Hoe digitale marketing online leren?

Waarom zou u digitale marketing moeten leren??


Niemand kan ontkennen dat digitale groei een paradigmaverschuiving heeft veroorzaakt in de manier waarop marketeers hun praktijken hebben veranderd om conversies te stimuleren en de betrokkenheid van het publiek te vergroten.

Ik heb het natuurlijk over de evolutie van digitale marketing. Ik zou het niet erg vinden om digitale marketing als een kunst te beschouwen, omdat het vol zit met innovatie, nieuwe tactieken en algehele creativiteit.

Heb jij een talent voor de cyberwereld, maar heb je tegelijkertijd een hekel aan complexe programmering en wiskunde? Sta me toe je blindelings aan te bevelen om online digitale marketing te leren!

Roger dat we in dezelfde boot zitten en, geloof me, het is een gouden kanszak een nieuwe en indrukwekkende vaardigheden. Het enige dat ik kan voorspellen, is dat er een extreem groot potentieel voor de toekomst is en dat de kans op een succesvolle carrière drastisch groot is. Daarom wil ik u als kickstarter enkele van de beste universiteiten en hun cursussen aanbevelen om online digitale marketing te leren.

Online onderwijs heeft zijn voordelen, ongeëvenaard aan het leren op de campus, waar je recht hebt op praktische zaken als verhuizing, huisvesting, budgetten en vervoer. Internationale universiteiten breiden hun cursussen steeds vaker uit in een online omgeving, waardoor onderwijs op afstand haalbaarder en beter wordt.

Digitale marketing is een zeer compatibele cursus die op afstand kan worden gegeven.

Laten we eerst eens kijken naar enkele van de beste universiteiten die online marketingcursussen aanbieden.

Universiteit van Illinois

Coursera heeft een samenwerking met de prestigieuze Illinois University; daarom is de geloofwaardigheid van deze cursus nooit een vraag. Hoewel deze cursus verschillende interessante onderwerpen behandelt, zoals productstrategieën, marketingmix en mobiele marketing, faalt het nooit met de grondbeginselen zoals SEO en sociale media.

Bovendien is het hebben van praktische ervaring in deze cursus als een kers op de taart!

Universiteit van Vermont

De University of Vermont heeft verschillende wereldwijde accreditaties waardoor het een gereputeerde universiteit is in de Verenigde Staten en over de hele wereld. Het biedt een fantastisch programma gericht op absolute beginners die online digitale marketing willen leren. De cursus van 8 weken heet Online Digital Marketing Fundamentals Professional-certificaat.

De belangrijkste aspecten die in dit programma worden behandeld, zijn Search Engine Optimization, PPC, Web and Market Analytics, Email Marketing, Social Media Marketing en Capstone. Deze acht weken kunnen u een geweldige start geven met uw digitale marketingcarrière in een goede start-up.

Het collegegeld voor deze cursus is vastgesteld op $ 1695; u kunt echter genieten van verschillende kortingen en beurzen als u Amerikaans staatsburger bent.

Ik zou je sterk aanbevelen om je in te schrijven voor deze cursus digitale marketing als je geïnteresseerd bent in het bouwen van een basis voor je verdere opleiding op hetzelfde gebied.

Universiteit van Toronto

De University of Toronto is een van de toonaangevende wereldwijde universiteiten die verschillende programma’s aanbieden. Certificaat in Digitaal marketingbeheer is zo’n geval, waar studenten drie kernmodules moeten behandelen. Deze modules omvatten de grondslagen van digitaal marketingbeheer, zoekmachinemarketing en sociale mediastrategie. Deze concepten worden tot in detail onderwezen!

Deze universiteit staat bekend om zijn faculteit van wereldklasse, en ik weet zeker dat dit programma geen uitzondering is!

Het beste deel van dit programma is de flexibiliteit, waarbij je de tijd van 3 jaar hebt om alle modules te voltooien en in aanmerking te komen voor de certificering. Als je de Canadese cultuur wilt ervaren, kun je ook een module volgen op de campus. Inderdaad, een digitale marketingcertificering van de Universiteit van Toronto zal zeker op uw cv staan.

