Bluehost Review

Bluehost áttekintés


Látogasson el a Bluehost.com oldalra

Bluehost Review

Bluehost az egyik legolcsóbb és legmegbízhatóbb web hosting cég a világon. 2003-ban alapították, továbbra is növekednek, és minden hónapban több mint 20 000 új ügyfelet vonzanak.

A megbízható megbízhatósággal ismert Bluehost megosztott tárhelyéhez nagylemezterület és sávszélesség, ingyenes domain név tartozik, valamint számos további tárhely-szolgáltatás, mint például az automatikus biztonsági mentések és a WordPress egy kattintással történő telepítése.

Ha mindig elmegy az ügyfelek támogatása érdekében, biztos lehet benne, hogy megkapja az összes szükséges műszaki támogatást.

Bluehost szolgáltatások

2003 eleje óta a Bluehost mindig magas színvonalú szolgáltatást nyújtott, miközben lépést tartott az ipar műszaki fejlesztéseivel és fejlesztéseivel.

A webmesterek igényeinek fejlődésével, a Bluehost kínálatával együtt. A megbízhatóság és a minőségi szolgáltatás hírnevét jól megszerezték, és ezért vezetnek továbbra is az ultra-versenyképes webtárhely-iparban.

Ingyenes domain név benne

Korlátlan sávszélesség

Korlátlan lemezterület

Korlátlan kiegészítő webhelyek

30 napos pénzvisszafizetési garancia

A Bluehost kiemelkedő szolgáltatását kombinálják egy szolgáltatáscsomaggal és az iparágvezető üzemeltetési lehetőségekkel. Mindez a korszerű hálózati infrastruktúrának köszönhetően lehetséges. Hi-tech adatközpontjuk nagyon lenyűgöző, és hihetetlen 2 GB / sec sávszélességgel büszkélkedhet az internet-kapcsolattal az OC-48 kapcsolaton keresztül..

Négyprocesszoros kiszolgálók, 24 órás felügyelet, dízelüzemű biztonsági mentésgenerátor és tükrözött tárolómentések készítik az adatközpont jelentős funkcióinak listáját..

Annak ellenére, hogy a Bluehost alapvető csomagja megosztott szerveren található, a specifikációk messze nem jellemzőek a megosztott tárhely-tervek ipari szabványaihoz képest..

A Bluehost kiszolgáló áttekintése

A Bluehost kiszolgálói 64 bites Linux disztribúciókon futnak. Sőt, a túlzott CPU-terhelés és a szerver lelassulása nem létezik ebben a beállításban, míg a szupergyors teljesítmény a csúcsidőszakban is fennmarad. Ezeket a specifikációkat nehéz összeegyeztetni, és a Bluehost versenytársait nyomában hagyják.

Vezérlőpult

A hátsó adminisztráció érdekében a Bluehost biztosítja az iparág kedvenc cPanel felületét. Átfogó funkcióival és intuitív kialakításával a webmesterek mindent megtesznek webhelyeik egyszerű elindításához és karbantartásához.

Ezenkívül a Bluehost saját oldal varázslója lehetővé teszi professzionális megjelenésű weboldalak létrehozását néhány kattintással. A web alapú fájlkezelés és a Fantastico parancsfájl-támogatása csak néhány a sok egyéb olyan szolgáltatás közül, amelyekkel a cPanel büszkélkedhet.

Bluehost Controlpanel

Scripts

Az SimpleScripts, a Mojo és a Fantastico támogatás lehetővé teszi a felhasználók számára a népszerű szoftvercsomagok, például a WordPress, a Drupal és a Joomla, gyors telepítését. Még soha nem volt ilyen egyszerű blogok, fórumok, képgalériák, közvélemény-kutatások és tartalomkezelő rendszerek telepítése.

ingyenes 1 kattintásos telepítési szkriptek

A Fantastico de Luxe népszerűsége a webmesterek körében annak egyszerű működését bizonyítja, és a Bluehost tervébe történő beillesztés még nagyobb értéket képvisel a már bemutatott csomagolt kínálatukban. A haladó felhasználók számára, akik jobban szeretik a szkriptek telepítését, a Bluehost támogatja az összes népszerű szkriptnyelvet, beleértve:

CGI

Piton

PERL 5

PHP4 & PHP5

Ruby on Rails

A CRON jobok, az Apache .htaccess és az egyéni php.ini szintén támogatottak

A WordPress ma a világ egyik legszélesebb körben használt blog- és tartalomkezelő rendszerplatformja, és semmit sem ér, amit a Bluehost kínál Kattintson egy kattintással a WordPress telepítésére az összes tárhely-csomaggal.

