Web Hosting Pad gjennomgang

Web Hosting Pad gjennomgang


Besøk WebHostingPad.com

Web Hosting Pad gjennomgang

Webhotell Pad er anerkjent som et av de billigste webhotellfirmaene i bransjen, med fokus på den enkelte nettstedentusiast så vel som små og mellomstore bedriftseiere. De støtter mer enn 200 skript, inkludert bloggprogramvare, handlekurver, forum, meningsmålinger og mer.

Web Hosting Pad kommer også med gratis domenenavn, ubegrenset addon-nettsteder, dataoverføring og diskplass, 30 dagers pengene-tilbake-garanti med alle pakker og 24/7 kundestøtte via sanntid chat.

Funksjoner for webhotellpute

For et vertsfirma som begynte sin virksomhet senere enn mange av de mye større konkurrentene, forpliktet WebHostingPad seg veldig raskt til markedet som en ekte vertsbedrift. Basert i Illinois, Chicago, startet selskapet sin virksomhet i 2005, og nå i 2015 er det mer enn 200 000 domener over hele verden.

Lavpris hosting

Ubegrenset båndbredde

Ubegrenset diskplass

99% oppetidsgaranti

30 dager pengene tilbake-garanti

WHP er anerkjent som en av de billigste hostingløsningene i bransjen, med fokus på den enkelte nettstedentusiast så vel som små og mellomstore bedriftseiere.
WebHostingPad-kunder støtter mer enn 200 skript og har tilgang til hver av de populære teknologiene som inkluderer WordPress, Drupal, Joomla, Magento, osCommerce og flere flere.

De tilbyr planer som omfatter gratis tillegg i form av studiepoeng for Adwords, Facebook, og Yahoo og Bing, i tillegg til WordPress-bloggverktøy og gratis firmaoppføringer for gule sider. Hvis du anser dette for å være på nivå med andre hostingløsninger, kan din mening bli testet når du oppdager utvalget av priser de har mottatt fra WebHost Magazine, Best Hosting Top 10, Buy-Hosting og Web Hosting Geeks for å nevne noen. Med en støtte som dette er det forståelig at WebHostingPad hevder å ha den mest problemfrie og rimelige hostingplattformen på nettet.

Hostingfunksjoner

Hvis du har undersøkt webhotell i noen tid, vil det ikke være noen hemmelighet for deg at ikke alle selskaper er like, og ikke alle tilbud pakkes på en måte som imøtekommer behovene til vår virksomhet. Dette betyr at beslutninger må tas, og at vi må være selektive for å unngå fancy avtaler som lover å gi alt vi ønsker, men ikke at vi virkelig trenger.

Alt for ofte er det de mindre, noen ganger mer praktiske webhotellfirmaene som domineres i markedet av deres større konkurranse. Spesielt mange nye eiere av websider har en tendens til å følge mengden til de mer fremtredende leverandørene, uvitende om mulighetene deres for å velge en mer kompakt hostingløsning med potensielt mer levedyktige planer til en rimelig pris. En slik plattform er WebHostingPad, et selskap dedikert til å sportslig et budsjettvennlig merke minus fanfare av dyre bjeller og fløyter.

Funksjoner for webhotellpute

Det er to delte hostingplaner som tilbys, begge har gratis oppsett. Selskapet kjører en spesialpris på $ 1,99 for deres grunnleggende Power Plan-hosting, men du kan oppleve at dette låser deg for en 3-årsavtale. Power Plan Plus-vertsalternativet tilbys til $ 3,99 for en periode på minimum 4 år. Begge planene stiger i pris på kortere vilkår, men til under 4 dollar per år for grunntilbudet er det lite rom for klage.

Her er hva som tilbys;

Kraftplan – ubegrenset plass, domener, e-postkontoer og MySQL-databaser. Det er uovervåket båndbredde, tilgang til nettstedstatistikk, skylinux, spam-beskyttelse, sikkerhetsskanning, tilpassbare feilsider, ett-trinns Softaculous programvareinstallasjonsprogram og cPanel for komplett webadministrasjon.

Power Plan Plus – som ovenfor, inkludert avansert statistikk, sikkerhetsskanning og spamfilter, samt bedriftskatalogoppføring, SSL-sikkerhet og SSH for avanserte webfil-endringer. Begge planene har tilgang til den gratis nettstedbyggeren med mer enn 100 maler for å tilpasse unike design, skjemaer, gjestebøker, en online e-handelsbutikk og mer. Det er også et alternativ å kjøpe et tilpasset nettsted, men du må kontakte dem for et pristilbud, basert på dine behov.

