Automatisk sikkerhetskopi av nettsteder og hvorfor du trenger en!

Hvis du er en av de mange nettstedseierne som tar sikkerhetskopier på nettet, vet du allerede noen av de åpenbare fordelene, hvis ikke alle av dem.


Det som er overraskende er at mange ennå ikke setter pris på viktigheten av en online sikkerhetskopi av nettstedet deres. Med denne gruppen mennesker i tankene, la oss se på viktigheten av online sikkerhetskopiering og hvorfor du absolutt trenger en.

automatiske sikkerhetskopier av nettsteder

Første ting først. Hva er en sikkerhetskopi på nettet? I følge Wikipedia Det er:

EN ekstern, online eller administrert sikkerhetskopitjeneste, noen ganger markedsført som sky sikkerhetskopi eller backup-as-a-service, er en tjeneste som gir brukerne et system for sikkerhetskopiering, lagring og gjenoppretting av filer.

Helt automatisert

Med kvalitetskopiering på nettet er du det alltid beskyttet ved automatiske oppdateringer.

En sikkerhetskopitjeneste av kvalitet lager en automatisk gjenopprettingsplan for de viktigste dataene dine og lagrer dem på et eksternt sted, borte fra virksomheten / hjemmet ditt.

Hverdagslige trusler mot datamaskinen, kontoret eller hjemmet ditt Brann, innbrudd, flom, tyveri og så videre ikke forstyrr dine data backup-planer, og det kan du også gjenopprette trygt ved å klikke på en knapp.

Sikkerhetskopiering går stille og greit i bakgrunnen, og for enkelhets skyld får du nøyaktig statistikk hvis du trenger å komme i gang med endringene som gjøres på nettstedet ditt, og arbeidet ditt blir derfor ikke avbrutt.

Økt sikkerhet

Lagring av kritiske data manuelt gjennom utdatert teknologi gjør deg sårbar for alle slags trusler og irreversibel fysisk skade.

Fra programvare og maskinvarefeil, tyveri, hacking, uautoriserte endringer og alle former for kompromisser, avhenger nettstedets data på sikkerhetskopiering av kvalitet for maksimal sikkerhet.

Selv under disse forholdene sikrer en spesialisert online backup-plugin-tjeneste dine viktigste data alltid utvinnbar i løpet av klikk.

Øyeblikkelig, raskere utvinning

Verdien av en kvalitetstjenestetjeneste demonstreres når nettstedet ditt står overfor alle eller noen av de nevnte truslene.

En kvalitetskopieringsløsning er i stand til å gjenopprette dataene dine på kortest mulig tid. Rollen til enhver sikkerhetskopitjeneste er muligheten til å gjenopprette dataene dine umiddelbart og med perfekt timing.

Denne hastigheten og effektiviteten er en av de største fordelene du kan se frem til når du bytter fra manuell til automatisk sikkerhetskopi.

synkronisering

Synkronisering er knapt mulig via manuelle sikkerhetskopier og er en av de lett tilgjengelige funksjonene i et online backupoppsett.

Med dette alternativet kan du glede deg over data synkronisering med flere enheter som stasjonære datamaskiner, bærbare datamaskiner og nettbrett. Dette er et produktivt verktøy som lar deg fullføre prosjekter over forskjellige enheter jevnt og enkelt.

Rimelig og tidsbesparende

Sammenlignet med manuell sikkerhetskopiering som stort sett er dyr, med tanke på alle fysiske harddisker og medier du trenger å kjøpe, på toppen av vedlikeholds- og driftskostnader, online backup er rimeligere og tidsbesparende med funksjonene ovenfor.

Sikkerhetskopieringsløsninger på nettet i skyen starter fra så $ 5 i måneden, du kan få tilgang til online sikkerhetskopiering og dens fantastiske funksjoner. Dette er en tids- og pengerbesparende løsning for både små og store selskaper.

Etter å ha prøvd eller testet mange alternativer der ute, har jeg lært at hver backup-løsning er forskjellig fra den andre.

Hvis du ikke er kjent med online sikkerhetskopiering, hvordan de fungerer eller hvordan de kan være til nytte for deg som nettstedseier, kan du enkelt få en gratis prøveversjon fra en pålitelig kilde og umiddelbart sikre virksomheten din.

Trygghet med CodeGuard

En kvalitetstjeneste for sikkerhetskopiering på nettet CodeGuard lar deg fortsette med virksomheten din med tillit til at de viktigste dataene dine trygt lagres på et eksternt sted.

codeguard

CodeGuard er en funksjonsrik sikkerhetskopitjeneste som overvåker, sikkerhetskopierer og gjenoppretter nettstedet ditt. Det er markedsledende innen online sikkerhetskopiering og tilbyr et automatisk klikk for automatisk gjenoppretting når du trenger det.

Det er noe av det enkleste å jobbe med, da det lydløst fungerer i bakgrunnen når du fortsetter med dine daglige aktiviteter.

Leter du etter en enkel måte å sikkerhetskopiere personlige dokumenter og bilder til et sikkert sted på nettet? I kategorien personlig, budsjettpriset sikkerhetskopitjeneste, CodeGuard.com er et utmerket valg.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map