Betyr nettstedets hastighet virkelig? 3 Casestudier Si JA

Popquiz: hva er det viktigste nettstedsberegninger du noen gang kunne spore? Hendene opp hvis du sa trafikk. Eller søkemotor rangeringer. Eller konverteringsfrekvens.


Mange av dere sa sikkert en av de ovennevnte (meg selv inkludert). Disse beregningene er de som kan konkret knyttes til bedre suksess på nettstedet. Mer trafikk = mer penger. Bedre SEO = mer trafikk = mer penger. Flere konverteringer = flere kunder / kunder = mer penger.

Men hva hvis jeg skulle fortelle deg at det er en bestemt nettstedsberegning som mange av dere sannsynligvis ikke allerede sporer … selv om denne svært viktige beregningen har en stor innvirkning på hver statistikk nevnt over?

Ingen premier for å gjette hvilken beregning jeg snakker om (det er tross alt i tittelen). Det stemmer: Jeg snakker om nettstedets hastighet.

Nettsted-Speed-Case-studier

Hva er nettstedets hastighet?

Nettstedshastighet er et mål på hvor raskt sider på nettstedet ditt lastes inn

Nettstedets hastighet er en av de tingene som alle tenker på fra tid til annen (jeg garanterer at du finner en innlegg om fart på omtrent hver eneste WordPress- eller nettutviklingsrelatert blogg), men få er virkelig opptatt av.

Jada, du kan installere en hurtigbuffer eller en komprimeringsplugin, men ekte hastighetsoptimalisering går langt utover bare et par plugins.

Hvis alt du gjør er å laste ned og aktivere et par plugins fra WordPress.org-depotet, tar du ikke virkelig sidehastigheten på alvor.

Ikke bekymre deg – jeg var nøyaktig på samme måte, før jeg så den kalde, harde statistikken som viste meg den sanne betydningen av hastighet.

I dette innlegget skal jeg prøve å overbevise deg om å begynne å øke hastigheten på nettstedet i dag, ved å bruke resultater fra tre casestudier av populære nettsteder som hadde en veldig positiv innvirkning da de reduserte sidetidstiden.

Quick Sprout får 2000 flere besøkende per dag

Quick Sprout drives av Neil Patel, seriegründer og ekstraordinær markedsføring på nettet. Det er en veldig populær blogg, med hundretusenvis av besøkende hver uke.

Tilbake i 2013 gjorde Neil en rask revisjon av nettstedets utvikling. Siden seks forskjellige utviklere hadde jobbet i trinn for å bygge nettstedet, var koden oppblåst, rotete, og sidenes belastningstid var ikke optimal på knappe to sekunder.

Neil søkte å utbedre dette og andre optimeringsgaffer.

Prosessen

Neil flyttet siden sin til Genesis rammeverk, som hjalp til optimalisere kode. Han byttet deretter fra å bruke tilpasset til generiske skrifter, og fjernet alt unødvendige javascripts og WordPress-plugins.

Neil investerte også i et CDN (innholdsleveringsnettverk); en tjeneste som er vert for nettstedets filer på flere datasentre slik at brukere som besøker nettstedet, får tilgang til datasenteret nærmest deres geografiske beliggenhet.

Han optimaliserte også MySQL og minifiserte databaseforespørsler.

Resultatene

Samme måned, Quick Sprout’s trafikken hoppet av 2000 besøkende per dag, fra ~ 1500 besøkende per dag til 3500+. Tilfeldighet? Jeg tror ikke.

Liste25 reduserer avvisningsraten med 7%

List25 er et unikt nettsted i magasinstil med unikt innhold: de lager listeposter på 25 XXX (f.eks. 25 høyest betalte idrettsutøvere eller 25 Google-triks osv.).

Nettstedet eies av Awesome Motive Inc, som også grunnla den populære WordPress-bloggen mange vet at er WP-nybegynner.

Selv med deres grunnleggeres tekniske bakgrunn og ekspertise, opplevde List25 fremdeles noen hastighetsproblemer for ikke så lenge siden.

Det tok omtrent 2,2 sekunder å laste inn nettstedets sider.

Webmastere var i stand til det få ned belastningstiden til mye mer brukervennlig 1,2 sekunder. Slik gjorde de det og resultatene de så.