Hvis du leter etter langt mer avanserte funksjoner som er en stift i andre mer fremtredende hostingleverandører, er det lite sannsynlig at du finner dem her. Det delte anlegget som tilbys av WebHostingPad er mer av “no frills” -sorten, selv om dette oppveies av dets brukervennlighet og innvirkning på hoftelommen.

WebHostingPad har imidlertid inngått samarbeid med VPSDepot for å introdusere ekstra tilpasning og skalerbarhet for brukere gjennom en VPS-hostingplattform. De tilbyr tre VPS planer, starter på $ 19,95 per måned for nybegynnernivået, $ 34,95 per måned for det profesjonelle nivået, og $ 49,95 per måned for premiumkundene med store eller e-handelsbedrifter..

Slik ser de ut;

Nybegynner – 20 GB diskplass, 100 GB båndbredde, 1 GB minne og dedikert IP-adresse, gratis oppsett og månedlige, kvartalsvise og halvårlige betalingsalternativer.

Profesjonell – som ovenfor, med 80 GB plass, ubegrenset båndbredde hver måned, 2 GB minne og dedikerte IP-adresser.

Premium – som ovenfor, med 160 GB plass, 4 GB minne og 3 dedikerte IP-adresser.

Det vil du ha 30 dager pengene tilbake-garanti for å avgjøre om du er fornøyd med WebhostingPads delte tjenester, i hvilket tilfelle vil du få refusjon hvis du avbryter innen den perioden. Refusjon for VPS kan stoppe innen 5 dager, men sjekk med deres støtte først. Ikke prøv å få refusjon hvis du bestemmer deg for å flytte virksomheten din et annet sted. På baksiden, hvis du flytter virksomheten til denne leverandøren, vil de hjelpe deg med gratis nettstedoverføring, men dette gjelder bare for filer og databaser der kontooverføringsstørrelsen er 2 GB eller mindre.

oppetid & Opptreden

Påliteligheten til servere er stabil ved garantert oppetid på 99,99 prosent, og lasting har blitt rost av brukere som raskere enn på andre plattformer. Dette kan skyldes mangelen på fancy tillegg. Uansett, hvis nettstedet ditt vises raskt, er det lite sannsynlig at du vil klage uansett årsak.

WebHostingPads datasenter ligger på doble RAID-servere for sikkerhet og beskyttelse, og insisterer på at det sikrer uavbrutt strøm, brannundertrykkelse, VVS-ventilasjon og nettverkstilkobling. Verten oppgir at kunder vil bli refundert i en pro-rata sak for eventuell driftsstans. Datasenteret deres gjennomgår en sikkerhetskopi hver uke, som er i tillegg til sikkerhetskopieringsverktøyene de gir for nettstedene dine.

Kundeservice

Hvis du trenger å kontakte WebHostingPads supportteam, kan du velge e-post, live chat og 24 timers gratis telefonsupport. Det tekniske teamet er veldig dyktig, selv om det har vært klager på tregere ventetider hvis du sender inn en supportbillett, noe du må gjøre hvis problemet ditt krever opptrapping til et høyere nivå enn hva som kan håndteres via telefon. De har også en veldig anstendig kunnskapsbase for prisen du betaler, selv om den forståelig nok ikke er så omfattende som de som eies av de større aktørene i markedet. Likevel vil de fleste av svarene du trenger være tilgjengelige der, forutsatt at du tar deg tid til å søke.

En av hovedstøttefordelene spesielt for eiere av nybegynnere er 30-minutters konsultasjon av en av teamets eksperter. Nettstøtte-ressursen vil sikre at nettstedet ditt leveres online og kjører problemfritt, og hjelpe deg med spørsmål eller problemer for å få deg til å operere veldig raskt. Du kan til og med be om deres hjelp med din aller første liste over søkemotorer og motta nyttige tilbakemeldinger om konfigurasjonen av nettstedet ditt. Denne typen bistand er uvurderlig hvis du bare kommer i gang. Du kan også holde deg oppdatert om endringer, oppdateringer eller problemer via vertens rimelig aktive Facebook-side.

Om Web Hosting Pad

Visste du at Web Hosting Pad startet siden 2005, er basert i Illinois, Chicago og er webhotellet for mer enn 150 000 nettsteder.

