Hosting24 áttekintés, szolgáltatások, árazás, ajánlatok és így tovább

Hosting24


Mindannyian láttuk ezt korábban: Web hosting szolgáltatók hiperbolikus nyelvükkel és ígéreteikkel:

 • Garantált 99,9% üzemidő!
 • A leggyorsabb oldal betöltődik!
 • Soha ne aggódjon az adatmentések miatt!

Ez elvezet minket Hosting24, 2008-ban Litvániában alapították, további irodákkal Ázsiában, Afrikában és Dél-Amerikában. Keményen dolgozik az erősen szegmentált hosting iparág saját részének kiválogatásán.

2017. január óta azt állította, hogy 29 millió felhasználóval rendelkezik, 20 000 új felhasználói feliratkozással és 15 000 új weboldalt hoztak létre naponta. Ezen felül, 2018 hozott egy nagy szándékú frissítés új webhelytervezéssel, frissített tagterülettel, teljesítményjavításokkal és továbbfejlesztett ügyfélszolgálattal.

A Hosting24 a Hostinger csoport része, amely magában foglalja a Zyro weboldalépítő szoftvert, a nyílt forrású e-kereskedelmi szoftvert a BoxBilling, valamint legalább két másik webtárhely-szolgáltatót, a 000webhostot és a VPS.me-t. A pénzed és az adatok túl fontosak ahhoz, hogy csak megbízhatóak legyenek. bárki. Szóval, hogyan értékeli a Hosting24 az ígéreteket és a kézbesítést? Milyen funkciók miatt érdemes időt szerezni? Az alábbiakban részletezett áttekintésünk tartalmazza a legfontosabb tényeket és a releváns információkat.

Hogyan működik a Host24??

Hosting24

A Hosting24 a Linux alapú szolgáltatások teljes csomagját kínálja: megosztott webtárhely, virtuális magánszerverek (VPS) tárhely, viszonteladói tárhely és domain regisztráció. A Hosting24 egy akkreditált ICANN domain regisztrátor.

Van is WordPress, cPanel és e-mail tárhely. Van egy megfelelő tudásbázis, amely három széles területre oszlik: honlapok, domainek és általános témák, például a számlázás, a profilkezelés és a biztonságos socket réteg (SSL) tanúsítványok.

Honlapja a nap 24 órájában nyitva tartó élő ügyfélszolgálatot írja le, de fiókba való bejelentkezés nélkül az egyetlen kapcsolattartási eszköz a webhelyen – a cégeken lévő csigacímek kivételével – két általános forma: az egyik a visszaélések bejelentésére, a másik az általános megkeresésekre. A kapcsolat oldalon található egy link az élő csevegéshez, de az általános érdeklődés űrlapjára irányítja.

Három megosztott tárhely-terv létezik: egyszeri, prémium és üzleti.

Az egységes webhelyterv támogatja egy webhelyet, egy e-mail fiókot, korlátozott mennyiségű tárhelyet és sávszélességet.

A prémium és az üzleti tervekhez ingyenes domain és korlátlanul támogatott webhelyek, e-mail fiókok, tárhely és sávszélesség tartozik.

Az üzleti terv további szolgáltatásai között szerepel a napi biztonsági másolatok, a „deluxe” élő támogatás és az ingyenes SSL tanúsítvány.

Négy VPS-tárhely-terv van változó mennyiségű RAM-mal (1-4 koncert), tárolással (20-80 koncert) és sávszélességgel (1000-4000 koncert). A CPU-k sebessége 2,4 GHz és 9,6 GHz között van. Minden tervhez tartozik egy dedikált internetprotokoll (IP) cím, teljes root hozzáférés, IPv6 támogatás és félvezető meghajtók (SSD).

Két viszonteladói hosting terv van: kezdő és üzleti. Mindkét terv tartalmaz egy ingyenes licencet a cPanel és WHM használatához, a CloudFlare dedikált szolgáltatásmegtagadási (DDOS) védelmet és a Cloud SMTP kézbesítést, valamint egy ingyenes domain nevet és SSL tanúsítványokat..

A két terv közötti legnagyobb különbség a tárolási korlátozások (50 koncert vs. korlátlan), sávszélesség-korlátok (500 koncert vs. korlátlan) és a cPanel-fiókok száma (50 vs. 150).