üzemidő & Teljesítmény

Fontos a szolgáltatásokkal terhelt, ár-érték arányú tárhelycsomagok, de semmi sem nagyobb, mint az alapvető hálózati megbízhatóságot nyújtó webhelyének. A 99,9% -os rendelkezésre állás állításai rendben és jóak, de csak a néhányan állíthatják el ígéreteiket a tényleges adatokkal.

A Bluehost büszke hálózati integritására, és egyik legfontosabb tulajdonságát sorolja fel. A webmestereknek már nem kell aggódniuk az üzlet elvesztése miatt, mert webhelyük nem működik. Valójában a leállás az egyik leggyakoribb ok, amiért a webhelytulajdonosok átállnak a közepes szolgáltatókról egy olyan cégre, mint a Bluehost, akik elkötelezik magukat 99,9% -kal növekedett nagyon komolyan.

A Bluehost házigazdája által végzett független tesztelés csak harminc percnyi teljes leállási időt derített fel egy 90 napos időszak alatt. Ami igazán lenyűgöző ebben az eredményben, az az, hogy a teljes állásidőből mind a harminc percet tervezett karbantartásként azonosították. A Bluehost tervezett állásidejét mindig ütemezik azokban az időszakokban, amikor a webes forgalom csúcsidőn kívül esik, hogy a lehető legkisebb legyen a hatás.

A webmesternek bármilyen leállási idő nem tetszőleges, de a 90 perc alatt eltelt 30 perc 99,93% -os rendelkezésre állásnak felel meg, ami rendkívül lenyűgöző eredmény. Mivel a teljesítmény kulcsfontosságú tényező a webtárhely-szolgáltató megválasztásában, úgy döntöttünk, hogy saját teljesítmény-tesztelést végezzünk. Teszteltük a Bluehost kezdőlapjának betöltési idejét .

Bluehost eredmények:

A honlap 3.4 másodperc alatt betöltődik

A honlap 5,1 másodperc alatt teljesen betöltődik

(Tesztelő kiszolgáló régió: Dallas, USA. Csatlakozás: Kábel (5/1 Mbps, 30 ms). Dátum: 2013. augusztus 11.)

Segítség & Támogatás

A Bluehost többféle módot kínál az ügyfelek számára a műszaki támogatás eléréséhez, ezek egyike a Bluehost Súgó. A Súgó teljes hibaelhárítási és javítási adatbázist tartalmaz, valamint a webhelykezelési feladatok százaira vonatkozó útmutatásokkal együtt. Ez a leggyorsabb és legegyszerűbb módszer a kisebb kérdések megoldására.

Alternatív megoldásként az összetettebb problémákkal rendelkező ügyfelek is nyújtson be segélyjegyet a Súgón keresztül, és szükség szerint e-mailt vagy élő támogatást fog kapni. A jegyekre kevesebb, mint 12 órán belül válaszolnak, a legtöbbre csak 1-2 órán belül kerül sor.

Végül, Élő telefon támogatás szintén kínálják 24/7. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy közvetlenül beszéljenek egy műszaki szakértővel, és minden kérdésre átfogó választ kapjanak. Az Egyesült Államokon kívüli ügyfeleket sem felejtették el, és kifejezetten nekik megadtak további telefonszámokat.

Bluehost kupon kódok

Itt talál Bluehost kuponkódok (2015-ös frissítés – tesztelt és működőképes), így pénzt takaríthat meg a Bluehost webtárhely-tervein. Használja ezt a Bluehost.com szelvényt 30 százalék kedvezményre, hogy pénzt takarítson meg most.

30% kedvezmény a Bluehost hostolási terveiről.

