Topp 7 ASP.NET-vertssteder – Ultimate Beginner’s Guide

Liker du å bygge dine egne dynamiske nettsider i motsetning til å bruke en tredjeparts dra-og-slipp-grensesnitt som ikke en gang krever kodingsevner? Utvikler du nettbaserte applikasjoner og tjenester?


I så fall kan du være en av de mange ASP.NET-brukerne som trenger å finne den rette webhotellleverandøren.

ASP.NET er et open-source, serverside-rammeverk utviklet av Microsoft og opprinnelig utgitt i 2002. ASP.NET, i motsetning til ASP, er ikke et programmeringsspråk. Det støtter imidlertid programmeringsspråk som Visual Basic og C #.

I stedet tillater ASP.NETs objektorienterte tilnærming og hurtigbufring på serversiden deg å få fart på utviklingsprosessen ved å bruke mindre kode. Fra og med 2018, 13% av alle nettsteder bruk ASP.NET selv om det når du ser på bare en million nettsteder i verden.

Uansett hva, hvis du bruker ASP.NET, gjør du det fordi du vil at nettsidene og applikasjonene dine skal kjøres raskt og effektivt. Det betyr at du også trenger den beste ASP.NET-verten for nettstedet ditt for å maksimere denne innsatsen.

Hvordan vi velger vurderingene våre

5-stjerners

Se, vi får det til: pris er avgjørende når det gjelder å velge en ASP.NET-hosting-tjeneste.

Men det er ikke det eneste hensynet.

I tillegg til dette er vurderingene våre basert på andre faktorer som kan påvirke valget du gjør: funksjoner, online kunnskapsbase og kundesupport. Det er bare ved å se på det store bildet – ikke bare en del av det – du vil kunne ta den riktige beslutningen.

Dette er spesielt viktig fordi nesten alle hostingleverandører tilbyr betydelige rabatter for årlige tjenestekjøp, men du vil aldri ha anger fra anger noen få uker etter at du har valgt å vise seg å ikke være den beste for dine behov.

Funksjoner:

 • Hva er ASP.NET-vertsalternativene?
 • Hva med Oppbevaring og båndbredde?

Online kunnskapsdatabase:

 • Hvilke ressurser er tilgjengelige på nettet?
 • Spørsmål og svar?
 • Guider? videoer?

Kundeservice:

 • Når du trenger hjelp, hvilken hjelp er tilgjengelig?

Topp 7 ASP.NET vertsider

Det kan være skremmende å navigere i alle tekniske bjeller og fløyter blant ASP.NET-vertssider. Så ta en titt på miniatyrvurderingen nedenfor for å lære de grunnleggende fakta om hver av disse tjenesteleverandørene.

1. A2 Hosting

A2 Hosting

Opprinnelig kalt Iniquinet, A2 Hosting ble grunnlagt i 2001 av Bryan Muthig som en hobby.

Som et privat selskap er det vanskelig å fastslå økonomi og antall brukere. Nyere estimater satte imidlertid sin årlige omsetning på $ 27 millioner. A2 Hosting ‘s største salgspoeng er SwiftServer-plattformen og Turbo-servere for eksepsjonell rask sidebelastning.

Alle planer inkluderer ubegrenset lagring og dataoverføring pluss gratis Secure Sockets Layer (SSL) -sertifikater for sikkerhets- og solid-state-stasjoner (SSD-er).

I tillegg vil brukerne bruke Plesk Onyx 17.8 kontrollpanel. PayPal-selgerkontoer kan enkelt integreres, og det er et enkelt-klikk automatisk installasjonsprogram for WordPress, Joomla og Drupal.

Dedikerte IP-adresser er tilgjengelige for alle planer for under $ 2 per måned. A2 Hosting har en garanti på 99,9% oppetid sammen med 24/7 live kundesupport og en rekke vanlige spørsmål om flere emner.

Kostnad: $ 4,90 per måned (lite plan med 1 domene, 5 underdomener og 25 e-postadresser) opp til $ 10,78 per måned (turbo-plan med ubegrensede domener, underdomener og e-postadresser)

Vurdering:

2. HostGator

HostGator

HostGator brukere spenner fra personer med ett nettsted opp til Fortune 500 selskaper.

Hver HostGator-plan inkluderer gratis nettstedoverføring, skriptoverføring og MySQL-overføring. Plesk-kontrollpanelet gir enkel tilgang til statistikk på nettstedet, passordbeskyttede kataloger og en nettbasert filbehandling. I tillegg er det ukentlig data-sikkerhetskopi utenfor stedet, og du kan ha ubegrensede autosvar og e-postaliaser.

Etter oppkjøpet av EIG hadde HostGator flere flerdagers strømbrudd i 2013, men siden har oppetiden konsekvent nærmet seg 100%, og den har relativt raske sidebelastninger.

