Pametniji web hosting s hostingom

Od najranijih dana interneta, web programere suočili smo se s izazovom pronalaženja web hostinga koji je sveobuhvatan, ali pristupačan. Vlasnici web stranica trebaju razmotriti koliko će prometa realno vidjeti njihove web stranice.


Na temelju toga oni trebaju razmisliti o tome koliko će im trebati korisnička podrška i rukovanje u životnom ciklusu njihove web stranice. Nekim manjim, jednostavnim web lokacijama može se upravljati interno na kraju vlasnika web mjesta, dok će drugima trebati intenzivnija sudjelovanja, posebno kad se radi o sigurnosnim problemima, softverskim zakrpama, sigurnosnim kopijama i drugim stalnim problemima.

Drugim riječima, glavna briga kada tražite uslugu web hostinga bit će brzina, sigurnost, usluga i razmjera (nakon što se vaša web lokacija počne skinuti i dobiti više prometa).

Neki davatelji usluga mogu pružiti podršku i korisničku uslugu putem e-pošte ili karata, ali vremena reakcije i vremena prijenosa mogu se razlikovati. Drugi nude 24-satnu telefonsku podršku, no ono što se obično svodi je količina prometa koju web mjesto može očekivati.

Davatelji hostinga prilagodit će svoje mjesečne stope na temelju pohrane i propusnosti (širina pojasa se može smatrati koliko bajtova koristi web mjesto u određenom vremenskom razdoblju). Za web mjesto koje ne vidi mnogo posjetitelja, širina pojasa bit će prilično mala. Ali ako web lokacija odjednom postane viralna, na vrhu je rezultata Google pretraživača ili se proizvod zadrži kod potrošača, zahtjevi za širinu pojasa proći će kroz krov.

Web hosting: Osnove

Globus

Prolazimo kroz nekoliko osnova koje će vam trebati za razumijevanje svijeta web hostinga.

Domena

Svaka web stranica treba dvije stvari: a naziv domene i web host, s poslužiteljem na kojem ime domene može “živjeti”. Možete misliti o tome da je naziv domene adresa, a zatim web hosting je sama zgrada. Kada stavite ime domene u vaš preglednik, preglednik počinje pitati ime domene gdje se web mjesto nalazi, a zatim se sadržaj web stranice učitava u preglednik.

Web domaćin

Web hosting, dakle, samo je proces dodjeljivanja web mjesta određenom poslužitelju, a postoji puno različitih opcija za web hosting (u koje ćemo ući). Sjetite se samo da što web mjesto postane popularnije i više prometa privlači, to će obimniji resursi biti učinkoviti za funkcioniranje..

Za manje web stranice uvijek postoji opcija zajedničkog hostinga, pri čemu se na istom poslužitelju nalazi niz različitih web mjesta. To ograničava količinu dostupnog prostora za skladištenje i resurse, ali je jeftina i izvrsna opcija za blogere ili hobiste. Sljedeći korak je hosting virtualnog privatnog poslužitelja (VPS), koji i dalje čuva više web stranica putem istog poslužitelja, ali dizajniran je sa softverom za virtualizaciju koji omogućava autonomiji svakog web mjesta da djeluje kao da su svaki na namjenskim poslužiteljima.

Za poslovne ili web lokacije za e-trgovinu postoji posvećen hosting s zasebnim poslužiteljem za svaku web lokaciju. To ima očite prednosti kada je u pitanju sigurnost, pohrana, propusnost i niz drugih faktora. Naravno, najnoviji napredak web hostinga je hosting u oblaku s webmasterima koji imaju pristup velikoj decentraliziranoj banci povezanih poslužitelja kako bi se mogli međusobno iznova podržavati i preuzimati ako postoji velika potražnja..

Drugim riječima, s hosting na bazi oblaka, više resursa je dostupno na zahtjev. Cloud hosting ima izrazitu prednost što nudi 100 posto produžetka.

Kada je riječ o širini pojasa, korisna je analogija razmišljati o tome kao slavini slavine. Kada korisnik dođe na vašu web stranicu, zahtjev ide poslužitelju, a poslužitelj odgovara isporukom sadržaja vaše web lokacije. Što više ljudi dolazi na web mjesto, više podataka dolazi putem poslužitelja (ili više vode teče kroz slavinu) dok sustav ne radi u svom punom kapacitetu..

Prošle točke sustav se preopterećuje i web mjesto počinje usporavati ili čak može potpuno prestati raditi i zamrznuti se. Pojednostavljeno rečeno, količina podataka koja se može isporučiti kroz ovaj sustav – ili promjer cijevi koja opskrbljuje vodom kroz slavinu slavine.