Kilde: webhostingpad.com/about-us

Webhotell Pad på Twitter

Vitnemål om webhotell

Jeg tør påstå at dette er den billigste webhotellet der ute noensinne. Bra for mine behov da jeg fikk et begrenset budsjett (Yvonne – 25. april 2015)

Billigste webhotell noensinne, ignorere up-sell / cross-sell, og disse karene vil ikke bli slått på pris (Lee – 23. juni 2014)

Trengte en super billig budsjettvert for bryllupsbloggen og webhotellplaten min har vært bra for meg. (Karen – 23. april 2014)

Jeg vet ikke så mye om datamaskiner, men jeg klarte å få bloggen opp. Hver gang jeg har teknisk support, er personalet der for å hjelpe meg. (Lou – 12. januar 2014)

WebHostingPad.com gjennomsnittlig rangering er

4,5 av 5.
Basert på 4 anmeldelser.

Web Hosting Pad-planer & Priser

Web Hosting Pad nr. 1 er å tilby kraftige webhotelløsninger til en veldig rimelig pris.

WHP-delt pakke

 • Fra $ 1,99 per måned
 • Ubegrenset lagringsplass for disk
 • Ubegrenset månedlig båndbredde
 • Ubegrensede Addon-domener
 • Ubegrensede underdomener
 • Gratis domene med førsteårs hosting
 • Gratis 1-klikks skriptinstallasjon
 • Gratis Sitebuilder-programvare
 • 24/7 support

Registrer deg nå – Risikofri – 90 dagers pengene tilbake-garanti

WebHostingPad gjennomgangsoversikt

Så er Web Hosting Pad noe bra?

GODT: Pris – super billig webhotell. Gratis domenenavn. Fullpakket med inkluderte funksjoner.

IKKE-SÅ-GODT: Noen ganger er støtten litt treg. Serveren er en gang litt treg.

Selv om WebHostingPad kanskje ikke er den største eller beste hostingleverandøren som tilbys, prøver de ikke å posisjonere seg slik i markedet. I stedet er målgruppen nybegynner til mellomstor webmaster som setter pris på ekstrem prisverdi for verktøyene som får jobben gjort. Selv om prisingen kan være lav, vil det være en feil å forvirre det tilbudet for billig i stedet for hva det egentlig er; forhandlingsverdi.

For mange nye webansvarlige blir fanget i å kjøpe hosting som har tillegg og bonuser som ikke bare de ikke trenger, men de ikke en gang forstår. Rådene her er å ikke løpe før du kan gå. Ta deg tid til å evaluere hva du “virkelig” trenger for nettstedvirksomheten din, og tenk to ganger om å omgå en god del ganske enkelt fordi det ikke er noen fancy grafikk med overbevisende teknisk sjargong. WebHostingPad erstatter avanserte funksjoner som du aldri vil bruke med et løfte om pålitelighet, noe som gjør det til et verdig forslag for en grunnleggende tjeneste til en utrolig pris.

En gjennomgang av WebHostingPad av Hosting Kingdom. Sist oppdatert 4. november 2015.

Hjem ›Omtaler› Web Hosting Pad Review

WebHostingPad gjennomgangsoversikt

Så er Web Hosting Pad noe bra?

GODT: Pris – super billig webhotell. Gratis domenenavn. Fullpakket med inkluderte funksjoner.

IKKE-SÅ-GODT: Noen ganger er støtten litt treg. Serveren er en gang litt treg.

Selv om WebHostingPad kanskje ikke er den største eller beste hostingleverandøren som tilbys, prøver de ikke å posisjonere seg slik i markedet. I stedet er målgruppen nybegynner til mellomstor webmaster som setter pris på ekstrem prisverdi for verktøyene som får jobben gjort. Selv om prisingen kan være lav, vil det være en feil å forvirre det tilbudet for billig i stedet for hva det egentlig er; forhandlingsverdi.

For mange nye webansvarlige blir fanget i å kjøpe hosting som har tillegg og bonuser som ikke bare de ikke trenger, men de ikke en gang forstår. Rådene her er å ikke løpe før du kan gå. Ta deg tid til å evaluere hva du “virkelig” trenger for nettstedvirksomheten din, og tenk to ganger om å omgå en god del ganske enkelt fordi det ikke er noen fancy grafikk med overbevisende teknisk sjargong. WebHostingPad erstatter avanserte funksjoner som du aldri vil bruke med et løfte om pålitelighet, noe som gjør det til et verdig forslag for en grunnleggende tjeneste til en utrolig pris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map