Det er 24/7 support via telefon, chat og hjelpebilletter, men noen anmeldere har notert at tiden for å løse problemer har økt siden EIG overtok. Det er en omfattende samling av vanlige spørsmål for deg som liker å finne ut av ting på egenhånd.

Vil du lære mer om HostGator? Sjekk ut for tilleggsinfo samt en rabattkupong.

Kostnad: $ 4,72 per måned (personlig plan med ett domene pluss ubegrenset lagring og båndbredde) opp til $ 14,36 per måned (forretningsplan med fem domener, ubegrenset lagring og båndbredde, og gratis dedikert IP).

Vurdering:

3. 1&1

1 & 1

1&1 ble grunnlagt i 1988, og produktene er tilgjengelige i hele Europa og Nord-Amerika. Det er en av de største leverandørene av webhotell i verden med mer enn 13 millioner kundekontrakter, 70 000 servere, 7000 ansatte og datasentre i Europa og Kansas.

Individuelle brukere så vel som små til store bedrifter utgjør sitt kundegrunnlag for hosting, domeneregistrering og e-handel løsninger.

1&1s vertsplaner er konkurransedyktige priser, og til og med low-end-alternativet er lastet med funksjoner som gratis domene, ubegrenset båndbredde og lagring, fem MSSQL-databaser 2017 og SSL-sertifikater.

Toppnivåplanen lar deg ha opptil 25 databaser, Sitelock Basic-sikkerhet og malware-beskyttelse og innholdsleveringsnettverk (CDN-er) som støttes med Railgun for å sikre maksimal hastighet mellom servere og nettverk. 1&1 har også en uavhengig bekreftet lasteside som er raskere enn GoDaddy eller HostGator.

Oppetid er garantert 99,9%. Kundeservice er tilgjengelig døgnet rundt via telefon og chat, og det er et tilstrekkelig hjelpesenter med vanlige spørsmål.

Kostnad: $ 7.99 per måned (100 e-postkontoer) opp til $ 14.99 per måned (ubegrenset e-postkontoer)

Vurdering:

4. Gå pappa

Gå pappa

ble grunnlagt som Jomax Technologies i 1997 og antas å være verdens største webhotell basert på markedsandeler.

I 2017 hadde den over 17 millioner kunder over hele verden og 6000 ansatte. Gå pappa er også sannsynligvis den mest kjente webhotellet takket være sine tøffe TV-annonser gjennom årene, spesielt de som ble sendt under den årlige fotballkampen Super Bowl.

De mange prisene for kundestøtte inkluderer å vinne for sjette år på rad Stevie Award 2017 for eksepsjonell kundeservice.

GoDaddys enkleste plan støtter ett nettsted med 100 spillejobber og ubegrenset båndbredde.

I tillegg vil du motta et gratis domene ved kjøp av en årlig plan. (Alle planene inkluderer installasjon av WordPress, Joomla og Drupal med ett klikk.) Dette er egnet for et grunnleggende nettsted, ettersom du har tilgang til Microsoft Office 365 Business Email i et år sammen med en MSSQL-database (200 megs) og 10 MySQL-databaser (1 gig hver).

Toppnivåplanen, bra for flere nettsteder med høy trafikk, gir ubegrensede nettsteder, lagring, FTP-brukere og MySQL og MSSQL-databaser. Du får også et gratis domenenavn samt et SSL-sertifikat. Det er premium-domenenavnsystem (DNS) som også gir mer pålitelig, sikker og rask tilgang til nettsteder.

En viktig ting å merke seg er at GoDaddys planer for delt vertskap støtter ASP.NET, fra og med oktober 2017 inkluderer ikke disse planene lenger den nyere ASP.NET Core-applikasjonen. Hvis du kjører ASP.NET Core, trenger du en plan for dedikert server som er vesentlig dyrere enn alternativene for delt vertskap for å bruke GoDaddy.

Vil du vite mer om GoDaddy? Ta en titt på dette som også inkluderer en rabattkupong.

Kostnad: $ 7.99 per måned (økonomiplan) opp til $ 16.99 per måned (ultimate plan

Vurdering:

5. InterServer

InterServer

I dag eier selskapet to datasentre i Secaucus, New Jersey, og en i Los Angeles, California, og tilbyr tjenester som cloud virtual private servers (VPS), colocation, dedikerte og raske servere, og virtual hosting.

I likhet med HostGator inkluderer kundebasen både enkeltpersoner og Fortune 500-selskaper.

InterServer tilbyr ett ASP.NET-vertsalternativ som inkluderer ubegrenset dataoverføring, lagring, SSL-sertifikater, FTP-kontoer og e-postkontoer. I tillegg er det et Plesk-kontrollpanel, Raid-10-lagring og ukentlig data-sikkerhetskopi. Brukere er begrenset til 25 nettsteder / domener selv om ubegrensede underdomener er tillatt.