Prosessen

Som de fleste nettsteder, begynte List25 å bruke en hostingplattform på inngangsnivå: HostGator. Mens HostGator uten tvil er en fantastisk vertsplattform for nybegynnere webansvarlige (jeg bruker den selv).

List25 vokste ganske enkelt ut HostGators målnisje (små nettsteder med lav til moderat trafikknivå).

De gikk over til SiteGround, og så umiddelbart en forbedring av serverens responstid på 256%.

List25-tilgang

Bilde via WP Beginner.

De begynte også å bruke SiteGround’s innebygd SuperCacher-plugin (kun tilgjengelig for SiteGround-kunder) og som Neil Patel, investert i et CDN.

Videre minifiserte List25 også kode, opprettet bildespritt, komprimerte bildefiler og begynte å bruke en ikke-javascript-sosial delingsplugin.

Resultatene

Som et direkte resultat av de høyere hastighetene på nettstedet, falt avvisningsfrekvensen på List25 med over 7%. Nå høres dette kanskje ikke ut som ved første øyekast, men husk at siden den gang hadde over 1,5 millioner abonnenter.

Det betyr mye trafikk, så 7% avvisningsrate er ganske bemerkelsesverdig.

Videre er gjennomsnittlig tid på stedet også økt med 30 sekunder. Fordi alt på nettstedet lastet raskere, ble besøkende mye mer engasjert og bestemte seg for å henge med betydelig lenger.

Radware dobler fullførte transaksjoner for et nettsted for e-handel

Radware er et prisvinnende teknologifirma som har hjulpet flere nettsteder med å øke sidehastigheten. En av Radwares kunder hadde et e-handelsnettsted som trengte optimalisering optimalisere de gjorde; lastetidene for sider ble redusert med over to sekunder.

Prosessen

Det første trinnet Radware tok var å eliminere unødvendige sider i kassen. Dette innebærer ikke direkte hastighet på nettstedet, men det hjelper potensielle kunder til å komme gjennom å kjøpe nettstedets produkt raskere, noe som er viktig for alle e-handelsnettsteder.

For det andre, Radware aktivert nettleserbufring Deretter tok de ut alle ikke-essensielle bildene som plaget sidene i kassen.

Denne reduserte sidestørrelsen, som er en av de største faktorene i belastningshastighet.

Til slutt optimaliserte Radware også alt tredjeparts tjenestesamtaler. Dette inkluderer tjenester som kredittkortgodkjenning, sporingsanalysesporing, validering av skjemafelt osv.

De gikk over hver integrasjon for å sikre at den fungerte som den skal, og at det ikke var noen skjulte snags eller problemer som saktet sidens belastningstid.

Resultatene

Etter å ha implementert disse hastighetsoptimaliseringstaktikkene begynte Radwares klient å se en meningsfull reduksjon i nedleggelse av vogn. Forladelse gikk helt ned fra 87% til 67%.

Tatt i betraktning at nettstedets hastighet ikke vanligvis blir tenkt på å ha så stor innvirkning på vognoppgivelse, var dette et veldig betydelig resultat.

Kort tid etter at disse hastighetsendringene begynte å tre i kraft, så klienten også en dobling av gjennomførte transaksjoner.

Forutsatt at hver transaksjon har omtrent samme verdi, redusering av sidetid med to sekunder doblet i utgangspunktet den digitale butikkens inntekter.

Konklusjon

La oss raskt gå tilbake over noen av de mest betydningsfulle resultatene selskapene i hver av de tre casestudiene vi nettopp har sett på:

 • 2000 flere besøkende for QuickSprout – hver eneste dag
 • 30 sekunder mer per besøkende og en 7% lavere avvisningsfrekvens for List25
 • dobbelt så mange gjennomførte transaksjoner for Radware

Hvis fordelene ovenfor med høyere sidehastighet (som 2x inntekter!) Ikke overbeviste deg om å begynne å ta nettstedets hastighet på alvor, vet jeg ikke hva som vil.

Hvordan planlegger du å optimalisere nettstedet ditt for hastighet? Har du noen tips du vil dele? Legg igjen tankene i kommentarfeltet nedenfor!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map