Hoe een mobiele app te bouwen zonder codering?

Verschillende factoren spelen een rol bij het overwegen van het bouwen van een mobiele app voor uw bedrijf.


En vooral komen die factoren neer op kosten en aanpak. Het is niet goedkoop om een ​​ontwikkelaar in te huren om een ​​app voor je te bouwen, zelfs als je iemand met een minder dan professionele ervaring inhuurt.

En hoe complexer een mobiele app die u nodig heeft, hoe duurder deze op de lange termijn zal worden. Als zodanig kan het een goed alternatief zijn om te zoeken naar manieren om in je eigen tijd je eigen mobiele app te bouwen. Gelukkig evolueert softwaretechnologie zo snel dat het bouwen van uw mobiele app zonder voorafgaande codeerkennis is een mogelijkheid geworden.

U vraagt ​​zich misschien af: ‘Beperkt dit mijn vermogen om een ​​dynamische en veelzijdige mobiele applicatie te bouwen niet?’. Ik denk dat er veel antwoorden op deze vraag zijn, dus laten we proberen deze op te splitsen.

De evolutie van mobiele app-bouwers

Nog maar een paar jaar geleden was het bouwen van mobiele apps met bouwers niet bepaald de meest betrouwbare route. De reden hiervoor is dat je niets meer kon bouwen dan een statische app; zonder dynamische kenmerken.

Tegenwoordig is dit niet langer het geval. Dit komt omdat de nieuwste generatie mobiele app-bouwers zorgen voor extensies, dynamische widgets en gestroomlijnde realtime functies. En voor het grootste deel als eigenaar van een klein bedrijf, meer heb je niet nodig.

Mobile App Builder Voorbeeld - BuildFire

Dit voorbeeld hierboven laat zien hoe u een volledig YouTube-kanaal kunt opnemen in uw mobiele app. En in plaats van handmatig nieuwe video’s toe te voegen, zal de app de videolijst in realtime dynamisch bijwerken.

U kunt dezelfde methodologie dus ook toepassen op andere gebieden van uw toepassing.

Bijvoorbeeld:

 • Inhoud. Push nieuwe inhoudsvermeldingen naar uw app wanneer ze zich voordoen. Of het nu gaat om uw blog, inhoudssysteem of een e-commerce winkel.
 • Push notificaties. De meeste moderne app-builders zijn nu volledig in staat om push-notificatiefuncties te bieden aan uw zelfgebouwde mobiele app.
 • Gebruikersportals. Wilt u een plek creëren waar uw gebruikers allemaal samen kunnen rondhangen? Iets vergelijkbaars met Instagram of Facebook? Met de nieuwste mobiele app-bouwers is dit een mogelijkheid.
 • e-commerce. Ik denk dat veel mensen die een mobiele app willen bouwen, specifiek op zoek zijn naar e-commerce-gerelateerde functies. Nou, goed nieuws! Dit artikel behandelt app-builders waarmee u een volledige eCommerce-franchise kunt bouwen zonder ooit een enkele regel code te schrijven.

En natuurlijk zijn er nog vele andere voordelen en functies die u kunt gebruiken. Dus om meer te leren, we gaan de beste bouwers van mobiele apps op de markt samenvatten. Het zal je misschien verbazen hoe bekwaam zulke bouwers zijn en hoeveel miljoenen mensen op deze manier mobiele apps bouwen.

Laten we dat van dichterbij bekijken.

BuildFire

BuildFire

Het is redelijk om sceptisch te staan ​​over het potentieel van bepaalde bouwers van mobiele apps. Een team van ontwikkelaars bouwt over het algemeen de meest dynamische en interactieve apps. Je moet je dus natuurlijk afvragen wat het potentieel is van een dienst voor het bouwen van mobiele apps. gelukkig, BuildFire is niet alleen buitengewoon capabel, maar ook volledig transparant over de functies en beschikbare tools.

buildfire plug-ins

Het belangrijkste kenmerk van BuildFire is het plug-insysteem. Elke mobiele app die u met dit platform bouwt, begint met een selectie van plug-ins en widgets. De plug-ins omvatten alle belangrijke gebieden van functionaliteit en tooling voor specifieke mobiele applicaties. Als u bijvoorbeeld een eCommerce-app wilt bouwen, kunt u kiezen tussen Shopify, Square, PayPal en andere integraties.

door buildfire ondersteunde app-typen

De app-building interface is uiterst flexibel. U kunt beginnen met het ontwerpen van de startpagina en vervolgens doorwerken naar extra pagina’s en inhoud. Langs de lijn kunt u realtime functies toevoegen, zoals bloginhoud, gebruikersprofielen, pushmeldingen en nog veel meer. Bovendien kunnen BuildFire-klanten kiezen uit meer dan een dozijn sjablonen om het proces van het bouwen van applicaties drastisch te versnellen.