KATTINTSON IDE A KÓD AKTIVÁLÁSÁHOZ

A Bluehostról

Tudta, hogy a Bluehost létesítmények tartalmaznak egy 50 000 négyzetméteres központot és két másodlagos adatközpont-helyet, amelyek mindegyike összesen több mint 20 000 négyzetméter adatközpont-helyet foglal el.

Forrás: bluehost.com/about-us

Bluehost a Twitteren

Bluehost ajánlások & Értékelések

Kiváló webtárhely, kezdve az eladást megelőző kérdések megválaszolásától kezdve a WordPress webhely felkereséséig az interneten (Ted – 2015. május 15.)

Nagyon izgatott vagyok a Blue Host-ról. Úgy döntöttem, hogy elindítom a divatblogot, és nagyon egyszerű volt megszerezni a domain nevet, a WordPress tárolását és telepítését a Blue Host segítségével. (Lauren D – 2015. január 28.)

Legjobb ár-érték arány olcsó tárhely, kezet le! (Henry S – 2014. október 1.)

Évek óta voltam ezekkel a srácokkal, csak kaptam magamnak egy új tervet. Soha nem zavarta senki más, a legolcsóbb és a legjobb tárhely! (Chris – 2014. július 24.)

Köszönet a Bluehost.com-nak – barátságos támogatása volt számomra, amikor szükségem volt rád! (Tom – 2014. március 30.)

Az évek során számos webtárhely-szolgáltatóval voltam, és véleményem szerint a Blue Host az egyik legjobb olcsó alternatíva. (Sam – 2014. január 2.)

Másnap feliratkozott. A webhely fel van állítva, és minden igazán egyszerű volt a Bluehost ügyében. (Trish – 2013. szeptember 18.)

Nagyon sok segítségre volt szükségem a webhelyem BH-ba történő áthelyezésében. Csodálatosak voltak. Olyan csodálatos ügyfélszolgálat, nagyon boldog. (James – 2013. augusztus 11.)

A Bluehost.com átlagos értékelése:

5-ből 5-ből.
7 értékelés alapján.

Bluehost tervek & Árazás

A Bluehost egyenesen megközelíti a megosztott tárhelyet. Csak Linux megosztott szerver-tárhelyet kínálnak két egyszerű terv alapján; standard hostolási terv és professzionális hostolási terv (a Bluehost VPS-t, dedikált kiszolgálókat és felügyelt WordPress-tárhelyeket is kínál).

Normál tárhely-terv

 • Havonta 3,95 USD
 • Korlátlan lemezterület
 • Korlátlan havi sávszélesség
 • Korlátlan Addon Domainek (Egy ingyenes domain regisztráció fiókkal)
 • Korlátlan altartományok
 • Korlátlan parkolt domain
 • Nemzetközi domainek támogatottak
 • 1000 FTP-fiók (névtelen FTP-támogatás is)
 • Korlátlan IMAP vagy POP3 e-mail fiók
 • Biztonságos IMAP e-mail támogatás
 • Korlátlan e-mail címek továbbítása
 • Spam-Assassin ingyenes e-mail szűrése
 • cPanel Vezérlőpult
 • 50 Postgre SQL vagy MySQL adatbázis
 • Címoldal 2000/2002/2003 kiterjesztések
 • Ruby on Rails, CGI, Python, Perl 5, PHP 4&5 Szkriptek
 • Teljes mértékben támogatott kiszolgálói oldal (SSI)
 • SSH Shell Access
 • Fantastico támogatás
 • CRON Access és .htaccess
 • Ingyenes 1-kattintásos szkripttelepítés
 • 100 dolláros Google hirdetési ajánlat
 • 24/7 telefon, csevegés & E-mail támogatás

