13 populaire Android- en iOS-emulators voor Windows, MAC en online

Of het nu LG, Samsung of Huawei is, 90% van de mobiele telefoons werkt op Android. Gezien deze enorme groei op de markt voor ontwikkeling van mobiele apps, worden er op grote schaal veel compatibiliteitstests uitgevoerd, maar ontwikkelaars hebben vanwege een reeds toenemende werkdruk niet de tijd om de compatibiliteitsproblemen van functies van mobiele apps te testen.


Afgezien van tijdsdruk, zijn er problemen met het beschikken over voldoende middelen om tests uit te voeren op elke functie van gediversifieerde applicaties. Als gevolg hiervan heeft het gebruik van emulators een populariteit verworven die als tijdelijke oplossing het testproces stroomlijnt en vergemakkelijkt om het gemakkelijker en minder vervelend te maken.

Laten we, voordat we verder gaan, eerst een ’emulator’ stevig vastgrijpen. Dus wat is het?

Nou, om te beginnen is een emulator per definitie een tool die het Android-besturingssysteem imiteert op iemands desktopcomputer. Ontwikkelaars ontwerpen emulator om de gebruikers of ontwikkelaars te helpen die Android willen gebruiken zonder de installatie te hoeven doorlopen.

Het is een programma dat op een computersysteem draait door de architectuur van het apparaat van de gast te emuleren. Je kunt bijvoorbeeld gemakkelijk het meeste uit games zoals PUBG of Pokemon Go op je pc halen zonder dat ze zijn geïnstalleerd. Cool, is het niet?

Laten we verder gaan, nu we weten waarvoor deze tool precies is bedoeld, laten we eens kijken hoe deze helpt bij het testen van de applicaties.

We zijn getuige geweest van een aanzienlijke golf in de ontwikkeling van mobiele applicaties. Geleidelijk zijn deze mobiele applicaties ongetwijfeld het steunpunt van ons bestaan ​​geworden en zullen blijven groeien naarmate het gebruik van mobiele telefoons nog algemener wordt. Of het nu iets zo huiselijks is als het kopen van boodschappen of recreatieve activiteiten zoals het spelen van games, alles is nu slechts een klik verwijderd.

Daarover gesproken, om iets naadloos te laten werken, moet het op zijn plaats zijn.

Daarom moet elke applicatie een rigoureuze testfase ondergaan om afwijkingen op te sporen voordat ze naar de gebruikers worden gestuurd. Daarom is dit voor alle ontwikkelaars echt een uitkomst als je bedenkt hoe het onverwachte of ongebruikelijke gedragspatronen vaststelt tijdens de testfase van een mobiele applicatie.

Voordat we beginnen aan de reis van het bespreken van verschillende emulators, laten we eerst eens kijken hoe het werkt en wat de gebruikers ertoe aanzet om voor zo’n tool te kiezen.

Een Android- of iOS-applicatie of een browser wordt geëmuleerd door een emulator op een besturingssysteem dat als gedefinieerd wordt beschouwd, zoals dat van Mac en Windows. Wat het doet, is dat het virtuele hardwarevoorwaarden vaststelt van die van een Android- of iOS-apparaat. Hierna gebruiken we het voor het testen naast het debuggen. Zoals alles in deze wereld, heeft ook een emulator een behoorlijk aantal beperkingen.

We kunnen niet ontkennen hoe duur het is om een ​​echt Android-apparaatlab in te stellen en te onderhouden, want het is geen fluitje van een cent om de reguliere onderhoudskosten aan te pakken, naast frequente apparaatupgrades. Daarom zijn online Android- en iOS-emulators een populaire keuze onder de gebruikers en terecht!

Laten we beginnen, mensen!

Smakelijk

Smakelijk is een browsergebaseerde emulator en past goed bij HTML5 en JavaScript.

Gezien het feit dat er geen of beperkte opties beschikbaar zijn voor iOS-emulators voor pc en Mac, is Appetize de beste oplossing, aangezien het je het meest vraagt ​​om de applicatie op de website te uploaden, en vanaf dat moment ben je er helemaal klaar voor. Het is geschikt voor zowel Android als iOS.