Elke functie wordt uitgelegd door middel van een video-tutorial of een geschreven blogpost. Daarnaast organiseert BuildFire regelmatig live webinars om zijn klanten te helpen meer te leren over de soorten apps die u kunt bouwen. Het is een uiterst klantvriendelijk merk.

Ten slotte is er de prijsstelling. Het basisplan begint bij $ 89 per maand en is voldoende voor elementaire zakelijke behoeften. Het Professional-abonnement gaat tot $ 149 per maand en biedt extra functies zoals in-app-aankopen en pushmeldingen. En tot slot heb je het Enterprise-abonnement voor $ 499 per maand, inclusief alle functies van BuildFire.

Alle apps die u met BuildFire maakt, zijn volledig compatibel met iOS- en Android-apparaten.

AppyPie

Appy Pie

AppyPie heeft meer dan 3 miljoen videomakers geholpen bij het bouwen van een volledig functionele mobiele app met niets anders dan visuele bouwstenen. Naast ondersteuning voor Android en iOS, biedt AppyPie ook volledige PWA (Progressive Web Apps) functionaliteit. Uw mobiele app is dus zichtbaar in een webbrowser zoals een gewone website. Dit lost vrijwel twee problemen tegelijkertijd op.

appypie mobiele cms

De manier waarop AppyPie werkt, is uiterst eenvoudig. Je begint met je eigen vooraf bepaalde applicatie-idee en richt je vervolgens op de “functies” die AppyPie biedt. De genoemde functies fungeren als de bouwstenen van elke applicatie die u wilt bouwen. Hier zijn bijvoorbeeld enkele van de categorieën waarin de functies zijn onderverdeeld in:

 • Sociaal
 • Multimedia
 • e-commerce
 • Contact
 • Informatie

Als je ervoor gaat Sociale kenmerken, u kunt directoryvermeldingen, ledenkaarten, formulierbouwers, gebruikersmappen en nog veel meer toevoegen. Elke functie kan worden aangepast voor verschillende pagina’s van uw mobiele applicatie.

appypie topfuncties

Als klap op de vuurpijl biedt AppyPie gratis hulp bij het publiceren van uw apps Google Play of de Apple Store. Het is buitengewoon handig en biedt een gecentraliseerd dashboard om al uw app-behoeften te beheren.

Thunkable

Thunkable

Als je ooit hebt geprobeerd te leren programmeren, heb je waarschijnlijk van het platform gehoord Krassen voordat. Het platform maakt gebruik van een op blokken gebaseerde interface om apps te bouwen en te leren programmeren. Thunkable lijkt veel geïnspireerd te zijn door de aanpak van Scratch. Omdat hun belangrijkste interface voor het bouwen van mobiele apps opmerkelijk vergelijkbaar is.

thunkable voorbeeld

Dit geeft u niet alleen toegang tot het snel bouwen van mobiele apps, maar helpt u ook onderweg nieuwe trucs te leren. Basistoepassingen zijn niet zo moeilijk te bouwen als men zou denken. Dat gezegd hebbende, Thunkable is nog steeds een visuele mobiele app-bouwer en biedt een soepele ontwerpinterface.

thunkable visuele app builder

De bovenstaande afbeelding toont de interface waarmee u het grootste deel van de tijd zult werken. De Blokken-selectie laat je zien hoe je app met objecten omgaat, vergelijkbaar met die in Scratch-stijl. Erg handig als je van plan bent om uiteindelijk zelf mobiele app-programmering te leren.

Last but not least is de prijsstelling ook buitengewoon aantrekkelijk. Iedereen kan Thunkable gebruiken om gratis mobiele apps te bouwen. Het premium abonnement ($ 21 per maand) geeft u meer opslagruimte en gepersonaliseerde merkopties.