University College Berkely

UC Berkely heeft een hoge reputatie en is een elite-universiteit in de Verenigde Staten. Desalniettemin heeft het ook wereldwijd een hoge ranglijst. UC Berkely biedt een robuust certificaatprogramma in digitale marketing, waardoor studenten een hoogwaardige exposure kunnen krijgen.

Marketingmanagement, onderzoek, strategie en marketing van sociale media vormen de kern van deze cursus, waardoor het ideaal is voor een tussenpersoon om toe te passen. De universiteit staat bekend om haar faculteit bedrijfskunde en dit programma geniet van lezingen en tutorials door enkele van de beste docenten die professionals zijn in hun respectieve vakgebieden.

Idealiter kan deze cursus in minder dan twee academiejaren worden afgerond, inclusief 150 lesuren. Het programma is flexibel, waar u uw online collegestreaming, examens en andere componenten naar eigen inzicht kunt plannen. Last but not least, je kunt ook lessen gaan volgen op de prachtige campus in San Francisco.

Universiteit van Pennsylvania

UPEN of de University of Pennsylvania is populair vanwege de Wharton Business School.

Een cursus genaamd Programma voor digitale marketingcertificaten wordt hier op afstand aangeboden voor studenten van alle nationaliteiten. Je zult versteld staan ​​van een aantal cursusvakken die je leert om online digitale marketing te leren. Deze opties zijn gericht op verschillende basisprincipes zoals ‘Marketing Analytics en Tools’, ‘Customer Relationships’, ‘Selling Ideas’ en ‘Social Media & E-commerce. ‘

De hele cursus duurt 24 weken om te voltooien, en naar mijn mening is het een nuttige cursus als je digitale marketing overweegt als je reguliere carrière.

Een certificaat van UPEN is een duim omhoog voor je cv. Houd er echter rekening mee dat het cursusgeld is vastgesteld op $ 2340, wat voor bepaalde studenten hoog kan zijn. Daarom is het belangrijk om in deze cursus te investeren na overwegingen en vergelijkingen met andere cursussen zoals vermeld.

Cornell universiteit

Nou, we hebben alle lof gehoord over Cornell University, nietwaar?

Cornell University staat bekend om het gebruik van geavanceerde technologie en de beste faculteit. Nu biedt het ook een briljant online cursus digitale marketing. Het hele programma is verdeeld in vier modules en de doorlooptijd is slechts twee maanden. Hoewel deze cursus is bedoeld voor toekomstige ondernemers en marketingmanagers voor hun professionele ontwikkeling, kan iedereen die een grote interesse op dit gebied heeft deze cursus volgen. Deze cursus heeft een bovenrand als het gaat om praktische exposure, omdat de enige module volledig is gericht op de implementatie van digitale marketingstrategieën.

De hoofddocent / tutor in deze cursus is een Harvard Alumni, wat heb je nog meer nodig?

Het spreekt voor zich dat een certificaat van Cornell meer een geprijsd bezit is, dat veel recruiters in uw voordeel zou kunnen overtuigen. Met uitstekende voordelen kost het collegegeld voor deze cursus $ 3600, maar zijn reputatie maakt het elke cent waard.

universiteit van Washington

Last but not least komt de felbegeerde Universiteit van Washington op onze lijst. Deze universiteit is populair in de Verenigde Staten en heeft een bekwame faculteit. Certificaat in Story Telling en contentstrategie is het hoofdgerecht dat door hen wordt aangeboden.

Zoals de naam al doet vermoeden, is deze cursus meer gericht op het opbouwen van de creatieve schrijf- en copywritingvaardigheden van een student en het effectief vermarkten ervan aan potentiële klanten. Het beste van deze cursus is de praktische ervaring die het biedt, waarbij een student merkaudits kan uitvoeren, contentstrategieën voor echte klanten kan maken en het gebruik van webgebaseerde tools zoals Google Analytics onder de knie kan krijgen. Het is inderdaad een technische cursus!

De University of Washington biedt beurzen aan voor in aanmerking komende studenten. Deze cursus is ontworpen om acht maanden te duren en kan zowel online als op de campus van de Universiteit van Washington in de bruisende stad Seattle worden gevolgd. Ik zal deze cursus zeker aanbevelen als je goed thuis bent in de basis of gratis online cursussen hebt gevolgd.

Hoe zit het met GRATIS leren of tegen lagere kosten?