A Hosting24 egyedülálló szolgáltatásai

A Hosting24 legegyedibb az Zyro, az anyavállalat, a Hostinger Group védett webhely-készítő szoftvere, amelyet az ügyfelek használhatnak. Széles választékban találhatók professzionális megjelenésű ingyenes sablonok, amelyeket drag and drop eszközökkel is könnyen módosíthatunk.

A keresőmotor-optimalizáló (SEO) eszközöket is tartalmazza. Egy másik hasznos funkció többnyelvű webhelyek létrehozásának képessége, amely lehetővé teszi a globális közönség elérését. Szeretné weblapját optimalizálni táblagépekre és okostelefonokra? Zyro ezt automatikusan megteszi. Nincs szükség kódolásra az e-kereskedelmi bevásárlókocsik integrálásához.

Egy másik Hostinger csoport termék, amelyet a könnyű integráció miatt megfontolhat, a nyílt forrású BoxBillingce szoftver. Az ingyenes verzió támogatja egy alkalmazottot, két valutát, három promóciós kódot és öt terméket.

A fizetett változat – amely havi 5 dollár – korlátlanul támogatja az alkalmazottakat, a pénznemeket, a promóciós kódokat és a termékeket. Ráadásul kompatibilis a PayPal, az AlertPay és a WebMoney, valamint sok más online fizetési rendszerrel.

Végül, ha tetszik a Host24 által kínált lehetőségek, érdemes megfontolnia a társult programját. Ingyenesen csatlakozhat, és 100% jutalékot fog keresni minden megosztott tárhely értékesítésnél, és 50% -ot minden VPS tárhely értékesítésnél, áttétel eredményeként.

A jutalékok szintén nem korlátozottak. Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik, megosztja a társult linket, esetleg hozzáadhat néhány szalaghirdetést saját nagy forgalmú webhelyéhez, és várja meg, amíg a jutalékok bekerülnek..

Árazás

A megosztott tárhely és a viszonteladói tervek közötti különbségeket fent részletezzük. Az alábbi árak tükrözik a Hosting24 termékoldalain aktuális havi árakat. Ezek változhatnak, ezért feltétlenül ellenőrizze az árazást, ha a webhelyére látogat. Ezen felül a felülvizsgálat végén lehetősége van további kedvezményekre.

Közös tárhely

 • Egyetlen webtárhely: 2,15 USD (46% kedvezmény a szokásos 3,99 USD-ig)
 • Prémium webtárhely: 3,49 dollár (61% kedvezmény a szokásos 8,84 dollárért)
 • Üzleti webtárhely: 7,95 USD (34% kedvezmény a szokásos 11,99 USD-ig)

VPS tárhely

 • 1. terv: 8,52 USD (21% kedvezmény a szokásos 10,78 USD-hoz) 1 gig RAM, 2,4 GHz-es CPU, 20 koncert tárolása, 1000 koncert sávszélessége
 • 2. terv: 17,03 USD (21% kedvezmény a szokásos 21,56 USD-ig) 2 koncert RAM, 4,8 GHz-es CPU, 40 koncert tárolása, 2000 koncert sávszélessége
 • 3. terv: 25,55 USD (21% kedvezmény a szokásos 32,34 USD-ig) 3 koncert RAM, 7,2 GHz-es CPU, 60 koncert tárolása, 3000 koncert sávszélessége
 • 4. terv: 34,06 USD (21% engedmény a szokásos 43,12 USD-hez) 4 koncert RAM, 9,6 GHz CPU, 80 koncert tárolása, 4000 koncert sávszélessége

Viszonteladói tárhely

 • cPanel Starter: 25,99 USD (28% kedvezmény a szokásos 35,99 USD-ig)
 • cPanel Business: 41,99 USD (25% kedvezmény a szokásos 55,99 USD-ig)

Mit gondolnak az emberek a Hosting24-ről??

Mint általában akkor, amikor readingreviews, az eredmények általában vegyes zsákok.

Azoknak a felhasználóknak, akiknek pozitív tapasztalata van a Hosting24-vel kapcsolatban, ezek az árak alacsonyak, viszonylag gyors ügyfélszolgálat és állandó működési idő. A támogatási jegyek néha lassan reagálnak, ám a legtöbb ember az élő csevegés lehetőségét állandóan hasznosnak találta. Ráadásul a tagok területét pozitív és hasznos funkciónak tekintik.

