra

Dakle, je li web hosting centar dobro??

DOBRO: 90 dana garancije povrata novca. Besplatno ime domene. Vrlo jeftino. Prepuno uključenih značajki.

NIJE DOBRO: Nema nadogradnje poslužitelja na VPS ili namjenskog hostinga. Nema trenutnog aktiviranja računa.

Web Hosting Hub idealno je rješenje za webmastere kojima treba snažan niz značajki u pristupačnom zajedničkom planu hostinga. Alati za izgradnju web mjesta i upravljanje sadržajem olakšavaju sastavljanje profesionalnog web mjesta, a neograničena propusnost, prostor na disku i domene ostavljaju puno prostora za rast.

S cijenama koje počinju od manje od pet dolara mjesečno, Web Hosting Hub savršen je za webmastere koji rade u uskom proračunu, ali još uvijek žele kvalitetne značajke i podršku.

Plan zajedničkog hostinga koji WHH nudi nije idealan za veće web stranice ili naprednije korisnike, ali upravo je pogodan za one koji žele pokrenuti novu web lokaciju za e-trgovinu ili pokrenuti blog. Da zasladite lonac, na sve hosting pakete nudi se 90-dnevno jamstvo povrata novca.

Ako iz bilo kojeg razloga niste zadovoljni pruženim uslugama u roku od 90 dana, imate pravo na povrat u cijelosti. Ovo, zajedno s gore spomenutim značajkama, čini Web Hosting Hub očiglednim izborom pristupačnog zajedničkog hostinga.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map