AppInstituut

AppInstituut

AppInstituut is uitgegroeid van een hoopvolle startup tot een volwaardig merk dat meer dan 150.000 klanten wereldwijd bedient. Hun intuïtieve diensten voor het bouwen van mobiele apps zijn speciaal afgestemd op eigenaren van kleine bedrijven. Als je een drukke bedrijfseigenaar bent, weet je niet veel van code en heb je een mobiele app nodig – AppInstitute heeft tal van aantrekkelijke functies om je te helpen.

Een van de redenen voor het succes van AppInstitute is hoe gemakkelijk het is om een ​​mobiele app te bouwen voor uw zakelijke behoeften. Het hele proces is samengevat in vier korte stappen, terwijl u volop de mogelijkheid krijgt om het aan te passen.

 • Kies een sjabloon. – U kunt een volledig functionele applicatie bootstrap vanuit een vooraf gebouwd sjabloon. AppInstitute omvat gebieden zoals evenementen, sport, restaurants, servicebedrijven en meer.
 • Voeg merkelementen toe. – Zodra u een sjabloon heeft, kunt u er alles aan doen om merkelementen toe te voegen. Bijv. Een aangepast logo, links naar sociale media, foto’s en nog veel meer.
 • Pas inhoud aan. – Bewerk alles, van paginavolgorde tot tekst. Alle wijzigingen kunnen worden toegevoegd vanuit een aangepaste app builder-interface.
 • Publiceer direct. – Apps zijn klaar wanneer u ze nodig heeft. Als zodanig kunt u uw apps ook met één klik publiceren in de populairste mobiele winkels.

Last but not least, AppInstitute brengt geen kosten in rekening totdat u besluit uw nieuw gemaakte applicatie te publiceren. De premium prijzen beginnen bij ongeveer $ 40 per maand voor het goedkoopste abonnement.

Andromo

Andromo

Als u mobiele apps wilt bouwen en tegelijkertijd geld wilt verdienen, hoeft u niet verder te zoeken Andromo. Dit Android-platform voor het bouwen van mobiele apps is een van de beste ter wereld voor wat het doet. Hun naadloze app-bouwinterface biedt een eenvoudig proces voor het maken van persoonlijke of zakelijke apps.

Een van de redenen waarom Andromo zo succesvol is, is vanwege de native integratie met sociaal georiënteerde ontwerpelementen. Het is één ding om een ​​app te bouwen die bronnen biedt, maar iets heel anders wanneer uw gemeenschap in realtime met die bronnen kan communiceren.

Andromo-functies

Of je nu een muziekbibliotheek of een reisgids bouwt – Andromo streeft ernaar je de nodige tools te geven om dit te doen. Allemaal zonder dat u een enkele regel code hoeft te schrijven. Bovendien wordt elke mobiele applicatie die u met Andromo maakt, gegenereerd in de Native Android-code. En kan zonder veel gedoe in de Google Play Store worden gepubliceerd.

Ten slotte staat Andromo bekend om zijn functies om geld te verdienen. Iedereen weet hoe populair de mobiele markt tegenwoordig is. En als zodanig is er volop gelegenheid om geld te verdienen bij het publiceren van nieuwe apps. Andromo helpt u op deze afdeling via een eigen advertentienetwerk en dat van AdMob.

Mobiele apps bouwen zonder code

Kun je functionele mobiele apps bouwen zonder te weten hoe je moet coderen? Absoluut.

De apps die hier in dit bericht worden vermeld, zijn een perfect voorbeeld van dat sentiment. En het goede nieuws is dat deze technologie zal blijven evolueren. Verwacht dat steeds meer bouwers van mobiele apps integraties van derden ondersteunen, waardoor het handiger wordt om dynamische apps te maken.

Weet tot slot welke functies u zoekt in uw mobiele applicatie. Dit zal u helpen de platforms te verfijnen die het beste aan uw behoeften kunnen voldoen. En begrijp ook uw budgetopties voor de nabije toekomst. Hoewel sommige platforms duur kunnen zijn, moet u er rekening mee houden dat de ontwikkeling van aangepaste mobiele apps meer dan $ 50.000 of meer kan kosten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map