Sustav upravljanja bazama podataka

Većina sustava za upravljanje sadržajem koristi MySQL baza podataka postavljanje upravljanja MySQL koristi strukturirani jezik upita (SQL) kako bi pristupio, upravljao ili dodao sadržaju baze podataka, bilo da je to slika, animacija ili tekst. MySQL je alat s otvorenim kodom, što ga čini izabranim za programere softvera i jezgro mnogih uobičajenih operativnih sustava. Ako imate blog, sve promjene koje napravite u svom sadržaju bit će zabilježene u MySQL bazi podataka – kada posjetitelj dođe na vašu web lokaciju, pristupi se bazi podataka i taj im se sadržaj prezentira.

SSL potvrda

Još jedna važna stvar koju treba uzeti u obzir je vaše web mjesto SSL certifikat. SSL certifikat je mala podatkovna datoteka koja je digitalno povezana s datotekama koje su pohranjene na poslužitelju na kojem živi vaša web lokacija. SSL certifikat digitalno identificira vašu tvrtku kriptografskim ključem i ključan je za web sigurnost jer je manje vjerovatno da posjetitelj može pristupiti bilo čemu osjetljivom na web mjestu bez odgovarajućih odobrenja.

Ako odete na web mjesto i u adresnoj traci web preglednika vidite ikonu lokota, to označava činjenicu da je web mjesto osigurano odgovarajućim SSL vjerodajnicama. To znači da je veza između web poslužitelja i preglednika sigurna, a bilo koji osjetljivi podaci koji se prenose bit će zaštićeni.

Drugim riječima, SSL certifikati apsolutna su potreba za bilo koje web mjesto za e-trgovinu i nužni su kriteriji za udovoljavanje sigurnosnim standardima koje postavljaju tvrtke koje se bave kreditnim karticama i svim većim stranicama za e-trgovinu. Pored toga Sjeverna udruga kreditnih kartica postavio je stroga pravila sigurnosti kreditnih kartica za internetske i trgovine cigle, a SSL certifikati su ključni dio tih pravila.

Zašto ne Hostinger?

Hostinger

Razumije se, s eksponencijalnim rastom interneta, web hosting postao je izuzetno konkurentna arena. Dobavljači hosting usluga moraju ponuditi najbolju ravnotežu između usluge i troškova ili će se naći oni koji se okreću straga. Ovo je gdje Hostinger osnovano je 2004. godine zahvaljujući velikom proračunu i od tada je na korak od početka. Smislili su jedinstvenu ideju o dopuštanju korisnicima da besplatno izrade web stranicu, sa širokom geografskom širinom kako bi korisnici ostvarili svoje vizije putem interneta bez oglasa i ograničenja na MySQL, cPanel i PHP.

Danas je Hostinger hosting usluga svjetske klase, s preko 29 milijuna korisnika u gotovo 180 zemalja i 15 000 novih korisnika svaki dan.

Sa sjedištem u Litvi, Hostinger je započeo kao “Hosting Media” pokrenuvši svoju besplatnu uslugu hostinga “000webhost.com” tri godine kasnije. U 2008, njihov cPanel hosting brand Hosting24.com predstavio se uživo, a dvije godine kasnije, tvrtka je probila prekretnicu od milijun korisnika. Od tada, lokalni hosting brand Niagahoster.co.id je pokrenut u Indoneziji, a brazilski lokalni hosting brand weblink.com.br došao je na mrežu. Danas je Hostinger smješten na Cipru i može se pohvaliti podatkovnim centrom u Singapuru, što ih čini doista multinacionalnom tvrtkom.

Što Hostinger donosi na stol?

Logo Hostinger

Što tražite kada je web hosting? Hostinger nudi nekoliko slojeva usluga i cjenovnih bodova.


Primjerak 1

Single web hosting

(preporučljivo za male projekte i jednostavne web stranice)

 • 1 web stranica

 • 10 GB prostora na disku
 • 100 GB propusnosti
 • 1 MySQL baza podataka

 • 1 FTP user1 račun e-pošte

 • Jednostavni alati za izradu web stranica

 • Sveobuhvatna upravljačka ploča

 • Jednostavna arhitektura web mjesta
 • Samo 2,15 dolara mjesečno
Premium web hosting

(sveobuhvatan plan za uzgoj web lokacija)

 • Neograničen broj web stranica

 • Neograničena količina prostora na disku

 • Neograničena količina propusnosti

 • Neograničen pristup MySQL bazama podataka

 • Neograničeno korisnika FTP-a

 • Neograničeni računi e-pošte

 • Jednostavni alati za izradu web stranica
 • Snažna, sveobuhvatna upravljačka ploča
 • Jednostavan pristup i arhitektura web mjesta
 • 2X WordPress optimizirana brzina
 • Besplatno ime domene na godišnjem planu
 • Samo 3,49 dolara mjesečno


