14 Beste online cursussen om Engels te verbeteren voor IT-personen

Engels is de voertaal in de IT – daar bestaat geen twijfel over.


Als je een moedertaalspreker bent, is de kans groot dat je Engels goed genoeg is om het als communicatiemiddel te gebruiken, hoewel ik tientallen slachtoffers van het Amerikaanse onderwijssysteem kan bedenken voor wie Engels (bijna) een vreemde taal is. Hoe dan ook, als je geen native speaker bent en je je afvraagt ​​of het de moeite waard is om je Engels te verbeteren, denk dan niet twee keer na, maar doe het omdat het verbeteren van vaardigheden een van de beste manieren is om je IT-carrière te versnellen.

Er zijn veel manieren om je Engels te verbeteren. Online cursussen zijn een van de beste keuzes omdat ze een systematische benadering van leren bieden, en je kunt ze volgen wanneer het jou uitkomt. Als je echter een cursus zelfstudie volgt, heb je veel discipline nodig.

Beginners tot gevorderden

Zelfs als je geen absolute beginner in het Engels bent, kan het geen kwaad om een ​​cursus Engels te bekijken die helemaal opnieuw begint. U kunt beter eerst de hiaten in uw basiskennis van het Engels, zoals basisgrammatica en basiswoordenschat, invullen en vervolgens overgaan op meer geavanceerde zaken.

Ontvang 120 gratis Engelse lessen, beginners tot gevorderden is een algemene cursus Engels. Het duurt 18 weken (niveau A1- A2) en behandelt de grondbeginselen van de Engelse grammatica en woordenschat. Wat ik het leukst vind aan deze cursus is dat het veel oefeningen heeft en veel zinnen bevat die je dagelijks nodig hebt.

Engelse grammatica Pro

Engelse grammatica Pro is een alternatief als je op zoek bent naar een algemene cursus Engels voor beginners. Het omvat meer dan de eerste cursus, maar het is ook moeilijker te volgen. De cursus behandelt grammatica en vocabulaire en legt ook de nadruk op gesproken Engels (d.w.z. Amerikaanse uitspraak). Als het uw doel is om een ​​algemeen Engels certificaat te behalen, zoals IELTS, TOEFL, TOEIC, FCE of CAE, is deze cursus een bijzonder goede keuze.

Engelse grammatica lessen

Video’s zijn een leuke manier om een ​​vreemde taal te leren, en als je liever een cursus Engels bekijkt dan een boek leest (hoewel veel van de andere cursussen op deze lijst ook video’s bevatten), ga dan naar YouTube en kijk 555 Engelse grammatica lessen – volledige cursus.

Het begint helemaal opnieuw en omvat alle basisgrammatica en vocabulaire.

Zakelijk en ondernemerschap

Als je in de IT zit, betekent dit niet per se dat je alleen Engels nodig hebt voor programmeurs / beheerders. Veel IT-functies vereisen een mix van technische en zakelijke vaardigheden. Dit is waar een cursus, zoals Engels voor zaken en ondernemerschap, komt goed van pas.

Om deze cursus met succes af te ronden, moet u de basisgrammatica en woordenschat van het Engels kennen, dus als u deze gebieden niet heeft, vul dan eerst uw hiaten in. Deze cursus is niet alleen nuttig omdat je leert jezelf uit te drukken in een Engelssprekende zakelijke omgeving, maar je leert ook veel over zaken en ondernemerschap.

De cursus is niet enorm – het duurt ongeveer 25 uur om te voltooien.

Schrijf professionele e-mails

Er is nauwelijks een kantoorbaan waarvoor u geen e-mails hoeft te schrijven, en IT is geen uitzondering. E-mails schrijven heeft zijn tips en trucs, en als je ze wilt leren, kijk dan op Schrijf professionele e-mails in het Engels Cursus. Het is een relatief korte cursus – ongeveer 13 uur, maar nadat je het hebt voltooid, word je een e-mailschrijfgoeroe.

Dit is geen beginnerscursus, dus als je geen basiskennis van het Engels hebt, repareer dit dan eerst. De cursus helpt je om je geschreven Engels te verbeteren en leert je wat je moet schrijven in verschillende zakelijke situaties.

Zakelijk Engels

Als u op zoek bent naar een diepgaande, uitgebreide cursus zakelijk Engels om u lang bezig te houden, Zakelijk Engels is een must om te proberen. Met meer dan 500 lessen over onderwerpen, zoals vergaderingen, telefoneren, presentaties, sollicitatiegesprekken, onderhandelingen en gezelligheid, leer je veel en verbeter je zowel je gesproken als geschreven Engels.

Er is ook een apart zakelijk Engels vocabulaire-gedeelte dat u als referentie kunt gebruiken, zelfs zonder de rest van de cursus te volgen.

Zakelijke communicatie

Engels voor zakelijke communicatie is een cursus van 15 eenheden over de Britse versie van zakelijk Engels. Het is een relatief korte cursus, maar het omvat de essentie van communicatie in verschillende zakelijke situaties, zoals bij socialiseren, telefoneren, presenteren, deelnemen aan vergaderingen of onderhandelen. Net als bij de andere gespecialiseerde cursussen, is deze cursus niet voor beginners.

