11 Beste Android-antivirus voor betere online bescherming

Android-smartphones en -tablets kunnen veel persoonlijke gegevens bevatten en zijn een lucratief doelwit voor hackers en andere cybercriminelen. Wanneer cybercriminelen uw telefoon binnendringen, kunnen ze uw gegevens stelen, of erger nog: gebruik deze om uw identiteit te stelen en er misdaden mee te plegen.


Uw persoonlijke gegevens omvatten niet alleen uw afbeeldingen, video’s en andere leuke bestanden, maar ook uw wachtwoorden, ID, bankgegevens en wat dan ook. De risico’s dat deze gevoelige gegevens in verkeerde handen komen, zijn te groot om lichtvaardig te worden opgevat.

Hoewel het waar is, wat je ook doet, je kunt er nooit absoluut zeker van zijn dat je 100 procent beschermd bent tegen online risico’s als je geen enkele maatregel neemt om je telefoon te beschermen, het is niet de vraag of, maar wanneer je gehackt wordt. Om de risico’s te minimaliseren, kunt u beter een goed online beveiligingsprogramma aanschaffen.

Je kunt niet zeggen dat er één beste antivirusprogramma is. Soms is een eenvoudige antivirusscanner alles wat u nodig heeft, terwijl u in andere gevallen beter kunt kiezen voor een complete beveiligingsoplossing die geavanceerdere zaken omvat, zoals apparaatvergrendeling, wifi-netwerkbeveiligingscontroles, veilig bankieren, VPN, ouderlijk toezicht , enzovoort.

Mogelijk moet u een paar antivirusprogramma’s proberen voordat u de winnaar kiest. Om het u gemakkelijker te maken, vindt u hier een lijst met enkele van de beste software die bijzonder goed is, en u kunt ze gebruiken als startpunt bij uw zoektocht naar de perfecte antivirus-app voor uw Android-apparaten.

Avast Mobile Security

Avast Mobile Security, met meer dan 100 miljoen installaties is dit een van de beste gratis aanbiedingen die u kunt vinden als u op zoek bent naar een Android-antivirus. Het biedt natuurlijk een betaalde versie met veel meer functies, maar zelfs de gratis versie biedt een behoorlijk beschermingsniveau.

De gratis versie bevat gratis scans om bedreigingen en kwetsbaarheden te detecteren, de mogelijkheid om kwaadaardige apps te identificeren voordat u ze installeert, malwarecontrole van weblinks en een beveiligingscontrole van Wi-Fi-netwerken waarmee u lid wordt. Er zijn nog enkele andere voordelen, zoals het volgen van de locatie van het apparaat, het vergrendelen van het apparaat, het wissen van alle gevoelige gegevens, opslag en batterijoptimalisatie – dit alles in de gratis versie.

De betaalde versies bevatten enkele functies, zoals VPN, PIN-vergrendelingen / vingerafdrukwachtwoorden, betere antidiefstalbeveiliging, enz.

Malwarebytes

Malwarebytes is een ander behoorlijk antivirusprogramma om te overwegen. Het is vooral handig om adware te verwijderen en om te voorkomen dat ransomware uw apparaat blokkeert. Het komt niet met alle toeters en bellen van Avast Mobile Security, maar voor de basis is het geen slechte keuze.

Malwarebytes heeft ook een optie voor privacycontrole (d.w.z. vertelt u of apps u volgen). Het is gratis om een ​​apparaat schoon te maken. Als u realtime bescherming wilt, zijn er betaalde abonnementen vanaf $ 39,99 per jaar.

AVG AntiVirus voor Android

Een van de meest populaire gratis antivirus-apps voor Android is AVG AntiVirus voor Android – het heeft meer dan 100 miljoen downloads op Google play. De modules Antivirus en Antidiefstal zijn gratis, terwijl de rest van het pakket (d.w.z. App Lock voor bestanden en apps, Camera Trap en Device Lock) wordt geleverd met een gratis proefperiode van 14 dagen.

Avira

Als je een fan bent van dingen die in Duitsland zijn gemaakt, dan wil je misschien je zoektocht naar een antivirusprogramma beginnen Avira Antivirus Security voor Android. De gratis versie biedt bescherming tegen spyware, adware, trojaanse banken en ransomware. De antidiefstalmodule is ook gratis. Het bevat standaardfunctionaliteit, zoals het lokaliseren van een verloren telefoon op een kaart, het op afstand vergrendelen en op afstand de inhoud wissen, als je denkt dat het voorgoed verloren is.

De premiumfuncties omvatten de mogelijkheid om uw camera en microfoon te vergrendelen, phishing-sites te blokkeren en een pincode te gebruiken om gevoelige apps te vergrendelen.

Bitdefender Mobile Security

Bitdefender is een van de grootste beveiligingsbedrijven, niet alleen in het Android-segment van de markt, en dit is waarom hun Bitdefender Mobile Security is een zeer complete beveiligingsoplossing. Naast gratis scans, lokaliseert, vergrendelt en wist het externe apparaat gegevens, het wordt geleverd met een aantal niet zo standaardfuncties, zoals beveiligde VPN (premium) en Accountprivacy (een functie die controleert of uw e-mailaccount is gehackt) . Ze beweren ook dat hun software licht is op bronnen en uw batterij niet leegmaakt.

