Introductie van Geekflare Nexus – u zult er dol op zijn

Ik heb opgewonden nieuws om met jullie allemaal te delen.


Het was een paar maanden druk met het beoordelen van honderden producten en tools om de beste bronnen te vinden om uw online bedrijf en website een boost te geven. Het was zeker niet gemakkelijk, maar ik denk dat ik het heb gemaakt (schaamteloos).

Dus waar ik het over heb?

Geekflare Nexus

Geekflare Nexus wil een blogger, startup, ontwerper, ontwikkelaar, freelancer, middelgrote onderneming helpen om het beste product, tools, services, SaaS te vinden om de verkoopomzet verhogen, een site beveiligen, maak het web pagina laadt sneller, leads genereren en meer.

Er zijn meer dan 1500 producten die ik heb beoordeeld en niet iedereen heeft een lijst gemaakt. Op het moment van schrijven zijn er ~ 1000 bronnen en ik ben van plan om regelmatig bij te werken.

Om het navigeren gemakkelijker te maken, heb ik bronnen gegroepeerd in een ‘Collecties’. Er zijn nu ~ 100 collecties, en ja, ik zal het blijven toevoegen.

Hoe ik hieraan kwam?

Er zijn voornamelijk drie soorten artikelen die ik op Geekflare heb geplaatst.

 1. Zelfstudie
 2. Probleemoplossen
 3. Lijst

Tutorial en probleemoplossing blogposts zijn evergreens en ik schrijf het zoals vereist. Een op een lijst gebaseerd blogbericht is echter anders.

In een lijst schrijf je over veel producten die over min of meer hetzelfde praten.

Laten we een voorbeeld nemen als ik moet schrijven over “10 WordPress-beveiligingsplug-ins”. Ik zal alle populaire opnemen en een veelbelovende zijn, maar de aard van elke plug-in is normaal om een ​​site te beveiligen. En de meeste bieden dezelfde functies.

Dus, als ik erover moet schrijven, zal ik erover uitleggen en het artikel lengte ~ 1000-1500 woorden maken. Maar als ik naar de heatmap kijk, zijn gebruikers niet geïnteresseerd in het lezen van alle details, ze willen allemaal de productnaam, link en korte inleiding erover weten.

Ik weet wat je suggereert – maak het niet lang en houd het zo nodig kort. Mocht ik willen!

Maar raad eens, er komt nog een artikel op internet over hetzelfde onderwerp in meer dan 1000 of 2000 woorden, en dat zal waarschijnlijk hoger scoren in de zoekmachine. Er is een trend om lange artikelen te schrijven omdat SEO-experts adviseren. Ik weet niet hoe nauwkeurig het is.

Na het bekijken van een paar op lijsten gebaseerde analyses, realiseerde ik me dat ik de waarde niet leverde. Ik voeg veel dingen toe die gebruikers niet willen lezen, maar omdat ik het moet doen om het langer te maken. Dat bevredigde me niet.

Ik ben het die zo denkt?

Ik begon na te denken over een oplossing en kwam veel op lijsten gebaseerde sites tegen. Ze zijn goed, en ik raakte door hen geïnspireerd en dacht iets nieuws te maken met toegevoegde waarde. ik heb besloten om houd het eenvoudig voor gebruikers.

 • Een pagina waar je de beste producten en tools hebt om een ​​probleem op te lossen of iets specifieks te bereiken, en dat kan bezoek een respectieve site met een enkele klik.
 • Een gebruiker hoeft geen lang artikel door te nemen, maar kent de productnaam en weinig introductie en als hij zich er prettig bij voelt, klik dan op “Bezoek site”.

Zoals je hierboven kunt zien aan de verzamelingen “Cryptocurrency accepteren”. Je kunt ze allemaal zien en direct naar de site gaan als je wilt. Standaard worden er slechts ~ 30 woorden weergegeven en u kunt uitbreiden als u details wilt lezen.

Uitvouwen brengt je niet naar de nieuwe pagina.

Nu weet je een beetje geschiedenis over Geekflare Nexus. Laten we eens kijken naar de implementatie.

De naam kiezen

Toen ik de oplossing bedacht, hield ik de naam “Geekflare Collections” – Eenvoudig maar te vertrouwd. Ik had een paar brainstormsessies met mijn vrienden en kwam met weinig namen op de proppen.

 • Lancering
 • Stack
 • Baan
 • Lijst
 • Cocktail

Ik vond Launch leuk, maar het had geen betrekking op wat ik aan het doen ben. Ik was niet 100% overtuigd.

Heb wat onderzoek gedaan en dacht een professional te krijgen om het te suggereren. ik huurde hem op Fiverr, en hij stelde een paar namen voor.

Ik vond Nexus leuk �� en alsjeblieft!

De technologieën kiezen

Er zijn veel opties op de markt. Aanvankelijk zou ik het in JS doen, maar ik realiseerde me dat het me meer zou kosten. Omdat ik niet weet hoe een markt zal interageren, dacht ik het simpel te houden met lage investeringen, en je kunt de kosteneffectieve oplossing raden: de WordPress!

WordPress is een krachtig CMS dat niet alleen handig is voor bloggen, maar ook voor complexe applicaties. Ik kreeg mijn vaste ontwikkelaar en hij nam ~ 3-4 weken in beslag om het te voltooien.

 • Google Cloud Platform – VM hosten
 • Thrive Leads – voor de aanmeldingsformulieren
 • Cloudflare – voor CDN & Veiligheid
 • ESSB – om mensen de collecties te laten delen
 • Algolia – om te zoeken

Lancering op Product Hunt

Geekflare Nexus is helemaal klaar voor lancering op Product Hunt op 9 augustus. ik hoop dat ik je daar zie!

Conclusie

Ik had een idee en ik heb het mogelijk gemaakt met de hulp van vrienden en getalenteerde mensen. Nu is het jouw beurt om te delen wat je ervan vindt. Uiteindelijk zijn het de mensen die beslissen of het nuttig is.

Bedankt voor het lezen en dit zou niet mogelijk zijn zonder de steun van mijn vrouw en zoon. Ik heb hun familie meegenomen & speeluren.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map