Om te bepalen of het niveau voor jou te hoog is, kun je eerst de gratis sample downloaden.

Schrijf naar Ignite

Een van de handigste vaardigheden die u nodig heeft in een zakelijke IT-omgeving, is de vaardigheid om verkoopkopieën en andere verkoop- / websiteteksten te schrijven. Schrijf naar Ignite – Beheers de kunst van verkoopkopie & Copywriting leert u alles wat u moet weten om lezers naar uw verkooppagina’s te trekken (en vast te houden) – d.w.z. hoe u geweldige koppen schrijft, hoe u een boeiend verhaal schrijft, zelfs hoe u uw teksten opmaakt.

Nogmaals, deze cursus is voor gemiddelde Engelse studenten. Daarnaast is enige eerdere marketingervaring aan te bevelen.

Spreek professioneel

Terwijl voor sommigen die Engels spreken Engels gemakkelijk is, is het voor anderen een nachtmerrie die uitkomt. Als u tot de tweede groep behoort, dan is de Spreek professioneel Engels cursus is vooral handig voor je. U leert persoonlijk, online en aan de telefoon spreken. De cursus helpt je om je uitspraak en spreekvaardigheid te verbeteren en om wat non-verbale communicatie te leren, zoals lichaamstaal en het gebruik van de onvermijdelijke culturele invloeden.

[email beveiligd]

Een van de meest voorkomende gevallen waarin je je Engels moet verbeteren, is voor een sollicitatiegesprek.

Helaas kunnen zelfs functies die geen vloeiend Engels vereisen een sollicitatiegesprek in het Engels hebben. In dit geval, hoe scherp uw technische vaardigheden ook zijn, als u tijdens het interview geen fatsoenlijk Engels kunt demonstreren, moet u misschien adieu bieden voor de baan.

Zelfs als je interviewvaardigheden, waaronder bekwaamheid in het Engels, bewonderenswaardig zijn, kan het geen kwaad om naar de [email protected]: geavanceerde sollicitatiegesprekvaardigheden Cursus. Deze cursus leert u niet alleen hoe u Engels moet gebruiken, maar ook wat u in de eerste plaats moet zeggen. Als dit spul te ingewikkeld voor je is, maak je geen zorgen, dit is de geavanceerde versie.

Er is ook een basisversie van het Engels voor sollicitatiegesprekken, dus kijk op hun site voor het eerste deel.

Engels voor IT

Waarschijnlijk een van de cursussen die u het meest zal helpen, is een gespecialiseerde cursus met een focus op IT-terminologie. De keuze hier is niet enorm, maar er zijn bijvoorbeeld enkele uitstekende, Engels voor informatietechnologie. Het is een cursus op eigen tempo, dus je kunt hem volgen wanneer je maar kunt. Het omvat belangrijke IT-gebieden, zoals software-engineering, technische ondersteuning, technische verkoop en de meeste andere IT-carrières.

Je hebt vaardigheid in het Engels nodig om de inhoud van de cursus volledig te kunnen gebruiken.

Vocational Course Book

Engels voor informatietechnologie 1 (Vocational Course Book) is een andere bron om te controleren of je geïnteresseerd bent in IT Engels. Het vereist kennis van basis Engels en woordenschat en een idee van IT. U leert terminologie op gebieden zoals computerhardware / -software en reparatie, databases, netwerken, beveiliging, enz.

Deze cursus wordt geleverd met veel oefeningen.

Oxford Engels

Als je om wat voor reden dan ook liever de Britse versie van IT English bestudeert, wil je misschien de Oxford Engels voor informatietechnologie boek. Het is niet zo groot als een IT-bijbel, maar toch biedt het veel op veel IT-gebieden. Deze cursus vereist een gemiddeld tot gevorderd niveau Engels.

De teksten zijn langer en dieper en komen uit verschillende bronnen (studieboeken, kranten, populaire computertijdschriften, internetnieuwsgroepen, webpagina’s, handleidingen en advertenties). De uitgebreide woordenlijst van IT-terminologie is een andere leuke toevoeging aan het boek. Deze cursus wordt geleverd met een audio-cd met authentieke interviews met IT-professionals, zodat u uw luistervaardigheid kunt oefenen.

STAM

Engels voor wetenschap, technologie, techniek en wiskunde is een cursus van 5 weken door de University of Pennsylvania en richt zich op algemene STEM-terminologie. Je hebt te maken met terminologie uit gebieden zoals klimaatverandering, nieuwe energiesystemen, nanotechnologie, enz. Er is niet veel IT in deze cursus, maar toch kan het nuttig voor je zijn. De cursus is gratis te volgen, tenzij je een certificaat nodig hebt.

Gelukkig leren!

De cursussen op deze lijst helpen je om je Engels te verbeteren. Je wordt misschien niet zo vloeiend als een moedertaalspreker, maar als je je Engelse vaardigheden aanscherpt en je technische vaardigheden goed zijn, krijgt je IT-carrière een merkbare boost. Zelfs als je je Engels redelijk vindt, kun je deze cursussen nog steeds bekijken – gewoon uit nieuwsgierigheid of om je Engels op te frissen – het kan geen kwaad om het te doen!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map