Regisztráljon most – kockázatmentes – 30 napos pénz-visszafizetési garancia

Pro hosting terv

 • Havonta 19,95 USD
 • Korlátlan lemezterület
 • Korlátlan havi sávszélesség
 • Korlátlan Addon Domainek (Egy ingyenes domain regisztráció fiókkal)
 • Korlátlan altartományok
 • Korlátlan parkolt domain
 • Nemzetközi domainek támogatottak
 • 1000 FTP-fiók (névtelen FTP-támogatás is)
 • Korlátlan IMAP vagy POP3 e-mail fiók
 • Biztonságos IMAP e-mail támogatás
 • Korlátlan e-mail címek továbbítása
 • Spam-Assassin ingyenes e-mail szűrése
 • cPanel Vezérlőpult
 • 50 Postgre SQL vagy MySQL adatbázis
 • Címoldal 2000/2002/2003 kiterjesztések
 • Ruby on Rails, CGI, Python, Perl 5, PHP 4&5 Szkriptek
 • Teljes mértékben támogatott kiszolgálói oldal (SSI)
 • SSH Shell Access
 • Fantastico támogatás
 • CRON Access és .htaccess
 • Ingyenes 1-kattintásos szkripttelepítés
 • 100 dolláros Google hirdetési ajánlat
 • 24/7 telefon, csevegés & E-mail támogatás
 • További CPU, memória és erőforrások hozzáadva
 • A SiteBackup Pro tartalmazza
 • Ingyenes dedikált IP cím
 • Ingyenes SSL tanúsítvány
 • Ingyenes domain név adatvédelem
 • 10 ingyenes Postini Spam-fiók

Regisztráljon most – kockázatmentes – 30 napos pénz-visszafizetési garancia

A Bluehost áttekintő összefoglalója

Tehát a Bluehostnak van valami jót??

JÓ: Olcsó. Jó hírű. Kiváló ügyfélszolgálat. Ingyenes domain név tartalmazza.

NEM JÓ: Jó támogatás: az ASP (Windows) nem támogatott. A hostfiók átutalása a Bluehost felé nem ingyenes.

Összességében a Bluehost megbízható hosting szolgáltató, aki nem hagyja el ügyfeleit. A piacvezető műszaki specifikációk, az erőteljes támogatás és a gyakorlatilag nulla állásidő alapot teremtenek magasan vevőközpontú kínálatukhoz.

A Bluehost által kínált szolgáltatások széles köre olyan alacsony áron nyújtja az ár-érték arány tábla tetejét. Valójában kínálatuk szinte páratlan az iparban.

Tehát ha olcsó és megbízható tárhely szolgáltatót keres, akkor határozottan mérlegelnie kell a Bluehost szolgáltatást. Nem csak az egyik legelterjedtebb szolgáltató, hanem az iparban is jó hírnevet nyújtanak.

Kivételes értékű tárhelycsomagjaikkal nem meglepő, hogy több mint 20.000 új ügyfél havonta bizalmat érez a Bluehost-ban. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy nincs vesztenivalója és mindent meg kell szerezni, miért ne csatlakozzon ma a Bluehosthoz?

A Bluehost a host Királyság által. Utoljára frissítve: Utoljára frissítve: 2015. november 4.

Kezdőlap ›Vélemények› Bluehost Review

A Bluehost áttekintő összefoglalója

Tehát a Bluehostnak van valami jót??

JÓ: Olcsó. Jó hírű. Kiváló ügyfélszolgálat. Ingyenes domain név tartalmazza.

NEM JÓ: Jó támogatás: az ASP (Windows) nem támogatott. A hostfiók átutalása a Bluehost felé nem ingyenes.

Összességében a Bluehost megbízható hosting szolgáltató, aki nem hagyja el ügyfeleit. A piacvezető műszaki specifikációk, az erőteljes támogatás és a gyakorlatilag nulla állásidő alapot teremtenek magasan vevőközpontú kínálatukhoz.

A Bluehost által kínált szolgáltatások széles köre olyan alacsony áron nyújtja az ár-érték arány tábla tetejét. Valójában kínálatuk szinte páratlan az iparban.

Tehát ha olcsó és megbízható tárhely szolgáltatót keres, akkor határozottan mérlegelnie kell a Bluehost szolgáltatást. Nem csak az egyik legelterjedtebb szolgáltató, hanem az iparban is jó hírnevet nyújtanak.

Kivételes értékű tárhelycsomagjaikkal nem meglepő, hogy több mint 20.000 új ügyfél havonta bizalmat érez a Bluehost-ban. A 30 napos pénz-visszafizetési garancia azt jelenti, hogy nincs vesztenivalója és mindent meg kell szerezni, miért ne csatlakozzon ma a Bluehosthoz?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map