Rezervirajte sada

Poslovni web hosting

(pogodno za poslovne prostore)

 • Neograničen broj web stranica

 • Neograničena količina prostora na disku

 • Neograničena količina propusnosti

 • Neograničen pristup MySQL bazama podataka

 • Neograničeni računi e-pošte

 • Jednostavni alati za izradu web stranica
 • Snažna, sveobuhvatna upravljačka ploča
 • Jednostavan pristup i arhitektura web mjesta
 • 4X WordPress optimizirana brzina
 • Besplatno ime domene (sa godišnjim planom)
 • Svakodnevne sigurnosne kopije i poboljšana podrška uživo
 • 2X procesorska snaga i memorija
 • Poboljšana SEO ljestvica i sigurni podaci o klijentima s besplatnim SSL certifikatom
 • Neograničeno korisnika FTP-a
 • Samo 7,95 dolara mjesečno

Svi ovi planovi uključuju tonu dodataka kao što je 99-postotno jamstvo za produženje rada, 30-dnevno obećanje za povrat novca, neograničeno parkiranje na domeni i još mnogo toga.

Ono na što možete računati s Hostingerom je, najjednostavnije rečeno, najkvalitetniji hosting i najniže cijene. Nije li to stvarno suština u bilo kojoj poslovnoj jednadžbi? Upravo je ta ravnoteža između cijene i kvalitete učinila Hostinger jednim od lidera u industriji web hostinga. Pomoću tehnologije utemeljene na oblaku, neograničenih funkcija i sigurnosnih kopija pozicionirali su se kao jedan od lidera u hosting poslu.

Ako imate web mjesto ili blog WordPressa, brzina bloga uvijek će biti jedan od čimbenika koji su ključni za uspjeh vaše web lokacije, a to je i mjesto gdje sjajno sjaja i Hostinger. Njihovi poslužitelji optimizirani su za WordPress, omogućujući im da ponude neke od najbržih brzina WordPress web stranice u industriji po iznenađujuće niskim troškovima.

Za web dizajnere postoje besplatni alati za izradu web stranica koji dolaze sa svim Hostingerovim planovima za web hosting. Ne morate znati kodirati i ne trebate tehničko znanje – samo pregledajte stotine dostupnih predložaka, a sve su dizajnirali profesionalni umjetnici. Odatle koristite jednostavno sučelje povuci i ispusti, a prije dugo vremena sastavit ćete atraktivnu SEO web lokaciju kojoj će svatko zavidjeti.

To je cjelovito, sveobuhvatno rješenje “ključ u ruke” koje vas može prevesti od grube ideje do gotove web stranice koja je spremna započeti s prikazivanjem prometa.

Ako vaše poslovanje raste, Hostinger-ove usluge web hostinga mogu rasti s vama. To je jedna od najistaknutijih prednosti suradnje s Hostingerom kao uslugom hostinga – oni vašu nadogradnju čine što jednostavnijom i omogućuju vam da nadogradite malo sitnica. Drugim riječima, možete započeti s jednim od proračunskih planova Hostingera, a sve povisite zarez ili dva kad dođe vrijeme. Ljudi u Hostingeru predani su ideji da vas postave sa potrebnom web stranicom i resursima, a ne da razgovaraju o planovima koje zapravo ne želite ili nemate potrebu za njima..

Hostinger

Možda najbolje od svega, alati na Hostingeru čine vrlo jednostavno i brzo postavljanje računa i pokretanje – tako brzo da je praktično trenutačno. Samo je stvar kreiranja računa, slijedeći niz upita koji će vas provesti kroz postupak postavljanja, a prije nego što to saznate, prijavit ćete se i odmah pristupiti svom novom računu za hosting..

Kombinacija niskih cijena, jednostavnosti korištenja, pouzdane podrške, 99-postotne garancije i sve ostalo što smo spomenuli je ono što je učinilo Hostinger takvim uspjehom za milione korisnika. Usporedite što Hostinger nudi s paketima GoDaddy, Bluehost, Hostgator, Siteground ili bilo kojeg drugog većeg pružatelja usluga web hostinga i uvjereni smo da ćete doći do istog zaključka.

Hostinger zna da se svakodnevno imate više baviti nego brinuti se o web lokaciji i web hostingu – zato su posvećeni pravljenju web hosting što jednostavnije i bezbolnije za svoje kupce.

Sve s obiteljskog web mjesta, web mjesta tvrtke, bloga ili web stranice za višestruku e-trgovinu – Hostinger vas je pokrio sa svime što bi vam moglo zatrebati.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map