De bovengenoemde lijst bestaat voornamelijk uit betaalde universitaire certificeringen die het leren van digitale marketing online vergemakkelijken. Ja, het collegegeld kan voor sommigen extreem hoog zijn, terwijl sommige hobbyisten die gewoon willen experimenteren met hun interesses. Daarom wil ik ook enkele online digitale marketingcursussen introduceren die kosteneffectief zijn en sommige volledig gratis.

Google Digital ontgrendeld

Er is niets zo verrijkend als het leren van een schilderij van de kunstenaar zelf! Evenzo, als je frisser bent, draait het bij digitale marketing allemaal om het winnen van Google en zijn beleid. Er kan geen betere leraar zijn dan Google!

Google biedt een certificeringsprogramma van meer dan 25 cursussen in digitale marketing. Ik zou deze cursus met vertrouwen aanbevelen als je op zoek bent naar een eenvoudige manier om online te leren.

Udemy

Udemy is een gerenommeerd platform om snel de basis en concepten te leren. De volgende cursus is indrukwekkend om mee te beginnen en een goede basis te leggen. Wat de inhoud van de cursus betreft, kan worden begrepen dat ze een breed scala aan onderwerpen behandelen, van website-branding tot socialemediastrategie. Daarom is het een uitstekende keuze voor beginners.

Udacity

Udacity’s digitale marketing Nanodegree is een fantastische cursus voor studenten die zich in het werkveld willen wagen. Het behandelt verschillende onderwerpen zoals beheer van sociale media, zoekmachineoptimalisatie en personal branding. Wat deze cursus echter uniek maakt, is de benadering van digitale marketing als een legitieme carrièreoptie.

Ze bieden ondersteuning bij interviews, cv’s, gekoppeld in en werkgeversrelaties.

YouTube

Er zijn meer dan 1,3 miljard video’s op YouTube! Versteld staan? Elke minuut wordt 300 uur aan video geüpload. Met meer dan maar liefst 50 miljoen makers van inhoud, Ik weet zeker dat je je man zult vinden die een geweldig portfolio van tutorials over digitale marketing heeft!

Ervaringen uit de eerste hand van de makers inspireren meestal YouTube-tutorials; daarom is het een geweldige manier om je te verdiepen in praktische aspecten van digitale marketing. Makers geven tips en hacks die vaak niet worden besproken in reguliere educatieve cursussen. Bekijk daarom YouTube. Nou, laat me een aantal goede kanalen aanbevelen:

Gary Vaynerchuk

Gary is een geweldige maker die bekend staat om het maken van gratis video’s voor het online leren van digitale marketing. Als een zelfverzekerde spreker maakt Gary indruk op elke kijker die hij ooit heeft gehad.

Neil Patel

YouTube-kanaal voor digitale marketing

Neil’s YouTube staat bekend om zijn beschrijvende video’s over marketingtrends. Als eigenaar van een populaire gratis digitale marketingtool, Uber Suggest, kan ik instaan ​​dat deze man geweldige ervaring heeft op dit gebied. Als dat geen indruk op je maakt, weet ik zeker dat zijn aantrekkelijke miniaturen dat wel zullen doen!

Hogan Chua

Hogan Chua is misschien niet zo bekend als de voorgangers in de branche, maar je kunt deze maker niet onderschatten. Hogan uit Australië heeft een nichepubliek van jonge studenten die lange boeiende video’s willen zien over WordPress, e-commerce en SEO-technieken. Zijn video’s van een uur behandelen alle essentiële onderwerpen met praktische voorbeelden en live demonstraties

Conclusie

Kortom, er zijn veel manieren om digitale marketing online te leren, zowel gratis als betaald. Betaalde cursussen zijn ongetwijfeld meer bekend en gedetailleerd. Maar het is verstandig om eerst een gratis cursus te volgen en uw interesse in het onderwerp te beoordelen voordat u een substantiële investering doet.

Tot slot wil ik u veel succes wensen bij uw onderneming om online digitale marketing te leren. Er is geen rocket science bij het verwerven van deze vaardigheden en het is redelijk eenvoudig om online een geschikte cursus te vinden. Het is een opwindend veld en uiterst lucratief als het wordt behandeld met ernst en toewijding.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map