Kezdő útmutató a kezelt WordPress tárhelyhez

Amíg valószínűleg láttad kezelt WordPress tárhely mint alapvető frissítés, amelyet bárki komolyan szeretne fordítani a saját webhelyére, érdemes feltennie néhány kérdést az ilyen típusú webtárhelyről.


Kezdő útmutató a kezelt WordPress tárhelyhez

Először is kíváncsi lehet, hogy milyen előnyökkel jár az ilyen típusú tárhely, másodszor pedig valószínűleg kíváncsi, hogy a kezelt WordPress tárhely miért sokkal többet fizet, mint a belépő szintű, széles körben elérhető megosztott tárhely.

>> Töltse le a bejegyzés nyomtatható PDF változatát itt <<

Annak érdekében, hogy jobban megértse a web hosting egyre népszerűbb formáját, ez a kezdő útmutató a WordPress kezelt web hosting számára válaszoljon néhány esetleges kérdésére az ilyen típusú szolgáltatásokról.

Kezdeni a kezelt WordPress tárhelyet

Ahogy a neve is sugallja, az ilyen típusú webhely kizárólag a WordPress felhasználókra és azok webhelyeire koncentrál. Ha webhelyet keres egy másik típusú szoftver telepítéséhez vagy a kézzel készített HTML webhely házigazdájához, akkor jobban megkeresheti másutt.

Ha azonban otthont keres WordPress webhelyének, akkor az ilyen típusú tárhely olyan környezetet kínál, amely a következő teljesen optimalizált a világ kedvenc online kiadói szoftvere számára.

A szolgáltatás irányítása mellett a napi feladatok nagy részét, amelyért egyébként felelős lenne, kezéből veszik, és a webhelyet gondozó támogató személyzet kezeli..

A kezelt WordPress tárhely előnyei

Éppen most megérintettünk néhány ilyen típusú tárhely kulcsfontosságú értékesítési pontját, de fontos, hogy mélyebben részletesebben foglalkozzunk velük, hogy jobban megértsük, miként tudnak valójában hasznot húzni Ön és a WordPress webhely. annak érdekében, hogy eldönthesse, vajon ez a továbbfejlesztett szolgáltatás megéri-e a beruházást.

Az alábbiakban néhány fő előnye van, hogy gyorsan áttekinthesse, mire számíthat egy minőségileg kezelt WordPress tárhelyszolgáltatás:

 • Gyorsan betöltő weboldal és megnövekedett oldalsebesség
 • Kezelt WordPress karbantartás és biztonsági mentések
 • Továbbfejlesztett webhely- és felhasználói támogatás

Tehát most, hogy ismeri az ilyen típusú webtárhely legfontosabb értékesítési pontjait, nézzük meg mindegyiket részletesebben.

Miért számít a webhely sebessége?

Mivel a kezelt WordPress tárhely-kiszolgálók és a támogató hardver-infrastruktúra csak egy típusú szoftvert szolgálnak fel, ezek módosíthatók és konfigurálhatók, hogy csak a szoftver igényeinek megfeleljenek..

Ez lehetővé teszi ezeknek a házigazdáknak a legjobbat páratlan teljesítményt kínálnak a webhely betöltési idejét tekintve.

Webhelytulajdonosként az oldal sebességének és a webhely betöltési idejének olyannak kell lennie, amire gondol. A lassan betöltő webhely negatív hatással lehet a használhatóság és átváltási árfolyamok a tartalmadat.

Tehát ha a webhelyén árucikkeket árul, vagy reméli, hogy valamiféle választ tud felhívni a látogatók, függetlenül attól, hogy előfizetőként feliratkozik velük, vagy érdeklődést generál az Ön szolgáltatásai iránt, a webhely sebességének aggodalomra ad okot neked.

Ezenkívül azt is hinné A Google egy webhely sebességét veszi figyelembe annak meghatározása érdekében, hogy méltó-e arra, hogy kiemelkedően rangsorolódjon a keresőmotorjaik eredményében, a lassú weboldalakat pedig lenyomva.

A lassan betöltő weboldal nem csak a látogatók vonzására fog törekedni, hanem a negatív felhasználói élmény káros hatással lesz a webhely tervezett teljesítőképességére is..

WordPress webhelykezelés

A kezelt WordPress-tárhely fellebbezésének része, hogy a szolgáltatás magában foglalja az Ön webhelyének kezelését. A szolgáltatás szintje hostonként eltérő, de gyakran magában foglalja az alapvető WordPress szoftver frissítéseinek gondozása és az Ön által használt összes bővítmény.

Ha több, mint egy maroknyi plugin fut a webhelyén, akkor tudja, milyen gyakran kell frissíteni őket.

Noha ez egy viszonylag egyszerű feladat, tudva, hogy valaki naprakészen tartja az Ön webhelyének anyáit és csavarjait, ezért sok ellenállóbb a csapásokkal és támadásokkal szemben, nagyon megnyugtató – nem is beszélve arról, hogy kevesebb feladat van a tennivalók listáján.

Egy jó WordPress által kezelt tárhelyszolgáltató gondoskodik arról, hogy webhelyét biztonsági másolatot készítsen, és ami még ennél is fontosabb: a biztonsági mentések visszaállítása, ha valami rosszra fordul..

Ha webhelye felbukkan, vagy ha Ön vagy a társszerző véletlenül megnyomja a rossz gombot, akkor a helyreállítás csak néhány kattintásnyira van nagy megkönnyebbülés lehet.

A WordPress szakértőinek csapata

Mivel sok kezelt WordPress-házigazda csak a WordPress-szel foglalkozik, képesek felépíteni a WordPress-szakértők csoportját.