Másrészt néhány ügyfélnek problémái voltak az aktuális százalékos értékekkel, az ügyfélszolgálaton keresztüli megfelelő problémamegoldás hiányával és a Hosting24 DDOS-támadásokra adott válaszával. Ezen túlmenően, a gyakori adatmentés ellenére, egyes ügyfelek a biztonsági mentések után törölték a régebbi adatokat, ami lehetetlenné teszi a korábbi verziókhoz való visszatérést, ha szükséges.

Be kell vallanunk: az online áttekintés problémás lehet.

Végül is általában valamit szeretnie vagy gyűlölnie kell valamit, hogy hajlandó időt fordítani véleményezésére. Bármely termék vagy szolgáltatás esetén a közepén van egy nagy, csendes többség, akik elégedettek azzal, amit kapnak.

A legfontosabb dolog az, hogy észrevételezzük ezeket a szélsőséges válaszokat a minősítési skála mindkét végén, hogy nyitva tartsuk a szemünket az esetlegesen felmerülő potenciálisan jó vagy problémás kérdésekre vonatkozóan is..

Szeretne többet tudni a Hosting24-ről? Itt van egy alapos elemzés 2018. áprilisától Ki értékeli a Hosting24 8.4-et 1-10 skálán.

Mit gondolunk?

Az eredmények eltérőek, ha összehasonlítják az összehasonlítható Host24 terveket a vitathatatlan web hosting ágazat vezetőjével, a GoDaddy-vel:

 • Közös tárhely: A Hosting24 2,15–7,95 dollár, szemben a GoDaddy 2,99–19,99 dollárral..
 • VPS-tárhely: A Hosting24 8,52–34,06 dollárból, szemben a GoDaddy 17,99–39,99 dollárjával.
 • Viszonteladói tárhely: A Hosting24 25,99 USD – 41,99 USD és GoDaddy 8,99–14,99 USD közötti.

A bizonyítékok egyértelműek: Ha jó árat keres a Linux alapú VPS-tárhelyre, akkor a Hosting24 a legjobb megoldás.

És ismét, miközben az árazás fontos, végül is a teljesítményért fizetsz, igaz? És itt egy nagyobb kérdés a Hosting24 által megígért, szemben a tényleges rendelkezésre állási és oldalbetöltési statisztikákkal. A legtöbb webtárhely-szolgáltatóhoz hasonlóan a Hosting24 99,9% -os rendelkezésre állást és “gyors” oldalbetöltési sebességet igényel. A valóságban nem egészen ez a helyzet.

Accordingdom, a 2017. május és 2018. április közötti tizenkét hónap alatt a Hosting24 havi rendelkezésre állás százalékos aránya 100% -ról elfogadhatatlan 95,58% -ra változott. Az oldal betöltési sebessége is állandóan lassú – 1043 – 2223 milliszekundum – ebben az időszakban.

Összehasonlításképpen: ugyanebben az évben a GoDaddy rendelkezésre állási ideje csak 100% -ról 99,91% -ra változott, az oldal betöltési sebessége pedig 363 és 420 milliszekundum között volt..

Nem azt mondjuk, hogy ne használja a Hosting24-et. Egyes területeken jelentős megtakarítások vannak a versenytársakkal szemben. És biztos, hogy van egy kompromisszum az alacsonyabb árak és a teljesítmény között. De ha meg tudja élni ezzel a saját helyzetét, miért nem? Ráadásul a Host24 kapcsolódó webhely-készítő és e-kereskedelmi szoftverei éppen az, amit keresnek. Mielőtt idejét, pénzét és forrásait elkötelezi, győződjön meg arról, hogy megtanult arra, hogy hol vannak (és nem vannak) az üzletek..

webtárhely

Kupon & Deals

Ha érdekli a Hosting24 használata, akkor további speciális akciókat és kuponokat is használhat.

A társaság időszakonként jelentős árengedményt kínál Facebook. (Ezen túlmenően a Host24-fiók néha – de nem mindig – hivatkozik ezekre az ajánlatokra.) Egy 2017-es flash-eladás 50% -os élettartamú árengedményt nyújtott a prémium hosting szolgáltatásokhoz. Egyéb kedvezményes kuponok a következőktől kaphatók: RetailMeNot és Groupon. többet a web hosting szolgáltatásokról és szolgáltatókról? Nézze meg ezeket az ajánlásokat webtárhelyek amely megadja a szükséges információkat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map