LambdaTest

Met een keuze uit meer dan 2000 verschillende browser- en besturingssysteemcombinaties, LambdaTest zorgt ervoor dat de websites en alle applicaties elke bug verwijderen en soepel werken. De ingebouwde ontwikkelaarstools zijn de toegangspoort tot foutopsporing, ook dat in realtime.

Het maakt cross-browser testen in verschillende mobiele browsers mogelijk, zoals Safari, Mozilla en Google Chrome. De Lambda-tunnelfunctie biedt een extra voordeel bij het testen van zowel lokaal als particulier gehoste pagina’s.

Genymotion

Deze is eenvoudig te gebruiken en in te stellen naast dat het een feature-rijke emulator is. Het komt in een gratis en een betaalde versie.

Genymotion onderscheidt zich door zijn capabele OpenGL grafische kaarten. Dit maakt het een van de beste en snelste Android-emulators. Het wordt geleverd met plug-ins voor zowel Eclipse als Android Studio.

Anders dan dit, is het beschikbaar op meerdere besturingssystemen Windows, Linux en OS X. Het maakt ook het gebruik van een webcam voor een geëmuleerd apparaat als camera mogelijk. ADB-opdrachten kunnen ook worden uitgevoerd met behulp van de ADB-tunnel.

Sauce Labs

De Saucelab’s Android- en iOS-simulatoren zijn een economische benadering om tests uit te voeren op mobiele applicaties. Met hun emulators kunt u cross-browsertests uitvoeren met een aantrekkelijke snelheid tegen lagere kosten van echte apparaten.

Samenvattend, ze zijn waarschijnlijk de beste die er zijn om een ​​goede mix van emulators, simulators in combinatie met echte apparaten te bieden om het beste te bereiken als het gaat om mobiele testautomatisering.

AWS Device Farm

AWS Device Farm helpt bij het uitvoeren van web- en mobiele applicaties door middel van testen verspreid over een breed scala aan desktopbrowsers, zoals Chrome, Internet Explorer en Firefox en echte mobiele apparaten. Dit is om ervoor te zorgen dat de applicatie hetzelfde werkt, ongeacht de browseromgeving.

Met geautomatiseerd testen worden de problemen geïdentificeerd en gegroepeerd zodat men zich eerst kan concentreren op de belangrijkste. Ze worden geanalyseerd en opgelost door intensief gebruik van video’s, actie- en consolelogboeken en logbestanden van webstuurprogramma’s.

Bluestacks

Bluestacks, het is relevant om te vermelden hoe populair en mainstream een ​​keuze is voor Android-emulators. Waarom is dat zo?

Nou, om te beginnen is Bluestacks een desktop-emulator die goed past bij zowel Windows als Mac. Hoewel ze het zo ontwerpen dat het elke Android-applicatie kan uitvoeren, werken de functies ervan het beste om de game-ervaringen van Android-videogames op Windows te verbeteren.

Dus, als je iemand bent die veel van high-graphic games houdt, dan is deze voor jou want het draait allemaal om Android-games op pc! Het belangrijkste voordeel dat het met zich meebrengt, is dat er absoluut geen verlies van grafische kwaliteit is en niet te vergeten de opmerkelijke compatibiliteit met de meeste en grote Android-spellen.

MEmu

Het is een Android-emulator die bedoeld is om uw ervaring met videogames te verbeteren. Het is gemakkelijk te gebruiken, aangezien het niet gaat om het wijzigen of aanpassen van een van deze ingewikkelde instellingen. Het enige dat nodig is, is de installatie en u bent klaar om mee te spelen. Subway-surfers, Geometry Dash en Minion-uitslag zijn enkele games waarvan je van harte kunt genieten met deze emulator.

naast dit, MEmu is een uitzondering geworden omdat het Lollipop, Android Jelly-bean en ook Kitkat ondersteunt. MEmu wordt aanbevolen vanwege zijn uitstekende productiviteit en is ook gratis te gebruiken.