Az a tény, hogy ezek a csapatok teljes egészében a szoftverre összpontosítanak, miközben számtalan WordPress webhely expozíciójának szintjére mutatnak, képességüket arra, hogy megelőzze a kérdéseket és oldja meg a problémákat amikor ezek felmerülnek, nehéz lehet legyőzni.

Önnek, a végfelhasználónak, ez azt jelenti, hogy minimalizálva van annak esélye, hogy webhelye új típusú támadások vagy biztonsági problémák áldozatává váljon, de van egy WordPress szakértői csapat is, akihez fordulhat, ha bármilyen kérdése vagy kérdése van..

A WordPress által kezelt webtárhely nem mindenki számára elérhető

A fentiek elolvasása után készen áll arra, hogy aláírja a szaggatott vonalon, és frissítse webhelyének tárolását olyanra, amely gyorsabb, biztonságosabb, kezelhetőbb és a WordPress szakértői csoport támogatja..

A kezelt WordPress tárhely azonban nem mindenki számára elérhető. A költség tiltó tényező lehet sok felhasználó számára. Noha ez a kiegészítő beruházás a belépő szintű megosztott tárhelyhez képest számos előnnyel jár az asztalhoz, a magasabb havi tarifák néhány új webhelytulajdonos számára is túlléphetnek..

A jó hír ebben az osztályban az, hogy mivel ez a tér egyre versenyképesebbé válik, az árak határozottan csökkennek. Az ilyen típusú tárhely szállításának megnövekedett költségei miatt azonban nem valószínű, hogy valaha is el fogják érni a megosztott tárhely alsó szintjét.

A belépő szintű megosztott tárhelycsomagok gyakran szemléltető csomagokat is kínálnak, beleértve a korlátlan kiszolgálóterületet, a korlátlan sávszélességet, a korlátlan számú webhely üzemeltetési lehetőségét és számtalan egyéb hasznos funkciót..

Egy jól kezelt tárhelycsomag viszont sokkal reálisabb csomagokat kínál, és nem fog versenyezni ezekkel a feltételekkel.

Ezek a megosztott tárhely lenyűgöző extrái azonban gyakran hiábavalók, bizonyítva a régi mondást ha túl jól hangzik, hogy igaz legyen, valószínűleg az.

Egy másik lehetséges fontolóra vehető kérdés a a szabadság viszonylagos hiánya megszerezheti a kezelt WordPress tárhelyen.

Az általánosabb hosting csomagoktól eltérően nem szabad más alkalmazásokat és szoftvereket telepíteni a webhelyére, és néhány gazdagépnél vannak bizonyos plugins, amelyek tiltottak.

Mindez annak a ténynek köszönhető, hogy a webtárhely-kiszolgálók speciálisan vannak konfigurálva annak érdekében, hogy magasabb szintű teljesítményt és biztonságot nyújthassanak a WordPress webhelyek számára.

Ezért a szkriptek, amelyek negatívan befolyásolhatják a teljesítményt, nem engedélyezettek.

Ha további szoftverek vagy egyedi szkriptek telepítéséhez szüksége van a szabadságra, de továbbra is magasabb szintű teljesítményt szeretne, akkor jobb megoldás lehet a felügyelt VPS-tárhely..

A WordPress által kezelt tárhely az Ön számára?

Tehát most, hogy jobban megérti, hogy mi a kezelt WordPress, beleértve annak előnyeit, valamint néhány hátrányát is, Ön eldönti, hogy ez a megfelelő típusú webtárhely az Ön számára.

Személy szerint véve, ha csak a WordPress-t használja, és ha rendelkezik a kezelt WordPress-tárhely költségvetésével, akkor érdemes megkeresni egy megfelelő hostot, amely ezt a szolgáltatást kínálja..

Az előnyök messze meghaladják a negatívumokat, és ha a költségvetés rá is kiterjedhet, akkor a menedzselt tárhely nagy befektetés lehet.

Menedzselt WP hosting cégek

Bluehost

Bluehost gyors, biztonságos és egyszerűen kezelt WordPress tárhely lehetőséget kínál nagyon megfizethető áron.
A Bluehost által kezelt WordPress tárhely

 • Kezdve $ 12.49 havonta
 • VPS platformon építve
 • Integrálva a ManageWP-vel és a MOJO Marketplace-lel
 • Tartalmazza a SiteLock-ot, a fejlett CDN-t és a SiteLock WAF-ot
 • Nincs rejtett díj, bármikor pénz-visszafizetési garancia

SiteGround

SiteGround kiváló lehetőség azok számára, akik nem akarnak pénzt költeni drága tárhelyszolgáltatókra. A SiteGround menedzselt WordPress-tárhelyet nyújt nagyon megfizethető áron.
Webhely által kezelt WordPress tárhely

 • Kezdve 3,95 USD-tól havonta (60% -kal a szokásos árból)
 • Ingyenes WordPress telepítés & Ingyenes domain
 • Biztonságosabb az automatikus frissítésekkel
 • Ingyenes WordPress Transfer
 • Gyorsabb WordPress a CDN használatával & gyorsítótár

MediaTemple

MediaTemple egy népszerű prémium tárhely szolgáltató, amely gyors, biztonságos és prémium kezelt WP tárolást kínál.
Media Temple által kezelt WordPress tárhely

 • Kezdve 29 USD havonta
 • Gyors & egyszerű WordPress tárhely
 • Automatikus WordPress mag & biztonsági frissítések
 • Korlátlan sávszélesség
 • Egy kattintásos átmeneti környezet
 • All-in-one központ
 • 3 WordPress telepítést tartalmaz
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map