BullGuard Mobile Security

Gratis BullGuard Mobile Security biedt min of meer dezelfde functies als de andere programma’s op de lijst – d.w.z. antivirusscans, antidiefstal, het identificeren van spam-oproepen, enz. maar het heeft ook enkele functies die andere programma’s niet hebben – d.w.z. back-up en ouderlijk toezicht.

Natuurlijk kun je niet zeggen dat back-up en ouderlijk toezicht een antivirus-app maken of breken – in feite hebben ze niets te maken met de kernfunctionaliteit, maar aangezien dit nuttige functies zijn, verdienen ze het als je ze nodig hebt vermeld als unieke kenmerken.

U kunt BullGuard Mobile Security gratis installeren en u krijgt een abonnement van 1 jaar voor € 19,99.

Comodo Mobile Security

Met zijn gerapporteerde 1 miljoen + installaties, Comodo Mobile Security is niet zo populair als Avast of AVG, maar toch is het opgemerkt door gebruikers. Comodo Mobile Security is meer dan een antivirusprogramma. Naast de krachtige malware-engine biedt het ook VPN en firewall, evenals ID-bescherming, Safe Browsing en AppLock.

ESET® Mobile Security voor Android

ESET® Mobile Security voor Android wordt geleverd in twee smaken – gratis en betaald. De gratis versie biedt niet meer dan realtime scannen, externe vergrendeling en externe sirene. De betaalde versie kost $ 14,99 en bevat functies zoals App Lock, Anti-Phishing en Anti-Theft. Je kunt niet zeggen dat deze functies iets uitzonderlijks hebben, maar als je alleen gratis antivirusscans nodig hebt, biedt deze app dit.

F-Secure Mobile Security

Vergelijkbaar met de producten van Bitdefender en Norton, F-Secure Mobile Security maakt deel uit van een compleet pakket (F-Secure SAFE) dat u beschermt op elk apparaat van u – d.w.z. mobiel, laptop, desktop, enz. Ze bieden een gratis proefversie en meerdere betaalde opties om uit te kiezen.

Alle betaalde abonnementen zijn voor een jaar en u kiest wat u wilt beschermen – dwz het type apparaten (alleen pc’s, smartphones, tablets, enz.) En hun aantal (1 pc, 3, 5 of maximaal 7 apparaten) , enzovoort.). U kunt ook kiezen welke functies u wilt kopen, d.w.z. totale bescherming, alleen VPN, enz.

Wat functies betreft, deze zijn afhankelijk van het plan dat u wilt kopen. Functies omvatten bescherming tegen virussen, spyware en aanvallen van hackers, evenals ID-diefstal, blokkering van oproepen en berichten, veilig online bankieren en bescherming tegen kwaadaardige apps. Voor smartphones en tablets heeft u de mogelijkheid om het apparaat op afstand te vergrendelen of te lokaliseren, of als het wordt gestolen, kunt u uw gegevens op afstand wissen.

Als je het nodig hebt, is er ook een optie voor ouderlijk toezicht.

Chili Security

Chili Security is niet zo populair als sommige van de andere namen op deze lijst, maar hun aanbod is goed, en daarom is het logisch om het op te nemen. Ze bieden twee tariefplannen: 5 euro per maand voor één apparaat of 11 euro per maand voor een onbeperkt aantal apparaten. Dit is een koopje als je meerdere apparaten hebt, want in dit geval is de prijs per apparaat laag. Voor een of twee apparaten zijn de besparingen voor geen enkele substantieel.

In termen van functies zijn Netbank-bescherming (d.w.z. extra bescherming voor uw online bankactiviteiten) en de bidirectionele firewall het vermelden waard. Onnodig te zeggen dat ze de standaardfuncties bieden, zoals antivirusscans en automatische updates, evenals ouderlijk toezicht.

Norton Mobile Security voor Android

Laten we tot slot de goede oude Norton en haar niet vergeten Norton Mobile Security voor Android. Verwacht geen buitengewone functies die je nergens anders zult vinden; beschouw het eerder als nog een alternatief om te overwegen. Als je Norton 360 Deluxe of Norton 360 Premium al hebt gekocht, heb je de mobiele bescherming al tot je beschikking; zo niet, dan moet u deze apart kopen.

Norton Mobile Security wordt geleverd met een app-adviseur (de hoofdmodule die zorgt voor malware, ransomware, adware en privacylekken), spam- en fraudeoproepwaarschuwingen, wifi-beveiliging, webbeveiliging en apparaatbeveiliging.

Conclusie

Op deze lijst heb ik geprobeerd de beste gratis en betaalde Android Antivirus op te nemen. Het is niet nodig om ze allemaal te proberen, hoewel je er misschien een paar moet proberen voordat je degene kiest die bij je past. Zodra u een service heeft gekozen die goed genoeg voor u is, houdt u zich eraan en zorgt u ervoor dat deze te allen tijde wordt bijgewerkt naar de nieuwste database met bedreigingen, want als dat niet het geval is, krijgt u niet de juiste bescherming die u nodig heeft.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map