Den støtter også over 100 nettskyapplikasjoner med ett-klikk-installasjon for WordPress, CubeCart, Magento og flere andre. InterServer garanterer 99,9% oppetid og har en omfattende samling av tutorials tilgjengelig så vel som 24-timers live telefonstøtte.

Kostnad: $ 5 per måned

Vurdering:

6. Væske

Flytende nett

Liquid Web ble grunnlagt i 1997 og har levert fullt administrerte webhotelløsninger i over tjue år.

Den nåværende årlige omsetningen overstiger 100 millioner dollar, og den har over 30 000 kunder i 130 land, 500 000 støttede nettsteder og 5 globale datasentre. Et fokusområde er kundeservice, ettersom den lover å ha “de mest hjelpsomme mennesker i live” tilgjengelig for 24/7 support.

Liquid Web er det klart dyreste alternativet på denne listen fordi den bare bruker dedikerte servere, så du vil se nærmere på funksjonene for å sikre at prisen er verdt for deg. I den lave enden er en to-gig Storm SSD-server med muligheten til å bruke en gratis, 2012 eller 2014 Windows 64-biters selvstyrt server med nettverk, maskinvare og virtualiseringslag støtte.

Eller, for $ 10 mer i måneden, er det Windows-fullstyrte 64-bits server med et Plesk-kontrollpanel. Opptil fem terabyte månedlig dataoverføring er gratis, og alle servere leveres med ett publikum IP adresse med muligheten til å legge opp til syv til for en dollar hver. Det lover også 100% oppetid.

Liquid Web har en omfattende kunnskapsdatabase med hundrevis av tutorials sammen med døgnet rundt telefon og chat support. I tillegg har alle støttetekniker over 300 timers opplæring, og du kan snakke med spesialister med sertifiseringer i Windows, Red Hat Linux og Cisco.

Kostnad: $ 110 per måned og oppover basert på tilleggsprodukter og tjenester

Vurdering:

7. Registrer deg

Registrere

Horman Interactive Corporation i 1994 produserte Register.com opprinnelig programvare for bygging av nettsteder før hun også flyttet til webhotell og domene registrering.

Selskapet, som ble kjøpt av Web.com i 2010, har hovedkontor i New York City med ytterligere kontorer i London, Baltimore og Halifax, Canada. Kjernevirksomheten er fokusert på å imøtekomme behovene til gründere og eiere av små bedrifter. For øyeblikket administrerer Register.com over 2,5 millioner domener og ble anerkjent av WebHostDirectory.org som 2012s beste domeneregistrator.

Alle planer har ubegrenset dataoverføring, ett gratis domene, 100 domenepekere, en autosvar per e-postadresse og AWStats for webanalyse. I den lave enden kan brukere ha 300 spillejobber, 25 FTP-kontoer og 25 MySQL 300 gig-databaser. Toppnivåplanen har ubegrenset lagrings-, FTP-kontoer og MySQL-databaser med så mye ekstra lagring for dem som du trenger.

Det er en oppetidsgaranti, og nettstedet Register.com inneholder mange opplæringsprogrammer og vanlige spørsmål. I tillegg er det avgiftsfrie nummer for kundeservice. Du kan også sende inn en forespørsel om å planlegge en tilbakeringing fra supportpersonell på et tidspunkt du ønsker.

Kostnad: $ 5,95 per måned (viktig hostingplan) opp til $ 9,95 per måned (premium hosting)

Vurdering:

Hva trenger du å gjøre?

Mennesket tenker

Som med hver gang du evaluerer et produkt eller en tjeneste, må du ta en nøkkelbestemmelse foran deg: Hva må du gjøre?

Hvis du allerede er dyktig med ASP.NET, er du langt foran noen uten kodingsferdigheter som trenger et dra-og-slipp-grensesnitt for å designe et nettsted.

Med de mange tilgjengelige ASP.NET-vertsalternativene som er tilgjengelige, ønsker du imidlertid ikke å betale for det du ikke vil bruke, for eksempel unødvendig lagring, båndbredde eller e-postadresser, og du vil forsikre deg om at du har det du trenger.

Til slutt kommer imidlertid dette også ned på skalerbarhet fordi du alltid trenger å planlegge for fremtiden.

Hvor du er i dag er sannsynligvis ikke der du vil (eller forventer) å være seks måneder eller et år nede i veien. Så mye som du ikke ønsker å betale for mye for en tjeneste, vil du heller ikke bli tvunget til å migrere ett eller flere ASP.NET-prosjekter til et nytt vertstjeneste fordi du plutselig har vokst ut hva nåværende leverandør tilbyr.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map