Nox

Het is een andere Android-emulator die gespecialiseerd is in videogames en die meerdere Android-versies ondersteunt. Het is ontworpen en gemaakt door BigNox en is geschikt voor spellen zoals PUBG en Clash of Clans. Het wordt geleverd met geavanceerde functies zoals toetsenbordtoewijzing. Deze functie geeft je een voordeel ten opzichte van andere spelers omdat een reactie door een toetsenbord sneller is.

In de multi-player modus kun je één game tegelijkertijd in verschillende vensters spelen, waardoor je tussen verschillende games tegelijk kunt schakelen. Het is gratis te downloaden en wordt gebruikt op Windows 10 en Mac. Nu we het hierover hebben, het is gemakkelijk te downloaden en te installeren zoals elke andere software.

Android Studio

De Android-studio wordt geleverd met een verscheidenheid aan tools die ontwikkelaars helpen bij het ontwerpen en bouwen van games, applicaties en games, uitsluitend voor Android. Evenzo wordt het zelfs geleverd met een ingebouwde emulator die helpt bij het testen van je game of een applicatie.

De opzet is echter vrij complex en kan tijdrovend zijn. Het kan een behoorlijk gedoe zijn voor de beginner, terwijl het een ideale keuze kan zijn voor ontwikkelaars. Het is intelligente software en ondersteunt Kotlin, Java, naast C / C ++ -talen.

Redfinger

Redfinger is een van de meest gebruiksvriendelijke en lichtgewicht emulators. Het heeft geen hardwarevereisten en het geheugengebruik is een absoluut minimum, dus het is perfect voor beginners en gebruikers die weinig computerbronnen willen gebruiken.

Het biedt een Android-ervaring die 100% native is. Niet alleen dit, maar het is ook een platformonafhankelijke emulator en geeft toegang tot het uitvoeren van alle Android-applicaties vanuit Windows of macOS.

BrowserStack

BrowserStack is een uniek en innovatief toevluchtsoord voor mobiele emulators van Apple iOS en Google Android, en beide zijn voor 99% vergelijkbaar met de echte apparaten.

BrowserStack staat hoog als het meest geloofwaardige web- en mobiele testplatform. Hiermee kunt u tests uitvoeren op verschillende apparaten en desktopbrowsers om ervoor te zorgen dat de software veel verder gaat dan de verwachtingen van de organisatie en de klant. Geladen met een flexibele, gebruiksvriendelijke en veelzijdige interface in combinatie met een verbazingwekkende API, maakt het het werk redelijk eenvoudiger.

Je schakelt eenvoudig tussen mobiel, pc of MAC.

iPadian

Er zijn nogal wat tools vergelijkbaar met iPadian, die een iPad- of iPhone-ervaring bieden op zowel Mac als pc, maar ze laten je niet zover gaan met het uploaden van je applicatie of code om tests uit te voeren. Daarom, als u een iOS-emulator wilt gebruiken die de hardware van die van iOS-hardware op een Windows-desktop nabootst, dan is de iPadian waar u voor moet gaan.

Het is relevant om te vermelden dat het in feite niet helemaal een emulator is, maar eerder een iOS-gebruikersinterface simuleert met een besturingssysteem van Windows 7 of hoger door een nieuw venster te openen en gebruik te maken van Windows-applicaties en hardware. Het wordt geleverd met een aanpasbare interface in combinatie met veel interessante applicaties.

RunThatApp

RunThatApp stelt u in staat uw mobiele applicaties soepel in de browsers uit te voeren, zodat de gebruikers de apps kunnen testen en promoten. Het verlaagt de kosten met een hoger tarief aangezien het apparaatemulatie gebruikt. Het platform dat het gebruikt is zo uniek dat het vrijwel elk apparaat en elke browser ondersteunt.

Laatste woord…

We hopen dat de aanbiedingen die we hebben samengesteld nuttig voor u blijken te zijn wanneer u er zelf een gaat kiezen.

TAGS:

  • macOS

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map